Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίαςΈνας χειρότερος Νοέμβρης...


Πάει και ο Οκτώβριος, όπως μας έλεγαν χθες και οι έγκυροι Ξεφτεντέρηδες και οι  άλλοι Χατζηλάστιχοι της Τηλεδημοκρατίας μας.
Έφυγε ένας μήνας κακός, ένας μήνας που ενώ, σύμφωνα με τις παραδόσεις του λαού μας, είναι ο καταλληλότερος για την καλλιέργεια και τη σπορά των χωραφιών, εμείς σπείραμε κι ετούτη τη φορά την ανοησία: πάλι μείνανε άσκαφτα τα χωράφια, καθώς περνάγαμε το χρόνο μας μιλώντας για σουξεδιάρικες ιστορίες. Ξεσκονίσαμε και τα ντουλάπια μας, βρήκαμε τις 32-τόσες δικογραφίες που αράχνιαζαν,

Νέα πρόκληση σε βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου!

Κίνδυνο αποδυνάμωσης των εννοιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας εγκυμονεί το βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας που διδάσκεται στη γ’ γυμνασίου, αφού σε απόσπασμα που περιλαμβάνεται στην έκτη ενότητα παρουσιάζεται η καταπίεση μουσουλμάνων και μαρτύρων του Ιεχωβά στη χώρα μας. Στο αμφιλεγόμενο απόσπασμα που καταπιάνεται με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο ότι μουσουλμάνοι και...

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,
ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙ-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ
Με «βαρείς» φακέλους αναχώρησαν από την Κέρκυρα οι δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και Ραχήλ Μακρή, που μαζί με κλιμάκιο στελεχών του Κινήματος έκαναν σημαντικές δράσεις στο νησί, αφού την

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΙΑΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥ
«ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΕΝΟΡΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ 1000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ»
Περισσότερους από 1.000 συνανθρώπους μας διασφαλιζει η Εκκλησία στα Ιωάννινα, μεσω του εργου της, για την καθημερινη τους επιβιωση, με την δυναμική συνεισφορα δυο ενοριων της.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΑΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;

olympiada 
…και με το που τον ακούμπησε η δικαιοσύνη, πάλι κροτάλισαν οι “σέχτες”. Την προηγούμενη φορά που χτύπησαν, έπρεπε να παιξει η οπερέτα του Βατοπαιδίου. Υπήρχε μόνο ένα “προβληματάκι” που “λύθηκε”.

Μια χούφτα ηρωικοί εισαγγελείς, ξετυλίγουν βημα – βημα το σχεδιο καταστροφής της Ελλάδας.

Μας συγκλόνισε η Μάνα..

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΜΙΑ απ’ τις πολλές, μια μάνα μοναδική. Στην πιο δύσκολη ώρα και με τον Αλέξανδρό της στην εντατική. Εκείνη πονάει πραγματικά-για τους άλλους «ξένος πόνος ξέγδαρμα»-κι ακόμα να το χωνέψουμε πως υπάρχουν σύγχρονες ηρωίδες. Διαβάσαμε τη σκέψη της μέσα απ’ τα λόγια της, ζυγιάσαμε το κουράγιο της, δεν βρήκαμε μέτρο να μετρήσουμε τον ηρωισμό της.

Ραχήλ Μακρή : “Οδηγούν σε μαρασμό την κτηνοτροφία την ατμομηχανή του πρωτογενούς τομέα στην Ήπειρο”


Επίσκεψη στα γραφεία της ΔΕΗ πραγματοποίησε κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τους Βουλευτές, Τέρενς Κουϊκ και Ραχήλ Μακρή. Κατά την επίσκεψη οι Βουλευτές ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι και καταναλωτές. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι στο τμήμα διακανονισμών προσέρχονται καθημερινά 30 καταναλωτές, ήτοι περίπου 1000 το μήνα που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις έναντι της επιχείρησης.
Στη συνέχεια..

Πόσο (θα) κοστίζει το γεφύρι της… Πάρου;


Πλάγιος: Αδρές κρατικές επιδοτήσεις για ένα αεροδρόμιο-φάντασμα.
Ένας πρώην υπουργός, γέννημα θρέμμα της περιοχής, εγκρίνει το έργο μία μέρα πριν εκπέσει της θέσης του. Εκατομμύρια ευρώ που κάποιοι καρπώθηκαν για απαλλοτριώσεις εκτάσεων.
Μια βουλευτής που αναζητά την άκρη στο νήμα της περίεργης υπόθεσης δέχεται απειλές για τη ζωή της. Κατασκευαστικός όμιλος Έλληνα μεγιστάνα αναλαμβάνει τμήμα της κατασκευής του έργου που, όταν ολοκληρωθεί, – χωρίς δική του υπαιτιότητα – δεν θα θυμίζει σε τίποτα αεροδρόμιο.

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

“Καίγεται” για τα ναυπηγεία ο Βενιζέλος. Νέα συνάντηση αύριο στο Μαξίμου!

Νέα συνάντηση θα έχουν αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. Μπορεί η σημερινή συνάντηση να επικεντρώθηκε σε θέματα οικονομίας και κυρίως στις αντιδράσεις για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα, αλλά όπως γράφαμε και χθες, ο κ. Βενιζέλος “καίγεται” για ένα άλλο θέμα, αυτό των ναυπηγείων.

Όπως φαίνεται, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνεται πλήρως καλυμμένος

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ -ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΟΠΣΕ ΣΕ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ

Η κυβέρνηση προσπαθει να πουλήσει παράνομα οικόπεδα και περιουσία που δεν είναι δική της αλλα΄ανήκει στους Μικρασιάτες Πρόσφυγες του 1922.
 Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος για ένα σκέλος του τεράστιου θέματος της ανταλλάξιμης περιουσίας.
Η αίτηση στρέφεται κατά της διυπουργικής επιτροπής...

Αντί απαντήσεων, ξερές ύβρεις. Αντί επιχειρημάτων, στρεβλώσεις και αστήριχτες παραδοχές και προϋποθέσεις..

Αντί απαντήσεων, ξερές ύβρεις. Αντί επιχειρημάτων, στρεβλώσεις και αστήριχτες παραδοχές και προϋποθέσεις. Αντί συστολής, οίηση.
Ο Αντρέας Παπανδρέου ΣΥΡΘΗΚΕ στο να μείνει στην ΕΟΚ παρά το γεγονός της καθολικής αμφισβήτησης των επιλογών του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Κέρδισε τις εκλογές με σύνθημα όχι στην ΕΟΚ.
Ο ίδιος ανήγαγε τον λαϊκισμό σε επιστήμη με κορυφαία στιγμή το «Τσοβόλα δώστα όλα».

ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
Διήμερη περιοδεία στα Ιωάννινα και στην Κέρκυρα ξεκινούν αύριο Πέμπτη (31/10/2013) δύο Βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης).
Πρόκειται για την απαρχή μιας νέας και δυναμικής παρουσίας του Κινήματος σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να προωθηθεί το πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΛ,

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

olympiada 

Το πρωϊ στον Γιώργο Αυτιά, η Ραχήλ Μακρή αποκαθήλωσε τον “εθνικό εργολάβο” αποκαλύπτοντας τα δάνεια των επιχειρήσεων συμφερόντων του! Ήταν μάλιστα τέτοια η επιχειρηματολογία της βουλευτού των ΑΝΕΛ που -προς τιμήν του- συμφώνησε και ο κ. Γεωργάτος της ΔΗΜΑΡ!


“Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για έλλειψη ρευστότητας την ώρα που

Είναι το Πασόκ εγκληματική οργάνωση;;

ego (1)Το Πασόκ δεν υπήρξε μόνο κόμμα, και πολιτικός φορέας,το Πασόκ υπήρξε καθεστώς.Και σαν καθεστώς άπλωσε τα πλοκάμια του στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας,στα συνδικάτα,στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης,σε όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.Οι αγνοί και καθαροί άνθρωποι που ακολούθησαν το Πασόκ, και προσδοκούσαν σε μια πολιτική αλλαγή απομονώθηκαν και αποχώρησαν σχετικά νωρίς βλέποντας πως το καράβι βουλιάζει και μαζί με αυτό,βυθίζεται και η ελληνική κοινωνία.

WALL STREET JOURNAL. Πως οι διαχειριστές αμοιβαίων της Eurobank και Εθνικής έβγαλαν τις μεγαλυτερες αποδόσεις παγκοσμίως απο τα ομόλογα του Ελλ. Δημοσίου.


Και όμως, τα funds που έβγαλαν τις μεγαλύτερες αποδόσεις στον κόσμο από τα ελληνικά κρατικα ομόλογα, έχουν εδρα την Ελλάδα. Οι διαχειριστές κεφαλαίων της Εθνικής και της Eurobank, έπιασαν αποδόσεις από τα ομόλογα του Δημοσίου μέχρι και 100%, όταν ακόμη και τα καλύτερα των αναδυόμενων αγορών είχαν σχεδόν 35% και τα ευρωπαικά γύρω στο 3.5%.

Το άλλο ενδιαφέρον που μαθαίνουμε από την WSJ είναι ότι...

Αποζημιώσεις ύψους 2.589.702 ευρώ από το δημόσιο διεκδικούν ασφαλισμένοι της Ασπίς

Με διαδικασίες «εξπρές» θα συζητηθούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας οι τέσσερις αγωγές πρώην ασφαλισμένων της Ασπίς που διεκδικούν από το ελληνικό δημόσιο αποζημίωση ύψους 2.589.702 ευρώ διεκδικούν από το ελληνικό Δημόσιο τέσσερις ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια.
Οι τέσσερις ασφαλισμένοι διεκδικούν για την ζημιά που υπέστησαν και για διαφυγόντα κέρδη το ποσό των 2.309.702 ευρώ...

Εκτάκτως στο Μαξίμου ο Βενιζέλος σήμερα το απόγευμα

Στις 6 το απόγευμα θα βρεθεί στο Μέγαρο Μαξίμου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, σε μια, όπως λέγεται, συνάντηση εφ’ όλης της ύλης.

Η συνάντηση γίνεται λίγες ημέρες πριν από την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα,

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1921 ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΛΘΑΝ
ΣΤΙΣ 100.371 ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1932 ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΟΥΣ 116.670
Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία για το 2012 κατέδειξαν ότι η Ελλάς έχει πλέον εισέλθει στην οδό του νεκροταφείου, αφού για πρώτη φορά από το 1921 οι γεννήσεις κατήλθαν στις 100.371 (από τις οποίες 15.420 ήταν γεννήσεις αλλοδαπών, δηλ. οι γεννήσεις από τις Ελληνίδες ήσαν μόλις 84.851!!!). Ουδέποτε άλλοτε η Ελλάς είχε τόσο μικρό αριθμό γεννήσεων και επί συνόλου 220 κρατών ευρίσκεται στην 199η θέση.

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΗΝ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Σας γνωρίζουμε ότι την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, ο πολυτεκνικός κόσμος της χώρας μας θα εορτάσει τη μνήμη των Προστατών του Αγίων Μαρτύρων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους.

Στην Αττική ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό..

Ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας..παίζοντας με το που θα μπεί..

Ο κ. Νίμιτς, που μόλις στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε επισκεφθεί την Αθήνα και τα Σκόπια, ενώ είχε συμμετάσχει στις συναντήσεις που είχε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Νίκολα Γκρούεφσκι, στο πλαίσιο της Γεν. Συνέλευσης των Ην. Εθνών, στις 22 και 29 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, δεν κρύβει την απογοήτευσή του για τη στασιμότητα που...

Εμετική στήριξη των νταβατζήδων στις φονικές δηλώσεις Παγκάλου! Προδότες οι βρυκόλακες του Ελληνισμού…


Χρειάστηκαν μερικές μόλις ώρες για να δικαιωθεί ο Προκόπης Παυλοπουλος που χθες το βραδυ έκανε μια “ακραία” δηλωση για τις εγκληματικές δηλώσεις Παγκάλου.

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Δηλαδή βρε Πάγκαλε, γιατί ακριβώς παρακολουθούσες τους Αμερικανούς; Μήπως βομβαρδίσουν κατά λάθος τους Τούρκους στα Ίμια;


olympiada
Ή μήπως τρακάρουν το κλιμάκιο που παρέδιδε τον Οτσαλάν στους Τούρκους;
Μεγαλύτερη εξαθλίωση για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να υπάρξει. Ακόμα και η πτώχευση να σκάσει στα χέρια τους, δεν θα είναι τόσο εξευτελιστικό όσο η στήριξη που λαμβάνουν από τον …Πάγκαλο! Και πλεόν η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια του γραφικού.

Όταν λέει αυτά ο Μάνος..εμείς τι πρέπει να λέμε..;;


Ραχήλ Μακρή: : «Πολυεπίπεδη διάλυση του πρωτογενούς τομέα στο κομμάτι της παραγωγής, των εξαγωγών και της διασφάλισης των διεθνών κεκτημένων»Κατάθεση ερώτησης για το μείζον θέμα της ονομασίας της Φέτας και της καταπάτησης των Ελληνικών συμφερόντων

Ραχήλ Μακρή: : «Πολυεπίπεδη διάλυση του πρωτογενούς τομέα στο κομμάτι της παραγωγής, των εξαγωγών και της διασφάλισης των διεθνών κεκτημένων»Οι Εθνικές ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη και μάλιστα σε άψογη συνεργασία μεταξύ των «πρασινογαλάζιων» Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης και της «Παπανδρεϊκιάς» Επιτρόπου μας στην Ε.Ε., Μαρίας Δαμανάκη.

ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛΛ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ

 
ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Τις προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της ακτοπλοΐας, κατέθεσε σήμερα (29/10/2013) ο Βουλευτής του Κινήματος Τέρενς Κουίκ, στην κρίσιμη διευρυμένη σύσκεψη που έγινε στη Μυτιλήνη, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η ενέργεια του κ. Πάγκαλου να αποκαλύψει απόρρητες δραστηριότητες της ελληνικής κυβέρνησης είναι εγκληματική πράξη ή όχι εις βάρος της χώρας μας;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ

Το κορυφαίο ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος ισχυρίστηκε σήμερα υπερήφανα ότι επί των ημερών του ως υπουργού Εξωτερικών παρακολουθούσε...

«Αμύνονται του…κομματικού τους εδάφους»..

Του Θανάση Νικολαΐδη
«ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» στο πόστο τους. Για δουλεία, «δουλειά» και…χειροκρότημα. Στις παρελάσεις κι ήταν ο καημός τους δυο τρεις φορές το χρόνο. Να στηθούν κορδωμένοι στη μόστρα (κατά το πρωτόκολλο και τον «βαθμό»). Να ηδονίζονται τ’ αυτιά από εμβατήρια κι η καρδούλα να πάλλεται «εθνικά». Ρίγος που τους κοιτούν τιμητικά με βλέμμα λοξό οι παρελαύνοντες κι αυτός/αυτή «ψήλωνε» 2-3 πόντους.

O Τέρενς Κουϊκ στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον REAL FM

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ REAL FM

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟ ΧΩΡΟ
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολαλου, σε συνέντευξη που παραχωρήθηκε στον Real FM.

Το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο έχει ως εξής:

Έσπασε τα κοντέρ η συνέντευξη Καμμένου στον “Ενικό”. Δείτε την ολόκληρη.

Τρία βίντεο – Δείτε τα…

 

UNESCO: Διαφορετική και περιορισμένη η ελευθερία έκφρασης στο Διαδίκτυο

Στο Παγκόσμιο Φόρουμ για την Κοινωνική Επιστήμη (World Social Science Forum) που έλαβε χώρα στο Μόντρεαλ του Καναδά, στις 13-15 Οκτωβρίου 2013, έδωσε την ευκαιρία της διεξαγωγής της συζήτησης για την ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο.Το θέμα της συζήτησης επικεντρωνόταν στην αναθεώρηση της έννοιας της ελευθερίας της έκφρασης μέσα στην κοινωνία της πληροφορίας.
Οι πέντε ομιλητές της Καναδικής Επιτροπής της UNESCO, προσέγγισαν το θέμα από διαφορετικές οπτικές.

Τέλη κυκλοφορίας 2014 – Φόρος πολυτελείας: Τι θα πληρώσουμε και πως.

Την επόμενη εβδομάδα και το αργότερο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου θα έχει ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή του taxisnet στην οποία οι φορολογούμενοι θα μπορούν να εκτυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον φόρο πολυτελείας που θα πρέπει να πληρώσουν έως το τέλος του έτους.

Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 με βάση τα κυβικά του κάθε ΙΧ έχουν ως εξής:

Oι Έλληνες είναι οι «λιγότερο ευτυχισμένοι» στην ΕE

Διευρύνεται το χάσμα της «ευτυχίας» μεταξύ των Ευρωπαίων. Σύμφωνα με σχετική έρευνα, στην κορυφή του σχετικού «άτλαντα» είναι η Δανία, ενώ στην τελευταία θέση η Ελλάδα.  
Τα πορίσματα της ετήσιας μελέτης που φέρει το όνομα «Άτλας της Ευτυχίας 2013» και την οποία εκπόνησαν οι γερμανοί επιστήμονες Μπερντ Ραφελχούσεν και Ρενάτε Κέχερ κατ' εντολή της Deutsche Post (Γερμανικά Ταχυδρομεία), θέλουν το χάσμα μεταξύ των Ευρωπαίων να διευρύνεται και στο πεδίο της ευτυχίας.

Τιμήστε δεόντως...την ημέρα του προδότη …


olympiada 
…για να σουρουπώσει η προδοσία.
-Έφυγαν και οι γιορτές, μας άφησαν τα τριήμερα και οι Εθνικοί επέτειοι και μείναμε απαρηγόρητοι και με την πίκρα στο στόμα από τις δηλώσεις κάποιων που θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις και πιθανώς και τις εκδηλώσεις μνήμης ιστορικών γεγονότων.
-Οι θιασώτες αυτών των απόψεων θα μπορούσαν να ισχυρισθούν ¨¨και τι κερδίζουμε από αυτές τις γιορτές;

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

H Eλλάδα ποτέ δεν πεθαίνει...

Απόσπασμα από το θεατρικό μία από τα γίδια... 

Να είστε σίγουροι ότι θα πληρώσετε...


O βουλευτής Bασίλης Καπερνάρος στη zouglaTV

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έχω Θέμα» στη zouglaTV ήταν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο βουλευτής Β` Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος. 
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων το μεταναστευτικό,

«Με το χαμόγελο στα χείλη»

Σαν σήμερα το ’40. Ένα μυριόστομο καθολικό ΟΧΙ φανέρωνε τη στάση και το φρόνημα του λαού μας απέναντι στον φασισμό. Μας χτύπησαν την πόρτα οι «ερασιτέχνες» (του πολέμου) και τους απωθήσαμε. Όσο κι αν ήταν «εύκολο» να πολεμάς τους Ιταλούς με την κιθάρα τους στον ώμο, μας απόμειναν τα κρυοπαγήματα και οι ακρωτηριασμένοι του μετώπου.
Σ’ αυτήν τη φάση

Γιατί το 'Επος του '40 έχει ξεχωριστή σημασία γιά τον Ελληνισμό της Αμερικής...


«Οι 'Ελληνες πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του»  «...Γιά χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσύριων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες. Οι 'Ελληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του. Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος. Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, έλεγε ο Σοφοκλής, αλλά τίποτα δεν είναι πιό θαυμάσιο από τον άνθρωπο.
   Οι 'Ελληνες έπεισαν τον άνθρωπο, όπως ο Περικλής το τοποθέτησε, ότι ήταν δικαιωματικά ο κάτοχος και ο κύριος του εαυτού του και δημιούργησαν νόμους γιά να περιφρουρήσουν τις προσωπικές του ελευθερίες.

ΟΧΙ ..ΑΕΡΑΑΑ...ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ "ΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ" ...


28η Οκτωβρίου 1940.


Το 1940 ο κόσμος ζούσε την τραγωδία ενός μεγάλου πολέμου. Η Γερμανία, με ηγέτη το Χίτλερ, μαζί με τη σύμμαχό της Ιταλία, με ηγέτη τον Μπενίτο Μουσολίνι, κατάφερε να κατακτήσει τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Ο Ιταλός δικτάτορας αποφάσισε να κατακτήσει τη μικρή και όπως φαινόταν αδύνατη να αντισταθεί Ελλάδα. Έτσι άρχισε τις προκλήσεις. Στις 15 Αυγούστου 1940 ένα ιταλικό υποβρύχιο βύθισε το ελληνικό πολεμικό πλοίο “Έλλη”.

Προέχει η Εθνική και προσωπική μας Αξιοπρέπεια !

ΓΙΑΤΊ;

ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ "ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ" ....ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΆΛΛΑ!
ΔΕΊΤΕ ΕΠΊΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΕΙΚΌΝΑ ....ΑΥΤΉ Η ΤΡΆΠΕΖΑ "ΜΆΖΕΨΕ" ΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ....ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΆΡΟΥΝ ΟΙ ΜΈΤΟΧΟΊ ΤΗΣ!
ΌΧΙ !

Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2013

Ξύπνα Έλληνα..Κοίτα ποιοι μας κουνάνε το δάκτυλο..


κ. Βρούτση..Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος να παίρνει 583 ευρώ..και άλλοι να πληρώνονται από 583 μεριές....
Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας   ΕΔΩ για τον κ. Βρούτση, που εκτός από εφοριακός (υπάλληλος ΠΕ οικονομικού του ΥΠΟΙΚ) ... εργαζόταν τόσο αυτός (ως αιρετός πρόεδρος) όσο και η σύζυγός του ως νομικός σύμβουλος, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. από το 2004-2007....

Νέστωρ Κίρσνερ - Ο πολιτικός που έδιωξε το ΔΝΤ και έφυγε την ημέρα του Αγίου Νέστωρα

Βίντεο αφιερωμένο στον Νέστωρ Κίρσνερ, εκλιπόντα Πρόεδρο της Αργεντινής που απεβίωσε στις 27 Οκτωβρίου το 2010, την ημέρα μνήμης του Αγίου Νέστωρα σε ηλικία 60 ετών. Το βίντεο προβλήθηκε την 27 Οκτωβρίου 2012 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικάλων στα πλαίσια εκδήλωσης του Συλλόγου Τρικάλων "Άγιος Νέστωρ"....

Με αφορμή την 28η Οκτωβρίου ας σκεφτούμε...


Σημειώστε ότι η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.
ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Ελλάς: 219
Νορβηγία 61
Γαλλία 43 [Η υπερδύναμη της εποχής]
Πολωνία 30
Βέλγιο 18

Μήνυμα Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μεγάλης Βρετανίας για την έπετειο του ΟΧΙ


οχιimage002
Οι Έλληνες… …πολέμησαν και νίκησαν! Στα αλβανικά βουνά γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα το έπος του ’40! Ο φασισμός του Μουσολίνι τσακίστηκε και κουρελιάστηκε στις κορφές και τα φαράγγια της Πίνδου. Τώρα το ξέρουμε πως τη νίκη την κέρδισαν απλοί χωριάτες και ξωμάχοι, χτίστες και σιδεράδες. Τα γελαστά και χαρούμενα παιδιά, φοιτητές,

Κουράκης: ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις ...

Κατά της διεξαγωγής των παρελάσεων τάχθηκε ο βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.


Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε πως εάν έλθει στην εξουσία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μέχρι τώρα είχαμε το Αριστερόμετρο, τώρα προέκυψε το Μπουταρόμετρο.

Μέχρι χθες όλα στην Ελλάδα μετριούνταν με το Αριστερόμετρο, τι είναι πρόοδος, τι είναι ανάπτυξη – οικολογία- ανθρωπισμός – τρόπος χρήσης των θεσμών – καλλιτεχνικά θέματα - συνταγματικά τόξα- που χρειάζεται ή δεν χρειάζεται λογοκρισία – τι είναι τέχνη – τι είναι ανάπτυξη, κτλ κτλ κτλ,, όλα είχαν ένα Αριστερόμετρο. 
Εφόσον κάτι ευρίσκετο εκτός των προδιαγραφών του Αριστερόμετρου....

"....ο «Ελληνας» μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό», ενώ, αντίθετα, ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό"....

Του Γ.Δη
"....ο «Ελληνας» μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό», ενώ, αντίθετα, ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό"....
Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" της οικογένειας Αλαφούζου, δια χειρός Ηλία Μαγκλίνη, σε άρθρο της με τίτλο "Ο Έλληνας και ο Ρωμιός" ....πάει και "ζευγαρώνει" -αυθαίρετα- λέξεις και πετάει πομφόλυγες τύπου  ....ο "Έλληνας" μοιάζει να ταιριάζει περισσότερο στον «μνημονιακό» ....ο «Ρωμιός» στον «αντιμνημονιακό".

Βαρέθηκα να φοβάμαι…


Τρία χρόνια τώρα δεν κάνω τίποτε άλλο από το να φοβάμαι.

Στην αρχή φοβόμουν μη φτάσει η θύελλα και στη χώρα μας και δε μιλούσα, μέχρι που κάποια νύχτα άκουσα το βουητό της.
Μετά, φοβόμουν μη μας κόψουν τα δώρα και δεν έβγαζα άχνα, μέχρι που ήρθαν τα Χριστούγεννα και τα δώρα κόπηκαν.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στο «Fast track ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ» του ΑΔΜΗΕ!!!

Αντώνης Σαμαράς στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης: «Τα δίκτυα της ΔΕΗ θα παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο»
Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο: «Δεν μπορούμε να σκοτώνουμε «για ένα κομμάτι ψωμί» μονάδες της ΔΕΗ, επιλεγμένες μάλιστα με κομματικά ή μικροκομματικά κριτήρια. Εδώ είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος…

Λογαριασμοί κινητών δημοσία δαπάνη!


Χωρίς σχόλιο... 
  Χωρίς σχόλιο...
“ Ο υφυπουργός, που σε δύο μήνες θα ταξιδέψει ώς το εξωτικό Μπαλί συνοδεία τριών συνεργατών του για να παραστεί σε διεθνές συνέδριο με συνολικό κόστος μετακίνησης 17.500 ευρώ, καλό θα είναι να μην το παρακάνει με το κινητό του τηλέφωνο ”