Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ..ήταν πάντα πάντα "έγκυρο" !


Στίγκλιτς: Ο «αργός θάνατος» της μεσαίας τάξης

Το ανώτατο 1% παίρνει το 20% του ΑΕΠ, λέει ο γνωστός νομπελίστας οικονομολόγος. 

Το 95% των κερδών της περιόδου 2009-2012 απορροφήθηκε από αυτό το 1%, ενώ η μεσαία τάξη γύρισε δύο δεκαετίες πίσω. Η αμερικανική οικονομία είναι άρρωστη και αιτία είναι η ανισότητα.
Με μία αιχμηρή ομιλία στο συνέδριο AFL-CIO, ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς προκάλεσε και πάλι έντονες συζητήσεις.

Πραξικόπημα για 1.665 στα Πανεπιστήμια

Αντισυνταγματική η αξιολόγηση του υπουργείου για διαθεσιμότητα

Η κυβέρνηση, προ της αυριανής έλευσης της τρόικας, παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα με την «πρωτοβουλία» του υπουργού Παιδείας Κώστα Αρβανιτόπουλου να δώσει εκείνος-με δικά του κριτήρια επιλογής-και όχι

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΞΤΕ ΑΟΖ – ΘΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ

olympiada 
Του Μιχάλη Ιγνατίου
Τις τελευταίες ημέρες, και εντελώς ξαφνικά θα έλεγα, οι Έλληνες ανακάλυψαν τη Στρογγύλη. Προσωπικά άκουσα για τη σημασία του συγκεκριμένου νησιού από τον μακαρίτηΤάσο Παπαδόπουλο το 2003, όταν ολοκλήρωνε τους σχεδιασμούς του για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.
Λίγα κατάλαβα τότε, αλλά αρκούσε ότι εκείνος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε μελετήσει τη νομική πλευρά του θέματος και ήταν βέβαιος πως η Κύπρος «άγγιζε» τη Μητέρα Πατρίδα.

Το αυριανό πρωτοσέλιδο από το ‘ΧΩΝΙ‘


Εσωκομματικές εκλογές στους ΑΝ.ΕΛΛ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 σε όλη την επικράτεια θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης Συντονιστικών Επιτροπών.
Η εκλογική διαδικασία που θα γίνει με εκλογικό κατάλογο όλων των

ΚΟΥΪΚ:ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
«ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ. ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ»
Στο κόκκινο φέρνει το αξιόμαχο των υποδομών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκκαθάριση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας μας (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ κλπ) με στόχο δήθεν την περικοπή δαπανών στον ευρύτερο τομέα της άμυνας.

κ. Χαρακόπουλε ξύπνα..την χάσαμε την φέτα πατριώτ..

Την Τετάρτη (4/9/2013) πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, η συνεδρίαση του κολεγίου των Επιτρόπων, με θέμα την εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τον Καναδά, που έφερε προς συζήτηση ο Βέλγος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα εμπορίου κ. Κάρελ Ντε Χυχτ.  
Στην συνεδρίαση αυτή αποφασίστηκε ότι στις διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου η Κομισιόν....

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!

olympiada 

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!

Καμαρώστε τον δημοκράταρο Κρανιδιώτη...τον συνομιλητή του Σαμαρά...

«Ναι το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στο δημοκρατικό κράτος και θα σας αλλάξουμε τα φώτα»

Σοβαρές αποκαλύψεις από ερωτήσεις Ραχήλ Μακρή.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΉ ΒΟΥΛΗ
Ο Μυτιληναίος θέλει να αγοράσει τη ΔΕΠΑ, ενώ της χρωστάει πακτωλό χρημάτων..
Σοβαρές αποκαλύψεις από ερωτήσεις της βουλευτίνας Κοζάνης με τους «Ανεξάρτητους Ελληνες» Ραχήλ Μακρή.
Του Γιάννη Ντάσκα 
Σιγά-σιγά δημιουργήθηκε μια άλλη «ομάδα «ωραίων».

O Master chef του ελλείμματος...

Jörg Asmussen: « Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να μαγειρευτούν τα στοιχεία του ελλείμματος »

Η…ωρίμανση

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ και ομοιότητες με τη δολοφονία Γρ. Λαμπράκη; Πολλές. Με τη βασική διαφορά πως οι δολοφόνοι του βουλευτή ήσαν δραστήρια μέλη του αθέατου παρακράτους. Σε συζευκτική σχέση με την Αστυνομία του Κράτους, σε μιαν εποχή ιδεολογικής αναμέτρησης των ισχυρών.
Ο σημερινός φασισμός ξεχύθηκε στους δρόμους,

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Το νερό είναι ανθρώπινο δικαίωμα...η επιτυχία της Πρωτοβουλίας Ευρωπαίων Πολιτών

Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ και τα κράτη μέλη πρέπει να εξασφαλίζουν ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση στο νερό και την αποχέτευση.
Η παροχή νερού και η διαχείριση των υδάτινων πόρων πρέπει να προστατεύονται από την απελευθέρωση και δεν υπόκεινται στους κανόνες

Λαζαρίδης..ο εμπνευστής του ξεπουλήματος


Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο..για διαγραφή χρέους.... προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων
Για να πάμε λίγο πίσω...
Πριν το 2010, που ο ΓΑΠ μας έβαλε τεχνηέντως και με φούσκωμα του ελλείμματος, στον δανεισμό και στην τρόικα...
το χρέος της χώρας μας τότε ήταν ομολογιακό και διαχειρίσιμο...
Με την υπογραφή του προδοτικού μνημονίου έγιναν κατά κύριο λόγο τα εξής:

ΑΝ.ΕΛΛ : να παρέμβει ο εισαγγελέας για δημοσίευμα που φέρει τον Βενιζέλο να ζητάει αλλοίωση στοιχείων..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα και τη διερεύνηση του δημοσιεύματος για την πρακτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη του κ. Σαμαρά...

ΤΩΡΑ: Ένταση στην ΕΤ 3 - ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την είσοδο - Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να εισέλθουν στο κτίριο



Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα έξω από το κτίριο της ΕΤ3 στην οδό Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου από το πρωί έχουν καταφθάσει ελεγκτές του Υπουργείου Οικονομικών και ελέγχουν την εγκυρότητα των δικαιολογητικών και εγγράφων όσων έχουν καταθέσει αίτηση για να δουλέψουν στο δημόσιο τηλεοπτικό φορέα.

Το μεγάλο ταξίδι προς την ελευθερία

Της Ασπασίας Κόκκινου
Βιώνουμε ένα μοντέρνο καταναλωτικό σύστημα που προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο τα πάντα. Ότι έχει επιθυμήσει. Τα υλικά αγαθά που ποτέ δεν είχε φαντασθεί. Είναι μια ευχάριστη κατάσταση που ονομάζεται άνεση και ευμάρεια. Και έτσι εμφανίζεται ο κορεσμός των αισθήσεων. Παράλληλα ,ο άνθρωπος ενώ τα έχει όλα αντιλαμβάνεται μια πείνα και μια δίψα για περισσότερα αγαθά ,για συναρπαστικότερες απολαύσεις.

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!

olympiada 

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ!

Σοβαρότατη εξέλιξη στο “επεισόδιο” επίθεσης παρακρατικών στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο που κάποιοι χαχόλοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί το αντιμετώπιζαν με εγκληματικό χαμόγελο, μη μπορώντας να κρύψουν την ικανοποίηση τους.

Η Ραχήλ Μακρή, ο Ιβάν Σαββίδης και το… λίαρ τζετ

Πώς η βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κατήγγειλε στον ομογενή επιχειρηματία την περίεργη διαπλοκή εξουσίας και επιχειρηματιών στη χώρα μας.

 Με έναν ευρηματικό τρόπο έθιξε τα κακώς κείμενα του δημόσιου βίου και τις καταγγελίες για διαπλοκή μελών της κυβέρνησης με συγκεκριμένους επιχειρηματίες η βουλευτής Κοζάνης των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Ραχήλ Μακρή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη σχετικώς με το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Το κίνημα των «Ησυχαστών»

Liber_Divinorum_Operum_Βιβλίο των Θείων Έργων_αντίγραφο 13ου αι.
Κατά το πρώτο ήμισυ του 14ου αιώνα, έκανε την εμφάνισή της στο Βυζάντιο η θρησκευτική – μυστικιστική κίνηση των «Ησυχαστών» δίδοντας αφορμή για αντιπαραθέσεις και προκαλώντας έντονη πολεμική. Η ονομασία δόθηκε στα μέλη του κινήματος, των οποίων στόχος ήταν η πλήρης ενότητα με τον Θεό, λόγω του τρόπου που επέλεξαν για την επίτευξη του στόχου, που ήταν η πλήρης απομόνωσή τους από τα εγκόσμια.

Επιστολή Τέρενς Κουίκ σε πρόεδρο της βουλής, για προάσπιση της δημοκρατίας..

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
«ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ. ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, δίνει στη δημοσιότητα επιστολή την οποία παρέδωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 στον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ισραήλ Κύπρος Ελλάδα Δύση μάλλον δεν ξέρουν τι είναι ΑΟΖ.


Πριν 40 χρόνια δεν υπήρχε η ΑΟΖ ούτε ως έννοια.
Πριν το 1919 δεν υπήρχε η έννοια αεροπορικού δικαίου, FIR κτλ.
Πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε ούτε καν ως σκέψη ότι θα γινόταν υποθαλάσσιες γεωτρήσεις σε τέτοια μεγάλα βάθη.
Φέρνω αυτά τα απλοϊκά παραδείγματα για να υπενθυμίσω ότι τα πράγματα και οι εξελίξεις στην πολιτική στην οικονομία στο διεθνές δίκιο μεταβάλλονται συνεχώς.

«Διώκεται (μόνο) η παράνομος πράξις»

Του Θανάση Νικολαΐδη
 
ΠΑΛΙΑ παρακολουθήσαν τους κομουνιστές. Με τα μέσα της εποχής. Έστηνε ο χαφιές αυτί, έδινε την αναφορά του, κατέγραφε η αστυνομία το φρόνημα του θύματος κι όλα λειτουργούσαν μια…χαρά. Είπες κακιά κουβέντα για το βασιλιά; Στα μουλάρια(!) (στο στρατό), πιστοποιητικό «κοινωνικών φρονημάτων» για εργάτης στη Γερμανία.

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΞΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2013, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το 3ο Ελληνο-ρωσικό κοινωνικό Forum, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας.
Στον κατάμεστο χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου, κατά την τελετή έναρξης, ανακρούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδος,

Χ.Λαζαρίδης 2011 : "Η Κυβέρνηση προκαλεί την Αγανάκτηση του Κόσμου !" [VIDEO]


 
OTAN HTAN ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ “ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΩ” ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !

«Ε - Ε - 'Ερχεται»... Ο πληθωρικός ''Μπενίτο'' θα δώσει παράσταση στα Ηνωμένα 'Εθνη

Η διεθνής Κοινότητα περιμένει με αγωνία-προσμονή τον μεγάλο πολιτικό στην Νέα Υόρκη
«Ε - Ε - 'Ερχεται»... Ο πληθωρικός ''Μπενίτο'' θα δώσει παράσταση στα Ηνωμένα 'Εθνη
Αρχηγική εμφάνιση θα κάνει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ:«ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ!»

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
«ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ!»
Ακτοπλοϊκές εταιρίες, έκοψαν την έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των ένστολων Αστυνομικών της Σάμου (και προφανέστατα όλων των νησιών), με ευθύνη των συναρμόδιων Υπουργείων, γεγονός που καταδικάζει σε μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση τους ήδη χαμηλόμισθους αστυνομικούς.

Πάνος Καμμένος:Η Δημοκρατία συγχωρεί, δεν χρησιμοποιεί εκείνους που υπηρέτησαν την κατάλυσή της, όπως κάνει ο κ. Σαμαράς

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ

«Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει απαιτεί σεβασμό στο Σύνταγμα, το οποίο έχει καταλυθεί από τη συγκυβέρνηση, που έχει αντικαταστήσει το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με την άρνηση διορισμένων υπουργών να απαντούν στην αντιπολίτευση.

Μοιραίες συμπεριφορές…Ένα απροσδόκητο γεγονός…που το ανέμεναν όλοι!!!

Κάτι άσχημο μεθοδεύεται…
Έχουν μοιραστεί ρόλοι ερήμην των υποκειμένων;
Αφέθηκε άραγε σκόπιμα να κορυφωθεί η ένταση μεταξύ των μελών της Χρυσής Αυγής και μερίδας «ακροαριστερών»;
Από ποιους; Ποιους εξυπηρετεί;
Και πως επιτρέπουν οι ηγεσίες των δύο άκρων τέτοια ολισθήματα,

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΧΤΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΟΥΛΗΣ..

Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΧΤΑ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην καθημερινή πρωϊνή εκπομπή του στον Real FM, έδωσε σήμερα (19.09.2013), ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Τοποθέτηση για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων

Τοποθέτηση για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων
Θεσσαλονίκη, 18-9-2013
Αξιότιμες/οι κες/κοι.
Εκφράζουμε την αντίθεση και την αγανάκτηση μας σχετικά με την πρόταση του Υπουργείου Οικονομικών για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και κυρίως για τους σκοπούς που υπηρετεί αυτή και τις συνέπειες που θα έχει στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Πάνος Καμμένος: Δεν φοβόμαστε ούτε μπράβους της Χ.Α, ούτε μπράβους της ελληνικός χρυσός..ούτε απειλές απ τα γραφεία τύπου της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ..



Ο Πάνος Καμμένος για άλλη μια φορά αποκαλυπτικός ..
Μίλησε ξεκάθαρα για τα συμφέροντα και τις επιθέσεις που δέχονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..

Εμετική ανακοίνωση της “Αριστερής” πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ! “Όποιος βρίζει την συμμορία Παπανδρέου είναι νεοναζί”! Και εγώ που νόμιζα ότι φταίει το μνημόνιο…

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ.

Έτσι για να δούμε ποιούς ακριβώς εξυπηρετεί το παρακράτος, ποιοί επιδιώκουν τον εμφύλιο για να διασωθούν.

Απομένει να μας “αναλύσετε” τα ακόλουθα ερωτήματα:

Ρωσία: Αποδείξεις ότι αντικαθεστωτικοί έριξαν χημικά στη Συρία

Στα χέρια της ρωσικής διπλωματίας βρίσκονται οι συριακές αποδείξεις ότι τα χημικά τα έριξαν οι αντάρτες, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριμπιάκοφ.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «μονόπλευρο και πολιτικοποιημένο» το πόρισμα των επιθεωρητών για την επίθεση στην Γκούτα, στις 21 Αυγούστου.
«Μόλις πήραμε τα στοιχεία αυτά και

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Σε μείζον θέμα έχει εξελιχθεί για την Κυβέρνηση, η πρόσφατη προτροπή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κ. Π. Καμμένου, προς ομάδα 3-4 αγανακτισμένων πολιτών της Ιερισσού και των Σκουριών, να λυντσάρουν «πολιτικά», όπως εξήγησε ο κ. Καμμένος, τον νυν δήμαρχο Αριστοτέλη και πρώην Νομάρχη, βουλευτή και υπουργό του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρ. Πάχτα, διότι καθυστέρησε επί εικοσαήμερο και πλέον να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου του και ιδιαίτερα των συγκεκριμένων περιοχών, ότι το νερό της δημόσιας ύδρευσης περιέχει αρσενικό και είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία,

O ρωσικός «εξολοθρευτής» πέρασε απ’ το Αιγαίο!

Μπορεί μεν να έχει πέσει αρκετά το ''θερμόμετρο'' για στρατιωτικό χτύπημα στην Συρία, ωστόσο δεν παύει η συσσώρευση ναυτικών δυνάμεων: Από χθες βρίσκεται κοντά στην Συρία,στην Ανατολική Μεσόγειο - και αφού πέρασε νοτίως της Κρήτης- το πυραυλικό καταδρομικό Moskva , η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Ανέβηκε έτσι σε 11 ο αριθμός των ρωσικών πολεμικών στην ευρύτερη περιοχή, ενώ σε λίγες μέρες αυτά θα γίνουν 12, με ένα αποβατικό που καταπλέει στην Πύλο!

Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων για την εγκληματική επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου

Τρίκαλα 18-9-2013
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ομόθυμα καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση ακραίας ομάδας εναντίον του πρόεδρου μας κ. Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από χέρια νεοναζιστών.

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: χαρίζω και στον κ. Μπόμπολα των συμφερόντων της «Ελληνικός Χρυσός» και των ορυχείων την επίθεση εναντίον μου

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ
«Σήμερα είναι μια μέρα που θρηνούμε όλοι οι Έλληνες το θύμα του νεοναζισμού, το θύμα εκείνων που θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας.
Οι παρακρατικοί μαζί με τους νεοναζιστές επιθυμούν να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές.

Καμμένος: Δεν φοβόμαστε, θα το τελειώσουμε το «μαύρο μέτωπο»!

Καμμένος: Δεν φοβόμαστε, θα το τελειώσουμε το «μαύρο μέτωπο»! Σε δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την επίθεση που δέχτηκε στο Κερατσίνι που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε.

Η προβοκάτσια δεν θα περάσει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

«Καθίσταται επιτακτικό το αίτημα άμεσης ανέλκυσης του Sea Diamond για να εξασφαλιστεί η τουριστική και οικολογική επιβίωση της Σαντορίνης, που αποτελεί κόσμημα του Αιγαίου»

Δήλωση των τομεαρχών:
Περιβάλλοντος, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κας Ραχήλ Μακρή Τουρισμού, Βουλευτού Α' Αθηνών, κας Έλενας Κουντουρά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Καθίσταται επιτακτικό το αίτημα άμεσης ανέλκυσης του Sea Diamond για να εξασφαλιστεί η τουριστική και οικολογική επιβίωση της Σαντορίνης, που αποτελεί κόσμημα του Αιγαίου»
Μόλις είκοσι μήνες έχουν περάσει από το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia στο νησί Τζίλιο ανοικτά της Τοσκάνης και ήδη ολοκληρώνεται η ανόρθωση και ρυμούλκυσή του.

Ανεξάρτηττοι Έλληνες: Λυπούμεθα για την κατάντια του κ. Ν. Τσούκαλη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ Ν.ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο Ναζισμός με τη λογική της Ρεπούση, που στηρίζει τους σφαγείς των Ελλήνων της Σμύρνης δεν απέχουν.

ΤΕΡΕΝΣ: «ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΣΤΑ ΞΕΝΑ «ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ»
ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ
«ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΣΤΑ ΞΕΝΑ «ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ». ΟΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ, ΜΕ ΝΟΜΟ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ;»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

ΝΑΖΙ ή ΝΑ ΖΕΙΣ;

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καταδικάζει απερίφραστα τη στυγνή δολοφονία από μέλος του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι και εκφράζει την συμπαράστασή της στην οικογένεια του 35χρονου Παύλου Φύσσα.
Δηλώνουμε προς όποιον απεργάζεται σχέδια διχασμού και επικράτησης της βίας στην ελληνική κοινωνία, επενδύοντας σε εμφυλιοπολεμική κατάληξη,

Όταν η Πόπη λέει “Θα σε πετάξω έξω από το στούντιο”, δεν είναι φασισμός…

…ε, όπως και να το κάνεις, έχει άλλη γλύκα. Ειναι κάτι σαν κελάηδημα, σαν τον ήχο της αύρας πάνω από τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Είναι σαν το θρόισμα της τριανταφυλλιάς σε ωραίο περιβόλι.

Ε, με κάτι τέτοια λέμε χαλάλι τα δις που έχουμε πληρώσει για τα θαλασσοδάνεια στα “ιδιωτικά” κανάλια.

Φούμαρα Κ. Σημίτη: "Πέλεκυς σε διεφθαρμένους υπαλλήλους"

Αυτός ο "πολιτικός κλεπτο-ζουμπάς"  ....μας έκρυβε ....ότι έπινε και κάπνιζε ....δηλαδή φουμάριζε κανονικά τον Ελληνικό λαό ....έτυχε και -δυστυχως- τυγχάνει της προστασίας κομμάτων ....και κυρίως της Ν.Δ.
Η μεγαλύτερη συμφέροντο-μακακία του Κωστάκη Καραμανλή -ικανή για να τον σβήσει οριστικά από τον πολιτικό χάρτη-  είναι ότι  ....δεν του "αφαίρεσε" τους πολιτικούς "κοθόρνους" ....για να δούμε την πραγματική διάσταση της πολιτικής και  ηθικής του κουτοπονηριάς και ανεπάρκειας.
Έπρεπε ο Κ. Καραμανλής να τον είχε στείλει στην στενή ....και τότε ο εμπαθέστατος και σφόδρα εκδικητικός σημιτο-χαρακτήρας του -κατά το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού...."-, θα τον είχε οδηγήσει σε αποκαλύψεις -τρανταχτές- και για άλλα μεγαλολαμόγια-συντρόφια,  και ....

Ραχήλ Μακρή: Το Success Story του κ. Σαμαρά με τον ΔΕΣΦΑ συνεχίζεται. Ξεπουλούν μια εταιρία με περιουσία 1,5 δις αντί 400 εκ ευρώ. Συγχαρητήρια!!

Υποβολή Ερώτησης - Αίτησης Κατάθεσης Εγγράφων της τομεάρχου Ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή
Ραχήλ Μακρή: Το Success Story του κ. Σαμαρά με τον ΔΕΣΦΑ συνεχίζεται. Ξεπουλούν μια εταιρία με περιουσία 1,5 δις αντί 400 εκ ευρώ. Συγχαρητήρια!!
Σύμφωνα με τα δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία ο ΔΕΣΦΑ στις 31/12/2012 διέθετε Ιδιοχρησιμοποιούμενα ενσώματα πάγια στοιχεία 1.243.226.000, Άϋλα περιουσιακά στοιχεία 17.203.000, Λοιπά μη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία 6.826.000, Αποθέματα 44.344.000, Απαιτήσεις από πελάτες 138.529.000, Λοιπά κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία 97.100.000 και ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ 1.547.227.000 ευρώ.

Ποιος είπε ότι δεν έχουν"λόγο"απεργίας οι Εκπαιδευτικοί ;

Επειδή μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητή η πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης αναφορικά με την Παιδεία, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

1.Το νέο σχέδιο του Υπουργείου Παιδείας προβλέπει πανελλαδικές εξετάσεις σε κάθε τάξη του Λυκείου. Δηλαδή οι μαθητές, για την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη και για να πάρουν απολυτήριο Λυκείου, θα περνούν από εξετάσεις πανελλαδικού χαρακτήρα.

Το ανέκδοτο της ημέρας..."Σαμαράς σε έξι χρόνια όλα θα γίνουν όπως πριν.."

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη το 2014, μετά από έξι χρόνια ύφεσης, προέβλεψε χθες το αφεντικό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Αλλά πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς προειδοποίησε ότι θα χρειαστούν άλλα έξι χρόνια προκειμένου το βιοτικό επίπεδο στην ταραγμένη

ΔΕΠΑ – Gazprom: Τι δείχνει το τρίτο ραντεβού για την τιμή του αερίου Πηγή:www.capital.gr

Του Χάρη Φλουδόπουλου Ξεκινάει σήμερα στη Μόσχα ο τρίτος γύρος της διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΔΕΠΑ και της Gazprom, στο πλαίσιο του ελληνικού αιτήματος για μείωση της τιμής προμήθειας του ρωσικού αερίου αλλά και της αλλαγής της φόρμουλας τιμολόγησης.  Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη ρωσική πρωτεύουσα, συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση της επίσκεψης της Ρωσίδας απεσταλμένης του προέδρου Πούτιν,

Μας δουλεύει ο Βενιζέλος...«δεν μπορούμε να δεχθούμε ανάπτυξη χωρίς πιστώσεις και χωρίς δημιουργία θέσεων εργασίας».

Ταξίδι «αστραπή» στην Ρώμη του υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο κύριος Βενιζέλος συναντήθηκε με τον ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα και με την υπουργό Εξωτερικών Έμα Μπονίνο. Επαφές είχε και με τον Έντσο Μοάβερο Μιλανέζι, υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.
Κύρια θέματα συζήτησης με τον Ενρίκο Λέτα ήταν η αντιμετώπιση της