Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Σε παρακαλώ μην ξεχάσεις, σε παρακαλώ...

Του Πα.Χι
Το όνομα μου είναι…..Παναγιώτης, Κώστας, Πέτρος, Γιάννης η αλλιώς το ανθρωπάκι της διπλανής πόρτας, ένας δημοσιουπαλληλάκος που για να έχει ένα μεροκάματο «μίκρυνε» τα όνειρα του. Δεν γεννήθηκα ήρωας, δεν ήθελα να γίνω ήρωας ούτε ποτέ έκανα τίποτα ηρωικό στην ανιαρή ζωή μου. Νομίζοντας πως δήθεν αδιαφορώ για την εξουσία, ουσιαστικά (δεν το κρύβω) έσκυβα το κεφάλι μου σ’αυτήν, ψήφιζα (φυσικά) αυτούς που μας τάζαν ψευδαισθήσεις. Έτσι δεν κάναμε τουλάχιστον οι πιο πολλοί?
Γράφω αυτές τι γραμμές, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, σαν εξομολόγηση για μια ζωή που πέρασε αφήνοντας τους «μεγάλους» να κάνουν κουμάντο στην ζωή μου, όπως όλοι εσείς (εμείς), μην βιαστείς να το αρνηθείς απαξιώνοντας με. Κοίτα πίσω στα χρόνια και θα δεις ότι τίποτε μα τίποτε καλό δεν θα κληρονομήσουν οι νέοι από εμάς.

Κατάργηση αντικειμενικών κριτηρίων διαβίωσης

Πολύς λόγος γίνεται προεκλογικά για αποκατάσταση των αδικιών, αλλά ελάχιστοι συζητούν για την τεράστια αδικία που υφίστανται οι Έλληνες με τα λεγόμενα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης.

Σε ότι αφορά τους πολίτες εκείνους που διαβιούν μέσα στον πραγματικό πλούτο (σπίτια αρκετών εκατοντάδων τετραγωνικών, βίλες με πισίνες, σκάφη αναψυχής, χειμερινά και θερινά εξοχικά, πολυτελή αυτοκίνητα κ.α.), τα αντικειμενικά κριτήρια είναι σωστά και επιβεβλημένα, αν και μεγάλο μέρος από τους προαναφερόμενους χρησιμοποιούν τη γνωστή συνταγή των off-shore και επομένως, ούτε καν τους αγγίζουν. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζεται έλεγχος και ένα πραγματικό φορολογικό σαφάρι, εντός και εκτός Ελλάδας.
Τα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης ισχύουν λοιπόν για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.

Ας δούμε όμως, με λόγια απλά και κατανοητά, τι σημαίνουν για το μέσο Έλληνα οικογενειάρχη, τα αντικειμενικά κριτήρια διαβίωσης.

Υπάρχει λύση και μπορούμε ..Με μία απλή και αποφασιστική κίνηση : ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΡΜΟΥΝ.
Ο ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ. ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣE AYΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
"Με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου,θα ήθελα να ευχαριστήσω Δημοσιογράφους και τεχνικούς όλων των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών, για την κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κινήματος, του Προέδρου Πάνου Καμμένου, του Εκπροσώπου, και των υποψηφίων βουλευτών.
Οι ευχαριστίες μου επικεντρώνονται ακόμα περισσότερο στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς της ΕΡΤ Α.Ε που σήκωσαν με επιτυχία και απόλυτη συνέπεια το βάρος των δηλώσεων του Πάνου Καμμένου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρισκόταν με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη συγκλονιστική πορεία της νίκης μας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ


Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπός της για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 6ης Μαΐου 2012 είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και σε κινητές συσκευές (τηλέφωνα, tablets κλπ.) από τον ιστότοπο http://ekloges.thessaly.gov.gr/mobile/ , ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Πρώτη φορά σε εκλογές που ΔΕΝ επιστρέφονται οι άδειες και οι πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων προς διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος των ψηφοφόρων!!!

Με έγραψαν σήμερα για παράνομη στάθμευση στο Κολωνάκι. Στην οδό Κανάρη 24,  ώρα 17.05. Στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η είσοδος στον πεζόδρομο που βρίσκονται τα  καφέ του Κολωνακίου, ούτε προφανής ούτε επιτακτικός λόγος αφαίρεσης των πινακίδων υπάρχει… Προβλέπεται βεβαίως από τον ΚΟΚ αλλά σπάνια εφαρμόζεται. Πόσο μάλλον προπαραμονές εκλογών…
ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ λοιπόν ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!!
Δεν πειράζει σκέφτηκα, αφού ήδη πρέπει να έχει εκδοθεί σχετική ΥΑ που να διατάσσει την επιστροφή των πινακίδων προς διευκόλυνση των ψηφοφόρων να ασκήσουν το εκλογικό τους του δικαίωμα… Όπως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις εκλογές.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!


Γράφει η Αλεξάνδρα Τράγκα
Δύο εικοσιτετράωρα μόνο μας χωρίζουν από το τέλος της μεταπολίτευσης. Σε 48 ώρες από τώρα, τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και σκότωσαν τα όνειρα της νέας γενιάς, ετοιμάζονται να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητος, αδέσμευτος, οργισμένος από τα δεινά που υπέστη, θα υψώσει επιτέλους το ανάστημά του και θα εκφράσει την οργή του διά της ψήφου του.

Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012

Κεντρική ομιλία Πάνου Καμμένου στην Αθήνα

 ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!! 


Χ. Παπασπύρος: Έχουμε εθνική αντιπρόταση

Παπασπύρος Χάρης
«Ανατρέπουμε τη λογική της ύφεσης» επισημαίνει σε συνέντευξή του στο larissanet.gr o υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαράλαμπος Παπασπύρος.   
Το μνημόνιο ίσως είναι η πλέον χρησιμοποιημένη λέξη τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Με την «εισβολή» του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, τα μπλόγκς παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά. Ένα από αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν στην έρευνα και στις αποκαλύψεις είναι το exomatiakaivlepo. Πίσω του κρύβεται ένα Λαρισαίος, ο Χαράλαμπος Παπασπύρος.
Η ενασχόληση του με το διαδίκτυο τον φέρνει σε επαφή με τον Πάνο Καμμένο. Ένα e-mail του τελευταίου ήταν αρκετό. Το ένα φέρνει το άλλο. Και η φυσιολογική κατάληξη αυτής της φιλίας δεν είναι άλλη από την υποψηφιότητα του απόστρατου Ταξιάρχου της Πολεμικής Αεροπορίας στο ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νομό.
Ο κ. Παπασπύρος μιλάει στο larissanet.gr για όλα:

Ιδού το αποτέλεσμα των εκλογών που βλέπουν οι Financial Times!


Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα συγκεντρώσουν μαζί 30% – 35% των ψήφων, λένε σε δημοσίευμά τους οι Financial Times!

SITE ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Από την Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι ο ιστότοπος της για την μετάδοση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 6ης Μαΐου 2012 είναι http://ekloges.thessaly.gov.gr και έχει υλοποιηθεί με την επιμέλεια της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και στα κινητά τηλέφωνα από τον ίδιο ιστότοπο, ενώ ανοικτή θα παραμείνει και η αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Μήνυμα Συνδέσμου Eθνθκης Ενότητας

Ενωμένοι Είμαστε Δυνατοί
Aγαπητοί Φίλοι και Φίλες
Έφθασε η ώρα των πιο κρίσιμων εκλογών στην ιστορία της Πατρίδας μας. Των εκλογών που απέμειναν η τελευταία ελπίδα μας να αντισταθούμε στα σχέδια προδοσίας της χώρας μας.
Μέχρι τώρα ο Ελληνικός λαός δεν είχε την ευκαιρία να εκφράσει την άποψη του απέναντι στην υποδούλωση του μνημονίου, στο οποίο οδηγήθηκε από ένα σύστημα που έκλεψε την ψήφο του με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Κανείς δεν είπε μέχρι τώρα την αλήθεια στον λαό για να κρίνει και  να αποφασίσει. Χωρίς εμάς μας οδήγησαν στην υποτέλεια του ΔΝΤ, χωρίς εμάς αποφάσισαν να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία με την υποταγή στο αγγλικό δίκαιο, χωρίς εμάς θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να υπογράφουν επαίσχυντες συμφωνίες.

Συγκέντρωση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Σχηματάρι


Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!


Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
Δικηγόρος/Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Δύο περίπου αιώνες αγώνων και θυσιών για ελευθερία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, ο ελληνικός λαός (και όχι μόνον) είναι πάλι μπροστά στο χάος. Η επιστήμη και το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα «μεγαλουργούν», αλλά η ηθική και ο πολιτισμός ενταφιάζονται. Διαστημικές αποστολές για την εξερεύνηση του σύμπαντος, αλλά ο άνθρωπος στα Τάρταρα. Στη ζούγκλα της παγκοσμιοποίησης, των διεθνών αγορών, των πανίσχυρων ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών, θεότητα είναι το χρήμα. Η παντοδυναμία της παγκόσμιας ολιγαρχίας.
Υπέρτατη αξία ο πλουτισμός. Με τις πιο επονείδιστες μεθόδους. Με τη βία, με την απάτη, την ατιμία εις βάρος ολόκληρων λαών. Το δίκαιο του ισχυρότερου, όπου ακόμη κι ένα κράτος μπορεί να λεηλατηθεί. Ο κομμουνισμός κατέρρευσε και ο "νικητής" καγχάζει μέσα στη σαπρία του, ως "οικονομικός δολοφόνος"!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 4 ΜΑΪΟΥ 2012, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND

Αγαπητοί φίλοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για άλλη μια φορά, ως εκπρόσωπος τύπου του κινήματος για την Θεσσαλία έχω την τιμή αλλά και τη χαρά να μιλήσω με τη φωνή των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Αυτή η φωνή, κλείνει μέσα της τη δύναμη εκατομμυρίων Ελλήνων, που είδαν τη χώρα τους να διαλύεται από τα ξένα συμφέροντα, την οικογένειά τους να καταστρέφεται και το μέλλον των παιδιών τους να φαντάζει ζοφερό στον ορίζοντα. Και όλα αυτά, χωρίς καμιά αντίσταση από τους κυβερνώντες. Μάλλον με τη βοήθειά τους θα έλεγα. Αγανακτήσαμε και βγήκαμε στους δρόμους. Θυμώσαμε και διαμαρτυρηθήκαμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε για να αντιμετωπίσουμε τα δεινά που έρχονταν. Δεν άκουσαν. Δεν φοβήθηκαν. Νόμιζαν ότι και πάλι θα μας εξαπατήσουν, με τα ψεύτικα διλήμματα που βάζουν : Μέσα ή έξω από την Ευρώπη ; Ευρώ ή Δραχμή ; Μνημόνιο ή καταστροφή της χώρας ; Μα σε ποιους απευθύνονται ; Φτάνει πια το παραμύθι και η τρομοκρατία.

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΑΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

20120504-074222.jpg
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΑ 9 ΠΑΙΔΙΑ! ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ! Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε. Αρθούρος Ζερβός για να αυξήσει τις απολαβές του Νομικού Συμβούλου Αργύρη Οικονόμου ενέκρινε αναδρομικά την πληρωμή της Κανονικής άδειας έτους 2010 εξ 25 ημερών στον Οικονόμου, διότι δήθεν αυτός δεν έλαβε κανονική άδεια κατά το έτος αυτό (βλ. συνημμένο)! Αυτό είναι πρωτοφανές σκάνδαλο, διότι όλοι οι εργαζόμενοι οφείλουν να εξαντλούν την Κανονική τους άδεια εντός του έτους, όπως προβλέπει

Βόμβα Αβραμόπουλου στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο”.

“Δεν μπορεί να γίνει συνολική επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου”! Είπε επί λέξη στον Άκη Παυλόπουλο, αφήνοντας τον κόσμο να αναρωτιέται ποιός εντέλει τον δουλεύει…
“Τα νέα μέτρα είναι μετρημένα και βιώσιμα” συμπλήρωσε, ακολουθώντας την γραμμή Παπαδήμου! Δηλαδή κύριε Αβραμόπουλε και μείωση μισθών στις ΕΔ; Όπως έχετε υπογράψει;
Μεγάλη επιτυχία του Άκη, αλλά κάποιος δεν μας τα λέει καθόλου καλά.

Να μας πει και ο κ. Σαμαράς επί ποιού ορίου φτώχειας διαπραγματεύτηκε για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Από χθες γίνεται ένας ντόρος στο διαδίκτιο σχετικά με το αν ο Πάνος Καμένος αντιφάσκει σε αυτά που λέει στο ΣΚΑΙ με βάση το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Στο link αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίμαχο βίντεο, που βέβαια δεν έχει ενεργοποιημένη την αποστολή σχολίων γιατί ως γνωστό είναι εύκολο να κάνεις αλλά όχι να δέχεσαι κριτική.
Στο πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπάρχει μία παράγραφος πριν από την κλίμακα των φορολογικών συντελεστών που εμφανίζεται στο βίντεο και που λέει επί λέξη:
"Επαναπροσδιορισμός Αφορολόγητου Νομοθετική ρύθμιση για τον επαναπροσδιορισμό του Αφορολόγητου των φυσικών προσώπων στο Όριο της Φτώχειας, όπως αυτό καθορίζεται από τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε"
Δηλ. πρώτα θα οριστεί το όριο της φτώχειας και θα χρησιμοποιθεί σαν βάση για το αφορολόγητο και αν είναι κάτω από τα 12.000 τότε η διαφορά μέχρι τα 12.000 θα έχει συντελεστή 5%.

Βίντεο από την μεγάλη συγκέντρωση Καμμένου στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ (κύριοι του ΣΚΑΪ)

Δείτε το πριν ψηφίσετε

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Το Ισοδύναμο του Έλληνα


Του Αντιστράτηγου (ε.α) Στέλιου Καστραντά *
Απομένουν λίγα μόλις εικοσιτετράωρα από την 6η Μαΐου ,ημέρα των εθνικών εκλογών, όπου με ανάμεικτα συναισθήματα οργής, θυμού ,αγανάκτησης ,απογοήτευσης ,απελπισίας , απαισιοδοξίας και έντονης αβεβαιότητας και προβληματισμού, καλούμαστε να ψηφίσουμε τα ίδια δυστυχώς κόμματα και ορισμένα παραλλαγμένα γεννόσημά τους που όλα και όλοι μαζί οδήγησαν τους μεν Έλληνες στην εξαθλίωση την δε Χώρα στην ταπείνωση.
Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία του κοινοβουλευτικού μας βίου όπου οι ηγεσίες, και όχι μόνο, των κομμάτων μιλάνε τόσο πολύ χωρίς να λένε τίποτε . Η γνωστή τακτική των συνεχών υπεκφυγών και της αποφυγής ειλικρινούς ενημέρωσης του εκλογικού σώματος για την επόμενη ημέρα συνεχίζεται. Προσπαθούν όλοι στο όνομα της αλήθειας να λένε ξεδιάντροπα ψέμματα. Επικαλούνται δήθεν ειλικρινείς προθέσεις για να μας ξεγελάνε.

Η «Ψωροκώσταινα» και οι χλιδάτοι σωτήρες της.


Αναστασίου Φαραντάτου, Σχη ε.α<55 ετών
Αίσθηση προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου προς οπαδούς του κόμματός του: «Το ΠΑΣΟΚ είσαστε εσείς, ο λαός που λάδωσε το αντεράκι του με το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου».( http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1486368 )
Εν ολίγοις ο συγκεκριμένος πολιτικός θεωρεί ότι οι Έλληνες πεινούσαν πριν τον Andreas Papandreou. Δηλαδή ενώ ήμασταν Ψωροκώσταινα ήρθε το ΠΑΣΟΚ και σωθήκαμε. Και πάλι έρχεται για να μας σώσει, μόνο που τώρα δεν υπόσχεται να «λαδώσουμε το αντεράκι μας». Τώρα μας μιλάνε αόριστα για «νέο ξεκίνημα», για «έξοδο από την κρίση», για «ανάπτυξη», για «νοικοκύρεμα».
Σε αυτό το τελευταίο θέλω να σταθώ. Στο «νοικοκύρεμα». Διαβάζω από την προσωπική ιστοσελίδα υπουργού, που διεκδικεί και πάλι την ψήφο μας:
«Η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο της χώρας, η επένδυση στον Έλληνα,  είναι απαραίτητη προϋπόθεση της εξόδου από την κρίση.

Γιάννης Δημαράς από τη Λέσβο: «Κάναμε την υπέρβαση υπέρ της Πατρίδας, να μας δώσει δύναμη ο Λαός – Όλοι στις κάλπες»

Στη Λέσβο βρίσκεται από χθες, ο Πρόεδρος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Γιάννης Δημαράς στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας στο νησί, επισκεπτόμενος τη Βρίσα, τον Πολυχνίτο, το Λισβόρι και τα Βασιλικά.
Σήμερα, 3 Μαΐου 2012, ο κ. Δημαράς έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη, από το Δήμαρχο του νησιού κ. Δημήτρη Βουνάτσο, ο οποίος αφού τον ενημέρωσε εκτενώς για την εικόνα του νησιού, του παρέδωσε επίσημο υπόμνημα.
Ο κ. Δημαράς σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, επεσήμανε τα προβλήματα που απορρέουν σε ένα νησί στρατηγικής σημασίας, με την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Και όμως υπάρχει ελπίδα.


Χτες ο εκπρόσωπος των διεθνών τοκογλύφων της Χώρας μας, ο κ. Παπαδήμος, μας υπενθύμισε ποιές είναι οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους δανειστές μας και μας επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτές. Συνοπτικά, μας υπενθύμισε αυτά που έχουν ψηφιστεί με το δεύτερο Μνημόνιο, ότι δηλ. θα βαθύνει περαιτέρω η ύφεση, θα μπουν περισσότερα λουκέτα στις επιχειρήσεις μας, θα αυξηθεί δραματικά η ανεργία και η φτώχια και ότι δεν έχουμε καμία δυνατότητα να ξεφύγουμε από το μέλλον αυτό. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος τόνισε, ότι εάν δεν ψηφίσουμε κόμματα που θα υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις των δύο Μνημονίων, τότε η Χώρα θα βρεθεί στο χάος. Γενικά δηλαδή ο κ. Παπαδήμος διέσπειρε τον φόβο στην κοινωνία για το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών, εάν δεν ψηφίσουμε τα κόμματα που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν το Μνημόνιο 1 και 2.
Και όμως υπάρχει ελπίδα.

Το Πατριωτικό Μέτωπο υπέβαλε μήνυση κατά του κου Καζάκη - Δείτε το δελτίο τύπου

Δελτίο τύπου από το Πατριωτικό Μέτωπο σχετικά με ομαδική μήνυση κατά του κου Καζάκη 

Δείτε τι αναφέρουν...
Ομαδική μήνυση και αγωγή για τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές Καζάκη, από το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου.
Με ομαδική μήνυση αλλά και αστική αγωγή, αποφάσισε να απαντήσει στις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του προέδρου του ΕΠΑΜ,  Δ. Καζάκη, το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου, με δεδομένη την πρόσφατη ψευδή και συκοφαντική δυσφήμιση του Κινήματος από τον κύριο αυτόν, μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού, «Ράδιο χωρίς FM», στις 5/4/2012 και σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο κ. Κακλαμάνο.

Νέοι υποψήφιοι βουλευτές που αξίζει να στηρίξουμε

Έντονη είναι η επιθυμία και η διάθεση όλων μας με την ψήφο μας την ερχόμενη Κυριακή να συμβάλουμε στην ανανέωση του πολιτικού σκηνικού είτε ψηφίζοντας νέα κόμματα , είτε επιλέγοντας νέους ανθρώπους ανανεώνοντας τα μέχρι σήμερα κυρίαρχα πολιτικά κόμματα . Στην Ελλάδα της κρίσης είναι σίγουρο ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει με ένα εντελώς διαφορετικό πολιτικό σκηνικό τόσο σε ότι αφορά τον κοινοβουλευτικό χάρτη αφού όλα τα μηνύματα δείχνουν σοβαρές απώλειες για το δικομματισμό , όσο και στην εσωτερική γεωγραφία των κομμάτων , με φρέσκα πρόσωπα που μπορούν να κομίσουν νέες αντιλήψεις και να βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση μέσα από συνεννόηση και κοινή προσπάθεια , καταδικάζοντας μικροκομματικές λογικές του παρελθόντος .

Ο κος Καζάκης δεν είδε τον Γλέζο, είχε πολλά χημικά μάλλον!

Αναρωτιέται “που στο διάολο ήταν ο Γλέζος” αυτά τα δύο χρόνια! Και τα χώνει στον κο Γλέζο.
Εμείς ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο να τον δει πίσω από τα χημικά (φωτογραφία!)
Αλλά το θέμα είναι άλλο. Τι έπαθαν οι αριστεροί και είναι στα μαχαίρια; Τώρα που θα μπορούσαν να βγουν στο προσκήνιο αυτοί δεν μιλάν ο ένας στον άλλο! Τι να πούμε και εμείς...
Δείτε το video και πείτε τα μόνοι σας!

Εκλογές 2012: Συνέντευξη Νίκου Πίτατζη

Δείτε την αξίζει τον κόπο...

ΕΠΑΧΘΕΣ και ΧΡΕΟΣ

Από τον Πόρτα – Πόρτα
Επαναληψη Μητηρ Πασης Μαθησεως.. μεχρι να τοποτισω στο πετσι σας….
Μιλαμε για Επαχθες Χρεος. 2 λεξεις. ΕΠΑΧΘΕΣ και ΧΡΕΟΣ.
Τι σημαινει το ΕΠΑΧΘΕΣ γνωριζουμε.
Τι σημαινει η λεξη ΧΡΕΟΣ γνωριζουμε?? ΟΧΙ !!! να επαναλαβω την ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ …

Εχεις βαλει στην Τραπεζα 1000 Ευρω. Καταθεση.(Α)
Μπαινει ενας για Δανειο 10000. (Β)
Υπαρχουν τα 10000? ΟΧΙ. Απλα σε λογαριασμο Υποιχρεωσης.
ο (Β) αγοραζει αυτικινητο δινει επιταγη 10000! στον (Γ)
Η επιταγη του (Γ) παει στην Τραπεζα και κατατιθεται!!!
Τωρα η Τραπεζα εχει αλλα 10.000 σε καταθεση και μπορει να τα δανεισει !!! με εναν κανονα 9:1.

Διπλάσια από αυτή του ΠΑΣΟΚ, η συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη!!!

Mπροστά σε ένα παλλόμενο από ενθουσιασμό, πλήθος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ("διπλάσια από αυτή του ΠΑΣΟΚ" λένε οι Θεσσαλονικείς).
Ιδού τα κύρια σημεία της ομιλίας του: «Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» επεσήμανε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
«Είμαστε η πρώτη δύναμη. Τους ανατρέψαμε. Προχωράμε στο αύριο. Να ξέρετε ότι δε θα σας προδώσω ποτέ», τόνισε ο Π. Καμμένος.

ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ

Από τον Δρ. Κυριάκο Τόμπρα

Η Ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Θεσσαλονίκη 2-5-2012

Καζάκης ο "αξιόπιστος"....

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι έλεγε τρεις μήνες πριν ο Καζάκης....
Κατηγορούσε τον Μιχελάκη ότι τον έδιωξε απ τα κανάλια ....και τώρα η Ν.Δ τον ανακάλυψε και μας τον παρουσιάζει ως αξιόπιστη πηγή....
Έλεγε τότε για συνεργαζόμενα κόμματα που θα κατέβαιναν από κοινού...
Μόλις μετά από ένα μήνα έκανε τούμπα και τα γύρισε ....
Γιατί άραγε;;
Μιλάμε για απίστευτη αξιοπιστία...
Δείτε το βίντεο...

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ


Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έδωσαν απόψε από τη Θεσσαλονίκη το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 6ης Μαίου. Σε μια ανοικτή συγκέντρωση στο λιμάνι της πόλης έδειξαν την τεράστια δυναμική τους. Ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου του κινήματος Πάνου Καμμένου έστειλε με τον απίστευτο όγκο του την απάντηση στα μνημονιακά κόμματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου τα οποία μέχρι σήμερα δεν αποτολμούν να περπατήσουν ανάμεσα στο λαό και οι προεκλογικές τους συγκεντρώσεις εξαντλούνται σε θλιβερές συναθροίσεις μειοψηφιών.
Σε μία δυναμική ομιλία του η οποία σε λίγο θα αποσταλεί στα ΜΜΕ ολόκληρη, δεδομένου ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μιλούσε με την καρδιά του και την ψυχή του εκτός κειμένου.
Κατήγγειλε τα αντισυνταγματικά μνημόνια που υπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία εκτελώντας τα συμβόλαια των τοκογλύφων τραπεζιτών, φέρνοντας την απόλυτη δυστυχία στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Υποσχέθηκε ότι το βράδυ της 6ης Μαΐου η Ελλάδα θα ελευθερωθεί από την κατοχή που της έχουν επιβάλλει οι Έλληνες εντολοδόχοι πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στέλνοντας στη φυλακή, με ποινικές και αστικές διώξεις και δημεύσεις περιουσιών όλους εκείνους που τσάκισαν οικονομικά την Ελλάδα και έκλεψαν το δημόσιο χρήμα.

Ένα ποσοστό “κλείδωσε”: Μείον 12% οι μισθοί στρατιωτικών και στελεχών σωμάτων ασφαλείας

Ότι κι αν προκύψει από τη κάλπη της Κυριακής ,το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχονται νέες δραματικές μειώσεις στα εισοδήματα των πολιτών. Και αυτό αφορά και στους στρατιωτικούς.
Σύμφωνα με διαρροές από το πρωθυπουργικό γραφείο τις οποίες επικαλείται το Βήμα, η λίστα των δεσμεύσεων της χώρας απέναντι στους δανειστές είναι μεγάλη και πρώτο ζητούμενο σ΄ αυτή είναι η μείωση των “ειδικών μισθολογίων” κατά 12%!
Στρατιωτικοί και στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας στους οποίους η εξαίρεση από το εναίο μισθολόγιο παρουσιάστηκε περίπου ως παροχή ,θα δουν τους μισθούς τους να περικόπτονται κατά 12% ακόμη ,τον ερχόμενο Ιούλιο.

Jeffry Παπανδρέου στο Time" Ήμασταν το πειραματόζωο" απίστευτο θράσος από τον άνθρωπο που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό

«Ήμασταν το πειραματόζωο» δηλώνει στο περιοδικό «Time» ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανατρέχοντας στα όσα μεσολάβησαν τα τελευταία δύο χρόνια, στην ανάμειξη ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στα πολιτικά πράγματα της χώρας, στα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτησή του, καθώς και στο γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα στην ευρωζώνη που έπρεπε να αποδεχθεί επώδυνα μέτρα λιτότητας ως αντάλλαγμα για τα δάνεια διάσωσης. 
«Δεν θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ήμασταν το πειραματόζωο» λέει χαρακτηριστικά....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟ

20120503-001708.jpgΔελτίο Τύπου Πληρωμένη απάντηση στον υπάλληλο της Goldman Sachs που προωθεί το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας με non papers, έδωσε ο βουλευτής Λαρίσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Χρήστος Ζώης. «Προς κύριο Καζάκη: Πάντα ακολούθησα τον ευθύ δρόμο και ποτέ παρακαμπτήριο.

Ποιον να ψηφίσω στις εκλογές; Του Χρήστου Μπεχλιβάνου

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές κανονικά θα’ πρεπε να γνωρίζουμε όλοι τα προγράμματα των κομμάτων και να έχουμε τσεκάρει τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εντούτοις, ελάχιστοι είναι εκείνοι που νοιάζονται για προγράμματα στις πιο κρίσιμες εκλογές στο τέλος της Μεταπολίτευσης. Όλοι θα καταλάβουν το αποτέλεσμα της κάλπης της 6ης Μαΐου με λίγες μέρες καθυστέρηση, στις αρχές Ιουνίου, τότε που θα κληθεί η νέα κυβέρνηση (άγνωστο πόσων και ποιών κομμάτων) να λάβει τα νέα μέτρα που επιθυμεί η τρόικα.
Παρότι η συνταγή της τρόικας έχει αποτύχει παταγωδώς μαζί με την απερχόμενη κυβέρνηση και την πολιτική επιλογή όλων όσων έβαλαν την υπογραφή τους στα Μνημόνια, υπάρχουν ψηφοφόροι που λένε:

Φωτογραφίες από τη συγκέντρωση Καμμένου στο Λιμάνι

Πάνω από 3.000 άτομα, έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του λιμανιού, όπου μιλάει ο Πάνος Καμμένος, σε μια εκδήλωση με πάθος και πολλές ελληνικές σημαίες. Δείτε:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ…

Είναι απίστευτο το πως υποτιθέμενα “σοβαρά” μέσα αναπαράγουν με “γουρλωμένα μάτια” τις συκοφαντίες Καζάκη κατά του Πάνου Καμμένου. Και δεν μιλάμε βεβαίως για τους πληρωμένους εκβιαστές του διαδικτύου τους οποίους τους περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη αμέσως μετά τις εκλογές, αλλά για επώνυμα sites, με κρατική διαφήμιση μάλιστα.
Εάν δεν γινόταν αυτό, θα μπορούσε κάποιος να θεωρήσει ότι ο κύριος Καζάκης είναι γραφικός που φλερτάρει με την παραφροσύνη, αφού τα αναίσχυντα ψεύδη που λέει εις βάρος Μαριά – Καμμένου συντρίβονται με μία απλή ματιά στα ψηφοδέλτια των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” που μπορεί ο καθένας να τα βρει.

Πολιτικό μήνυμα από το ComedyLab

Eκλογές 2012: Θανάσης Βλάχος


Η συστράτευση μου με τους «Ανεξάρτηους Έλληνες» αποτελεί συνειδητή επιλογή στην κρίσιμη περίοδο που διανύει ο τόπος.
Στις 6 Μαΐου καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες οι οποίες θα αποτελέσουν την πυξίδα για το μέλλον.
Ένα μέλλον που πραγματικά αξίζει για τη χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και η ιστορία της δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Με πίστη στις αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας, κατάργηση του μνημονίου με τις τοκογλυφικές αλχημείες που οδηγούν σε εξαθλίωση τους πολίτες, απόλυτη διαφάνεια, αξιοκρατία και δικαιοσύνη δίνουμε τη μάχη για ένα αύριο αντάξιο των προσδοκιών όλων γιατί το δικαιούμαστε και το αξίζουμε.

Το μήνυμα από τη Θεσσαλία θα είναι ένα μήνυμα νίκης. Ένα μήνυμα απελευθέρωσης.Διαβάστε στην συνέχεια τις απομαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:
Συνεχίζουμε να κάνουμε τη πορεία μας. Από εδώ, μέχρι τη Γαύδο, μέχρι την Κέρκυρα, μέχρι το Καστελλόριζο, μία πορεία μέσα στους πολίτες, μαζί με τους πολίτες.
Ένα κίνημα που ξεκινήσαμε οι πολίτες μέσα από το διαδίκτυο. Ένα κίνημα που από ρυάκι έγινε ποτάμι. Και από ποτάμι γίνεται ένα τσουνάμι που θα ανατρέψει τα κόμματα της μεταπολίτευσης που συγκυβερνούν εκ μέρους των τραπεζών και έχουν σαν σκοπό να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Η απάντηση του ελληνικού λαού στις έξι του μηνός θα είναι ένα βροντερό ΟΧΙ.

Συνέντευξη τύπου για το σύστημα αναμετάδοσης εκλογικών αποτελεσμάτων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στόχος μας η έγκυρη και έγκαιρη μετάδοση των αποτελεσμάτων»

Ρένα Καραλαριώτου: «Καλούμαστε να διεξάγουμε εκλογές με λιγότερο προσωπικό. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες»
Για πρώτη φορά στα χρονικά, η Περιφέρεια Θεσσαλίας εφαρμόζει ένα σύστημα μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων της ερχόμενης Κυριακής στηριζόμενη στις δικές της υπηρεσίες. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός στην έδρα της Περιφέρειας.
Το σύστημα στηρίζεται σε δυο βασικά στοιχεία: 1) το λογισμικό για την εισροή δεδομένων και την ηλεκτρονική διαχείριση των αποτελεσμάτων που δημιουργήθηκε από στελέχη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και 2) θα υπάρχει μια κοινή βάση δεδομένων για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας απ’ όπου θα υπάρχει ταυτόχρονη εισαγωγή πληροφοριών απ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Το αποτέλεσμα θα είναι η γρήγορη και με μεγάλη ευκολία και ακρίβεια ροή των αποτελεσμάτων στο ευρύ κοινό και με αισθητά μικρότερο κόστος σε σχέση με άλλες εκλογικές διαδικασίες.

O Πάνος Καμμένος στην Λάρισα

Στην Λάρισα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι για λίγες ώρες ο Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της περιφέρειας Λάρισας και φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περπάτησαν στο κέντρο της Λάρισας όπου ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαρία να χαιρετήσει και να μιλήσει με Λαρισαίους και Λαρισαίες .

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Ακούγοντας σήμερα τον κ. Βενιζέλο στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, εύκολα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι εξακολουθεί να είναι αμετανόητος και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και να νομίζει ότι απευθύνεται σε ακροατήριο το οποίο μόλις αφίχθη στην Ελλάδα με ένα τεράστιο κρουαζιερόπλοιο και δεν έζησε τα 3 τελευταία καταστροφικά χρόνια στην Ελλάδα ή όπως έγραφα σε προηγούμενο άρθρο μου ότι όλοι οι έλληνες εξακολουθούμε να πάσχουμε από το σύνδρομο της Στοκχόλμης και από αμνησία.
Μας είπε ότι η κρίση η οικονομική κινδυνεύει να μετατραπεί σε εθνική τραγωδία. Δεν μας είπε όμως πως και ποιος προκάλεσε την κρίση, με άφρονες αποφάσεις και μέτρα που μας οδήγησαν εδώ που φθάσαμε.

Ύποπτη μεταφορά καυσίμου σε στρατόπεδο της Ρόδου


O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε σήμερα από τον Ειδικό Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Ι. Διώτη, σχετικά με περιστατικό ύποπτης μεταφοράς καυσίμου από ιδιωτικό βυτιοφόρο μέσα από στρατόπεδο της Ρόδου.
Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε άμεσα οδηγίες στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μ. Κωσταράκο, ο οποίος διέταξε τη διεξαγωγή ΕΔΕ σχετικά με το συμβάν, παράλληλα με τις ενέργειες του ΣΔΟΕ και του Οικονομικού Εισαγγελέα.

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ


Της Μαρίας Μιχ. Πολύζου
Υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Από το 2009 έως και σήμερα η Ελλάδα και οι Έλληνες ζούμε δραματικές Ιστορικές στιγμές, με αποκορύφωμα την υποταγή μας στους τοκογλύφους Εταίρους και την υπογραφή από τη συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ του 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και της Δανειακής Σύμβασης, όπου ουσιαστικά παραδόθηκαν τα κλειδιά της Χώρας μας.
Στις 20/03/2012, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά και η παράδοση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ της Χώρας μας, με την προσχώρησή της σε μία Ανώνυμη Εταιρία του Λουξεμβούργου, το EFSF, ΤΟ Δ.Ν.Τ της ΕΥΡΩΠΗΣ.

Πολιτικός σεισμός στην Ελλάδα

Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές ενδείξεις για έναν πολιτικό σεισμό, γράφει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt. Τα δύο μεγάλα κόμματα χάνουν λόγω κρίσης τη στήριξη των ψηφοφόρων τους, ενώ την ίδια στιγμή προτιμώνται μικρότερα, ακραία και αντιευρωπαϊκά κόμματα. Η κρίση πολώνει τους Έλληνες. Βιώνουν την βαθύτερη και μεγαλύτερη σε διάρκεια κρίση στην μεταπολεμική ιστορία της χώρας, η ανεργία βρίσκεται σε ύψος ρεκόρ και δεν υπάρχουν ελπίδες για φως στην άκρη του τούνελ. Οι Έλληνες αισθάνονται ανασφάλεια, είναι συχνά απελπισμένοι και κερδισμένα είναι τα ακραία κόμματα.

Τι λένε οι αστρολόγοι για τις εκλογές; Τι ποσοστό θα πάρει κάθε κόμμα;

@ Τα άστρα λένε ότι σε λίγο καιρό θα ξαναγίνουν εκλογές, προβλέπουν υψηλό ποσοστό για τη Χρυσή Αυγή και ρυθμιστές ΣΥΡΙΖΑ και Α.Ε. Τι λένε για Σαμαρά και Βενιζέλο
@ Έχουμε σύνοδο Ήλιου και Δία στον Ταύρο, όπως όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ψάχνοντας κανείς το παρελθόν, δεν θα μπορούσε να βρει χειρότερη μέρα για εκλογές. Όποιος το σκέφτηκε καλό θα ήταν να...

Σώσατε τον πλανήτη (λέμε!) και όχι τους Έλληνες! @#$@#$


Μία κυβέρνηση, που κυβέρνησε(;) με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, που έδωσε δισεκατομμύρια ευρώ για την προστασία του πολίτη από το διοξείδιο του άνθρακα (sic) και θυμήθηκε (ο κος Λοβέρδος δηλαδή) λίγες μέρες μόλις πριν τις εκλογές να ….

"Έχουμε πρόγραμμα για την παιδεία"

Ο Εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Oι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μιλάμε με non paper. Μιλάμε με την υπογραφή μας. Και ούτε στέλνουμε σκονάκια για να καθοδηγήσουμε κονδυλοφόρους.
 Αυτό είναι οι τακτικές και το θράσος εκείνων που κούρεψαν με τη ψιλή του PSI, τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων. Τίναξαν στον αέρα τα ταμεία των ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς να λογαριάσουν το παραμικρό,  επειδή έτσι τους διέταξαν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
Όπως το ίδιο έκαναν και με τα αποθεματικά των Νοσοκομείων και των Επιμελητηρίων και ΟΛΩΝ των Ταμείων.
 

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Περί προγραμμάτων ....

Επειδή πολλοί κατηγορούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι δεν έχουν πρόγραμμα...
Σας δίνουμε εδώ τους συνδέσμους :
Έχουν τα άλλα κόμματα όμως πρόγραμμα...;;;

ΓΑΠ, Βενιζέλος και Σαμαράς πέτυχαν να γιορτάζουμε Εργατική Πρωτομαγιά ΧΩΡΙΣ Εργαζόμενους

-- Ο πρώτος (ΓΑΠ), ήταν ο οραματιστής και το βασικό όχημα για την εγκαθίδρυση της "νέας τάξης πραγμάτων" και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, που πρωτοέφερε το ΔΝΤ και τη Τρόϊκα στη χώρα μας.
-- Ο δεύτερος (Βενιζέλος), ήταν ο συνεχιστής και ο σωτήρας της χώρας, πρωτοστάτης του μνημονίου 2, αφού το μνημόνιο 1 το είχαν φτιάξει άλλοι και ως γνωστόν ο Μπένι αναγνωρίζει μόνο τα δικά του έργα.
-- Ο τρίτος (Σαμαράς), ήταν ο επικυρωτής του μνημονίου και ο εγγυητής του μνημονίου 3 που έρχεται τον Ιούνιο.

ΣΥΜΜΑΧΗΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΕ…!

Γράφει ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ
Δικηγόρος/Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών
Ανεξάρτητοι Έλληνες
​Είναι αλήθεια ότι στα νεανικά και φοιτητικά μου χρόνια είχα εμπλοκή με το πολιτικό “γίγνεσθαι”. Ήταν, άλλωστε, και μια άλλη εποχή έντονα πολιτικοποιημένη . Ταγμένος στην Εθνική Ιδέα, με σαφείς πολιτικές θέσεις -χωρίς αγκυλώσεις και δογματικές προκαταλήψεις- για αξιοκρατία, ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη. Προερχόμενος από οικογένεια βιοπαλαιστών, υποχρεωμένος να εργάζομαι τα καλοκαίρια αλλά και αργότερα ως φοιτητής, βίωνα έντονα την αναγκαιότητα για μία πολιτική που να στηρίζει τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις. Να έχουμε όλοι την ευκαιρία προόδου ανάλογα με την αξιοσύνη μας και σε σχέση με το εύρος των ευκαιριών που παρέχονται σε εκείνους που ξεκινούν από χαμηλά. Μου προκαλούσε και συνεχίζει να μου προκαλεί αλλεργία το κατεστημένο της
“φελλοκρατίας” που μόνον στη χώρα μας ευδοκιμεί σε τέτοιο βαθμό.

Δημήτρης Μπουραντάς για την Κοινωνία Αξιών :Οι πολίτες να πάρουμε την τύχη της πατρίδας στα χέρια μας

Αποκλειστική συνέντευξη στο logia starata παραχώρησε ο καθηγητής μάνατζμεντ και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς για τη νέα πολιτική κίνηση- κόμμα που ανακοίνωσε μαζί με πολλά ακόμη στελέχη (δείτε εδώ) . Η Κοινωνία Αξιών όπως είναι το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανατροπή του κατεστημένου πολιτικού συστήματος και να φέρει τις υγιείς δυνάμεις της χώρας στην πολιτική . Υπάρχει έλλειμμα ηγετών και περίσσευμα ηγεμόνων στα σημερινά πολιτικά κόμματα διαπιστώνει .Μόνο εθνικό μας πρόβλημα είναι το πολιτικό σύστημα . Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο εμπνευστής μιας πολιτικής κίνησης που έρχεται να ταράξει τα νερά ανοίγοντας για πρώτη φορά πειστικά τη συζήτηση  για την κατάρτιση εθνικού στρατηγικού σχεδίου ανασυγκρότησης κι ανάπτυξης της χώρας .
Αναλυτικά :

Αρχαίων ευφυολογήματα

Σε παλαιότερη ανάρτηση είχαμε αναφερθεί στο χιούμορ των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας τα αρχαία Ελληνικά ανέκδοτα ως πνευματώδη και διδακτικά. Όμως εξίσου διδακτικά είναι και τα ευφυολογήματα που διατυπώθηκαν από επιφανείς αρχαίους φιλοσόφους, συγγραφείς, στρατηγούς, πολιτικούς, κ.ά καταδεικνύοντας χαρακτηριστικά το χάσμα που προκύπτει μεταξύ του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και της νεοελληνικής “κουλτούρας” όταν συγκρίνουμε τα “ευφυολογήματα” των αρχαίων Ελλήνων με τις αντίστοιχες ”εξυπνάδες” των νεοελλήνων.
**********************
Δεν φτάνουμε στα πράγματα ξεκινώντας από τα λόγια, αλλά στα λόγια ξεκινώντας από τα πράγματα.  Μύσων

Η αλήθεια για το Μνημόνιο: Θέλουν να μας έχουν μόνιμα χρεωμένους

Της ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Βουλευτού Α’ Αθηνών
- Ανεξάρτητοι Έλληνες
Τα δύο τελευταία χρόνια οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ κατέστρεψαν την πατρίδα μας.
Ο Παπανδρέου και ο Παπακωνσταντίνου απαξίωσαν διεθνώς το όνομα της Ελλάδας, ως προς τη μακροοικονομική της προοπτική και ως προς την πιστοληπτική της φερεγγυότητα. Την ίδια ώρα, αρνήθηκαν προτάσεις εναλλακτικής δανειοδότησης από τρίτους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αποτέλεσμα;
Ξεκίνησε ο δανεισμός μας σε ιλιγγιώδη τοκογλυφικά επιτόκια και αμέσως μετά, με στημμένες διαδικασίες το ΠΑΣΟΚ έβαλε την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και εννοούμε τοκογλυφικό επιτόκιο, αυτό που υπερβαίνει κατά πολύ το 1,25% του euribor που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή.

Πρωτομαγιά 2009 -ΓΑΠ:"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ"

Ο κ. Παπανδρέου πρωτομαγιά τρία χρόνια πριν, στους Φούρνους..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ VIDEO...

TO ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ!

Η ιστορία της Πρωτομαγιάς.

Του Άγγελου Πετρουλάκη
Και καλή Πρωτομαγιά… Πρωτομαγιά των λουλουδιών, Πρωτομαγιά των Δικαιωμάτων να ζουν και οι πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας, όπως εκείνοι που δηλώνουν πολίτες πρώτης κατηγορίας. Γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι το Δικαίωμα στη ζωή, το Δικαίωμα στην ελπίδα ανήκει σε όλους. Και γιατί κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά πως η σημερινή άτυπη γιορτή οφείλεται σε κάποιους (πολλούς) εργάτες του Σικάγου, που την 1η Μαΐου 1886 κατέβησαν σε απεργία, διεκδικώντας το 8ωρο στην εργασία, η οποία απεργία κατέληξε σε αιμοτοχυσία.
Τρία χρόνια μετά, στις 20 Ιουλίου του 1889 η Πρωτομαγιά, καθιερώθηκε ως εργατική γιορτή, κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δεύτερης Διεθνούς (Σοσιαλιστικής Διεθνούς) στο Παρίσι, σε ανάμνηση του ξεσηκωμού των εργατών του Σικάγου.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Ο κασκαντέρ ψηφοφόρος

ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Δεν πέρασε και πολύ καιρός από την ημέρα κατά την οποία στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση της νέας δανειακής σύμβασης, ο Αναπληρωτή τότε υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, απαντώντας σε βουλευτή της αντιπολίτευσης για την ύπαρξη  «μυστικής και απόρρητης» συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας για τις εμπράγματες εγγυήσεις δήλωνε με οργίλο ύφος «Δεν υπάρχει σύμβαση μεταξύ Ελλάδας και Φινλανδίας» και ανταπέδιδε τους χαρακτηρισμούς λέγοντας «Δεν είμαι ψεύτης εσείς είστε συκοφάντης. Με τις ασχήμιες σας προσβάλλετε το κοινοβούλιο».
Και να που ήλθε η διάψευση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας και την αλήθεια.

Διπλός εορτασμός της Πρωτομαγιάς

Με δύο συγκεντρώσεις θα γιορτασθεί και φέτος η Πρωτομαγιά στη Λάρισα. Το Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην κεντρική πλατεία στις 10.30 π.μ. και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ στις 10 π.μ. στην πλατεία Νομαρχίας.
Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς τονίζει: «Η 1η Μάη είναι η μέρα που οι εργάτες όλου του κόσμου τιμούν τους νεκρούς της τάξης τους, τους ηρωικούς αγώνες και τις κατακτήσεις του εργατικού κινήματος στην ανειρήνευτη πάλη με το κεφάλαιο. Σύμβολο στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη διατρανώνει την απόφαση της να συνεχίσει την ηρωική της πορεία ως τη νίκη.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος Πειρατών Ελλάδας.

Τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 20:00, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στο Δημαρχείο Χολαργού, (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη), Λεωφ. Περικλέους 55.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος Πειρατών Ελλάδας και θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση.
Η εκδήλωση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.
Ας είμαστε όλοι εκεί, για να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ρωτήσουμε, να μιλήσουμε…

"Σκοτώνουν τους Έλληνες"

Ρεπορτάζ για την οικονομική κατάσταση στην Αθήνα, υπό τον τίτλο "Εδώ και δύο χρόνια, οι Έλληνες ζουν στον ρυθμό ακραίων προγραμμάτων λιτότητας. Στην Αθήνα, κάποιοι σκύβουν το κεφάλι ή επαναστατούν. Πορτραίτο μίας Αθήνας στα πρόθυρα της έκρηξης", δημοσιεύει στην τελευταία του έκδοση το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό περιοδικό του Βελγίου "Moustique".
Σε γενικές γραμμές περιγράφεται με τα μελανότερα χρώματα η εικόνα μιας Αθήνας, που πνίγεται στα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από συνέντευξη του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Ντανιέλ Κον Μπεντίτ με τίτλο "Τους ζητάνε το αδύνατο" και υπότιτλο "Συνάντηση στην Αθήνα, με τον πιο παθιασμένο υποστηρικτή της ελληνικής υπόθεσης".  

Γροθιά Καμμένου στις “δραγώνες” της εκπαίδευσης… καιρός ήταν!

olympiada
Επιτέλους και ένας πολιτικός αρχηγός που φτύνει κατάμουτρα τα “κλισέ” της μεταπολίτευσης. Επρεπε να περάσουν τριαντατόσα χρόνια για να απαντήσει κάποιος στο φαύλο σύστημα της δήθεν ευαισθησίας για την παιδεία που δημιούργησε ένα σύστημα – γενίτσαρο. Όπου όλοι πλειοδοτούν σε ποσοστά (ΝΑΙ, ΘΑ δώσουμε το 25% για την παιδεία…) και όμως τα παιδιά έμειναν αμόρφωτα, ανιστόρητα έρμαια του κάθε κρατικοδίαιτου αδηφάγου που αντί να κραδαίνει την ΕΛΛΑΔΑ στις αθώες ψυχές που του εμπιστεύονται, ΤΙΣ ΜΟΛΥΝΕΙ με κομματικά, συνδικαλιστικά και άλλα σημαιάκια.
Δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτοί που δεν άκουσαν τίποτα για τους ανθέλληνες της
Παντείου με τις Φεράρι και τις βίλες, ότι για να μπορούν να διδάσκουν και να “διεκδικούν”, κάποιοι ηρωϊκοί δάσκαλοι στο παρελθόν, έχυσαν το αίμα τους.