Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Ανήκουστα πράγματα...

Το περασμένο Σάββατο σε  καφετέρια της πλατείας Γεωργίου 52χρονος πατρινός εδέχθη, εντελώς απρόκλητα και αναίτια, δυνατό γρονθοκόπημα στο μάτι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω λιπόθυμος ενώπιον των θαμώνων. 
Ο Αφγανός συνελήφθη από τους θαμώνες και παρεδόθη στην αστυνομία. Χρειάστηκε να καταβληθεί το ποσόν των 100 ευρώ για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.
Διαβάστε τι δήλωσε το θύμα του ξυλοδαρμού: και έφαγα  ξύλο και
πλήρωσα  για τα αυτονόητα και ο θύτης ελεύθερος  με κίνδυνο να ξανασυμβεί παρόμοιο συμβάν!
Το παίζει τρελός ώστε η ελληνική πολιτεία να τον στείλει πίσω στην ΙΤΑΛΙΑ. Μέχρι τότε θα κυκλοφορεί ελεύθερος και θα κτυπάει έλληνες και ελληνίδες μέχρι κάποιο από τα θύματά του να πάει  φυλακή γιατί θ’ αντιγυρίσει τον κτύπημα.
 Ας είναι καλά ο Νόμος που θέλει να κατεβάσει στη Βουλή κ. Δένδιας.
«Καταδικάζω την άρνηση κάποιων Αθηναϊκών Τηλεοπτικών μέσων να εμφανίσουν έλληνες που έχουν δεχθεί επιθέσεις από αλλοδαπούς, ενώ αντιθέτως δείχνουν αλλοδαπούς και εκπροσώπους αυτών - πρόεδροι  κάποιων σκοτεινών συλλόγων. Δείχνοντας έτσι το ρατσιστικό πρόσωπο τους απέναντι στους έλληνες (που πάνε τα ιδεώδη περί προστασίας των ελλήνων και Δημοκρατίας;)» , λέει το θύμα αγανακτισμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.