Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: «Αυτοκτόνια Μυστήριο του πρώην επικεφαλής οικονομικών της Siemens που ειχε κατηγορηθεί για τα μαύρα ταμεία!»

Αυτοκτόνησε ο πρώην επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών της Siemens που ειχε κατηγορηθεί για τα μαύρα ταμεία και είπε υποδείξει τον Χριστοφοράκο!

Ειχε εργαστεί την Χρυσή Περίοδο του Χριστοφοράκου σαν οικονομικός επικεφαλής της Siemens
από το 1997 έως το 2006 και ήταν κατηγορούμενος για διαφθορά και είχε καταδικαστεί με πρόστιμο 15εκ ευρω και ήταν επίσης αυτός που είχε καταδείξει τον Χριστοφοράκο στις Γερμανικές Αρχές.
Αυτοκτονία «κεραυνός εν αιθρία» ή ΄έχει σχέση με τις κινήσεις της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης, προς την κατεύθυνση της ενδελεχούς έρευνας όλων των σκανδάλων;
Μυστήριο.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.