Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Project Santorini...Να πως η Deutsche Bank και η Μέρκελ..έχουν δεμένο τον Ντράγκι..

17/1/2013

Η γερμανική τράπεζα με ένα παράγωγο βοήθησε την υπό κατάρρευση ιταλική τράπεζα Banca Monte dei Paschi di Siena SpA να κρύψει ζημίες, προκειμένου να αποφύγει την κρατική στήριξη, αν και τελικά δεν το πέτυχε, σύμφωνα με το δίκτυο Bloomberg.

Επίθεση κατά της Ελλάδος Καταγγέλλει ο Διευθυντής του Κέντρου Ερευνών Οικονομίας και Πολιτικής στην Ουάσιγκτων.

Άρθρο – κόλαφος του γνωστού μας, Mark Weisbrot: «Η ΕΚΤ θα πρέπει να ντρέπεται για την τελευταία της επίθεση κατά της ελληνικής δημοκρατίας. Και δεν πρέπει να τους επιτραπεί να την μασκαρέψουν σε κάτι άλλο από αυτό που είναι.» «Μάχη για τη δημοκρατία» βλέπουν...

ΗΠΑ: Κινητοποίηση Ομογενών υπέρ της Ελλάδας

Με αφορμή τους ωμούς εκβιασμούς της ''συμμορίας'' που λειτουργεί μέσα στην -υπό την Γερμανία- Ευρωπαϊκή 'Ενωση, εις βάρος της Ελλάδας και του λαού της, Ομογενείς επιχειρηματίες άρχισαν την συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων γιά ολοσέλιδες καταχωρήσεις, σε δύο μεγάλες αμερικάνικες εφημερίδες (Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη),

Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ...

Γνωρίζουμε πως η οικονομική κρίση αναπτύχΘηκε το 2008 κυρίως από τα παγκόσμια κερδοσκοπικά κυκλώματα και τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, που συνηθίζουμε να αποκαλούμε, διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της παγκοσμιοποιήσεως και εξαπλώθηκε υπό μορφή πανώλης σε όλο τον κόσμο.

Για χάρη του Φούχτελ και κάποιων ισχυρών… το ΣΔΟΕ δεν αγγίζει τους Γερμανούς απατεώνες, ξεσκίζει όμως τους Έλληνες κ. ΣΑΜΑΡΑ !

Αντικείμενο υπόθεσης: ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ κλπ.

Πάνος Καμμένος: Τα τείχη του Βερολίνου συνήθως πέφτουν..Πέφτουν από τους λαούς

Παρέμβαση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά


Γ. ΑΥΤΙΑΣ: Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Καλημέρα κ. Υπουργέ.
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καλή σας ημέρα.

Εσύ Άδωνι....και το προδοτικό σου κόμμα, της Σαμαρικής Νέας Ελλάδας, θα βουλιάξετε.

«4.000.000 πραγματικοί, άνεργοι, ύφεση χειρότερη από αυτήν του μεγάλου κρα;χ της Αμερικής του 390 («μπάβο Αντωνάκη), πάνω από μισοί Έλληνες φτωχοί, ληστρική φορολογία, γενοκτονία, εξόντωση, υποδούλωση κτλ»
«Φτάνει να μην ρίξει το καράβι στα βράχια».

«ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ» ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ βρισκόμαστε στο παρά πέντε πριν από το χείλος της καταστροφής, ενώ κρίνεται η ίδια η ύπαρξη του ελληνισμού και της χώρας αυτής σαν ανεξάρτητη και σαν κυρίαρχο έθνος, αλήθεια, την ίδια ώρα που βρίσκονται όλοι αυτοί οι σκανδαλωδώς ευνοημένοι που λεηλάτησαν την ελληνική οικονομία, που τους χαριστήκαν δισεκατομμύρια, που ευνοήθηκαν με τον πιο σκανδαλώδη τρόπο ;

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ«ΠΛΗΓΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Από τον Εφιάλτη που γνώρισε η Ελλάδα μέχρι και την προδοσία της Κύπρου από τους χουντικούς, η χώρα έχει υποστεί με πολύ πικρό τρόπο την απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος από ανθρώπους που σαφώς έκαναν κατάχρηση της ιδιότητάς τους ως όργανα του κράτους ή σφετερίστηκαν την ιδιότητα αυτή ή άσκησαν εξουσία που κατέλαβαν με αθέμιτα μέσα, όπως ορίζει το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα.

ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΙΛΟΥ KAI Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ

Θα ενθυμείστε ότι ο «πατριώτης».... ο Πάνος ο Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι δεν θέτει θέμα αλλαγής του Σαμαρά γιατί ο Αντωνάκης ίσως κληθεί σύντομα να μας «κυβερνήσει», υπόδουλους και πάλιν στους γερμανοναζί.

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ

Από την Ιόνια Οδό έχουν κατασκευαστεί μόνο τα 30 χλμ της παράκαμψης του Αγρινίου

Σοβαρά προβλήματα στη Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο Χανίων

Ακέφαλη κινδυνεύει να μείνει η Μονάδα Νεογνών στο Νοσοκομείο Χανίων μετά την απόφαση της διευθύντριας της Μονάδας, νεογνολόγου Ελένης Απαζίδου, να καταθέσει αίτηση μετάθεσης σε Νοσοκομείο άγονης περιοχής μέσα στις επόμενες ημέρες.
Μάλιστα η κα Απαζίδου θα ζητήσει να μετακινηθεί από το Νοσοκομείο Χανίων και να προσληφθεί σε κάποιο άλλο δημόσιο νοσηλευτικό Ιδρυμα της χώρας,

Ντάισελμπλουμ και Μέρκελ..δεν δίνουν δάνειο-γέφυρα στην Ελλάδα..αλλά έδωσαν στους Νεοναζί της Ουκρανίας..

Οι χώρες της Ευρωζώνης δεν θα εγκρίνουν το αίτημα της Ελλάδας για μία συμφωνία βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης κατά τη διάρκεια επαναδιαπραγμάτευσης του προγράμματος στήριξής της, δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup

Κρούγκμαν : Η ΕΚΤ σύντομα θα πρέπει να αποφασίσει για ποιον εργάζεται...

Περισσότερο συμβολική και λιγότερο ουσίας χαρακτηρίζει ο Πολ Κρούγκμαν την κίνηση της ΕΚΤ να μην δέχεται πλέον τα ελληνικά ομόλογα, επισημαίνοντας ωστόσο πως είναι μια ακόμη ένδειξη ότι η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει, όσο μόνο για την Ελλάδα αλλά για την Ευρώπη.
«Η κίνηση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα είναι, όπως...

CNBC: «Σταματήστε το θέατρο και βρείτε λύση για την Ελλάδα»

Ως «θέατρο» χαρακτηρίζει κορυφαίος αναλυτής την όλη διαδικασία για την επίλυση του προβλήματος χρέους της Ελλάδας, προσθέτοντας, όμως, ότι οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να…. ξυπνήσουν, όπως αναφέρει εκτενές δημοσίευμα του CNBC.
Στο δημοσίευμα – υπό τον τίτλο «Greek debt drama is “theater,” but stakes are high» – αναφέρεται στη χθεσινή συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφακη

Δικαστικό έγγραφο για μίζες 62 εκατομμυρίων ευρώ, 12 Γερμανοί ανάμεσά τους και Έλληνες (Συνέντευξη ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα)

Η Γερμανία «προσπαθεί να εφαρμόσει πολιτική οικονομικών κανονιοφόρων και να μας υπαγορεύσει τις επιλογές της ελληνικής πολιτικής» επεσήμανε ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας, στη διάρκεια της σημερινής του συνέντευξης στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105,5 FM».

Ουρές στην Ξάνθη για δωρεάν laptops και tablets ...

Ουρές σχηματίζονται στην Ξάνθη από το πρωί της Τετάρτης, οπότε και ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος “Ψηφιακή Αλληλεγγύη”, οι δικαιούχοι του οποίου μπορούν να αιτηθούν και να λάβουν δωρεάν laptop ή tablet, με υπαρκτά, ωστόσο, τα μικρά γράμματα στην προσφορά.

Το πρόγραμμα άνοιξε την Τετάρτη και μέσα σε ελάχιστα λεπτά η σχετική

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: «Αυτοκτόνια Μυστήριο του πρώην επικεφαλής οικονομικών της Siemens που ειχε κατηγορηθεί για τα μαύρα ταμεία!»

Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens που ειχε κατηγορηθεί για τα μαύρα ταμεία και είπε υποδείξει τον Χριστοφοράκο!

Ειχε εργαστεί την Χρυσή Περίοδο του Χριστοφοράκου σαν οικονομικός επικεφαλής της Siemens

Σόιμπλε: "Αναγνώρισε ότι εψεύσθη, όταν αρνήθηκε ότι είχε δεχθεί παράνομη δωρεά και ζήτησε συγγνώμη."

 *Αυτοκτόνησε κομματικό στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών ....ο υπεύθυνος οικονομικών  ....σαν να λέμε ο Ταμίας.

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου*
Στο μακρινό 2011 με συνεχή άρθρα μου: “οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Εμείς;”, “Χτυπώντας την πόρτα μιας κουφής Κυβέρνησης”, και “Υπάρχει πεπειραμένος χειρουργός για την Ελλάδα μας”, προσπαθούσα να χτυπήσω το καμπανάκι της ανησυχίας αλλά και της ενημέρωσης, πως η οικονομική κρίση της Ελλάδος δεν ήταν φαινόμενο Ελληνικό,

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΝΕΙ «ΤΟ ΠΑΠΙ» ΓΙΑ SIEMENS ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ...

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα σημεία της κοινής συνέντευξης Γιάννη Βαρουφάκη και  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ απέφυγε να αναδείξει, ήταν εκείνο κατά το οποίο ο δημοσιογράφος Παντελής Βαλασόπουλος, υπέβαλλε μια ερώτηση στον Γερμανό ΥΠ.ΟΙΚ., με την οποία έθεσε το μέγα ζήτημα της γερμανικής εμπλοκής στη διαφθορά, λέγοντας ότι πίσω από κάθε τέτοιο φαινόμενο στην Ελλάδα,

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

«Όλοι φοβούνται την Μέρκελ»....όχι όμως η Ελληνική κυβέρνηση....

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Spiegel εστιάζει στον κύκλο επαφών του Αλέξη Τσίπρα στην Ευρώπη. «Όλοι φοβούνται την Μέρκελ», σχολιάζει στον τίτλο του το περιοδικό και επισημαίνει: «Ο έλληνας πρωθυπουργός αναζητά συμμάχους ενάντια στη γερμανική πολιτική λιτότητας. Όμως, είτε στις Βρυξέλλες, είτε στη Ρώμη, είτε στο Παρίσι, η υποδοχή είναι μεν φιλική αλλά

Φοβάται ο Γιάνης (με ένα ν το γράφει ο Βαρουφάκης) το θεριό και το θεριό τον Γιάννη..

Το πλήρες βίντεο στα Αγγλικά της συνέντευξης, Βαρουφάκη- Σόιμπλε
LIVE: Greek Finance Minister Varoufakis meets Schäuble in Berlin

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του C-130 στο Όθρυς

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία "63 Θυμάτων C-130 - 748" του Δήμου Πειραιά, για τους εξήντα τρεις (63) πεσόντες του αεροπορικού ατυχήματος αεροσκάφους C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, στο όρος Όθρυς το 1991.

Εθνική Αμυντική Βιομηχανική Στρατηγική με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον...

Μπάμπης Παπασπύρος*
Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σχετικά, με τις πρόθεσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας μας (ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ κλπ), με στόχο δήθεν την περικοπή δαπανών στον ευρύτερο τομέα της άμυνας.
Αυτό που έπρεπε να πουν ξεκάθαρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις στον ελληνικό λαό ήταν η σαφής τους πρόθεση. Δηλαδή αν....

Άμεση πρόσληψη των συζύγων των δύο νεκρών πιλότων

Την άμεση πρόσληψη ως πολιτικών υπαλλήλων της Πολεμικής Αεροπορίας των συζύγων των δύο πιλότων της ΠΑ, των Σμηναγών (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανασίου Ζάγκα, οι οποίοι στις 26 Ιανουαρίου έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας στη διάρκεια διατεταγμένης εκπαιδευτικής αποστολής στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ στην Ισπανία, αποφάσισε το ΓΕΑ, μετά από σχετική πρόταση του Αρχηγού Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά.

Ήρθε η "τριάδα" από το Αλμπαθέτε - Καλές και ασφαλείς πτήσεις

Πριν από λίγη ώρα επέστρεψαν στην Αγχίαλο τα 3 μαχητικά αεροσκάφη F-16 block 50 της 341 Μοίρας που βρίσκονταν στην αεροπορική βάση του Αλμπαθέτε της Ισπανίας καθηλωμένα μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου και στην οποία βρήκαν τραγικό θάνατο οι σμηναγοί Παναγιώτης Λάσκαρης και Αθανάσιος Ζάγκας.

Τι εγκληματικά είχε συμφωνήσει για την Ελλάδα, ο Αντωνάκης...

Τι εγκληματικά είχε συμφωνήσει για την Ελλάδα,  ο Αντωνάκης  για την ευρισκόμενη σε χειρότερη ύφεση από αυτήν του μεγάλου κραχ στην Αμερική τη δεκαετία του 30.  
Που θρασύτατα επαιτεί για την εξόντωση του Ελληνισμού  ο θηλυκός νεοναζί Χίτλερ:

Είναι πολλά τα εκατομμύρια… Συνελήφθη απόστρατος υποπτέραρχος για μίζες σε έργα της ΠΑ!

Απόστρατος υποπτέραρχος συνελήφθη από την αστυνομία . Κατηγορείται ότι έδινε έργα της ΠΑ σε εταιρείες χωρίς διαγωνισμό και στους λογαριασμούς του είχαν βρεθεί τεράστια ποσά που δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.
Το 1993 υπηρετούσε στο γραφείο υποδομών του ΓΕΑ και ήταν μέλος του τεχνικού συμβουλίου.

Βαρουφάκης vs Σόιμπλε: «Δεν πετύχαμε μια συμφωνία – Δεν συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε» (βίντεο)


Ελλάδα – Γερμανία… Η ώρα της Μεγάλης Μάχης έφτασε! Ολοκληρώθηκε, σε βαρύ κλίμα, πολυαναμενόμενη συνάντηση του Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάννη Βαρουφάκη με τον Γερμανό ομόλογο του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών…

Πάνος Καμμένος : Οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ε.E & του ΝΑΤΟ είναι όχι μόνο ανεπίτρεπτες αλλά & εκβιαστικές.

Η Ελλάδα ήταν πάντοτε στο πλευρό των συμμάχων όταν αντέκρουαν τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής. 
Η συμπεριφορά και οι δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που αντικαθιστούν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ

Να ποιοι μας εκβιάζουν..Ένα δισ. ευρώ κέρδη της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα το 2012 και 2013...

20 Φεβ. 2014
 Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κατέχει ελληνικά ομολόγα λογιστικής αξίας (book value) 25,4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η κεντρική ευρωτράπεζα την Πέμπτη. Τα κέρδη της από τα ομόλογα αυτά έφτασαν το 2013 τα 437 εκατ. ευρώ (από κέρδη 555 εκατ. ευρώ το 2012). Η ονομαστική αξία των ομολόγων ανέρχεται σε 27,7 δισ. ευρώ.

Το θράσος των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο… Διαμαρτύρονται για το «Lock on» των Μαχητικών τους..

Το θράσος των Τούρκων έχει ξεπεράσει κάθε όριο … 
διαμαρτύρονται και μάλιστα εντόνως για την Παρενόχληση που είχαν τα Τα Οπλισμένα Τούρκικα μαχητικά που συνόδευαν σε Παραβιάσεις τους Τούρκους νεαρούς Πιλότους που έχουν κάνει τις παραβιάσεις του Ελληνικού FIR εκπαίδευση !

Ή Ελλάδα..ή Μπανανία..η επιλογή είναι δική μας...

Οι «μάσκες» έπεσαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν μερικοί, ή έλπιζαν κάποιοι άλλοι!
Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η Ένωση των Ευρωπαίων που διαπνέεται από την αλληλεγγύη των λαών, από την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της γηραιάς ηπείρου,

Ο Κώστας Καραγκούνης της Ν.Δ, έχει κάποιες συμπάθειες και τις δείχνει...


Στο ξενοδοχείο Metropolitan, στο ειδυλιακό αυτό περιβάλλον της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή, η κοινή πανηγυρική συνεστίαση των

Δεν είναι διαπραγμάτευση Έλληνες. Είναι πόλεμος.

Η Γερμανική μπότα απειλεί  για να μην πέσει η κατοχή.  Απειλεί  και κουνάει το δάχτυλο για να  μην πληγούν τα συμφέροντά της. Θέλει νεκρούς τους Έλληνες και την πανέμορφη και πάμπλουτη τούτη χώρα εξ ολοκλήρου στα χέρια της. Αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν πρόκειται για διαπραγμάτευση Έλληνες. Είναι πόλεμος.

Ο δίκαιος "εκβιασμός" του Κωνσταντίνου Καραμανλή στους Γερμανούς.

"Πως γίνεται ....η Γερμανία που ματοκύλισε την Eυρώπη δυο φορές να είναι στην EOK και η Ελλάδα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, να μην είναι;"

Κωνσταντίνος Καραμανλής.  «
Aυτά θα βγω να πω έξω στους δημοσιογράφους....»  
ή «Πώς ο Σμιτ έγινε αρνάκι!»

Ελλάδα – Γερμανία… Η ώρα της Μεγάλης Μάχης έφτασε! Η Διαταγή της Μέρκελ στην ΕΕ! Ρωσία: Παρούσα και έτοιμη για Βοήθεια…


Έφτασε η Ώρα της Μεγάλης Μάχης Ελλάδας-Γερμανίας! Διαταγή Μέρκελ προς ΕΕ «Η Συμμορφώστε τους με τους κανόνες της ΕΕ ή Τελειώστε τους»… Ρωσια, Δηλώνει Παρών και έτοιμη για Βοήθεια!
Έφτασε η Μεγάλη ωρα για την Ελλαδα μας, να δωσει την Μεγαλυτερη Μαχη εναντια στην Γερμανικη πολιτικη! Η Γερμανια αφου περιμενε μερικες μερες να δει τις προθεσεις της Νεοεκλεγεισας Κυβερνησης του Συριζα,

Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Εάν κάνετε πίσω, αύριο δεν θα υπάρχει Ελλάδα....

Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ, κατόπιν εορτής προφήτες, που τωρα βλέπετε «χρεοκοπία».
Οι φίλοι μας γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι σημερινοί εκβιασμοί ήταν οι απολύτως αναμενόμενοι.
Το είχαμε γράψει επανειλημμένα:

ΟΧΙ της ελληνικής κυβέρνησης στη Γερμανία και τις απαιτήσεις της – «Οι προτάσεις αυτές δεν θα γίνουν αποδεκτές»

«Το έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, που δημοσίευσε το Reuters, αποδεικνύει ότι και η γερμανική κυβέρνηση μπήκε και τυπικά στη διαπραγμάτευση».
Εντείνεται το πολιτικό θρίλερ στην Ευρώπη μετά τη δημοσίευση του απόρρητου εγγράφου της γερμανικής κυβέρνησης προς το Euro Working Group,

Περί Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων (Α.Ω)..

Σχεδόν ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκαν ουσιαστικά τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα από αυτές τις παραγγελίες. 
Ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα : 

Ο Φαήλος, ο Αντωνάκης, η Νέα Ελλάδα και η τέως Ν.Δ

Τον Φαήλο της Νέας Ελλάδας, θα τον θυμάστε από τότε που νόμιζε τον Αντωνάκη,  αντιμνημονιακό.

-        Είχε χαρακτηρίσει  τότε «ντιντήδες» τους νεοταξικούς της ΝΔ, Κυριάκο, Βαρβιτσιώτη υιό κτλ.

Η πολιτική του Αντωνάκη...

-        Μας «πέθαινε» (κατάσταση χειρότερη από την μεγάλη ύφεση του κραχ της Αμερικής τη δεκαετία του 30) για να ξεπουλήσει την Ελλάδα.
-        Λέγοντας αηδιαστικά ψεύδη ότι θα μας  αναστήσει στη «Δευτέρα Παρουσία» 

Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, συναντήθηκε σήμερα στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Αλεξάντερ Βέρσμπαου.

(Αντιαεροπορικά, Αερόστρωμνα, F-16) - άνοιγμα Καμμένου προς Ρωσία

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης

Ίσα μέτρα και ίσα σταθμά προς ΗΠΑ και Ρωσία πήρε χθες ο Π. Καμμένος. Η εκκίνηση δόθηκε, κατά τις επισκέψεις των δύο χωρών σε επίπεδο διπλωματικό στον νέο υπουργό Άμυνας,  Χθες, με διαφορά λίγων ωρών, ο Π. Καμμένος δέχθηκε στο γραφείο του τον Αμερικανό πρέσβη Ντ. Πιρς και τον πρέσβη της Ρωσίας Α. Μασλόφ.Καταχειροκροτήθηκε ο Καμμένος στην πτήση για Βρυξέλλες!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους επιβάτες της σημερινής πτήσης για Βρυξέλλες.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μαζί με τους επιτελείς του Υπουργείου, σήμερα πέταξε με το Αεροσκάφος της γραμμής

Ένα ΟΧΙ είπαμε και ήλθαν τα πάνω-κάτω....Μπλέχτηκαν Αμερική-Ευρώπη-Ρωσία-Κίνα.


Η Πατρίδα μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν τη καταστροφή.

Ευτυχώς εκλέξαμε τους κατάλληλους ανθρώπους, στις κατάλληλες θέσεις.

Ο Λαός τόλμησε, και φαίνεται να δικαιώνεται.

Η νέα κυβέρνηση φαίνεται αρκετά δυνατή και αποφασισμένη,

Πιθανή βλάβη και στο σύστημα ελέγχου είχε το μοιραίο F-16D στο Αλμπαθέτε…;;

Πρόσθετες πληροφορίες για το τραγικό ατύχημα του ελληνικού F-16D Block 50 κατά τη διάρκεια του σχολείου FC 2015-1 του ΝΑΤΟϊκού προγράμματος TLP εμπεριέχει ανάρτηση της ειδησεογραφικής πύλης της μεγάλης ισπανικής εφημερίδας «El Pais». Κατά την ανάρτηση, σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, εκτιμάται ότι το ελληνικό μαχητικό παρουσίασε και αστοχία (βλάβη) στο σύστημα ελέγχου.

Με εγκύκλιο Θεοχάρη δώρο, τουλάχιστον 660 εκατ. ευρώ, από φόρους σε off shore (Βίντεο)

Σύμφωνα με σοβαρότατες καταγγελίες που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας Γ. Σούρλας, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων και νυν βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης ευθύνεται για την απαλλαγή από φόρους και πρόστιμα εκατοντάδων ευρώ εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω off shore.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Σούρλας στο Πρωινό ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο κ. Θεοχάρης δήλωσε ότι

Προς πατριωτική ΝΔ, αν απέμενε τέτοια...

Προς πατριωτική ΝΔ, αν απέμενε τέτοια,

-        Ο Σαμαράς ως γνωστόν, πήρε εντολή να  επιταχύνει τις εκλογές  για να αποφύγει την πλήρη συντριβή του τον Μάρτιο.  
-        Αφού διαφορετικά θα πήγαινε τότε σε εκλογές αφού πριν θα ήταν υποχρεωμένος να εφαρμόσει τα εξοντωτικά  μέτρα του email του Χαρδούβελη.