Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Μετά την απόβαση στην Ύδρα, έτοιμα τα ΜΑΤ, τα ΟΥΚ και οι Νίντζα Γκοου για έφοδο στο αεροδρόμιο των Σπατων.

Αποκάλυψη από την Τρολυμπία.
Η μια μεγάλη πληγή της φοροδιαφυγής, έκλεισε. Πάνω από 45 μελιτζανοσαλάτες, 27 αθερίνες και 30 μπαρμπουνάκια που διακινήθηκαν λαθραία προκαλώντας τριγμούς στην εθνική οικονομία, φορολογήθηκαν αναδρομικά με παχυλά πρόστιμα.
Επόμενος στόχος των ηνωμένων δυνάμεων για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, είναι ο αμέσως επόμενος σε μέγεθος εισφοροδιαφυγοφυγάς. Η εταιρεία Hoechtief που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο των Αθηνών.

Τα πλέον πρόσφατα δημοσιεύματα μιλούν για φοροδιαφυγή που είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτή της Ύδρας, αφού ανέρχεται σε 400 εκ. μερίδες αφορολόγητου μουσακά και 2 δις τυρόπιτες κουρού. Με μία διαφορά.
Ότι οι απαίσιοι φοροφυγάδες της Ύδρας διακινούσαν τα μαύρα λεφτά τους στην μανάβισα, στον φούρναρη και τον αντιπαραγωγικό τύπο με το γαϊδουράκι, ενώ αυτοί του “Ελ. Βενιζέλος” τα στέλνουν πακέτο στην φίλη και σύμμαχο Γερμανία. Που ως γνωστόν μας βοηθά μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου να βγούμε από την κρίση.
Επιπλέον οι αρχές θα πρέπει να συνυπολογίσουν την συμβολή της εταιρείας στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουρισμού, αφού το κόστος για τις αεροπορικές εταιρείες τείνει σε αυτό της πρόσδεσης του Columbia στον Sputnik, ανάγοντας τα Σεπόλια σε έναν από τους πολυτελέστερους προορισμούς του γαλαξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.