Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Για χάρη του Φούχτελ και κάποιων ισχυρών… το ΣΔΟΕ δεν αγγίζει τους Γερμανούς απατεώνες, ξεσκίζει όμως τους Έλληνες κ. ΣΑΜΑΡΑ !

Αντικείμενο υπόθεσης: ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ κλπ.

ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΩΛΗΣΗΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΛΠ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.