Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Ο Γλέζος… κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη «Επιπολαιότητα και μικροκομματισμός»Ο Γλέζος… κράζει τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Θράκη «Επιπολαιότητα και μικροκομματισμός»Σε επιπολαιότητα και μικροκομματισμό αποδίδει τους χειρισμούς στο θέμα των υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη ο Μανώλης Γλέζος, παίρνοντας αποστάσεις από δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Χριστόπουλος όσον αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα», ο κ. Γλέζος αναφέρει ότι η

Μ. Χρυσοβελώνη: Δυστυχώς παραμένει τέταρτος ο Κώστας Αγοραστός!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Μ. Χρυσοβελώνη: Δυστυχώς παραμένει τέταρτος ο Κώστας Αγοραστός!
Καλό είναι ο κ. Αγοραστός να απαντά ο ίδιος δημόσια και να μην κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις του Συνδυασμού του. Σε κάθε περίπτωση, η απάντηση του για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν διακρίνεται από την αναγκαία σοβαρότητα ή ειλικρίνεια που θα περίμεναν οι Θεσσαλοί πολίτες από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη.

Μια απαγωγή στην Κρήτη που συγκλόνισε την κατεχόμενη ΕυρώπηΜια απαγωγή στην Κρήτη που συγκλόνισε την κατεχόμενη Ευρώπη Στις 26 Απριλίου 1944, έγινε στην Κρήτη η μεγαλύτερη κατά την γνώμη μου πράξη Αντίστασης τα χρόνια 1941-1945. Η απαγωγή του Στρατηγού Χάινριχ Κράιπε. Θεωρώ την πράξη αυτή τη σημαντικότερη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Κρήτη για τρεις κυρίως λόγους.

ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi
Μετά την πτώση της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, και τον ερχομό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η πατρίδα μας εισήλθε σε μια νοσηρή πολιτική περίοδο, η οποία ζει και βασιλεύει μέχρι τις ημέρες μας. Την ονόμασαν «Μεταπολίτευση». Σ΄ αυτή λοιπόν, την «Μεταπολίτευση» ανδρώθηκαν τα πολιτικά τζάκια

Σιγά..ο Βενιζέλος κοιμάται…νέες Αλβανικές προκλήσεις με τη Χιμάρα!Σιγά..ο Βενιζέλος κοιμάται…νέες Αλβανικές προκλήσεις με τη Χιμάρα!Με μια ουσιαστικά ανθελληνική επίθεση προπαγάνδας ο επικεφαλής της Αλβανικής ΕΥΠ, προσπάθησε να παραμείνει στην πολιτική Χότζα και να υπονομεύσει τις Ελληνο-Αλβανικές σχέσεις αλλά και κατ’ επέκταση της Αλβανό-Ευρωπαϊκές!
«Εάν η νέα διοικητική διαίρεση της Αλβανίας καθορίσει τη Χιμάρα ως μια ξεχωριστή διοικητική περιφέρεια από την Αυλώνα, τότε υπάρχει πιθανότητα οι κάτοικοι αυτής της

«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Βρίσκοντας την ισορροπία εργασίας και ζωής
σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον
29 Απριλίου 2014, με συμμετοχή της ΑΣΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Οικογενειακών Οργανώσεων (COFACE) στην οποία η ΑΣΠΕ είναι μέλος, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε. ημερίδα στις 29 Απριλίου 2014 στο χώρο impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28 Ψυρρή, Αθήνα, τις ώρες 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. με θέμα:

Η ακρίβεια φαίνεται ότι δεν "πτοείται" από την κρίση ....υπάρχει δυσαναλογία τιμών και εισοδημάτων.

Χρόνια τώρα μιλάμε για τα μεγάλα κοστολόγια στην παραγωγή(ή την εισαγωγή), για μεσάζοντες, για μεγάλα εισοδήματα -σε συνύπαρξη με πολύ χαμηλά- που κρατάνε όμως σε υψηλά επίπεδα την ζήτηση ....και συνεπώς και τις τιμές.
Φταίνε οι καταναλωτές που είναι ανοργάνωτοι η μήπως το διεφθαρμένο γκουβέρνο ....

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Πιθανή επιστολή Ε. Βενιζέλου προς Φρανσουά Ολάντ


Αγαπητέ Φρανσουά, εγώ κι’ ο Αντώνης, με τον οποίο τελευταία συγκυβερνούμε την Ελλάδα, πικραθήκαμε αφάνταστα μόλις πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης του γαλλικού ινστιτούτου CSA, με τα οποία το ακροδεξιό κόμμα, «Εθνικό Μέτωπο» (FN) της Μαρί Λεπέν, έρχεται πρώτο με 24%. Εντελώς απαράδεκτο αγαπητέ Φρανσουά…

Ρεζίλι των σκυλιών κάνουν τον Πάγκαλο ο Αρχιεπίσκοπος και Αρχιερείς της Κρήτης… Που είπε ότι οι Κρητικοί δεν πολέμησαν το ’21!


Ρεζίλι των σκυλιών κάνουν τον Πάγκαλο ο Αρχιεπίσκοπος και Αρχιερείς της Κρήτης… Που είπε ότι οι Κρητικοί δεν πολέμησαν το ’21!Με μια σκληρή ανακοίνωση που συντάχτηκε από ομάδα πρωτοβουλίας ιστορικών και υπογράφεται, μεταξύ άλλων, από τον Αρχιεπίσκοπο, αρχιερείς της Εκκλησίας της Κρήτης και Κρήτες δίνεται απάντηση στις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Θεόδωρου Πάγκαλου. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
Προβληματιστήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να απαντήσουμε σε δηλώσεις ενός

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ : «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

«ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛEYTH ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Την εικόνα – κατάντεια για το ελληνικό κράτος στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στη Ξάνθη καταγγέλλει με μια αποκαλυπτική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Οι απελάσεις του Ελληνισμού από την Τουρκία το 1964


«Η λήθη του κακού

είναι η άδεια για την επανάληψη του»

  Επιτύμβια επιγραφή πάνω στην ελληνική στήλη του Μαουτχάουζεν


Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 50 χρόνων από τις απελάσεις του Ελληνισμού από την Κωνσταντινούπολη (1964-2014), το «Σωματείο Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας»

Πακιστανοποίηση της Θράκης με τη βούλα!ΕΟΖ με υπογραφή Γιαννακίδη….
Τα γραπτά μένουν κ. Γιαννακίδη!
Προσπάθειες αποχρωματισμού της πράσινης ταμπέλας του, επιχειρεί ο νυν περιφερειάρχης ΑΜ-Θ εν όψει των κρίσιμων περιφερειακών εκλογών.

Η προπαγάνδα του συστήματος – Μια απλή διαπίστωση


Η προπαγάνδα του συστήματος – Μια απλή διαπίστωση Το διεφθαρμένο σύστημα στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει… Και η κυβέρνηση αποτελεί όργανο του… Και φροντίζει η ίδια καθημερινά να δίνει τροφή γι” αυτό… Ψηφίζοντας, και νομοθετώντας με τρόπο μη δημοκρατικό και σχεδόν όλες τις φορές αντισυνταγματικό.

«Πολιτικό παλκοσένικο» με… «νευρόσπαστα;»


Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Ξεκινώ, για αποφυγή παρεξηγήσεων, με τη διευκρίνιση ότι η αναφορά σε «νευρόσπαστα» δεν συνιστά σκωπτική αξιολόγηση για το Πολιτικό μας Σύστημα αλλά είναι ο αρχαίος όρος για τις «κούκλες» που αργότερα ονομάστηκαν «μαριονέτες»…
Πολλοί φίλοι και εχθροί, όχι μόνο στο παρελθόν αλλά και τώρα, μας χαρακτηρίζουν ως ένα ιδιόμορφα «περίεργο» Λαό,

ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 Ο ΑΓΩΓΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Επιμένουν οι Τούρκοι...


Σε άλλη μια μεγάλη στρατηγική ήττα των ελληνικών συμφερόντων εξελίσσεται η υπόθεση των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου και του οικοπέδου Λεβιάθαν του Ισραήλ, καθώς όλες οι εκτιμήσεις ότι το φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσογείου θα προωθούνταν μέσω Κρήτης και κυρίως Ελλάδας στην Ευρώπη, με όλα τα αβαντάζ για την ελληνική οικονομία μιας τέτοιας εξέλιξης, φαίνεται πως δεν επαληθεύονται, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ – ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΚΟΠΙΜΑ


ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ – ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΚΟΠΙΜΑΜόνο τυχαία δεν είναι τα γεγονότα που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη Θράκη. Αυτοί που γνωρίζουν και ασχολούνται με αυτό το πολύ σοβαρό θέμα μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσαν. Μάλιστα, ήταν αναμενόμενο να ανοίξει με κάποιο τρόπο από τη στιγμή που λύθηκαν (πάντα κατά της Ελλάδας) από την Τρόικα τα οικονομικά ζητήματα. Ήταν το αμέσως επόμενο βήμα στην ατζέντα των δανειστών. Και αφού «λύσουν» και τα εθνικά θέματα, σειρά θα πάρει το ζήτημα του ηλεκτρονικού φακελώματος.

Ραχήλ Μακρή «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέτουμε τους κυβερνώντες προ των ευθυνών τους για την λειτουργία των επιμελητηρίων»Κατάθεση τροπολογίας για την εξασφάλιση συνέχισης λειτουργίας των ΕπιμελητηρίωνΣε συνέχεια της από 15 Απριλίου 2015 συνάντηση της τομεάρχη Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή με προέδρους και εκπροσώπους βιοτεχνικών και επαγγελματικών επιμελητηρίων από όλη την Χώρα κατατέθηκε η τροπολογία με γενικό αριθμό 1403 και ειδικό 37.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένοντας στην ουσία καταθέτουν τροπολογίες μόνο σε νομοσχέδια Υπουργείων που σχετίζονται με το υπο ρύθμιση ζήτημα της προτεινόμενης διάταξης. Αρνούμαστε να υιοθετήσουμε πρακτικές εντυπωσιασμού, που συνίστανται στην κατάθεση τροποποίησης ρυθμίσεων σε νομοθέτημα άσχετου Υπουργείου, μόνο και μόνο, για την επικοινωνιακή εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων φορέων παρά την βεβαιότητα απόρριψης τους ως άσχετες από τον αρμόδιο Υπουργό.

ΜΠΟΜΠΑ!!!! Στους επίγονους των ΜΠΕΝάκηδων, Α. Σαμαρά, Π. Γερουλάνο …προσθέστε και τον Νότη Μηταράκη!!!!

===Νότης Μηταράκης

  === Κατάγεται από την Οικογένεια Μπενάκη. Ο πατέρας του, Αντώνης Μηταράκης, είναι δισέγγονος της Μερόπης Μπενάκη, αδερφής του Εμμανουήλ Μπενάκη.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ : ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ - ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜ-Θ

«ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΙΧΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ή ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ»

«Λίγο πριν κλείσουν όλοι οι Συνδυασμοί, Δημοτικοί και Περιφερειακοί στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ζητώ να μάθουμε ποιοι προξενικοί, ενδεχομένως, κρύβονται μέσα σε αυτούς.

Μ. Χρυσοβελώνη : Έργα βιτρίνας και εγκατάλειψη στον Αμπελώνα...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για έργα «βιτρίνας» από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας έκαναν λόγο κάτοικοι του Αμπελώνα Λάρισας σε συνάντησή τους με την βουλευτή Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα των κατοίκων

Μ. Χρυσοβελώνη: Από πρώτος, τέταρτος ο Κώστας Αγοραστός!

Τον Ιανουάριο του 2014 κάνοντας τον απολογισμό διαχείρισης του ΕΣΠΑ 2007-2013 εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Κ. Αγοραστός ανακοίνωσε την πρωτιά (!) ανάμεσα στις 13 Περιφέρειες.  
Μάλιστα για να τεκμηριώσει τον «θρίαμβο» του έδωσε στη δημοσιότητα και το ποσοστό απορρόφησης (71%) που υποτίθεται ότι απεικόνιζε την κορυφαία επίδοση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην αξιοποίηση των Κοινοτικών πόρων. Έκτοτε ο ίδιος επανέλαβε τον

Η Eurostat δικαιώνει την Ζωή Γεωργαντα για τα 16 δις πρωτογενές έλλειμμα!

20140423-201331.jpgolympiada 

«Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να εξαπατήσει για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό, μιλώντας για δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα. Προφανώς η κοροϊδία αυτή στοχεύει στην άγρα ψήφων.
Η πραγματικότητα, όμως, σύμφωνα με τη Εurostat, είναι ότι η Ελλάδα το 2013 είχε πρωτογενές έλλειμμα 16 δισεκατομμύρια ευρώ».

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΜΥΡΤΩ, ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ...μητροπολίτη Bοστώνης ΜΕΘΟΔΙΟ !!!

Και με ''απόφαση''...γενικής ''Συνέλευσης'', δηλ. με την ''ψήφο'' των ολίγων εγκάθετων της ελληνικής μικρής Ομοσπονδίας Βοστώνης. 'Ετσι, τα χρήματα των Ομογενών (131.000 δολ.) που δόθηκαν στον έρανο MONO γιά την Μυρτώ, στο ΟΝΟΜΑ της Μυρτώ, προορίζονται να καταλήξουν στον...

ΟΙ... «ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ..

Περίεργες, ακραίες καταστάσεις στο ''ελληνικό χωριό'' δυτ. Φλόριδας, που θίγουν θρησκευτικά και συνταγματικά δικαιώματα
 

Μεγ. Σάββατο: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση, με την συμμετοχή σκύλων, ελικοπτέρου, οχήματος υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, ειδικών δυνάμεων τοπικών αρχών και του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας ΗΠΑ κλπ, γιά την...

Οι μυστικές συμφωνίες και τα έγγραφα του Βενιζέλου...που μας δένουν χειροπόδαρα..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

25 Αρχεία PRIVATE & CONFIDENTIAL απο την κυβέρνηση Παπανδρέου – Βενιζέλου!

Ο έχων διαταραχές της αντίληψης της πραγματικότητας και την ευθύνη της διαχείρισης του ΚΡΑΤΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ υπογράφοντας ως ιδιωτικά και μυστικά τα δημόσια έγγραφα των Ελλήνων που έκριναν και κρίνουν το μέλλον όλων των Ελλήνων ακόμα και όσων δεν άγουν γεννηθεί,

Φτώχεια καταραμένη...Τραπεζίτες, Νιάρχου, Αδωνις, Αθανασίου στο Costa Navarino....

Η νεαρή Ευγενία Νιάρχου πάντως ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από τον Ισθμό της Κορίνθου. Σημάδι ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, μαζί με τον αγαπημένο της Χρήστο Οικονόμου. Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο πολυτελές “Costa Navarino” πέρασαν το Πάσχα δύο μέλη της Κυβέρνησης. Σύμφωνα

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Ραχήλ Μακρή :"Ρουσφετολογικές προσλήψεις για την στήριξη των κομματικών εκλεκτών σας της τοπικής αυτοδιοίκησης"

Οι Έλληνες πολίτες βιώνουν τα χρόνια των παθών από την πολιτική εξαθλίωσης της Συγκυβέρνησης. Μια πολιτική πραγματικής ύφεσης, ανεργίας και υποσχέσεων για την μελλοντική ανάπτυξη που ποτέ δεν υλοποιείται.
Την ίδια ώρα που απολύει υπαλλήλους, κλείνει οργανισμούς και βυθίζει στην απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά η Κυβέρνηση εγκρίνει, με Υπουργικές Αποφάσεις, 17.000 θέσεις 8μηνης απασχόλησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως ο Άγ.Γεώργιος σκότωσε το δράκο, έτσι και ο ΓΑΠ σκότωσε την Ελλάδα..

"Σαν σήμερα, ο Γιωργής ο Παπανδρέου έκανε την μαλακοπερήφανη του διακύρηξη από το Καστελόριζο για την υπαγωγή μας στα μνημόνια.
Τόσο το μέρος όσο και η μέρα περιείχαν συμβολισμούς.
Το ακριτικό Καστελόριζο επιλέχτηκε για να συμβολίζει την κατάργηση των εθνικών συνόρων από τους δανειστές.

Τέρενς Κουίκ : Τέσσερα χρόνια μετά, η μνημονιακή συγκυβέρνηση Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καταστροφική πολιτική των δανειστών..

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ από τον Ίασμο Ροδόπης όπου περιοδεύει ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έκανε την εξής δήλωση:

Χαρισματικοί αρχιτέκτονες χτίζουν "ανάκτορα" ....για ειδικούς (ματαιόδοξους) Πελάτες!

"ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ" .....ΚΑΙ "ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΑ" !...

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΧΈΣΗ ....ΣΤΗΝ "ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΊΑ" (ΓΕΙΣΑ, ΚΟΛΌΝΕΣ, ΚΛΠ), ΑΝΆΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΎΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΊΑ ΤΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΕΙΚΌΝΑΣ(ΤΊΝΟΣ ΕΊΝΑΙ;) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΌΝΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΝΆΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΎ....

Φωτιά και λαύρα.. το τηλεφώνημα για ραντεβού στο ΠΕΔΥ


Φωτιά και λαύρα.. το τηλεφώνημα για ραντεβού στο ΠΕΔΥΑπό σήμερα λειτουργούν οι τηλεφωνικές γραμμές για ραντεβού με τους γιατρούς του ΠΕΔΥ.
Φαρμάκι κυριολεκτικά είναι όμως το τηλεφωνικό ραντεβού για του ασφαλισμένους….
Δείτε γιατί συμβαίνει αυτό…
Οι ασφαλισμένοι του παλιού ΕΟΠΥΥ,  σημερινού ΠΕΔΥ, μπορούν από σήμερα να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού για τους γιατρούς του πρωτοβάθμιου συστήματος περίθαλψης, πληρώνοντας κάτι παραπάνω….

Να και η Γερμανική βοήθεια στο ΠΟΤΑΜΙ…«Ένας τηλεαστέρας αιφνιδιάζει τα κόμματα»


Να και η Γερμανική βοήθεια στο ΠΟΤΑΜΙ…«Ένας τηλεαστέρας αιφνιδιάζει τα κόμματα»«Ένας τηλεοπτικός αστέρας αιφνιδιάζει τα ελληνικά κόμματα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην εφημερίδα Die Welt, που αναφέρεται στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.
H εφημερίδα σημειώνει: «Φαίνεται πως το Ποτάμι δύο μήνες μετά την ίδρυσή του έχει τις καλύτερες προοπτικές να σπάσει όλα τα φράγματα».
Και λίγο παρακάτω γράφει:

Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει & τα μέσα & τους πόρους & τους ανθρώπους..να βγει από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις..

Σαμαράς: Η Ελλάδα έχει & τα μέσα & τους πόρους & τους ανθρώπους..να βγει από την κρίση με τις δικές της δυνάμεις..

Αυτά και άλλα τινά... έλεγε ο κ. Σαμαράς στις 23-4-2010, για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ !!

Ο Άγιος Γεώργιος, ο ΓΑΠ και ο δράκος ...25 Μαρτίου: Ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας
25 Μαρτίου 2010: Απόφαση της Κομισιόν για το πακέτο στήριξης

21 Απριλίου: Μαύρη επέτειος της Χούντας
21 Απριλίου 2010: Άφιξη της μαύρης ομάδας του ΔΝΤ.

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

Ωχ, ωχ… Σαμαράς-Στουρνάρας συμφώνησαν σε «σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας»


Ωχ, ωχ… Σαμαράς-Στουρνάρας συμφώνησαν σε «σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας»Όταν ο Πρωθυπουργός συμφωνεί με τον Υπουργό οικονομικών σε σχέδιο για την ανάπτυξη της οικονομίας, τότε μάλλον θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, για να δούμε… από που θα μας έρθει αυτή τη φορά… Αυτή η «ανάπτυξη» πια έχει γίνει καραμέλα όλων και ίσως θα έπρεπε να τη δούμε κιόλας κάποια στιγμή και όχι μόνο να την ακούμε συνεχώς…

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Δίνουμε «μάχη» για να αντιμετωπίσουμε την φτώχια

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες στο Βόλο πραγματοποίησε την Τρίτη 22 Απριλίου η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Την αδυναμία μεγάλου αριθμού ελευθέρων επαγγελματιών να καταβάλει τις ασφαλιστικές εισφορές επεσήμαναν με έμφαση στην κ. Χρυσοβελώνη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΕ στο Βόλο. Πολλές και δραματικές είναι οι ιστορίες ελευθέρων επαγγελματιών,

Καταγγελία-βόμβα για την… ιδιαιτέρα του Άδωνι


Καταγγελία-βόμβα για την… ιδιαιτέρα του ΆδωνιΔεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για το σάπιο πολιτικό σύστημα που έχει αυτή η χώρα, με… περήφανους εκπροσώπους αυτούς που κατέχουν καίριες θέσεις.
Για μια ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκθέτει εαυτόν και αλλήλους, αφού στη λεγόμενη «γραμματειακή υποστήριξή» του, υπηρετεί η κυρία Βασιλική Κατραβά, η οποία είναι και η νέα… πέτρα του σκανδάλου.

Άφησες απλήρωτο το χαράτσι της ΔΕΗ; Έρχεται ο...Θεoχάρης

Άφησες απλήρωτο το χαράτσι της ΔΕΗ; Έρχεται ο...Θεoχάρης
Άφησες απλήρωτο κάποιο λογαριασμό της ΔΕΗ; Δεν πλήρωσες, είτε επειδή το ξέχασες είτε επειδή δεν είχες χρήματα, τον λογαριασμό που περιελάμβανε την τελευταία δόση από το χαράτσι της ΔΕΗ έτους 2013; Πολύ σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπος με τους ηλεκτρονικούς «κυνηγούς

Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΖΗΤΑ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Την ποινική δίωξη του εργολάβου που έκτισε την καινούργια πτέρυγα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας, ζητά με Ερώτησή του στο Υπουργείο Πολιτισμού ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Όπως αποκαλύπτει

Οι εκπρόσωποι των συμφερόντων…και τα παιδιά ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ από τον ΘΕΟδωράκη…(βίντεο)

Οι εκπρόσωποι των συμφερόντων…και τα παιδιά ενός ΑΝΩΤΕΡΟΥ από τον ΘΕΟδωράκη… Γράφαμε σήμερα το πρωί  για την συνέντευξη του Στ. Θεοδωράκη στον Γιώργο Παπαδάκη …

Μας σέρβιραν «Ποτάμι», θα χτίσουν «Γέφυρες»!...

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Κάποιοι χαρακτήρισαν την ανακοίνωση ως «κεραυνό εν αιθρία» ενώ άλλοι υπαινίχθηκαν «παρασκηνιακά μαγειρέματα» σε γνωστά «χαλκεία» όπου, όπως ψιθυρίζεται, ζούνε και λειτουργούν αυτοί που προγραμματίζουν και ορίζουν την Τύχη της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Φαντάζεται κανείς σκοτεινά δωμάτια όπου γνωστοί και άγνωστοι «ολιγάρχες» καπνίζουν πούρα Αβάνας (κοστίζουν τα άτιμα και ας τα παράγουν «χαμηλόμισθοι» Κουβανοί Κομμουνιστές εργάτες ή καπνεργάτες

Στ.Θεοδωράκης για το ΠΟΤΑΜΙ : Αν βρεθεί κάποιος ΑΝΩΤΕΡΟΣ ας αναλάβει αυτός...

Έβλεπα πριν λίγο την συνέντευξη του Στ. Θεοδωράκη του επικεφαλής του κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, στον στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Παπαδάκη..
Δεν είχα σκοπό να γράψω κάτι όχι για να μην κάνω διαφήμιση ή να δώσω βήμα στο ΠΟΤΑΜΙ...
αλλά απλά πιστεύω ότι αυτό το κατασκεύασμα συμφερόντων και μεγαλοεκδοτών δεν έχει τίποτα μα τίποτα το καινούργιο να πει και να προσφέρει στην πολιτική σκηνή...

Και ο Αντώνης Σαμαράς στον κόσμο τον δικό του… Ίδια κασέτα, ίδια ψέματα


Και ο Αντώνης Σαμαράς στον κόσμο τον δικό του… Ίδια κασέτα, ίδια ψέματαΝέα συνέντευξη του Πρωθυπουργού με το ίδιο κενό όμως περιεχόμενο. Ο Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Bloomberg, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια της, χωρίς περαιτέρω βοήθεια από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Τώρα πως γίνεται να ζούμε με δανεικά αλλα να μην χρειαζόμαστε πλέον τους δανειστές που μέχρι πρότινος υμνούσε, μόνο ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει.
Και αφού πλέον δεν χρειαζόμαστε

Τηλε-ηλεκτρονικές μαριονέτες με μια κασέτα ....εμφυτευμένη στον εγκέφαλο!Τηλε-ηλεκτρονικές μαριονέτες με μια κασέτα ....εμφυτευμένη στον εγκέφαλο!
Έτσι είναι και σήμερα ....οι κάθε λογής πολιτικοί γυρολόγοι των καναλιών ...."συστηματοποιημένα" φερέφωνα .....

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Κοιμούνται όρθιες οι Αρχές; Ανθελληνικό συνέδριο στήνουν οι τούρκοι! Για την «τουρκική μειονότητα» από την Ρόδο έως την Δυτική Θράκη!
Κοιμούνται όρθιες οι Αρχές; Ανθελληνικό συνέδριο στήνουν οι τούρκοι! Για την «τουρκική μειονότητα» από την Ρόδο έως την Δυτική Θράκη!  
Η Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Τούρκων Ρόδου-Κω και Δωδεκανήσου και την Κοινότητα Ερευνών Τουρκικού Κόσμου του πανεπιστημίου Μπιλκέντ οργανώνουν συνέδριο με τίτλο ¨Τα δικαιώματα των άλλων :

Στο στόχαστρο των Τούρκων το Καστελόριζο, η Ρω και η Στρογγύλη…

Εάν υπάρχει μία φράση που θα μπορούσε να δώσει τον ακριβή προσδιορισμό για το τι είναι σήμερα η Μεγίστη (Kαστελόριζο), η Ρω και η Στρογγύλη, θα συνοψιζόταν στο ότι τα νησιά αυτά αποτελούν το πιο ακριβό «οικόπεδο» της Ευρώπης.
Αποκομμένα από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεκάδες μίλια μακριά από την Ρόδο και την Κάρπαθο, τα τρία αυτά νησιά συνιστούν την ελληνική ΑΟΖ που «χάνεται» στα βάθη της Ανατολικής Μεσογείου και συναντάται με την κυπριακή ΑΟΖ

Τόμας Μάιερ .. Μη βιώσιμο το ελληνικό χρέος.. και τρίτο πακέτο..

«Περάσαμε το σημείο χωρίς επιστροφή“ στην υπόθεση της Ελλάδας», λέει χαρακτηριστικά ο γερμανός οικονομολόγος, προσθέτοντας ότι «θα έπρεπε να αφήσουμε τους Έλληνες στην τύχη τους όταν κατέστη πλέον σαφές πως το πρόγραμμα βοήθειας δεν έχει επίδραση». 
Ωστόσο, επισημαίνει ο Τόμας Μάιερ, «οι χώρες της ευρωζώνης αποφάσισαν το αντίθετο. Τώρα μπορούμε να ελπίζουμε μόνο σε ένα θαύμα.

"Δεν ήταν παρένθεση η δικτατορία, που έκλεισε και πάει."


....έγραφε η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" της 21ης Απριλίου 1996.
Οι αναφορές των ΜΜΕ -στην θλιβερή επέτειο- ήταν  σήμερα λιγοστές, συγκριτικά με άλλα χρόνια ....δεν παρουσιάζει φαίνεται ενδιαφέρον το θέμα!
Η "οικονομική χούντα" που έχει κάνει την κοινωνία να παραμιλάει ....

Η Γερμανία βάζει… φρένο στην επιδρομή των μεταναστών – Στην Ελλάδα πότε;Η Γερμανία βάζει… φρένο στην επιδρομή των μεταναστών – Στην Ελλάδα πότε;Σύμφωνα με το Spiegel η Γερμανία βρήκε τη λύση και βάζει φρένο… στην επιδρομή των μεταναστών από χώρες που ζητούν άσυλο στη χώρα. Να δούμε πότε θα συμβεί κάτι παρόμοιο και στην Ελλάδα, η οποία μπάζει από παντού.
Συγκεκριμένα, η Γερμανία σε πρώτη φάση θα καταχωρήσει πέντε βαλκανικές χώρες στον κατάλογο ασφαλών χωρών προέλευσης. Οι χώρες που θα συμπεριληφθούν στην λίστα αυτή,

Άνθρωπος ή χρήμα;- Ανθρώπινη κοινωνία ή ζούγκλα;

Στην πατρίδα μας για όλους τους πολίτες που μπορούν να βλέπουν πέρα από την μύτη τους, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης μπορεί να υπάρχει μια κοινή αποδοχή. Σε κανέναν τομέα του κράτους, είτε δεν υπάρχουν κανόνες, είτε υπάρχουν και κάποιοι δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να τους εφαρμόσουν.  Ακόμα και στην κοινωνία της ελεύθερης αγοράς που υπάρχει, δεν αφήνουν την αγορά να λειτουργήσει. Στις μέρες που ζούμε ο κρατικός παρεμβατισμός υπέρ λίγων φίλιων επιχειρηματικών funds σπάει ακόμα και τις αρχές της ιδεολογίας που εκπροσωπούν.