Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΕΡΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΝΔ ΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ...

Αρκούν λίγα λεπτά πρωινής παρακολούθηση στα άθλια  μνημονιακά κανάλια ου την ομιλία του Πρωθυπουργού που την μετέδιδαν γράφοντας, ομιλία Τσίπρα, και όχι ομιλία  πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, δεν το χώνεψαν ακόμα οι άθλιοι τους λείπει ο Αντωνάκης τους)  για να αντιληφθεί κανείς τι έχει σχεδιάσει ο Αντωνάκης για τη ΝΔ ή τι του σχεδίασαν, το πιθανότερο, οι αφέντες του.


-     Με το καράβι εδώ και πέντε χρόνια στα βράχια ή το τραίνο εκτροχιασμένο,
-     Με το χρέος να έχει υπερβεί το 180% του ΑΕΠ,
-     Με την Ελλάδα υπόδουλη (που να καταλάβει ο εις τα τέσσερα στην τρόικα Αντωνάκης τι σημαίνει αυτό),
-     Με την ανεργία στο κόκκινο,
-     Με ανθρωπιστική κρίση,
-     Με την πρώτη κατοικία των Ελλήνων να γλυτώνει στο παρά ένα,
-     Με το ως προχθές φασιστικό αδιέξοδο για τη Ελλάδα,
-     Με το «υπερήφανο» δολοφονικό πρωτογενές του Αντωνάκη,
-     Με την Ελλάδα να διοικείται μέχρι προ τινός με  εντολές email,   
-     Αλήθεια πού το πάει για τη ΝΔ ο αγαπημένος της Μέρκελ, του Γιούνκερ και του Σουλτς, που όπως είπε θρασύτατα «διαπραγματευόταν» συνεχώς εδώ και 2 χρόνια.
Σήμερα  εκπρόσωποι του Αντωνάκη στα κανάλια ήταν.
-     Οι πλέον ανάλγητοι που δεν αντέχει ο Ελληνισμός ούτε να τους βλέπει.
-     Οι πλέον μισητοί πολιτικά που δεν τολμούν να περπατήσουν στον δρόμο λόγω των «καλών» που πειθήνια έκαναν στον Ελληνισμό.  
-     Ο Βρούτσης και ο Κωστής τους.
-     Τυχαίο;; Αφέλεια;;
-     Όχι ούτε το ένα ούτε το άλλο.  
Ο Αντωνάκης που πρόδωσε και καταπάτησε την ιδεολογία της ΝΔ, όπως πρόδωσε και τον Ελληνισμό. Δεν σχεδιάζει να αλλάξει πολιτική για κερδίσει ( έστω λέγοντας ψέματα ως συνήθως) τον κεντρώο χώρο.
Αγωνίζεται βλακωδώς να διατηρήσει το φανατικό, ανθελληνικό, φασιστικό, πραγματικά ακροδεξιό,  ταξικό μέρος της ΝΔ.  Αυτούς που τους αρέσει,  ο καθαρόαιμος νεοταξικός Κωστής και το εκτελεστικό όργανο της φασιστικής τρόικας, ο «γλυκύτατος» και στην όψη ου δείχνει και όλο το «μεγαλείο» της νεοταξικής του ψυχής), ο  Βρούτσης.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.