Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015

Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις… και κάτι γρατσουνιές… Ε; Μανώλη Κεφαλογιάννη;

Ω τι σύμπτωσις… 
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρεί ότι όλοι όσοι καταδίκασαν την υπογραφή του Αντώνη Σαμαρά στην κατάπτυστη ανακοίνωση του ΕΛΚ θέλουν απλά να … τον γρατσουνίσουν..
Η άποψη του κ. Κεφαλογιάννη, συμπίπτει με αυτή των μουρουτοφαήληδων…
Και συμπτωματικά δεν έχουμε ποτέ μάθει για τις άλλες συμπτώσεις ! Αυτές της λίστας Λαγκάρντ, όπου στα νούμερα 2 και 128 υπάρχουν δύο ονόματα που συμπτωματικά είναι τα ίδια με της συζύγου του και της μητέρας της.

Κάποιοι θα πούνε ότι είμαστε κακόβουλοι, καθώς τα ονόματα Graziella Grollo και Ρεγκίνα Αμπουάφ είναι τόσο κοινά στην Ελλάδα.., όπως και το όνομα της … γιαγιάς της κ. Γκρόλο στη θέση 127 της λίστα;, της κ. Κουμενιώτη Ελένης Σαφρά…
Συμπτωματικό ήταν ότι ο κ. Κεφαλογιάννης ήταν πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής που διερεύνησε το θάψιμο της λίστας. Συμπτωματικά ουδέποτε μάθαμε την αλήθεια για τη λίστα..
Όμως συμπτωματικά σήμερα ο κ. Κεφαλογιάννης φοβάται τις γρατσουνιές του Σαμαρά…
Τςςςςς… Πολλές συμπτώσεις 

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.