Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Η πολιτική του Αντωνάκη...

-        Μας «πέθαινε» (κατάσταση χειρότερη από την μεγάλη ύφεση του κραχ της Αμερικής τη δεκαετία του 30) για να ξεπουλήσει την Ελλάδα.
-        Λέγοντας αηδιαστικά ψεύδη ότι θα μας  αναστήσει στη «Δευτέρα Παρουσία» 
των επενδύσεων του που τις έταζε εδώ και 6 χρόνια.  
-        Και επενδύσεις έλεγε,  μαζί με τον Καραγκούνη του που τις λέει ακόμα τον ΟΠΑΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-        Και  που ποτέ δεν έφτασαν  πραγματικές επενδύσεις και ποτέ δεν θα έφταναν,  σε μια καταστρεμμένη από τον Αντωνάκη (που πρέπει να κριθεί από τη δικαιοσύνη και να πληρώσει) με ανθρωπιστική κρίση χώρα.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.