Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Πετάει - πετάει ...ο Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Διεύθυνων Σύμβουλος του ΟΠΕ κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης μετακινηθήκε για υπηρεσιακούς λόγους στην ιδιαίτερή του πατρίδα τη Κρήτη (διαμένει μόνιμα η οικογένεια του και ο ιδιος διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση) 4 φορές το Μάιο, 4 φορές τον ..
Ιούνιο, 3 φορές τον Ιούλιο και 1 μόνο φορά τον Αύγουστο. Το αξιοπερίεργο από τη μελέτη των υπηρεσιακών σημειωμάτων είναι πως οι μετακινήσεις αυτές του κ. Καλαμπόκη πραγματοποιήθηκαν μέσα σε Σαββατοκύριακα. 
Το κόστος βέβαια των υπηρεσιακών αυτών μετακινήσεων επιβάρυνε φυσικά το δημόσιο.
Τους πρώτους 3 μήνες της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΕ ο κ. Καλαμπόκης επισκέπτηκε τη Κρήτη για λόγους φυσικά υπηρεσιακούς 12 φορές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.