Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις… και κάτι γρατσουνιές… Ε; Μανώλη Κεφαλογιάννη;

Ω τι σύμπτωσις… 
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρεί ότι όλοι όσοι καταδίκασαν την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά στην κατάπτυστη ανακοίνωση του ΕΛΚ θέλουν απλά να … τον γρατσουνίσουν..

Δεν πάμε με νεροπίστολα, αλλά με «πυροβόλα» και «σπαθιά», στους «αιμοδιψείς τυράννους» και «δολοφόνους των λαών»

Όταν κλείνεις δουλειές πρέπει να είσαι σκληρός και να κρατάς «περίστροφο», έλεγε.. ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Επομένως, δεν πάμε με νεροπίστολα αλλά με «πυροβόλα» και «σπαθιά» στους «πλιατσικολόγους» και «αιμοδιψής» τυράννους» και «δολοφόνους των λαών». Δεν πάμε στους «Αιμοσταγείς» τους «Γότθους, Βησιγότθους, Οστρογότθους, Φράγκους και Γερμανούς»

TO ΧΡΕΟΣ...

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Την Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς.

Αντε τώρα να πείσεις δάσκαλε πως δεν υπάρχει λέξη προστίθοντας !!!!!!

 Άντε τώρα εσύ δάσκαλε που μάχεσαι καθημερινά με τα ισχυρά όπλα της τηλεόρασης να πείσεις τους μαθητές σου για το πως γράφεται η λέξη προσθέτοντας.
Θα τα καταφέρεις γιατί γιαυτό σε διάλεξαν πρώτα εσένα να σου περικόψουν το μισθό

Ή ταν ή επί τας...

«ΤΟ 2010 ΔΕΝ ΣΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»...

Η ΣΑΜΑΡΙΚΗ ΝΔ, ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ , ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΜΑΓΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

-     Η εγκληματική «σωτηρία» μας από τον εφιάλτη Σαμαρά, άφησε την Ελλάδα σε χειρότερη κατάσταση από αυτή του μεγάλου κραχ της Αμερικής του 30.
-     Με συσσωρευτική ύφεση άνω ως λέγεται του 30% και τα γνωστά αποτελέσματα , ανεργίας, ανθρωπιστικής κρίσης κτλ.

Επιμένει στο κούρεμα ο Βαρουφάκης..

Σε συνέντευξή προς το Spiegel που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης εξαπολύει δριμύ κατηγορώ κατά της τρόικας, συγκρίνοντας τις μεθόδους της με τα βασανιστήρια της CIA και τον εικονικό πνιγμό. «Λίγο πριν από την ανακοπή, μας επιτρέπεται να πάρουμε μερικές ανάσες. Και μετά μας πιέζουν πάλι κάτω από το νερό,

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ ΧΕΡΙ…

Είναι να μην σου ξεφύγει, το άτιμο το χέρι και αρχίσει να υπογράφει καταστροφικά πράγματα διότι κατόπιν δεν το έχει τίποτα, να συνεχίσει να υπογράφει ξανά και ξανά… Η μόνη σωστή λύση είναι να το κόψεις από τη ρίζα, μήπως και σωθεί η κατάσταση!!!
Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς,

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Άρχισε η «αιματοχυσία» στη Συγγρού – Η Ντόρα «καρφώνει» άσχημα τον Σαμαρά μέσω Twitter

Με ένα Tweet η Ντόρα Μοπακογιάννη βάζει φωτιά στη Συγγρού, αφού κατακεραυνώνει την ανακοίνωση του ΕΛΚ την οποία μάλιστα στήριξε και ο Σαμαράς.
Το Tweet αναφέρει:

Να πως λάδωνε η γερμανική Ferrostaal .. για τα υποβρύχια

Τι αναφέρει η γερμανική δικογραφία για τις μίζες στην Ελλάδα – Τα ονόματα των Ελλήνων που εμπλέκονται στην υπόθεση

Τα στοιχεία που συνθέτουν την υπόθεση αγοράς των γερμανικών υποβρυχίων από την Ferrostaal, επί υπουργίας κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, περιέχονται σε μια ευρύτερη έρευνα για τη γερμανική εταιρεία,

Αντωνάκη μάθε ότι σχεδόν όλος ο Ελληνισμός, συμπαρίσταται άφοβος στην Ελληνική και όχι στη γερμανική, κυβέρνηση.

Ακούσαμε τον Αντωνάκη πριν από λίγο στις ειδήσεις να λέει το περίεργο,  ότι στόχος του εφιάλτη αυτού,  είναι είπε,  να διασφαλίσει  την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Τι όμως ακριβώς εννοεί  ο εφιάλτης Αντωνάκης με αυτήν την δήθεν αθώα δήλωση του;;;
Δεν εννοεί τίποτε.
Άθλια τρομοκρατία επιχειρεί ο Αντωνάκης.  

«ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ, ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»
«ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ… ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»
«Πρέπει και θα βρεθεί λύση στο θέμα της κατάσχεσης των τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων. Είναι οι λογαριασμοί που πληρώνουν

Έκρηξη οργής για την μικρόψυχη συμπεριφορά Σαμαρά και την ελεεινή ανακοίνωση του ΕΛΚ!

Ακόμα και οι υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας είναι στα κάγκελα μετά την χθεσινή ντροπιαστική ανακοίνωση του ΕΛΚ όπου είναι φανερό πως είχε βάλει το χεράκι του ο Σαμαράς.

«Αυτή είναι η υποτιθέμενη στήριξη που θα προσέφερε ο Σαμαράς στον Τσίπρα»;

Ολοκλήρωση επίσκεψης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Κύπρο (Φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην Κύπρο. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απέδωσε τιμές και κατέθεσε στεφάνι στον τόπο θυσίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Σειρά έχουν τα C-27 - ξεψαχνίζει τους φακέλους ο ΥΠΕΘΑ

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης

 Και τα C-27 spartan έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. Ο Πάνος Καμμενος  μαθαίνουμε ότι θα ξεψαχνίσει τον φάκελο C -27 spartan των ιταλών για τα οποία είχε υπάρξει μια συμφωνία την οποία η παρούσα ηγεσία θέλει να επανεξετάσει.

Δεν άντεξε ο χριστιανός, και της τα "έχωσε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Χρήστος Βασιλειάδης

Στην πλατεία συντάγματος  ξεχύθηκε ο κόσμος όπως και σε κάθε  πλατεία της  Ελλάδος, για να εκφράσουν  τον πόνο τους που έχουν υποστεί οι Έλληνες κάθε μέρα επί 5 χρόνια. 

Αυτές τις εικόνες ντροπής δεν θα τις ξαναδούμε...


Καμμένος: «Τελειώσαμε οριστικά με την τρόικα και τα μνημόνια!»

Στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μίλησε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, ο οποίος σχολίασε τα αποτελέσματα της χθεσινής συνόδου κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι η σταθερότητα και η επιμονή της κυβέρνησης στις προεκλογικές της εξαγγελίες

Από καιρό ο νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του «εξυπνάδα»

Από καιρό ο εικονιζόμενος νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του«εξυπνάδα».
Πριν λίγο καιρό έλεγε προδοτικά και στην ουσία ότι του αρέσει το μνημόνιο τη Κύπρου  που την υποδούλωσε και η τρόικα του που κυβερνά ουσιαστικά την Κύπρο.
Την  μεγάλη του όμως «εξυπνάδα»....

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Δηλώσεις ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου και ΥΦΕΘΑ Νίκου Τόσκα για επίδομα παραμεθορίου και αναδρομικά αποδοχών για τα στελέχη των ΕΔ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος επεσήμανε σε δήλωσή του τα παρακάτω, σχετικά με την επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων:

Τήρησε το λόγο του ο Καμμένος - Εδωσε τα λεφτά στους στρατιωτικούς

Υπογράφηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας η απόφαση για την επαναχορήγηση των προβλεπόμενων εκτός έδρας ημερών, σε εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος 200/93.

Όταν σε αποκαλούν θρασύ οι Γερμανοί..είσαι σε καλό δρόμο..

Με τίτλους όπως «Οι Έλληνες προκαλούν την Ευρώπη» (Spiegel Online), «Διαφωνία στις Βρυξέλλες-Χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα» (Die Welt), «Οι υπουργοί Οικονομικών αναβάλλουν τις αποφάσεις» (tagesschau.de) ο γερμανικός τύπος και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται και σχολιάζουν το αδιέξοδο του χθεσινοβραδινού Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Η HDW...θα καταβάλει αποζημίωση στην Τουρκία για την καθυστέρηση στην παράδοση των υποβρυχίων U-214


Η Γερμανική εταιρεία ThyssenKrupp θα πληρώσει 2.000.000 € αποζημίωση στην Τουρκία, καθώς η εταιρεία δεν έχει καν αρχίσει να παράγει τα υποβρύχια, αν και είχε συμφωνήσει να κάνει την πρώτη παράδοση το 2015 αναφέρουν έγκυρες πηγές.

Πιο Έλληνας από πολλούς… Ο Φάρατζ τα… χώνει άγρια στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπερασπιζόμενος τη χώρα μας (Βίντεο)

Κι όμως υπάρχει υποστηρικτής της Ελλάδας μετά το χθεσινό Eurogroup, στο οποίο όλες οι συμμετέχουσες χώρας τάχθηκαν εναντίον των προτάσεων του υπουργού οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. Ο λόγος για τον πρόεδρο του αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος....

ΠΕΡΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΔ ΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...

Αρκούν λίγα λεπτά πρωινής παρακολούθηση στα άθλια  μνημονιακά κανάλια ου την ομιλία του Πρωθυπουργού που την μετέδιδαν γράφοντας, ομιλία Τσίπρα, και όχι ομιλία  πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν το χώνεψαν ακόμα οι άθλιοι τους λείπει ο Αντωνάκης τους)  για να αντιληφθεί κανείς τι έχει σχεδιάσει ο Αντωνάκης για τη ΝΔ ή τι του σχεδίασαν, το πιθανότερο, οι αφέντες του.

«Η Ελλάδα είναι εδώ»… Ηχηρό μήνυμα Πάνου Καμμένου στα προκλητικά τουρκάκια…

Ηχηρό μήνυμα Πάνου Καμμένου από τη Λευκωσία. Κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ και ενδεχομένως Αιγύπτου εξήγγειλε ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.
Στενότερες καθίστανται οι σχέσεις των Υπουργείων Άμυνας αλλά και των Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων Κύπρου και Ελλάδας,

Και ξαφνικά… ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ!
Οι αποκαλύψεις Φαλτσιανί αλλά και οι βόμβες που εξαπέλυσε ο αδιάφθορος Νικολούδης κατά την ομιλία του στην ολομέλεια,

Γιατί κ.Σαμαρά δεν έκανες αυτά που έλεγες..Γιατί κύριε... ;;


Επανεκκίνηση της Οικονομίας, Α. Σαμαράς Ζάππειο II 12 Μάι 2011
Και να απαντήσω και στο τελευταίο ερώτημα: ναι, για να πετύχουμε όλα αυτά, πρέπει να αλλάξουμε τους όρους του Μνημονίου!κ. Βαρουφάκη διαβάστε τις αποκαλύψεις μας και ξεσκεπάστε τους...


Η συμφωνία και τα μέτρα της Ιρλανδίας και Πορτογαλίας, δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά μας....
 Άλλο Ιρλανδία, Πορτογαλία και άλλο Ελλάδα...
Όλα αυτά τα γράφουμε γιατί σύμφωνα με πληροφορίες στο χθεσινό Eurogroup,μεταξύ των χωρών που φέρεται να διαφωνούν είναι η Πορτογαλία και η Ιρλανδία..

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Στις 614.000 κυμαίνεται συνολικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων

Στις 614.000 κυμαίνεται συνολικά ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων.
ΟΟΣΑ: Στοιχεία που "καίνε" την κυβέρνηση για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που παραθέτει ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) σε σχέση με το μέγεθος του δημοσίου τομέα

Πάνος Καμμένος: Κοινές ασκήσεις Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και Αιγύπτου..

Τη διαβεβαίωση προς τον κυπριακό ελληνισμό ότι «η Ελλάδα είναι εδώ» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας παράλληλα ότι «η Κύπρος δεν είναι μακριά».
Μιλώντας μετά από συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας, Χριστόφορο Φωκαΐδη, στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς,

340.000€ λιγότερα κοστίζει πλέον το πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης !

Αυτή είναι διαφορά !

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ… Τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε Κοτζιάς και Λαβρόφ… Έτοιμη για βοήθεια η «Αρκούδα»

ΗΧΗΡΟ MΗNΥMA ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ EUROGROUP… 
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, στη Μόσχα.
Στην αρχική του παρέμβαση,

Για την εκλογή Προέδρου της δημοκρατίας....

Για την εκλογή Προέδρου της δημοκρατίας και στην περίπτωση εκλογής μη πολιτικού προσώπου να μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι ένας συνεπέστατος αντιμνημονιακός με συνεχή ενημέρωση των Ελλήνων, υπήρξε ο Καθηγητής Κασιμάτης.

Καμπουράκης: Μα ο Σόιμπλε είναι εκλεγμένος! Μην τον συγκρίνετε με τον Χίτλερ…

…είπε, προσπαθώντας να αφοπλίσει το παράδειγμα του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υποχωρητικότητα των δυτικών έναντι της Γερμανίας το 1938, που την πλήρωσε όλος ο πλανήτης.

Η δήλωση-βόμβα που ανάγκασε την Ευρώπη και τη Μέρκελ να σηκώσουν «λευκή σημαία» στη διαμάχη με την Ελλάδα!

Μόλις η Ελλάδα προειδοποίησε ότι ενδέχεται να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τη Ρωσία ή την Κίνα, η Ευρώπη εμφανίστηκε πρόθυμη για μια εξάμηνη παράταση…
Πήγε η Ευρώπη πάσο;
Πρώτο το πρακτορείο Bloomberg μετέδωσε την πληροφορία,

Στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση από πανεπιστημιακούς, επιστήμονες και πνευματικούς ανθρώπους της Κύπρου

Για περισσότερο από πέντε χρόνια ο ελληνικός λαός υφίσταται τη λαίλαπα των μνημονίων, και τις συνέπειές της: 
την ανεργία,  την ένδεια,  την εξαθλίωση. Η νέα ελληνική κυβέρνηση υποστηρίζει ένα νέο προσανατολισμό της χώρας, καθώς η πολιτική των περικοπών και της λιτότητας την οποία εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όχι μόνο δεν απέδωσε,

Καμμένος σε Θεοδωράκη.. υπήρχαν στην ΕΡΤ επίλεκτοι του ΠΑΣΟΚ που έπαιρναν 20.000 € και άλλοι με 750 € ...

ΟΜΙΛΙΑ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 «Κυρία Πρόεδρε, θα μιλήσω για πέντε λεπτά μόνο, για να δώσουμε το λόγο σε όσους περισσότερους βουλευτές μπορούμε.
 Χθες μίλησα ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και σήμερα θα μου επιτρέψετε να πάρω πέντε λεπτά ως Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, το Κίνημα των πολιτών που απ’ αυτό εδώ το έδρανο ξεκίνησε το 2010 και τότε ήμουν μόνος μου. Ήμουν ένας διαγραμμένος βουλευτής,

Πιλότος Μαχητικού: "Έχω δει να χάνονται πάνω από 15 συνάδελφοι!"

Δια βίου και σκληρή εκπαίδευση, εικοσιτετράωρη επαγρύπνηση, περιορισμοί στην προσωπική ζωή, μα πάνω απ’ όλα ο κίνδυνος, ως modus vivendi, είναι λίγες από τις φράσεις που μπορούν να περιγράψουν την καθημερινότητα ενός ιπταμένου της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας...

ΤΩΡΑ : SUPER PUMA επιχειρούν σε προσάραξη πλοιού

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του polemikiaeroporiahaf,  SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε από την Ελευσίνα στις 04:35 τα ξημερώματα και διέσωσε στις 05:45 π.μ ένα μέλος πληρώματος πλοίου "Good Faith", σημαίας Κύπρου με πλήρωμα 22 άτομα που προσάραξε στο ΒΔ άκρο της Άνδρου.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Να πως λάδωναν οι Γερμανοί της Ferrostaal...για τα υποβρύχια

Μείνετε συντονισμένοι...

Εγώ είμαι το Ποτάμι!


Ο Σόιμπλε...τραβάει το σχοινί...

Αβάσιμες χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τις πληροφορίες περί συμβιβαστικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε δηλώσεις του από τη σύνοδο του G20 στην Κωνσταντινούπολη, o κ. Σόιμπλε ανέφερε ότι

Τέρενς Κουικ «ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΑΡΤΥ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ»

«Πλιάτσικο με υπερκοστολογημένες μελέτες από τον Ραϊχενμπαχ πήγαιναν σε ξένες εταιρίες!»

Δεύτερον – και ακούστε το προσεκτικά – δεν θα ξαναβρεθώ μπροστά στη δυσάρεστη – και είναι πολύ επιεικής η έκφραση – έκπληξη,

ΒΟΜΒΑ ΦΑΛΣΙΑΝΙ: Ο Παπανδρεου εκβιάστηκε γιατι συγγενής του είχε 500 εκ στην λιστα Λαγκαρντ. ΙΣΟΒΙΑ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.
Ποιος θα τολμήσει τωρα να τον διαψεύσει; Ποιος θα τολμήσει να μιλήσει για «συκοφαντίες»!
Μιλάμε για τον άνθρωπο που υπέκλεψε την λιστα απο την HSBC.

Η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα "ντρίμπλας" από ολιγάρχη...

Ο "ιερός πόλεμος" που έχει ανοίξει η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατά του συστήματος των "ολιγαρχών" - όπως τους κατονόμασε προεκλογικά, αλλά και στις προγραμματικές του δηλώσεις ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δημιουργούν νέα δεδομένα, αλλά και προσδοκίες, τόσο για την πάταξη της φοροδιαφυγής, όσο και για τη ρήξη με το "τρίγωνο της αμαρτίας":

Δήλωση Φωτιά… «Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση, Αφορμή για να Ασκήσουν Ηγετικό Ρόλο στην Περιοχή ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ»

Ανοίγουν στόματα και ακούγονται αλήθειες που συνταράσσουν… Ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος από την Πολιτεία Κονέκτικατ, Κρις Μέρφι, υπεύθυνος για τη χάραξη της ευρωπαϊκής πολιτικής των ΗΠΑ σε νομοθετικό επίπεδο, κατά την ομιλία του στο Γερμανικό Ίδρυμα Μάρσαλ, αναφέρθηκε

Ο Ν.Κοτζιάς στη Μόσχα και ο Λαφαζάνης στο Πεκίνο την ημέρα του eurogroup, κρύος ιδρώτας αρχίζει να τους λούζει

Στη Μόσχα αναμένεται να βρεθεί αύριο, ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, για να συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ. ενώ σήμερα θα ταξιδέψει στο Βερολίνο προκειμένου να συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ.

Τα μεσάνυχτα η ονομαστική ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης

Συνεχίζεται από τις 10 το πρωί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 

ΤΟΥΣ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΥΟ.. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Θυμάστε που ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι δεν έθετε θέμα αρχηγού της  ΝΔ, γιατί όπως είπε πιθανότατα θα ξανακυβερνούσαν  με τον Σαμαρά;
Δείτε και ανωτέρω τον λόγο.
Συντόμευσαν τον χρόνο του προγράμματος από έξι σε δύο μήνες,

Lazard: «Η τρόικα «τα έκανε όλα λάθος» – Να γίνει κούρεμα 100 δισ. ευρώ στην Ελλάδα»

Ο Ματιέ Πιγκάς, επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας Lazard στο Παρίσι η οποία συμβουλεύει την ελληνική κυβέρνηση για την αναδιάρθρωση του χρέους, δήλωσε σήμερα πως η τρόικα που επέβαλε λιτότητα στην Ελλάδα έκανε εντελώς λάθος και έχει οδηγήσει την οικονομία της χώρας στον τοίχο.
«Πιστεύω πως οι πολιτικές που