Συμμαχία του Κουτσούμπιου ΚΚΕ και του γερμανικού (του Σουλτς) «γάργαρου» Ποταμιού...

Πριν από λίγο στην τηλεόραση.  Συμμαχία του Κουτσούμπιου ΚΚΕ και του γερμανικού (του Σουλτς) «γάργαρου» Ποταμιού,  σε βοθρώδη μαύρη ανθελληνική προπαγάνδα.
-     Από δύο τηλεοπτικά «αστέρια» να προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό
και να συκοφαντήσουν την Κυβέρνηση εν όψει  σκληρότατων  διαπραγματεύσεων με τους νεοναζί.
-     Πρώτη η  γνωστή εμετική  του «Πέραμα και Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει» του Κουτσούμπιου «επαναστατικού» ΚΚΕ,  ουσία χειρότερου και από Ποταμίσιο και από Σαμαρικό.
-     Να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις και να  υποβάλλει στους Έλληνες –περί επικείμενης δήθεν κωλοτούμπας του Πρωθυπουργού.  Και να δείχνει να επιχαίρει για αυτό.
-     Δηλαδή να επιχαίρει, για τη συνέχιση της εξόντωσης του Ελληνισμού. Και να δείχνει δηλαδή ότι  εύχεται να συνεχίσει η υποδούλωση των Ελλήνων και η εξόντωση τους.
-     Τέτοια αθλιότητα, από το Κουτσούμπιο και (όχι Παπαρήγιο)  ΚΚΕ. Που δικαιολογημένα φαίνεται ο Χρύσανθος (κάτι θα ήξερε)   το κατέτασσε στο « δημοκρατικό» του τόξο.
-     Επικουρούμενη  η ανωτέρω «επαναστάτρια» του ΚΚΕ από την ετέρα «γερμανή» ποταμίσια και σαφώς «εξυπνη», την  Οντίν Λιναρδάτου.
-     Η οποία εν  αγαστή συμμαχία με την ανωτέρω εμετική  του ΚΚΕ, τη γνωστή Κανέλλη και συναδελφικά, και κομματικά και ως  τηλεοπτικά «αστέρια» να παίζουν το νεοναζιστικό παιγνίδι προπαγάνδας
-     Τη στιγμή που η Ελλάδα δίδει τον ύψιστο αγώνα.
-     Στο «πρακτόρικο»  «γάργαρο» πλήρες από νεοταξική λάσπη ποτάμι του Σουλτς,  και το ντροπή σας είναι χάσιμο χρόνου. Τη ανθελληνική «δουλειά»» τους κάνουν για την οποίαν και ιδρύθηκαν.
-     Ο άλλος όμως ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ  που εύχεται να συνεχίσει να καταστρέφεται  η Ελλάδα με κωλοτούμπα του πρωθυπουργού και  που ουσία επιδιώκει ότι και το «γάργαρο» ποτάμι σε αμοιβαία συμμαχία  μαζί του, προφανώς δεν αισθάνεται ντροπή για την ανθελληνική του γερμανική στάση.
Δείξτε λίγη υπομονή «γερμανάκια» του ΚΚΕ και του «Γάργαρου» και σταματήστε να παίζετε το παιγνίδι της Μέρκελ.  
Η κυβέρνηση,  νεοταξικά απόβλητα,  ποταμήσια και «επαναστατικά» τοιούτα, έχει την πλήρη συμπαράσταση των Ελλήνων για να αγωνιστεί μέχρι τέλους.
Αν δεν θέλετε να συμπαρασταθείτε βουλώστε το  μέχρι να δείτε τι θα γίνει.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια