Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Οι Ευρωπαίοι μάς σπρώχνουν στην έξοδο

Μιχάλης Ιγνατίου
Από τον Μάιο του 2010, όταν η Αθήνα επέλεξε χωρίς να αναζητήσει άλλους τρόπους επιβίωσης- τον σκληρό μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, γίνεται πολύς λόγος για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από τη Ζώνη του Ευρώ. Ξεκίνησε ως «απειλή» τότε, για να φτάσουν, 27 μήνες μετά, να ομιλούν περί μίας πραγματικότητας την οποία καθορίζουν να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.
Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι και δεν πρόκειται για «εκβιασμό» που στοχεύει να εξαναγκάσει την παρούσα ελληνική κυβέρνηση να λάβει τα μέτρα που απαιτούν οι δανειστές για να συνεχίσουν την οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας.

"Τσεκούρι" χωρίς έλεος θέλει η τρόικα

Παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή ούτε για τις χαμηλές συντάξεις
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα μπαίνουν και οι περικοπές στις χαμηλές συντάξεις, αυτές δηλαδή που είναι κάτω των 600 ευρώ! Και το σημαντικότερο είναι ότι η τρόικα πιέζει για περικοπές με το σκεπτικό ότι δεν μπορεί ένας συνταξιούχος να αμείβεται με περισσότερα χρήματα από ότι ένας εν ενεργεία εργαζόμενος.

Βιβλίο βόμβα για τον Kemal: Καμία σχέση με Θεσσαλονίκη, ήταν Αρμένιος

Το άρθρο της ημέρας, που ξεσηκώνει ήδη τεράστιες αντιδράσεις στους εθνικιστικούς κύκλους της Τουρκίας και σε λίγο και τους Τουρκολάγνους της Ελλάδας, δημοσιεύεται στη Zaman.
Ο Orhan Kemal Cengiz, αναφέρεται σε ένα βιβλίο του Fatih Bayhan, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και στο οποίο ανατρέπονται όσα ξέραμε μέχρι σήμερα, ότι δηλαδή ο Κεμάλ ήταν Εβραίος που εξισλαμίστηκε, γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά, ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία έξη ετών και έφυγε για τις σπουδές του σε ηλικία 18 ετών.
Ο Bayhan γράφει -και υπόσχεται να παρουσιάσει τα ντοκουμέντα- ότι...

O καιρός σε όλη την Ελλάδα για αύριο Κυριακή

Κυριακή 26-08-2012
Γενικά χαρακτηριστικά-προειδοποιήσεις
Αίθριος και ζεστός καιρός.
Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 40 και πιθανώς κατά τόπους τους 41 βαθμούς κελσίου.
Βόρειοι άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Μακεδονία, Θράκη

Το πρωτοσέλιδο από Το ΧΩΝΙ της Κυριακής 26 Αυγούστου!


Δεν τόλμησε καν να αναφέρει την τελευταία γραμμή επικοινωνιακής σκοπιμότητας που ακούει στη λέξη επιμήκυνση

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΟΛΑΝΤ-ΜΕΡΚΕΛ

«Όπως η κ. Μέρκελ έτσι και ο κ. Ολάντ ζητούν την εφαρμογή ενός προγράμματος που οδηγεί μόνο στην εξαθλίωση, την ύφεση και ανακυκλώνει την κρίση και ο Έλληνας πρωθυπουργός περιορίζεται στην παροχή διαβεβαιώσεων προς τους πιστωτές αγνοώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις προς τους Έλληνες πολίτες στους οποίους και λογοδοτεί.

Ένα θερμό χειροκρότημα για τον κ. Δένδια παρακαλώ!

του Σωτήριου Καλαμίτση
Τί είπε ρε το άτομο! Μετά την ανακάλυψη της δεύτερης καθόδου των Δωριέων, ανεκάλυψε ότι δεσμευόμεθα λέει από διεθνείς συμβάσεις, εξ ου και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα με τη λαθρομετανάστευση. Σοβαρά κ. Δένδια μου; Και γιατί δεν μας το λέγατε αυτό προεκλογικώς; Όχι ότι θα άλλαζε κάτι, αλλά θα ξέραμε ότι ο Αρχηγός σας δεν εννοούσε αυτό που μας ...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΙΣ «ΣΜΙΓΟΠΕΛΑΓΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΚΥΘΗΡΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΒΑΤΙΚΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Η Ιοστέφανη, Ιροπλόος και Σμιγοπέλαγη Παναγιά”
Η προστάτιδα των θαλασσών Παναγιά είναι για τους Έλληνες ναυτικούς “Ιοστέφανη
και Ιροπλόος”, για τις κυανέμβολες απολήξεις της Λακωνικής “Ιοστέφανη, Ιροπλόος και Σμιγοπέλαγη” και για τα Κύθηρα και την Ελαφόνησο “Ιοστέφανη, Ιροπλόος, Σμιγοπέλαγη και Νησοστέφανη”.
Παναγιές του Σμιγοπέλαγου πολιτισμού στα Ναοστόλιστα Πελαγοστάσια του Νότου”.

Ο κ.Σαμαράς και το μακροβούτι....(βίντεο)

Η σημαία των εκλογών, το μότο με το οποίο έκλεψαν την ψήφο και εκ του αποτελέσματος εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό...εξαφανίστηκε την πήρε ο αέρας...
Η επαναδιαπραγμάτευση, έγινε επιμήκυνση και τώρα έγινε "ανάσες στο μεγάλο μακροβούτι"...
Ακόμα και την λέξη δεν τόλμησε να ψελλίσει ο κ. Σαμαράς μπροστά στη Μέρκελ..
Αυτό είναι απίστευτο ...
Κατά τα άλλα τόνισε ο κ. Σαμαράς ότι είμαστε υπερήφανος λαός.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ

ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ
Η Αρχαιότερη Βυθισμένη Πόλη στον Κόσμο

Σπάνιο Παγκόσμιο Μνημείο Σύνθεσης Φυσικού και Πολιτιστικού Περιβάλλοντος το Παυλοπέτρι της Ελαφονήσου
Η προϊστορική πόλη βρίσκεται βυθισμένη σε τιρκουάζ θαλάσσια χρώματα - μεταξύ νησίδων - και το νεκροταφείο του φωλιάζει σε τροπικούς αμμόλοφους και σπάνιους κέδρους, μεταξύ μιας σμαραγδένιας θάλασσας, ενός καναλιού και μιας γραφικής και προστατευόμενης λίμνης (Νatura 2000 και Rasmar), στην τροπική παραλία της Πούντας, ανατολικά του καναλιού για το πέρασμα στη Σμιγοπέλαγη Ελαφόνησο, στο σμιλεμένο και πελαγοθώρητο Σίμο και στη νησοστέφανη παραλία της Παναγιάς.

Δελτίο Τύπου του Συντονιστι​κού των Αποστράτων ΣΞ, ΠΑ, ΕΛΑΣ και ΠΥ, νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων

6 Σεπτεμβρίου 2012 - Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Αποστράτων
  Το Συντονιστικό των Αποστράτων του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των νομών Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Πιερίας και Τρικάλων, αφού έλαβε υπόψη:
· Τη φημολογούμενη νέα μείωση των συντάξεων των αποστράτων και του ειδικού μισθολογίου πείνας των εν ενεργεία συναδέλφων.
· Την οικονομική εξαθλίωση, που ήδη βιώνουν εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, ζώντας κάτω από το όριο της στοιχειώδους διαβίωσης, μη δυνάμενα πλέον να πληρώνουν στεγαστικά δάνεια και χαράτσια.
· Την αδυναμία κατανόησης της πολιτείας των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οικογένειες εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, που ο μισθός ή η σύνταξη είναι και οικογενειακό τους εισόδημα, λόγω υποχρεωτικής μη εργασίας της συζύγου (συχνές μεταθέσεις).

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Βάσεις 2012: Λεπτομέρειες για τα αποτελέσματα

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των βάσεων 2012 και το υπουργείο εξέδωσε σειρά οδηγιών για τους υποψηφίους.
Αναλυτικά:
Α. Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 27-08-2012 στις 10:00 δίνονται στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από εκείνη την ώρα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου

"The High Cost of Austerity"

Δείτε ένα σύντομο αλλά πολύ ενδιαφέρον video στο οποίο ο Peter Gourevitch υποστηρίζει ότι την περίοδο της κρίσης η δημοσιονομική αυστηρότητα σκοτώνει την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η οικονομία. «Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ «ΔΩΡΑΚΙ» ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ».

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, με αφορμή τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ έκανε την ακόλουθη δήλωση :
«Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, την ξέχασε αμέσως μετά.
Την αντικατέστησε με την επιμήκυνση, πήγε σήμερα στην κα Μέρκελ με «δωράκι» τη διευθέτηση των χρεών της SIEMENS και ξέχασε την επιμήκυνση.

Καμμένος: Η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
«Την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υποθέσεως της Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το ελληνικό δημόσιο, η ελληνική δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής.

Αγέλαστη και αυστηρή υποδέχτηκε η Γερμανίδα καγκελάριος τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Βερολίνο.

Μπορεί το πρωτόκολλο να επέβαλε πανηγυρική υποδοχή στον κ. Σαμαρά, ωστόσο η έκφραση της κ. Μέρκελ προμήνυε και τη σκληρή στάση που αναμένεται να κρατήσει και κατά τη διάρκεια της συνάντησης. 
Η μόνη στιγμή που χαμογέλασε η Γερμανίδα καγκελάριος ήταν κατά τη χειραψία της με τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 24-8-2012 με το προεδρείο των εργαζομένων της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ενημερώθηκε για τα προβλήματα της ΕΡΤ και υπογράμμισε το ρόλο που επιβάλλεται να παίξει η δημόσια τηλεόραση υπηρετώντας τα συμφέροντα και την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της ΕΡΤ.

Ρωσικό σωσίβιο για την Κύπρο

Η Κυπριακή Δημοκρατία ζήτησε βοήθεια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Σταθερότητας. Πρέπει να σημειωθεί ότι χωρίς τα 5 δισεκ. ευρώ, τα οποία η Κύπρος θέλει να πάρει από τους ευρωπαίους δανειστές, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, δεν θα μπορέσει να επιζήσει. 
Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, ο όγκος της εξωτερικής υποστήριξης, που χρειάζεται η χώρα ως το 2016, θα ανέρθει στα 10 έως 18 δισεκ. ευρώ. Το φαινόμενο του ελληνικού «ντόμινο» έχει επηρεάσει μια σειρά κυπριακές τράπεζες και κυρίως την Cyprus Popular Bank, που έχασαν μεγάλα χρηματικά ποσά παραχωρώντας επισφαλή δάνεια στους Έλληνες καταναλωτές.

Στον Αντ.Σαμαρά η αξιολόγηση των προσφορών για τις πετρελαϊκές έρευνες

Στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, παρέδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ευάγγελος Λιβιεράτος, το πόρισμα αξιολόγησης των φακέλων και προσφορών που είχαν καταθέσει συνολικά 8 εταιρείες, με παγκόσμια παρουσία και εμπειρία, προκειμένου να διενεργήσουν γεωφυσικές έρευνες, μη αποκλειστικής χρήσης, για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στο Ιόνιο πέλαγος και στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης.
Στην επόμενη φάση περνούν τέσσερις από τις οκτώ εταιρείες που εκδήλωσαν αρχικά ενδιαφέρον, όπως διευκρινίζεται στην ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Μόσιαλος για Σαμαρά :Τον Ιανουάριο του 2010 το έπαιζε 'πατριώτης'...

Γράφει για τον Σαμαρά στο facebook ο κ. Μόσιαλος:
Τον Ιανουαριο του 2010 το έπαιζε 'πατριώτης' και κατήγγειλε την τότε κυβέρνηση ότι θα πουλούσε τα νησιά και την περιουσία της χώρας. Ακολούθησε ο γνωστός κυβερνητικός υπέρμετρος πανικός. Τώρα o εθνοπατριώτης βγάζει πωλητήρια. Στο ενδιάμεσο

Ανήκουστα πράγματα...

Το περασμένο Σάββατο σε  καφετέρια της πλατείας Γεωργίου 52χρονος πατρινός εδέχθη, εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των θαμώνων. 
Ο Αφγανός συνελήφθη από τους θαμώνες και παρεδόθη στην αστυνομία. Χρειάστηκε να καταβληθεί το ποσόν των 100 ευρώ για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε τι δήλωσε το θύμα του ξυλοδαρμού: και έφαγα  ξύλο και

Βόμβα Zero Hedge για την πώληση ελληνικών νησιών


Βόμβα του   Zero Hedge, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Σαμαρά για την πώληση νησίδων...

Τα ελληνικά νησιά είναι υποθηκευμένα ως εγγυήσεις στα δάνεια και θα επανεθνικοποιηθούν από την αντιπολίτευση μετά τις εκλογές.... 

Κανένας αγοραστής που έχει σωστά τα μυαλά του,  δεν πρόκειται να αγοράσει ελληνικά νησιά για τρεις (3) λόγους:

Ο Βενιζέλος διόρισε στη Βουλή τον διευθυντή του γραφείου του...

...μέλος του Δ.Σ της Τρ. Αττικής και πρώην μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ

Δείτε το ΦΕΚ του διορισμού του κολλητού του Μπένυ στο γραφείο του Αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγοράκου... προσέξτε ότι ο 5ος Αντιπρόεδρος που είναι ο Γρηγοράκος του ΠΑΣΟΚ δικαιούται 5 υπαλλήλους και διορίζει....

2 αποφοίτους Πανεπιστημίου (μπορεί να είναι και από ΤΕΙ...) 2 αποφοίτους Λυκείου (ΔΕ-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης)και έναν...

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Άρση ασυλίας Παπανδρέου και για τα CDS ζητά ο Πεπόνης;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εισαγγελέας Πεπόνης έχει στείλει αίτημα και για την άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση των CDS.
Εάν η είδηση επιβεβαιωθεί, καταλαβαίνετε τι βόμβες προσκόμισε ο Ρουμελιώτης. Αυτό για κάποιους που μεταδίδουν ότι η κατάθεση του επί τόσες ώρες, περιορίστηκε σε τρεις προτάσεις.

Eθνική Ομάδα Διαπραγμάτευσης

Του Ηλία Καραβόλια
Καλό είναι αύριο ο Α. Σαμαράς, αντί γραπτών και προφορικών δεσμεύσεων που θα δώσει, να έπαιρνε μαζί του την εξής σύνθεση ατόμων,
ζωντανών αποδείξεων του γιατί ζητάει ‘ χώρο και χρόνο’, απο τους εταίρους. Ποιοι έπρεπε να τον συνοδεύουν;
Ένας βιομήχανος χωρίς εκπρόθεσμα δάνεια και χρέη, αλλά χωρίς πρόσβαση σε πιστώσεις για εξαγωγές και ανάπτυξη, ενας μαγαζάτορας που έκλεισε μετά από 30 χρόνια δουλειάς,και πληρώνει χωρίς νόημα έξοδα και εισφορές, ένας 35αρης φρεσκοπαντρεμένος με παιδί και υπάλληλος μικρομεσαίας επιχείρησης που είναι 2 χρόνια άνεργος,

Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΗ SIEMENS

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας
Ο Πρωθυπουργός της υποταγής στην κ.α Μέρκελ,
της λίστας του Χριστοφοράκου *
και των επιχειρηματικών δώρων της SIEMENS**
έκλεισε άρον αρον το ζήτημα του συμβιβασμού, εντέλοντας τον αυτοφωράκια της οικονομίας Γιάννη Στουρνάρα να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.
Και όλα αυτά πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο για να συναντήσει την Καγκελάριο της SIEMENS και ενώ εκκρεμούσε η από 25/07/2012 πρόταση νόμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την κατάργηση του άρθρου 324 του Ν.4072/12, προκειμένου να ακυρωθεί το Σχέδιο της Συμφωνίας Συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και SIEMENS.
*    ΣΕΛΙΔΕΣ 4 και 8-18
**  ΣΕΛΙΔΕΣ 5, 6 και 7
 

Σαμαράς..και βραχονησίδες πουλάμε..

Blooberg: Η Ελλάδα μπορεί να πουλήσει νησιά καθώς ο Γιούνκερ ζητάει ώθηση στις κρατικές πωλήσεις...
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρότεινε ότι η κυβέρνησή του θα μπορούσε να πουλήσει ή να μισθώσει κάποια από τα νησιά της χώρας, για να βοηθήσει να αναβιώσει το σχέδιο πωλήσεων κρατικών περιουσιακών στοιχείων σχεδιάζοντας στη λήψη διεθνών κεφαλαίων .
Είπε ο κ. Σαμαράς στην εφημερίδα Le Monde σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε σήμερα ότι: ακατοίκητα ελληνικά νησιά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εσόδων, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα πουλήσει κάποια από τα νησιά της.
"Υπό την προϋπόθεση ότι αυτό

H η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας δεν... νοιάζεται;;;;

Κοινή Σύσκεψη Φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ενώσεων - Συνδέσμων

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εκπροσώπων φορέων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ως ακολούθως: Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ), Σύνδεσμος Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΑ/ΣΣΑΣ), Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ), Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (ΑΚιΣ), Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ).

Ν. Νικολόπουλος (στο twitter) :«Υπουργοί διαφωνούν με τις μειώσεις ειδικού μισθολογίου. Άρα παραιτούνται; Ειδάλλως κροκοδείλια δάκρυα ριψάσπιδων.

Ο Νεοδημοκράτης Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογραφικό magazinο του ραδιοφωνικού σταθμού flash και στον δημοσιογράφο Αντ. Κοκορίκο.
Ο τ. Υφυπουργός για άλλη μία φορά άσκησε έντονη και ισχυρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση και «κατηγόρησε τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη ότι υλοποιούν κατά γράμμα όσα οι Τροικανοί με κάθε λεπτομέρεια απαιτούν και δεν σέβονται ούτε καν την υπογραφή που οι ίδιοι έβαλαν κάτω από την προγραμματική συμφωνία σύγκλισης των τριών κομμάτων».

Βουλευτής Χρυσής Αυγής απαγορεύει την είσοδο λαθρομεταναστών στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού

Ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Μπούκουρας Ευστάθιος απαγόρευσε την παράτυπη μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο τουρισμού λαθρομεταναστών. Παρά τη στάση των αστυνομικών αρχών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντιστάθηκε, κάνοντας χρήση κάθε δικαιώματος που απορρέει από την ιδιότητά του ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού.
Δείτε το βίντεο

Κλέψανε 50 εκατ.ευρώ από το Μ.Τ.Α και τώρα πετσοκόβουν και το μέρισμα

Άκουσον..άκουσον λογική...
Διαβάστε μια απίστευτη απόφαση που απαιτεί την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα και την νομική προσφυγή των δικαιούχων.
Επειδή λέει το ΜΤΑ είχε διανείμει περισσότερα απ τα έσοδα του...τα τελευταία πέντε (5) χρόνια στους δικαιούχους...

Ο ΓΑΠ ήθελε να σώσει τη χώρα..και ο Αντώνης θέλει να την αλλάξει...

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γερμανών βιομηχάνων στις 27/9/2011, ο ΓΑΠ τόνισε μεταξύ άλλων:
"Και πάρα πολλοί με ρωτάνε: «μα έχετε την υποστήριξη;». Η απάντηση είναι: πραγματικά, δεν είναι αυτό το πρόβλημά μου. Είπα ότι είμαι εδώ για να δουλέψω για την πατρίδα μου, για να σώσω αυτή την πατρίδα, να την αλλάξω. Τώρα, είτε με ξαναψηφίσουν, είτε όχι, δεν είναι πραγματικά το πρόβλημά μου. Το πρόβλημά μου είναι να σώσω την Ελλάδα."
Χθες σε νέα του συνέντευξη σε γερμανικό έντυπο ενόψει της αυριανής επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο έλληνας πρωθυπουργός υπόσχεται στους Γερμανούς την αποπληρωμή όλων των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα.
«Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά»,

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στο παρελθόν πολλές φορές έχω αρθρογραφήσει για την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, επειδή πίστευα πως ήταν το εν εξελίξει μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδα μας. Με αυτήν την αρθρογραφία μου, στην οποία επεσήμανα τα πολλά μελλοντικά προβλήματα που σωρεύονται από τη λαθρομετανάστευση, προσπάθησα να ευαισθητοποιήσω την πολιτεία, η οποία ποτέ δεν αντιμετώπισε το πρόβλημα αυτό με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ενώ ταυτόχρονα επέδειξε μια περίεργη υποτονικότητα και ανοχή για την επίλυσή του. Ενός προβλήματος που η μη έγκαιρη αντιμετώπιση, μέσω των ανύπαρκτων ή αναποτελεσματικών πολιτικών αποφάσεων, όλων των κυβερνήσεων από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, δημιούργησε τεράστιο δημογραφικό ζήτημα καθώς αλλοιώθηκε η πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας.

Αυτό που βάφτισαν «τελευταία ευκαιρία» για την Ελλάδα, αποτελεί τη χαριστική βολή για τους Έλληνες.»

  ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ - ΓΙΟΥΝΚΕΡ
«Ο κ. Γιουνκέρ ζήτησε από την Ελλάδα της ύφεσης, της ανεργίας και της εξαθλίωσης εξαιτίας της εφαρμογής ενός μνημονίου, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι ανακυκλώνει την κρίση και δεν την αντιμετωπίζει, να συνεχίσει να τρώει τις σάρκες της.

"baby" tornados στα παράλια Λάρισας

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης.Παρέμβαση – σοκ του Ανδρέα Ψυχάρη υπέρ των ενστόλων, προκαλεί έκρηξη στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας

20120823-000203.jpgΈκρηξη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολιτικό μποζόνιο εντός κοινοβουλίου προκάλεσε η παρέμβαση του Ανδρέα Ψυχάρη υπέρ των ενστόλων. Συγκεκριμένα ο βουλευτής εξέφρασε την αντίθεση του στην μείωση των ειδικών μισθολογίων, αφού “κάποιοι από τους ενστόλους διακινδυνεύουν ακόμα και την ζωή τους”!
Η δήλωση προκάλεσε μποζονιακές αντιδράσεις στο γαλάζιο στρατόπεδο, αφού οργισμένοι βουλευτές “έσπασαν” τα τηλέφωνα για να διαμαρτυρηθούν. Ο λόγος; Απλός. Στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας έχει σημάνει αυστηρό σιωπητήριο. Οποιαδήποτε δήλωση κατά της τρόικας απαγορεύεται διά ροπάλου ειδικά αυτή την περίοδο. Δεν αμφισβητούμε ότι είναι δεκάδες βουλευτές που έχουν παρόμοιες θέσεις

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

(Ένα μεγάλο μπράβο και στην κυβέρνηση Σαμαρά) Όταν θέλει κάτι ο Έλληνας τελικά το καταφέρνει ρε παιδί μου


Τελικά ξεπεράσαμε και αυτή τη φοβία μας (σαν λαός δηλαδή…)
Θα έχουμε ανάπτυξη τώρα νομίζω!
Δείτε!!

Έρευνα- Αποκάλυψη: 2,5 τρις δολάρια σε 25 χρό νια από φυσικό αέριο

coverEpikairaT149.jpg
Στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν την Πέμπτη συγκλονιστικά στοιχεία για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο Τεράστιες ποσότητες υδρογονανθράκων οι οποίες θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα χρέους για την Ελλάδα και να αναβαθμίσουν δραματικά την οικονομική και γεωπολιτική θέση της χώρας βρίσκονται στην δυνητική ελληνική ΑΟΖ. Μόνο τα κοιτάσματα της Κρήτης είναι πενταπλάσιας αξίας του ελληνικού χρέους. Κομβικός ο ρόλος του Καστελόριζου. Εξασφαλίζει ελληνική πρόσβαση σε κρίσιμες θαλάσσιες περιοχές και ενοποιεί την ελλαδική και την κυπριακή ΑΟΖ. Η περίπτωση της Γαλλίας – Τι έκανε με τα δικά της «διασκορπισμένα» νησιά. Το ελληνικό κράτος μπορεί να αντλήσει έσοδα δισεκατομμυρίων και από τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν. Για μία ακόμα φορά στην ελληνική ιστορία το κλειδί για τη σωτηρία της χώρας βρίσκεται στη θάλασσα. Διαβάστε ακόμα:

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ BILD

«Ο κ. Σαμαράς μεταβαίνει στο Βερολίνο όχι για να διαπραγματευθεί αλλά για να αποδείξει την πλήρη υποταγή στις επιταγές της τρόικας προσφέροντας «γη και ύδωρ» με αντάλλαγμα λίγο αέρα τον οποίο σκοπεύει να πουλήσει ακριβά προσδοκώντας επικοινωνιακά κέρδη.

Κ. Μαρκόπουλος: Ξεσκεπάστε τώρα το παρακράτος του δουλεμπορίου. Ποιοί έδωσαν παράνομα άσυλο στον Πακιστανό.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ «ΔΡΑΚΟ» ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.
«ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ».
Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, κατέθεσε ερώτηση προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με τον φάκελο παροχής ασύλου και τη σύλληψη του Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας 15χρονης κοπέλας στην Πάρο.
Ο κ. Μαρκόπουλος αναπτύσσοντας την ερώτησή του τονίζει ότι....

Ο μέγας στοχαστής στις ...νεροτσουλήθρες! (κορυφαίο)


20120822-114357.jpg 

Τα νέα μέτρα που "κλειδώνουν" για την εξοικονόμηση 11,6 δισ. ευρώ

Υπό τον κίνδυνο της περικοπής κατά 12% σε μέσο όρο- και μάλιστα αναδρομικά από την 1η Ιουλίου εφέτος, όπως ορίζει ο νόμος- παραμένουν ακόμη τα ειδικά μισθολόγια (στρατιωτικών, αστυνομικών, δικαστικών, ιατρών του ΕΣΥ, πανεπιστημιακών, καθηγητών ΤΕΙ, ερευνητών, κληρικών, ερευνητών, διπλωματών κ.α.).
Παρά το γεγονός ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εξετάζει πολλές εναλλακτικές παρεμβάσεις, το ότι πρέπει αφ' ενός να εξασφαλιστεί η εκτέλεση του εφετινού προϋπολογισμού και αφ' ετέρου

Eπί πέντε ώρες κατέθετε ο Ρουμελιώτης για το πρόγραμμα του ΔΝΤ για την Ελλάδα

Επί πέντε ώρες κατέθετε στους εισαγγελείς οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας με αφορμή τις δηλώσεις του ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ, ήταν καταδικασμένο να αποτύχει.

κ. Παναγιωτόπουλε, ποιοί είναι οι μάχιμοι ένστολοι;;

Για προσπάθεια εξαίρεσης των "μάχιμων ένστολων" από τις μισθολογικές περικοπές, γίνεται λόγος της τελευταίες ημέρες..από τα Μ.Μ.Ε και όχι μόνο
Δείτε το σχετικό βίντεο.


Δεν μας το κάνετε λίγο "λιανά"...
Ποιοι είναι οι μάχιμοι ένστολοι κ. Παναγιωτόπουλε...;;;

Ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: “Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου”

20120821-234116.jpgΣύμφωνα με ασφαλέστατη πηγή, ο άξιος λειτουργός της δικαιοσύνης Γρηγόρης Πεπόνης, μετά την μαραθώνια κατάθεση του κυρίου Ρουμελιώτη, φώτισε τις τελευταίες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης και ενεργοποιεί το άρθρο 86 του Συντάγματος πετώντας το γάντι στο πολιτικό σύστημα. Ένα πολιτικό σύστημα που σέρνεται ενώπιον των ευθυνών του από την ασκητική μορφή με την γρανιτένια θέληση που παραπέμπει σε πολεμιστή ομηρική έπους.
Χτύπημα χωρίς δισταγμό: “Σας δίνω την ευκαιρία να επιδείξετε πολιτική συνέπεια και

Σαμαράς "Δεν ζητούμε περισσότερα χρήματα…Αυτό που θέλουμε είναι λίγος αέρας για να ανασάνουμε.."

Περισσότερο χρόνο ζητάει ο Έλληνας Πρωθυπουργός με την συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα
Να σταματήσουν οι Ευρωπαίοι τις δηλώσεις περί εξόδου από το ευρώ είναι το μήνυμα του Α.Σαμαρά που θα προσπαθήσει να το ''περάσει'' και σήμερα στην συνάντηση με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ στις 17.30 στο Μαξίμου
''Επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή θα σήμαινε καταστροφή για τη χώρα'' τονίζει ο Α.Σαμαράς
 Σε συνέντευξή του προς την Bild o έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι η Αθήνα ζητά...

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της βούλής και προς τον κάθε βουλευτή ξεχωριστά, απέστειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος ,για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το κείμενο της αίτησης των 20 βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής.

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2012
Αγαπητέ Συνάδελφε,
Όλοι οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν ήδη υπογράψει κείμενο για τη συζήτηση εξεταστικής επιτροπής για τις συνθήκες και τις ευθύνες της υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο τον Μάιο του 2010.
Σου αποστέλλω αυτό το κείμενο με εμπιστοσύνη στα δημοκρατικά σου αισθήματα και την συναίσθηση ευθύνης που διακρίνει όλους τους βουλευτές ανεξαρτήτως.
Σου ζητώ να υπογράψεις το αίτημα εξεταστικής επιτροπής ώστε να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των βουλευτών και να συζητηθεί στην Βουλή.
Πιστεύω πως αυτό το οφείλουμε στον Ελληνικό λαό και στην Δημοκρατία.
Συναδελφικά,

Π. Καμμένος

Η παρ' ολίγον τρόικα ... της ΔΗΜΑΡ

Ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης έχουν ένα όνειρο:
Να φτιάξουν τη δική τους τρόικα. Η ιδέα να γίνουν τρεις στην
εσωκομματική αντιπολίτευση και να αμφισβητήσουν την πολιτική του Φώτη
Κουβέλη έχει μπει βαθιά στο μυαλό τους.
Προφανώς εμπνευσμένοι από την
τρόικα που είχαν φτιάξει στο ΠΑΣΟΚ ο Λοβέρδος με τον Ραγκούση και τη

Η νέα ζώνη που "σώζει"...τους άνδρες


Μια καινούργια ζώνη "εφηύραν" επιστήμονες η οποία έχει μειώσει κατά πολύ τα τροχαία ατυχήματα...
Δείτε την νέα ζώνη ... 

κ. Βρούτση..Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος να παίρνει 583 ευρώ..και άλλοι να πληρώνονται από 583 μεριές....

Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο μας   ΕΔΩ για τον κ. Βρούτση, που εκτός από εφοριακός (υπάλληλος ΠΕ οικονομικού του ΥΠΟΙΚ) ... εργαζόταν τόσο αυτός (ως αιρετός πρόεδρος) όσο και η σύζυγός του ως νομικός σύμβουλος, στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. από το 2004-2007....
Ήταν μόνο αυτές όμως οι ενασχολήσεις του κ. Βρούτση, που κόπτεται για τον μισθό του νεοεισερχόμενου στην αγορά εργασίας...;;;

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

«Ο κ.Σαμαράς, σε χρόνο ρεκόρ, απέλυσε πρόσφατα βουλευτή του για ένα tweet.
Δεν αντιδρά, όμως, για το facebook και τη φωτό υποψήφιου βουλευτή του στη Θράκη.

Περί LAZARD… το ανάγνωσμα

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο ΑΝΤΙ300...για την Lazard..
LAZARD με απλά λόγια την εταιρεία συνεργάτη των ελλήνων πολιτικών - σωτήρων της Ελλάδας μας...


Συνάντηση ΥΠΕΘΑ με Ενώσεις Αποστράτων..

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τους Προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, με τους οποίους συζήτησε θέματα που απασχολούν τις Ενώσεις και τους απόστρατους των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επείγουσα έκκληση από την Ηλεία για εναέρια μέσα.Κινδυνεύει ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Επείγουσα έκκληση από την Ηλεία με έγγραφο που εστάλη στις 15.00 από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.Στο έγγραφο που απευθύνεται στο Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας και τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης απευθύνεται έκκληση έγκαιρης και αποφασιστικής αντιμετώπισης του κινδύνου που είναι ορατός και άμεσος, η φωτιά που μαίνεται στον Νομό Μεσσηνίας, στην περιοχή Αυλώνα, δηλαδή στα όρια του Νομού Ηλείας, να «περάσει» στο Νομό μας και με αποτέλεσμα να υπάρχει

«Ταλαιπωρία επιβατών κρουαζιερόπλοιου στη Σύρο»

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κατέθεσε η Βουλευτής Δωδεκανήσου και Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας, Μίκα Ιατρίδη.
Στην ερώτησή της, η Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρεται στην ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που προσέγγισε στη Σύρο, λόγω της απόφασης της Ασφάλειας της Σύρου να προχωρήσει σε λεπτομερή έλεγχο των διαβατηρίων των επιβατών και να τους ελέγξει έναν προς έναν, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να κρατήσει σχεδόν τέσσερις ώρες και να προκληθεί μεγάλη ταλαιπωρία στους επιβάτες και στο πλήρωμα.

Δεν έχουν τελειωμό τα μέτρα...

Το πακέτο των μέτρων λιτότητας ''σκαρφαλώνει'' στα 13,5 δισ. ευρώ 
Πρόσθετες περικοπές δαπανών για να καλυφθούν οι απώλειες στα έσοδα από τις μειώσεις συντάξεων και μισθών, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, να παίρνει το ''πράσινο φως'' για το πακέτο μέτρων και την εξειδίκευση αυτού από τον Αντώνη Σαμαρά.
Είναι προφανής πλέον η ανάγκη να ληφθούν επιπλέον μέτρα 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα να ''φουσκώνουν'' τον λογαριασμό στα 13,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014.

«Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Τομεάρχης Άμυνας Βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Γιώργος Νταβρής, έκαναν την εξής κοινή δήλωση:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εξακολουθούμε να περιμένουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, για την σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών, προκειμένου....

Κλείνουν τo Προεδρικό (στην Κύπρο) με τα ζώα τους οι αιγοπροβατοτρόφοι

Με τα αιγοπρόβατά τους θα πορευτούν την Πέμπτη το μεσημέρι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αιγοπροβατοτρόφοι απ’ όλη την Κύπρο σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν για την αδιαφορία της κυβέρνησης να εγκύψει στα προβλήματά τους. Οι αιγοπροβατοτρόφοι διαμαρτύρονται για την παραχώρηση μέρους της κεφαλικής επιδότησης που τους αναλογεί, αλλά και την απουσία μέτρων στήριξης για τις αυξανόμενες τιμές των ζωοτροφών και τη μείωση της τιμής του γάλακτος και του κρέατος.