Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Καλή σας Χρονιά

Υγεία και αγάπη σε όλους και στις οικογένειες σας.   
Να μη χάσουμε ποτέ την αισιοδοξία, το χαμόγελο και τη δύναμη που πρέπει να έχουμε, για να πάμε μπροστά και να διώξουμε αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα μας. 

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά.

Aντίστροφη μέτρηση για το Νέο Έτος

Για μια ακόμη φορά η ανθρωπότητα θα μετρήσει αντίστροφα το βράδυ για να υποδεχτεί το 2012, όμως για τους επιστήμονες έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα η ίδια η μέθοδος που μετράμε τον χρόνο. Πολλοί πια ζητούν επιτακτικά αλλαγές, οι οποίες, μεταξύ άλλων, θα σταματήσουν τα περιοδικά προβλήματα στο σύστημα GPS και στα ρολόγια των χρηματιστηριακών αγορών. Όμως κάτι τέτοιο θα σημάνει οριστικά το τέλος της ώρας Γκρίνουιτς, όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια.

Οι αριθμοί της κλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

Πέντε εκατομμύρια ευρώ κερδίζει ο κάτοχος του νικηφόρου πρωτοχρονιάτικου λαχείου μετά την κλήρωση που έγινε απόψε.
Ο τυχερός αριθμός είναι ο 53256 της 19ης σειράς.

Αντώνης Σαμαράς: Να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας! (εν όψει της μεγάλης προβοκάτσιας

Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά,
για το νέο έτος

«Καλή χρονιά σε όλους! Στον καθένα ξεχωριστά και στην Πατρίδα μας!
Ευχές για υγεία και αγάπη, στις οικογένειές σας.
Ευχές το 2012 να σημάνει το τέλος της μεγάλης δοκιμασίας που περνά ο λαός μας…
Και την αρχή της Ελπίδας για την Ελλάδα μας.
Να θυμάστε, ότι - πέρα από τις ευχές - στα χέρια μας κρατάμε τη μοίρα μας.
Γι’ αυτό και η καλύτερη ευχή για το νέο χρόνο είναι να πάρουμε ξανά τη μοίρα μας στα χέρια μας!».

HAPPY NEW YEAR 2012 AUSTRALIA

Μήνυμα των "γκρίζων λύκων" στους Έλληνες Καταδρομείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ 
Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Bikgum – Αποτελούν την επιβεβαίωση και ανάμειξη της ΜΙΤ και των Γκρίζων Λύκων στον μυστικό ανορθόδοξο πόλεμο εναντίον της Ελλάδας με το κάψιμο των Δασών μας στα νησιά του Αιγαίου, της Κρήτης, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πελοπονήσου και..

Ποια θα είναι η έκπληξη της φετινής Πρωτοχρονιάς;;;

Με απευθείας ανάθεση ...εταιρεία "φάντασμα" έκανε την αποτίμηση των AIRBUS A340-300

Δείτε τι αποφάσισε η ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΩΝ & ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ με την απόφαση 197/05.12.2011...


Στις 30.11.2011 η GRANT THORNTON σύμβουλος της Ελληνικής κυβέρνησης με επιστολή της δηλώνει ότι, δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει την αποτίμηση κατόπιν επιτόπιας επιθεώρησης, των 4 προς πώληση αεροσκαφών AIRBUS A340-300 πριν από τις 18 Ιανουαρίου του 2011..
Δείτε τώρα τι έκαναν στην συνέχεια τα λαμόγια...

Πως θα προλάβουμε το μεθύσι και τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα και το hangover

Eπιμέλεια: Aλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr
Γιορτές και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνεται. Καλό λοιπόν θα ήταν να γνωρίσουμε απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε την μέθη αλλά και δεν τα καταφέρουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της.
Τι να κάνετε για να μην μεθύσετε

Γιατί κρύβουν την τιμή πώλησης των 4 Airbus A 340 ;;

Ανακοινώθηκε χθες η πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus Α340-300, της πρώην Ολυμπιακής αεροπορίας από την Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, με απόφασή της που φέρει ημερομηνία 23 Δεκεμβρίου 2011 και αναρτήθηκε σήμερα στην ηλεκτρονική πύλη ΔΙΑΥΓΕΙΑ .
Στην πιο πάνω απόφαση γράφονται τα πάντα εκτός από την τιμή πώλησης των 4 αεροσκαφών !!!!
Τυχαίο δεν νομίζω...

Τα Κάλαντα του Θέμου...

Τα ψέλνει ο Θέμος στον κ. Παπαδήμο...
ότι μας πάει για χρεοκοπία, επικαλούμενος επιστολή της τρόικας....
Άλλα μας έλεγες πριν ένα μήνα Θέμο,

ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ …

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος και το 2011 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες και αντίθετα με άλλες αντίστοιχες παραμονές πρωτοχρονιάς όλοι θα ευχόμασταν το Νέο Έτος να είναι καλύτερο από το αυτό που φεύγει.
Δυστυχώς όμως είναι κοινή πεποίθηση όλων μας, ότι το 2012 θα είναι χειρότερο από το 2011, όπως και το αυτό ήταν χειρότερο από το προηγούμενο. Μαζί με όλα τα οικονομικά βάρη που φόρτωσαν οι κυβερνήτες μας στον ελληνικό λαό του αφαίρεσαν και την ΕΛΠΙΔΑ. Την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό πλέον δεν υπάρχει και δεν διαφαίνεται στον εγγύς ορίζοντα.

Πρωτοχρονιά: Ιστορία και έθιμα στην Ελλάδα.

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος...»
   Η Πρωτοχρονιά αντιπροσωπεύει το ξεκίνημα του νέου έτους και μαζί μ’ αυτό την αρχή για μία νέα ζωή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι φεύγοντας ο παλιός χρόνος παίρνει μαζί του κι ό,τι κακό είχε και περιμένουν να έρθει ο νέος με τα δώρα του. «Γέρε χρόνε φύγε τώρα, πάει η δική σου η σειρά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια, με χαρά».
    Ο καινούργιος χρόνος φορτωμένος με όνειρα, ελπίδες και υποσχέσεις για τη ζωή, κάνει την εμφάνισή του χαμογελαστός, χαρούμενος γεμάτος αισιοδοξία και οι άνθρωποι τον υποδέχονται με

Τέσσερα Airbus A340 πουλήθηκαν τζάμπα...Χάσαμε τουλάχιστον 100 εκατ. €

H Ελλάδα χθες ανακοίνωσε ότι, πώλησε τέσσερα εγκαταλελειμμένα αεροσκάφη Airbus A340 στην Apollo Aviation με βάση το Μαϊάμι, για 40.4 εκατ.$ (31 εκατ.ευρώ) σε μια προσπάθεια πώλησης περιουσιακών στοιχείων για "γρήγορα μετρητά".
Δήλωση της κυβέρνησης αναφέρει ότι η πώληση είχε εγκριθεί από την πενταμελή επιτροπή ιδιωτικοποιήσεων, ενώ πηγή του υπουργείου Οικονομικών καθόρισε την τιμή.

e-Επιλογές 30/12/2011

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ "ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ" !!!!

....Ο Γ. ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΊΤΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ !

Στο κάδρο της παγκόσμιας διαπλοκής ο ΓΑΠ..Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Η "Βίβλος" του αυτοελέγχου

Οι υποσχέσεις που δίνουμε στον εαυτό μας εν όψει νέας χρονιάς πάντα είναι ότι θα σταματήσουμε κακές συνήθειες, όπως η υποταγή στις λιγούρες μας, το αποτέλεσμα των οποίων μας κάνει να νιώθουμε άσχημα. Το «κλειδί» για να γίνει φέτος η πρόθεσή μας πράξη είναι ο αυτοέλεγχος και η νέα «Βίβλος» που γράφτηκε γι' αυτόν, με τίτλο «Maximum Willpower».
Σε αυτό το βιβλίο, η Αμερικανίδα ψυχολόγος Κέλι ΜακΓκόνιγκαλ του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ έχει συγκεντρώσει όλα τα τελευταία ερευνητικά συμπεράσματα στον τομέα του αυτοελέγχου και εξηγεί πώς είναι εφικτό να σταματήσουμε βλαβερές συνήθειες υιοθετώντας παράλληλα νέες και πιο επωφελείς.

Σε εξέγερση καλεί τους Κούρδους το PKK

Το PKK κάλεσε σε εξέγερση αντιδρώντας στην προχθεσινή πολύνεκρη επίθεση της τουρκικής αεροπορίας με 35 θύματα αμάχους στα σύνορα με το βόρειο Ιράκ. Για «λυπηρό ατύχημα» έκανε λόγο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης.
"Καλούμε το λαό του Κουρδιστάν να εξεγερθεί και να αντιδράσει σε αυτό το μακελειό", τόνισε ο Μπαχόζ Ερντάλ, διοικητής του στρατιωτικού βραχίονα του PKK. Ο Ερντάλ κατηγόρησε μάλιστα

Τι μας θύμισε η παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων

(του Ραφαήλ Μεν. Μαϊόπουλου)
Η προ ημερών παραίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων μας θύμισε:
(1) τι έγραφε, τον Σεπτέμβριο 2007, ο Επίτιμος πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Στέφανος Ματθίας για τη συμπεριφορά των ελληνικών κομμάτων απέναντι στα Δικαστικά όργανα,
(2) τι δήλωνε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης (α) τον Απρίλιο 2010, όταν η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου απέρριψε το αίτημά του να ακυρωθεί η απόφαση του (ενδεκαμελούς) Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου που δεν είχε κάνει δεκτό ερώτημά του για τη θέση σε προσωρινή αργία του πρώην ανακριτή της υπόθεσης Siemens κ. Ν. Ζαγοριανού και (β) τον Απρίλιο 2011, όταν ο Πρόεδρος και ο

Kαταβολή φόρων..παράταση μέχρι 20 Ιαν.2012

Παρατείνονται μέχρι την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012 οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών καθώς και των δηλώσεων του άρθρου 18 του ν.4002/2011 που λήγουν στις 30 Δεκεμβρίου 2011, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Τα τέσσερα καλύτερα ανέκδοτα της χρονιάς που φεύγει

Τα τέσσερα καλύτερα ανέκδοτα της χρονιάς που φεύγει

Επιβεβαιωμένα και από τις καταγγελίες των δύο θαρραλέων οικονομικών εισαγγελέων: του Γρ. Πεπόνη και του Σπ. Μουζακίτη:

Oι μη αλλαγές στην Δημόσια Διοίκηση..

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ενώ περιμένουμε, από το Σεπτέμβριο, τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βουλή να ενημερώσει τους βουλευτές σχετικά με τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση, τον παρακολουθήσαμε με έκπληξη να προβαίνει χθές σε θολές ανακοινώσεις, παραπέμποντας ουσιαστικά στα στελέχη της task force.

Η ΑΤΕ εκσυγχρονίζεται...

Ζούμε σε ένα κράτος του opengov, της"ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ", της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης...
Φυσικά και η ΑΤΕ δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και να μην υιοθετήσει πλήρως τις νέες τεχνολογίες και δυνατότητες.
Δείτε πως γίνεται εν έτει 2011, η μεταφορά των αρχείων της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος (ΑΤΕ) ........

O Mάγος της οικονομίας...

Δείτε σε αποκλειστικότητα τον άνθρωπο που θα μας σώσει...
Τον τιτανοτεράστιο, τον άνθρωπο λάστιχο, τον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών..
Δείτε τον μάγο της οικονομίας σε αποκλειστικότητα..

48ωρη διακοπή επικοινωνιών ΟΤΕ στην Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα Μαραθώνα. Υπηρεσίες για κλάματα.

ΡΕΖΟΥΜΕ της υπόθεσης.
200 οικογένειες του Βαρνάβα, στην περιφέρεια του χωριού, σε απομακρυσμένες περιοχές, αρκετοί ηλικιωμένοι ή άρρωστοι και με αυξημένες ανάγκες έμειναν εν μέσω εορτών για 3 ημέρες χωρίς τηλέφωνα. Το κόστος ψυχικό (απομόνωσης) και οικονομικό (κινητά) επιβάρυνε τους δημότες αλλά και το δημόσιο με το κόστος επισκευής.

Ν. Νικολόπουλος: «Συσκέφτηκαν για την υγεία, χωρίς τους…γιατρούς!»

Απίστευτο και όμως Eλληνικό!
Τελικά οι… εναπομείναντες εκπρόσωποι του «συστήματος» ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να μας εκπλήσσουν, με τον μοναδικό τρόπο που τόσο καλά γνωρίζουν. Συγκεκριμένα, έγινε προ ημερών στο ΙΚΑ της Πάτρας σύσκεψη με τον Πρόεδρο του νέου Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας κ. Γεράσιμο Βουδούρη χωρίς ωστόσο να προσκληθούν οι εφαρμοστές του νέου θεσμού, δηλαδή, οι γιατροί(!).

Η πρωτοχρονιάτικη επικαιρότητα του…Τζόγου!

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
 Το Σαββατόβραδο, παραμονή πρωτοχρονιάς πολλοί θα καθίσουν, με πρόσχημα «το καλό του χρόνου» σε κάποιο τραπέζι για να δοκιμάσουνε την...Τύχη τους. Υπάρχουν, σίγουρα, και εκείνοι που προθερμαίνονται ένα εξάμηνο πριν την Πρωτοχρονιά και αναθερμαίνονται το άλλο εξάμηνο επιδιδόμενοι με μανία στο κυνηγητό της Τύχης. Ο τζόγος σε παγκόσμια κλίμακα έχει καθιερωθεί, επίσημα και ανεπίσημα, σε ιεροτελεστία, σε φοβερά επικερδή απασχόληση τόσο για τα Κράτη όσο και για ιδιώτες καθώς επίσης και για οργανωμένα συμφέροντα που σε καθημερινή βάση διακινούν μυθώδη ποσά που ρέουν από το περίσσευμα των ευπόρων ή το υστέρημα των απόρων.

Αγαπούλα πούλα..την περιουσία του ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ TELECOM SERBIA
Έσοδα 397 εκατ. ευρώ μαζί με το μέρισμα 2011
Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2011 - Υπεγράφη σήμερα στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στην Αθήνα, η Σύμβαση Πώλησης Μετοχών μεταξύ του ΟΤΕ και της Telecom Serbia για την πώληση του συνόλου του ποσοστού, ύψους 20%, που κατέχει ο ΟΤΕ στη Σερβική εταιρεία. Τον ΟΤΕ

Πρωτοχρονιά στην Αράχωβα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Αράχωβας, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο μας, σας περιμένουμε το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 στις 24:00, στην πλατεία «Λάκκα», να εορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου με μουσική και άφθονα ρακόμελα.
Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!

ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ : Ιστορίες τρέλλας της χρονιάς που φεύγει ( αποκαλυπτικό βίντεο)

Ιστορίες τρέλας της χρονιάς που φεύγει

Αργύρης Ντινόπουλος :

Αυτό ήταν το δωράκι του Ευάγγελου Βενιζέλου στους γερμανούς για το…. 2011...

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής της Ν.Δ για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών μπορεί να φόρτωσε τους έλληνες με το χαράτσι της ΔΕΗ , αλλά έδωσε ( το 2011) στους γερμανούς

Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για το θέμα Εφραίμ και την γεωπολιτική διάσταση

Από τον Πάνο Καμμένο
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μίλησα για το Βατοπέδι ,τον Ηγούμενο Εφραίμ παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Δέν το έκανα γιατί είμαι αρνητικά προκατειλημμένος εναντίον του λόγω της στάσεως του ίδιου αλλά και της Μονής Βατοπεδίου με πάθος που δεν συνάδει σε ορθοδόξους κατά των Ηρώων μοναχών της Ιεράς μονής Εσφιγμένου που αρνούνται εδώ και χρόνια να υποκύψουν στον πειρασμό των χρημάτων της ΕΕ και το μόνο που ζητούν είναι ο σεβασμός στήν Πίστη τους. Δέν θα ήμουν λοιπόν δίκαιος στην κρίση μου

Περικοπή 15% στο μισθό του βασιλιά της Ισπανίας λόγω κρίσης

Λεπτομέρειες για το ετήσιο εισόδημά τους έδωσαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας. Και όπως ήταν αναμενόμενο, τα χρήματα που κέρδισαν ήταν αντάξια ενός βασιλιά.

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος έλαβε για μισθούς και έξοδα συνολικά 292,752 ευρώ για το 2011. Από αυτά, τα 140,519 ευρώ ήταν ο μισθός του 73χρονου μονάρχη, ενώ τα υπόλοιπα 152,233 ευρώ ήταν για την κάλυψη εξόδων που σχετίζονται με τα επίσημα καθήκοντα του,

Ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΙ...Όπως όλα δείχνουν αίσιο τέλος είχαν οι επαφές του Γιώργου Αυτιά με τον ΣΚΑΙ. 
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής και το κανάλι έχουν δώσει τα χέρια για πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Έτσι ο Γιώργος Αυτιάς, μετά την αποχώρησή του...

Πολυμήχανοι, αλλά εναντίον της πατρίδας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Με τρεις προπαγανδιστικές πιρουέτες και μια τελευταία (για το 2011, διότι για το 2012 έχει ο… θεός της προπαγάνδας) μεθόδευση αποχαιρετούν τη χρονιά οι υποδυόμενοι τους κυβερνήτες της άτυχης χώρας.
Αν ο ιστορικός του μέλλοντος αποφασίσει (που δεν το βλέπω) να ασχοληθεί με όσα συνέβησαν στην Ελλάδα λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει την συνδρομή του… ψυχιάτρου του μέλλοντος.
Η χώρα που πάντοτε στηριζόταν (και σωζόταν) χάρη στον συνδυασμό πατριωτισμού και ιδιοφυών ιδεών, μοιάζει να στέρεψε – και από πατριωτισμό και από ιδέες.

154 εκ. σε 40.000 αντιστασιακούς/ανάπηρους πολέμου σχεδόν 70 χρόνια μετά την κατοχή...(πίνακες με ανήλικους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης)

70 χρόνια μετά την λήξη της Εθνικής Αντίστασης εξακολουθούμε να πληρώνουμε την « βιομηχανία παραγωγής αντιστασιακών» του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας ΄80 (επί Παπανδρέου) και ΄90 (επί Σημίτη).Φέτος οι συντάξεις των «αντιστασιακών» είναι μόνο …

«Έλληνες» πολιτικοί: είδος προς εξαφάνιση

Δεν είναι τυχαίο ότι η Greenpeace δεν έχει ασχοληθεί με το είδος των «Έλλήνων πολιτικών». Αν και τους μοιάζουν πολύ, δεν είναι φάλαινες, φώκιες, ιπποπόταμοι ή ελέφαντες για να σπεύσει να τους προστατεύσει από την καταστροφική μανία του ανθρώπου. Είναι Πάγκαλοι, Βενιζέλοι, Καρχιμάκηδες, Οφσοράκηδες, Πεταλωτήδες, Σκανδαλίδηδες, Καρατζαφέρηδες, Σαμαράδες, Βαρβιτσιώτηδες, Σπηλιωτόπουλοι, Μπακογιάννηδες, Μητσοτάκηδες και..

Δικαίωμα αυτασφάλισης για τους απολυμένους

Με αυτασφάλιση μπορούν να συμπληρώσουν ασφαλιστικό χρόνο και να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα οι απολυμένοι ηλικίας 55 έως 64 ετών, εφόσον παραμένουν άνεργοι για τρεις τουλάχιστον συνεχείς μήνες.
Η δυνατότητα αυτή παρέχεται με τον πρόσφατο νόμο για την "αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας" (άρθρ. 66 του ν.3996/2011), με τον οποίο επεκτάθηκε προηγούμενη ρύθμιση για την προαιρετική ασφάλιση των μακροχρόνια ανέργων.

Αν το έκανε αυτό στην Ελλάδα, κάποιος καθηγητής θα τον έλεγαν ...φασίστα!

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία Ισπανού καθηγητού σε πανεπιστήμιο της Σκωτίας, η οποία είναι αλήθεια ότι αν γινότανε από Έλληνα ομολογό του, σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο, οι δήθεν προοδευτικές φυλλάδες και οι δήθεν προοδευτικοί συνάδελφοί του  θα τον βάπτιζαν αρχαιόπληκτο και εθνικιστή! Πρόκειται για τον Ισπανό καθηγητή Χουάν Κοντέρχ, που διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά στο Πανεπιστήμιο St Andrews της Σκωτίας και είναι ο δημιουργός της σελίδας Akropolis World News, στην οποία

Νέα στοιχεία για τα περί τουρκικών εμπρησμών στην Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ. Ο αρθρογράφος της Τζαν Ντουντάρ, επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ στην εφημερίδα Μπιργκούν περί εμπρησμού δασών στην Ελλάδα το 1995.
Με νέα στοιχεία ο γνωστός δημοσιογράφος έρευνας Τζαν Ντουντάρ σε σημερινό του άρθρο αποκαλύπτει ότι

Χάρρυ Κλυνν: Μόλις οι εισαγγελείς άρχιζαν να πλησιάζουν τα CDS , τους έστειλαν… αδιάβαστους σπίτια τους

Μόλις οι οικονομικοί εισαγγελείς άρχισαν να πλησιάζουν τα CDS, τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου των ελληνικών ομολόγων που κατέχουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, τον Γεωγίου (καταγγελίες για παραποίηση των στοιχείων του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ) τις καταγγελίες Κουσελά για ύπαρξη λίστα φοροφυγάδων, τον Σπινέλη (ύπαρξη παραμηχανισμού εντός του υπουργείου που αδρανοποιεί την διαδικασία είσπραξης προστίμων, που επιβλήθηκαν, μέσω του

Αν υπήρχε κάποιος έξυπνος το 2003 από την Ν.Δ ...


Χθες προβλήθηκε η εκπομπή  "ΣΚΑΙ ΘΕΜΑ" με αντικείμενο τι άλλο την υπόθεση του Βατοπαιδίου..
Μπορεί να μη συμφωνούμε με αυτά που κατά καιρούς έχει πει και παρουσιάσει ο κ. Πορτοσάλτε, μπορεί να τον έχουμε κατηγορήσει και κριτικάρει έντονα στο παρελθόν, όμως χθες είπε μια μεγάλη αλήθεια..
Είπε την ατάκα της ημέρας...
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε..

e-Επιλογές της 29/12/2011

tweet : O Καμμένος καίει…Παπαδήμιο!
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

Τρόμος στα φανάρια για τις γυναίκες οδηγούς

Τρόμος για γυναίκες οδηγούς στα φανάρια και από εμπόδια που τοποθετούν κακοποιοί στη μέση του δρόμου! Στην Αττική μέσα σε ένα μήνα έχουν σημειωθεί έξι ληστείες ανυποψίαστων γυναικών που οδηγούσαν το αυτοκίνητό τους σε σχετικά απόμερους δρόμους.
Είδαν μπροστά τους κάποιο εμπόδιο και μόλις σταμάτησαν, κατάλαβαν πως πρόκειται για ενέδρα ληστών, καθώς αντίκρισαν την κάννη του πιστολιού να τις σημαδεύει.
Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στην περιοχή του Ασπροπύργου,

Άλλο ένα μεγάλο κοινωνικό μέτρο του Παπακωνσταντίνου..9.2% πάνω η ΔΕΗ !!

Σε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 9,2% από 1ης Ιανουαρίου κατέληξε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. 
Ταυτόχρονα, προωθείται κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου που ισχύει για τους εργαζόμενους και συνταξιούχους της επιχείρησης, εξετάζεται μείωση του τέλους υπέρ της ΕΡΤ ενώ δεν θα γίνει καμία μεταβολή στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.
Αυτά προκύπτουν από την ενημέρωση που έκανε σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο

Aνέκδοτο: Ο Θεός και οι βουλευτές...

Ο Θεός βλέπει το πρόβλημα της Ελλάδας και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ιστορική αυτή χώρα και αποφασίζει να κάνει άμεση παρέμβαση.
Κατεβαίνει στην βουλή των ελλήνων και μεταξύ των άλλων λέει τα εξής :
¨Ακούστε ρεμάλια αποφάσισα να σας χαρίσω όλο το χρέος και να πριμοδοτήσω την χώρα με άλλα τόσα ευρώ, ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλουργήσει. Επίσης αποφάσισα να λύσω τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το σκοπιανό και το αλβανικό ζήτημα και εφεξής οι λαοί αυτοί θα ζούνε σε απόλυτη αρμονία μαζί σας.

Μια τραγουδίστρια αλλιώτικη απ τις άλλες...

Μία τραγουδίστρια που δεν μοιάζει με τις άλλες... είναι υποψήφια να εκπροσωπήσει την Αυστρία, στον διαγωνισμό της Eurovision 2012 που θα γίνει στο Αζερμπαϊτζάν.
Η Conchita Wurst (Κοντσίτα Βουρστ) αυτό είναι το όνομά της (Wurst = Λουκάνικο) έχει κάτι το διαφορετικό, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.....
Δεν αναφερόμαστε φυσικά στην πολύ καλή φωνή της αλλά σε κάτι άλλο...

Ο Πατριάρχης Ρωσίας ζήτησε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας την απελευθέρωση του Εφραίμ

Σύμφωνα με το RIA Novosti ,
Ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας ζήτησε σήμερα, από τoν Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, να απελευθερώσει από την φυλακή τον ηγούμενο Εφραίμ, επικεφαλή της Μονής Βατοπεδίου στο Άγιο Όρος, λόγω κατηγοριών για απάτη σε μια συμφωνία ανταλλαγής γης, αναφέρει το RIA Novosti . 
"Είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

Εγκρίσεις Δημοπράτησης και Μελετών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 7,9 εκατ. ευρώ απ’ την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία συνεχίζουμε το έργο μας»
Εγκρίσεις Τευχών Δημοπράτησης για έργα συνολικού προϋπολογισμού 7.922.828,59ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας υπό την προεδρία του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού. «Κάθε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προωθεί όλα τα απαραίτητα έργα που δίνουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας, κινούν την τοπική οικονομία και στηρίζουν θέσεις εργασίας. Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει προσηλωμένη στο έργο της», δήλωσε ο κ. Αγοραστός.

Δυο εκπαιδευτικοί κατέθεσαν από ένα ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας!

"Τα τέλη κυκλοφορίας δεν είναι φόρος αλλά ανταποδοτική χρήση υπηρεσιών κάτι που ρυθμίζεται κάθε φορά από την εξουσία ανάλογα με τις υπηρεσίες που μας παρέχουν. Δεν προβλέπονται πρόστιμα για την περίπτωση διότι δεν αρνούμαστε τη χρήση έστω των κακών δρόμων, διαφωνούμε όμως στο ύψος της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών του κράτους και την οριζόντια εφαρμογή του.
Ούτε μπορεί να μας βάλει πρόστιμο η Δ.Ο.Υ. ότι δεν καταβάλαμε εμπρόθεσμα τα τέλη!

Γερμανοί τουρίστες... ολίγον ρατσιστές;

Μία ματιά της πρόσληψης των Ελλήνων από τους Γερμανούς τουρίστες και η οριακή κατάσταση που δημιουργείται στον Έβρο εξαιτίας της μεταναστευτικής πολιτικής, κυριαρχούν στη σημερινή επισκόπηση. τύπου
Γερμανοί τουρίστες... ολίγον ρατσιστές; διερωτάται η εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit σε ένα κείμενο απολογισμού του ανταποκριτή της στις Βρυξέλλες για την ευρωπαϊκή χρονιά που ολοκληρώνεται μεθαύριο. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος καταγράφει εικόνες και απόψεις από την Αθήνα:

Από το 2007 τα έγραφε η ΑΥΡΙΑΝΗ...

2-9-2007
ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ..  

Έσπασαν και το γελοιόμετρο

Το πιάτο της 28.12.2011 ήταν, όπως πάντα, πράσινο. Όχι πράσινα φασολάκια, ούτε πράσινες μπάμπιες, μήτε πράσινα άλογα. Ήταν πράσινη καφρίλα. Παραιτήθηκαν οι οικονομικοί εισαγγελείς και ανάσανε η ολιγαρχία της αρπαχτής με τους μπροστάρηδες προοδευτικούς Μπένι και Μίλτο, τα 2Μ. Δεν τους αρκούσε, όμως, η απαλλαγή από τους ενοχλητικούς εισαγγελείς που ήθελαν να εφαρμόζουν τον νόμο προς πάσα κατεύθυνση με βάση την αρχή της ισονομίας. Βλέπετε, στην περίπτωση του Ευφραίμ η ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη Δικαιοσύνη έκανε .....

Αλλαγές στην εθνική κυριαρχία

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΖΗΤΕΙ Ο ΤΡΙΣΕ
Επαναπροσδιορισμό της έννοιας της εθνικής κυριαρχίας ζητεί με άρθρο του στο Ρόιτερ΄ς ο πρόεδρος της ΕΚΤ.
Σύμφωνα με τον Ζαν-Κλοντ Τρισέ, η ευρωπαϊκή ενοποίηση, στην πορεία για την ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι αναγκαίος ο έλεγχος των οικονομικών πολιτικών των χωρών-μελών,

Η λάθος προσέγγιση έφερε... μη αποτέλεσμα

Mιχάλης Ιγνατίου
Υστερα από πολλές προσπάθειες του Ελληνικού Λόμπι έγινε την περασμένη Δευτέρα δυνατή η συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου με την Αμερικανίδα ομόλογό της, Χίλαρι Κλίντον. Δυστυχώς, η κ. Μαρκουλλή επεδίωξε να έχει προσωπικά πολιτικά οφέλη από την επίσκεψή της στην αμερικανική πρωτεύουσα, καθώς για κάποιον περίεργο λόγο πιστεύει ότι θα είναι η επόμενη Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι συγκεκριμένος «λομπίστας» ζήτησε συνάντηση

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ....

«Αν δεν αλλάξουμε, θα φάμε ξύλο!»

Οι απίστευτοι διάλογοι στο ΠΑΣΟΚ από τη 12ωρη συνεδρίαση για την απόλυση του Γιώργου Παπανδρέου..
Αγνωστους διαλόγους με καυστικό περιεχόμενο και πικρόχολα αλληλοκαρφώματα περιλαμβάνουν τα πρακτικά της μαραθώνιας συνεδρίασης του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που καταδεικνύει την ένταση και την εχθρότητα που επικρατούν μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών εν όψει της έναρξης των διαδικασιών για την αλλαγή ηγεσίας. Η πλειονότητα των στελεχών προσήλθε στη συνεδρίαση με λυμένο το ζωνάρι για καβγά και φυσικά κατακερματισμένη σε ομάδες, που η μια προσπαθούσε να σαμποτάρει την άλλη, είτε με ειρωνικά επιχειρήματα είτε με επιθετικά σχόλια.

Πρωτοχρονιά χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου..

Από το προσεχές Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί κανονικά το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου στην Οστρακίνα. Το χιονοδρομικό βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Τρίπολη και μόλις 160 από την Αθήνα κι από αυτά μόνο τα 12 χιλιόμετρα είναι επαρχιακό δίκτυο.
Το χιονοδρομικό λειτουργεί τα τελευταία 46 χρόνια και διαθέτει τρεις πίστες για μεγάλους και ένα baby lifts, ενώ στο σαλέ μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και να εξασφαλίσετε την υποδομή για να κάνετε σκι, ενώ δίπλα λειτουργεί το καταφύγιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης

Οι νεόπτωχοι του 2012 προέρχονται από το Δημόσιο!(του Βαγγέλη Σ. Τριάντη)
Το ναυάγιο της εφεδρείας το παρακολουθήσαμε όλοι μας τις προηγούμενες ημέρες: Αντί του στόχου της απομάκρυνσης 30.000 υπαλλήλων μέσω προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας, επετεύχθη η απομάκρυνση 9.224 υπαλλήλων, δηλαδή κάτι λιγότερο από το 1/3 του προβλεπόμενου αριθμού.