Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Γιώργος Νταβρής: "Πάνε να τη βγάλουν λάδι Τραπεζίτες και Πολιτικοί"

Σκληρή κριτική άσκησε ο Βουλευτής Αχαΐας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Γιώργος Νταβρής μιλώντας στο "Ράδιο Γάμμα" και στον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη για τη ρύθμιση των χρεών τους και τον τρόπο που προσπαθούν να ξεγλιστρήσουν Πολιτικοί και Τραπεζίτες. 
(Ακούστε τη συνέντευξη)

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αύριο Κυριακη14 Απριλίου σε όλη την επικράτεια θα διεξαχθούν οι εσωκινηματικές εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης περισσοτέρων από 1200 συνέδρων βάσης.
Η εκλογική διαδικασία που θα γίνει με εκλογικό κατάλογο όλων των εγγεγραμμένων μελών του κινήματος.
Θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα τελειώσει στις 19:00 στα γραφεία μας
Ελ. Βενιζέλου 39 1ος όροφος(τηλ.2461041128-6989439000).
Οι στιγμές για όλους μας είναι ιστορικές και σφραγίζουν μια πορεία αγώνα και Εθνικής δράσης .

Πάνος Καμμένος : Εμείς στεφάνι στον Κεμάλ Ατατούρκ δεν καταθέτουμε..


Πάνος Καμμένος: Να μη συμβιβαστείτε με το χθες..τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν..

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ TOY ΠΡΟΕΔΡΟY ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟY ΚΑΜΜΕΝΟY

ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι μια πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινάμε πια επίσημα κάνοντας το πρώτο ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας που αποτελεί και τον προθάλαμο του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα γίνει το επόμενο δεκαπενθήμερο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σόιμπλε ....ο Τσουκάτος του Κολ (;)

Του Γ.Δ.
Ποιος είναι ο πρώτος διδάξας;  Εμείς "χαλάσαμε" τους Γερμανούς ή αυτοί εμάς;
Θ. Τσουκάτος και ο Β. Σόιμπλε  ....είναι -απ' ότι φαίνεται- ίδια "μάρκα" (;)
Ο ΓΑΠ που έλεγε ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, δεν ήξερε τίποτε για την διαφθορά στην Ευρώπη;
Που πήγαν οι 700.000 D.M του Θόδωρου;
{Πάντως το ΠΑΣΟΚ αρνείται....}
Η Ελλάδα και η Γερμανία...

Δίδυμο ληστών «αλωνίζει» στη Λάρισα

Ακόμη μια ανυπεράσπιστη γριούλα έπεσε θύμα των δυο αδίστακτων κακοποιών που έχουν γίνει φόβος και τρόμος για τους κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τους τελευταίους μήνες.
Αυτή τη φορά, το «δίδυμο» των ληστών έδρασε στον Τύρναβο.
Οι άγνωστοι δράστες κατάφερα να παραβιάσουν την πόρτα του σπιτιού όπου κατοικεί μόνη μια 93χρονη γυναίκα και ο ένας από αυτούς την ακινητοποίησε χτυπώντας την στο πρόσωπο.

Ο Μαύρος θάνατος (1349)...

Όταν οι ιστορικοί αναφέρονται στον «Μαύρο θάνατο», εννοούν την επιδημία πανώλης (πανούκλας) που έπληξε την Ευρώπη στα μέσα του 14ου αιώνα. Ο Μαύρος Θάνατος ήρθε στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 1347 και μέχρι το τέλος του 1349 διαδόθηκε τάχιστα στο μεγαλύτερο μέρος αυτής και το 1350 μεταδόθηκε στην Σκανδιναβία και Ρωσία.
Ο Μαύρος Θάνατος ήταν επίσης γνωστός ως: «Μαύρη πανούκλα» «Μεγάλος θάνατος» και «Λοιμός»
Η ασθένεια

Στα άδυτα των Wikileaks: Πετρέλαιο, Τουρκία, η άγνωστη εμπλοκή με την Ρωσία και η στάση των ΗΠΑ.

Είναι ο Ερντογαν “νέος Σαντάμ” για τις ΗΠΑ;

Η άγνωστη πολεμική εμπλοκή Ρωσίας – Τουρκίας

Το πετρέλαιο στο Αιγαίο

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την φλυαρία όλων αυτών των “αναλυτών“ σχετικά με θέματα που άπτονται των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή και αποφάσισα να αναπτύξω εν συντομία μια όσο το δυνατόν καλλίτερα κατατοπιστική τοποθέτηση. Και να το κάνω αυτό από τον χώρο σας δεδομένου του γεγονότος ότι πιστεύω στην φιλοπατρία σας. Έτσι απλά.

Πετρέλαιο.

LIVE το συνέδριο νεολαίας των ΑΝΕΛ.Δείτε το ζωντανά εδώ: http://anexeltv.wordpress.com/

Σε ποιά καθεστώτα το κοινοβούλιο ήταν “διακοσμητικό”;

 

Μείζον θέμα αυτό που φέρνει στην επιφάνεια η Δημοκρατία. Ξεκίνησε από την φασιστική διακυβέρνηση Παπανδρέου όπου το κοινοβούλιο ήταν ένας ενοχλητικός μπελάς για τον δαιμόνιο Παπακωνσταντίνου.

Tagesspiegel: ο Σαμαράς δεν θέλει να επιβαρύνει με αξιώσεις δισεκατομμυρίων τις σχέσεις του με την Μέρκελ..

"Σε δίλημμα ο Σαμαράς για τις αποζημιώσεις"
Οι πολεμικές αποζημιώσεις, η κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και η έκθεση της ΕΚΤ για τις περιουσίες των Ευρωπαίων τα σημερινά θέματα.
Στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων αναφέρεται σήμερα η εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου, η οποία παρατηρεί: «Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε δίλημμα. Εάν παραιτούνταν από τις αξιώσεις, θα ξεσπούσε στην Ελλάδα θύελλα οργής. Από την άλλη πλευρά,

Εγκρίθηκε το σχέδιο διάσωσης της Κύπρου

Εγκρίθηκαν οι όροι του πακέτου διάσωσης της Κύπρου, το οποίο θα πρέπει τώρα να περάσει από τα εθνικά κοινοβούλια για τελική επικύρωση. «Σύμφωνη με τις παραμέτρους του Eurogroup» η απόφαση, λέει ο Ντάισελμπλουμ.
Το Eurogroup ενέκρινε τελικά όπως αναμενόταν τους όρους του σχεδίου διάσωσης της Κύπρου, το οποίο τώρα θα πρέπει να λάβει την έγκριση των επιμέρους εθνικών κοινοβουλίων προκειμένου να τεθεί σε ισχύ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο επενδυτής υπαγόρευσε το νοµοσχέδιο στον Λιβιεράτο!

Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή βρίσκεται από την αρχή στο πλευρό των εργαζοµένων της Kavala Oil και δίνει τη δική της µάχη -κόντρα στη µιντιακή χούντα για να αναδείξει το θέµα.... 
"Ο υπουργός ΠΕΚΑ Ευάγγελος Λιβιεράτος δέχθηκε να του γράψουν εξολοκλήρου το κείµενο της παρουσίασης. Έστειλε να διορθώσουν την εισηγητική οµιλία.
Αντάλλασσε διαρκώς mail µε τον επενδυτή....
Όλα αυτά ΠΡΙΝ από τη συζήτηση του νοµοσχεδίουστην επιτροπή της Βουλής
Σε ανοιχτή κόντρα βρίσκονται πλέον οι εργαζόµενοι της Kavala Oil που κατέχουν το33% της εταιρείας µε τον επενδυτή Ενεργειακή Αιγαίου, που από το 2009 χρηµατοδοτεί τη λειτουργία της εταιρείας και κατέχει παράλληλα και το 67% των µετοχών αυτής.
Όλα ξεκίνησαν.....

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

"Δεν ξεχνάμε, θα πληρώσετε"- Ο δήμαρχος Διστόμου γράφει για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Γράφει ο 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Το θέμα της διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα είναι μια θλιβερή ιστορία. Συχνά-πυκνά έρχεται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο δημιουργείται κάποιος θόρυβος που γρήγορα καταλαγιάζει, χωρίς να γίνεται επί της ουσίας κάτι ουσιαστικό απ’ την πλευρά της Ελληνικής Πολιτείας. 

Περιμένοντας τις διαψεύσεις της Νέας Δημοκρατίας, για τις τιτλοποιήσεις..(βίντεο)

Προσέξτε τι δήλωσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης για την τιτλοποίηση ..
Γεωργιάδης: Τον ξέρω τον κ. Φώσκολο και τον σέβομαι.
-Παπασπύρος: Ο οποίος σε δήλωσή του επιβεβαίωσε την τιτλοποίηση ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
-Γ.: Αποκλείεται, αυτό δεν έχει γίνει σε καμία χώρα στον πλανήτη!

Διαδίκτυο, ελευθερία, δημοκρατία, διαφάνεια και το WikiLeaks

Julian  Assange, «Cypherpunks. Η Ελεθευρία και το μέλλον του διαδικτύου»
  Ο Τσε Γκεβάρα ήθελε «ένα και δύο ακόμη Βιετνάμ». Εμείς γράψαμε πρόσφατα, «θέλουμε όχι ένα, όχι δύο αλλά χιλιάδες Wikileaks». Το Wikileaks ή κάθε αντίστοιχη ενίσχυση της διαφάνειας στις διακρατικές σχέσεις είναι μια αντί-ηγεμονική δράση. Η διαφάνεια στις διακρατικές υποθέσεις αντιστρατεύεται τις ηγεμονικές συμπεριφορές και τους κατεξουσιασμούς. Ευνοεί τα αδύναμα εθνοκράτη.
 «Απόρρητο για τους αδύνατους, διαφάνεια για τους ισχυρούς» είναι ο τίτλος του κεφαλαίου 10 του βιβλίου του Εκδότη του WikiLeak Julian  Assange και των συνεργατών του με τίτλο

“ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ” ή της φοροαποφυγης των πολυεθνικών βρε ανεκδιήγητοι;

Οι πατριώτες του Σόιμπλε που μας κουνά το δάχτυλο προσβάλλοντας ακόμα και τους νεκρούς – θύματα της θηριωδίας των Γερμανών, δίνουν ρεσιτάλ εφευρίσκοντας μύριους τρόπους για να καταστήσουν την Ελλάδα “φορολογικό παράδεισο”.

Στην πλάτη του καταναλωτή παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια κρύβοντας τις αθλιότητες των “επενδυτών”.

Μεθοδεύσεις φοροαποφυγής πολυεθνικών βαπτίζονται “εξαγωγές” την ώρα που το κράτος χάνει εκατομμύρια!

Ραχήλ Μακρή προς Υπουργό Εξωτερικών για την κύρωση της συμφωνίας του αγωγού φυσικού αερίου TAP: «Μην τρέφεται αυταπάτες...

... υπερψηφίζουμε την κύρωση αλλά δεν το κάνουμε για να σας επιβραβεύσουμε . Το πράττουμε για να μην στερήσουμε την χώρα μας από την τελευταία ελπίδα που της έμεινε στο χώρο της ενέργειας. »


Στις 9 Απριλίου 2013 συζητήθηκε στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου η «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Δημοκρατίας της Αλβανίας, της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ιταλικής Δημοκρατίας αναφορικά με τον Αγωγό Φυσικού Αερίου The Trans Adriatic Pipeline Project μετά του Παραρτήματος αυτής».

Εκδρομή χλιδής για Ελληνες δημοσιογράφους

Εμαθαν τα κόλπα γρήγορα και διοργανώνουν δεκαήμερο ταξίδι για δημοσιογράφους στις ΗΠΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και λόμπι υπέρ των συμφερόντων τους και των θέσεων που εκφράζουν. Η εκδρομή της χλιδής διοργανώνεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που επιχειρεί να εκμαυλίσει συνειδήσεις τη στιγμή που προβάλλεται ως αναμορφωτής της δημόσιας ηθικής της χώρας.
Η όλη ιστορία δείχνει ότι οι δήθεν αδιάφθοροι και ατσαλάκωτοι τεχνοκράτες έμαθαν γρήγορα τα κόλπα.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Η δουλοπρεπής-προδοτική-μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά υλοποίησε άμεσα τη δέσμευσή της προς τον επικυρίαρχο Ερντογάν και ανακοίνωσε την αντισυνταγματική ανέγερση τεμένους (τζαμιού) στο κέντρο της Αθήνας (Βοτανικός), προκειμένου τάχατες, να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, στο πλαίσιο της ανεξιθρησκίας όλα τα στίφη των Μουσουλμάνων που συνέρρευσαν χωρίς την συγκατάθεσή μας, τα τελευταία 30 χρόνια στην πατρίδα μας.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αύριο Σάββατο 13/04/2013 στις 10:00 διεξάγεται το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο METROPOLITAN, Λεωφόρο Συγγρού 385.
Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος.

Έκρηξη ειλικρίνειας του Άδωνι...τα λεφτά από τις δόσεις δεν πρέπει να πάνε σε μισθούς και συντάξεις (βίντεο)

Θυμάστε προεκλογικά και όχι μόνο τι μας έλεγαν....
Θυμάστε τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που περνούσαν όλο το 24ωρο, από τα ΜΕΓΑλοκανάλια οι παπαγάλοι και τα τσιράκια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ...προσπαθώντας να εκφοβίσουν όλους τους Έλληνες..
Αν δεν έχουμε τα λεφτά του μνημονίου..αν δεν έρθει η δόση δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις...

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Υποψήφια η Τσιτσιολίνα....

Η πρώην πορνοστάρ Τσιτσιολίνα πρόκειται να είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές της ιταλικής πρωτεύουσας, που θα διεξαχθούν την 26η και 27η Μαΐου, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η Τσιτσιολίνα, κατά κόσμο Ιλόνα Στάλερ, θα είναι υποψήφια με το μικρό Ιταλικό Φιλελεύθερο Κόμμα, του οποίου δηλώνει ότι συμμερίζεται τις αξίες και τις προσπάθειες για πλήρη ισότητα όλων των πολιτών.

Το καλοκαίρι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα

Μέσα στο καλοκαίρι αναμένονται οι αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα. Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών συστήθηκε νομο-παρασκευαστική επιτροπή, η οποία θα παραδώσει το πόρισμά της σε τρεις μήνες. Οι νέες τιμές θα φέρουν τα πάνω -κάτω σε 16 φόρους. Αμφίβολο είναι όμως αν θα υπολογιστούν στον ενιαίο φόρο του 2013.

Θεσπίστηκε ο Κώδικας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας

Ευκολίες πληρωμής και σε ορισμένες περιπτώσεις απαγόρευση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος περιλαμβάνουν οι «διατάξεις για την προστασία των ευάλωτων καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας» που τίθενται σε ισχύ, με τη θέσπιση του Κώδικα Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.


Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Μάκης Παπαγεωργίου, μετά από εισήγηση της ΡΑΕ, υπέγραψε την Τετάρτη

TORRENTFREAK: Στο Βατικανό «κατεβάζουν» ταινίες... πορνό!

Την... προτίμηση των ενοίκων του Βατικανού σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες μάλιστα δεν αγοράζουν αλλά «κατεβάζουν» στον υπολογιστή, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα torrentfreak, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τις πιο αγαπημένες ταινίες του Βατικανού για το 2012.
Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα,

Μας «ψεκάζουν», μας «ποτίζουν» ή απλά γίναμε χαλβάδες;

Οι πληροφορίες και εξελίξεις των τελευταίων ημερών μας κάνουν να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει τελικά στην Ελλάδα.  Και μπορεί να θυμίζει λίγο σενάρια συνωμοσιολογίας το αν μας ψεκάζουν ή αν μας ποτίζουν με κάτι, όμως η πραγματικότητα είναι σίγουρα μία.  Για κάποιο λόγο έχουμε γίνει χαλβάδες ως λαός!  Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει για να ξεσηκωθεί ο Έλληνας; 

ΠΓΔΜ: Η κυβέρνηση της χώρας, στην παρούσα φάση, δεν σχολιάζει τη νέα πρόταση του Μάθιου Νίμιτς για το θέμα της ονομασίας

του ανταποκριτή μας N. Φραγκόπουλου
Η κυβέρνηση της ΠΓΔΜ, για την ώρα, δεν σχολιάζει τη νέα πρόταση για το ζήτημα της ονομασίας που επέδωσε χθες ο μεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, κατά τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Τ. Κουίκ από τα Γιάννενα: " Να τι είναι οι ΕΟΖ που θέλουν να κάνουν στο Πωγώνι. "

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα,  με μεγάλη επιτυχία και παρουσία των  πολιτών, η εκδήλωση ενάντια στην ΕΟΖ Πωγωνίου που οργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας ενάντια στην ΕΟΖ Πωγωνίου.
Παρευρέθησαν ως κεντρικοί ομιλητές και ανέπτυξαν το θέμα οι: Τέρενς Κουίκ , Γιάννης Καραγιάννης , Μπούκας Μίλτος και Παναγιώτης (Τσούνης) Βοστινιώτης. Επίσης τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου, ο επικεφαλής της (δείτε το βίντεο) ...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Όμηροι ευθυνών

Το ‘πε κι η Στάη. "Τα κυκλώματα είναι πολύ πιεστικά"...

Υπάλληλος του υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου έδωσε εντολή για το Ν/Σ για το κούρεμα..;;;

Διαβάστε τις επιστολές για το κούρεμα εν αγνοία του Προέδρου
Ανώτερος οικονομικός λειτουργός του υπουργείου Οικονομικών εν αγνοία του Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε τις οδηγίες στη Νομική Υπηρεσία για την ετοιμασία νομοσχεδίου για το κούρεμα το πρωί της 15ης Μαρτίου πριν από την έναρξη του Eurogroup.

Αίτημα Καπερνάρου για βίαιη προσαγωγή Παπανδρέου

Αίτημα για τη βίαιη προσαγωγή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ κατέθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters η Κύπρος προσανατολίζεται να πωλήσει τα αποθέματα χρυσού με στόχο να συγκεντρώσει 400 εκατομμύρια ευρώ ώστε να χρηματοδοτηθεί μέρος του σχεδίου διάσωσης. Την πληροφορία διαψεύδει η Κεντρική Τράπεζα ενώ από πλευράς Προεδρικού δηλώνουν άγνοια αφού η απόφαση αυτή εναπόκειται πλήρως στην κρίση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Παγκρήτια Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Αγαπητά μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ), αγαπητοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι των ΕΔ και ΣΑ, σεβαστά μέλη οικογενειών εκλιπόντων συναδέλφων,
Είναι πλέον γεγονός ότι τα στελέχη των Ε.Δ. έχουν οδηγηθεί στην απόλυτη απελπισία, με την κυβέρνηση, όχι μόνο να βρίσκεται σε απόλυτη αδυναμία επίλυσης ακόμη και στοιχειωδών προβλημάτων, αλλά να συνεχίζει την πορεία στον ολισθηρό δρόμο που απειλεί να οδηγήσει στο γκρεμό τις Ένοπλες Δυνάμεις, με άγνωστες συνέπειες για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οι ευρωπαϊκές τράπεζες κερδοσκοπούσαν εις βάρος των κυπριακών

  ...με χρήματα που δανείζονταν με μηδενικό επιτόκιο από την ΕΚΤ - όταν το βρώμικο παιχνίδι τους έμοιαζε να τελειώνει, εξασφάλισαν τον απαραίτητο χρόνο για να μην ζημιώσουν, με τη βοήθεια της ΕΚΤ

Ο εν ψυχρώ βιασμός και η εκ προμελέτης δολοφονία της Κύπρου, δεν θα ήταν δυνατόν να συμβούν, εάν δεν υπήρχαν «Εφιάλτες» εντός των τειχών της.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ..

...ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ..

Ακύρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για πρόταση μομφής κατά Τραγάκη έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος.
“Για να ξέρει ο ελληνικός λαός πώς χαρίζετε 250 εκατ. ευρώ από τα χρήματα που πήρε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ”, τόνισε.

Ν. Τσόμσκι: Στοιχεία στη Γερμανία θέλουν τη ληστεία της Ελλάδας

Την προσοχή του στραμμένη στην Ελλάδα έχει ο Αμερικανός διάσημος γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα προσωπικότητες – πηγές στις οποίες ανατρέχουν οι άνθρωποι προκειμένου να εμπνευστούν.
Ο Τσόμσκι μίλησε πριν λίγες ημέρες για την κατάσταση στην Ελλάδα, χωρίς να μασήσει τα λόγια του, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση για τη χώρα μας δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική, πέρα από την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ.

Σκοπιανό: Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας και όχι erga omnes είναι η πρόταση του Νίμιτς;

Άνω Δημοκρατία της…Μακεδονίας είναι η πρόταση του Νίμιτς;
Και όχι erga omnes;
Κάνει καλή δουλειά ο Νίμιτς δεν μπορείς να πεις….ως εκπρόσωπος των Σκοπιανών.
Η Αθήνα λέει είναι δυσαρεστημένη μόνο για το….πρώτο.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΣ LAFARGE ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΕ… ΚΟΥΡΙΕΡ 229 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΕΤ..

«ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΣ LAFARGE ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΜΕ… ΚΟΥΡΙΕΡ 229 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. H KYΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ»
Τους εργαζόμενους της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ του Γαλλικού Ομίλου Lafarge στη Χαλκίδα, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί η Τομεάρχης του Υπουργείου Ανάπτυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ραχήλ Μακρή, μαζί με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΤΟΙΜΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ...

Κλιμακωτός θα είναι ο φόρος σε όσους κατέχουν σκύλο. Το χαμηλότερο συντελεστή θα έχουν τα σαλονάτα ενώ κοπρόσκυλα και τσοπανόσκυλα θα φορολογούνται με τον υψηλότερο συντελεστή, με τα τελευταία να θεωρούνται τεκμήριο διαβίωσης !
 Η τρόικα φαίνεται να συμφωνεί με το μέτρο και να ζητά

Σφοδρή επίθεση Νικήτα Κακλαμάνη σε Προβόπουλο – Στουρνάρα πριν από λίγο!

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Βασίλης Καπερνάρος: Δεν υπάρχει κράτος Δικαίου


Ο Βασίλειος Καπερνάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο πρωινό του ΑΝΤ1 στις 10.4.2013
 
 

Oι διασώστες του ευρώ δεν έχουν αρχές..

H εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι η σημαντικότερη εγγύηση για τη σταθερότητα της Ευρώπης
H εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι η σημαντικότερη εγγύηση για τη σταθερότητα της Ευρώπης
Στη διάσωση της Κύπρου αναφέρεται σε σχόλιό της η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, η οποία στηλιτεύει τις ανακολουθίες των διασωστών που προτίμησαν να βάλουν χέρι στις καταθέσεις των ιδιωτών παρά να αφήσουν τις κεντρικές τράπεζες να προχωρήσουν σε διαγραφή των αξιώσεών τους.

Έπι τάπητος η επιμήκυνση για Πορτογαλία και Ιρλανδία

Το ενδεχόμενο επιμήκυνσης αποπληρωμής των δανείων για Πορτογαλία και Ιρλανδία πρόκειται να εξετάσουν οι υπουργοί οικονομικών στο Eurogroup της Παρασκευής στο Δουβλίνο.
Στο τραπέζι βρίσκονται εισηγήσεις για πενταετή έως επταετή επιμήκυνση και για τις δύο χώρες.
Στην Πορτογαλία

Σοβαρά επεισόδια και συλλήψεις στις Σκουριές


Ένταση επικρατεί και πάλι στις Σκουριές από τα ξημερώματα μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών. Αφορμή στάθηκε η σύλληψη δύο 40χρονων τα ξημερώματα οι οποίοι φέρονται να ναι μεταξύ των 20 κατοίκων που κατηγορούνται για την επίθεση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός χρυσός.
Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν τα ξημερώματα στα σπίτια των δύο 40χρονων. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων

Διέρρηξαν τον Άγιο Δημήτριο στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν χρυσά αντικείμενα – Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή

Τρία άτομα πιθανότατα Ρουμάνοι διέρρηξαν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσαν διάφορα πολύτιμα αντικείμενα και χρυσαφικά.

Οι δράστες, οι κινήσεις των οποίων κατεγράφησαν από τις εσωτερικές κάμερες ασφαλείας του Ναού,

Ραχή Μακρή «Σύγχρονη μάστιγα τα εργατικά ατυχήματα, ανάγκη για λήψη μέτρων και πληρότητα οργανικών θέσεων»

Συζητήθηκε η επίκαιρη ερώτηση με επίκεντρο την ασφάλεια των εργαζομένων σε ορυχεία και ατμοηλεκτρικούς σταθμούς της ΔΕΗ, όπως και τις ελλείψεις προσωπικού.
Κατά την ανάπτυξη της ερώτησης είπε τα εξής:

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ‘90»
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν αποδεχόμαστε την κυοφορούμενη από την συγκυβέρνηση Σαμαρά, σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια. Η Μακεδονία είναι ελληνική και μόνο ελληνική.
Κυρίως στη δεκαετία του ‘90, τόσο εδώ στην πατρίδα μας, όσο και η Ομογένεια σε όλο τον κόσμο, διατρανώσαμε αυτή την ανυποχώρητη ΕΘΝΙΚΑ θέση, με κάθε τρόπο. Με διαδηλώσεις και εκδηλώσεις.

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Πρετεντέρης : «Ποιος θα τον αξιολογήσει αυτόν τον άνθρωπο;» ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε στο βίντεο την ερώτηση που έκανε χθες στην εκπομπή Ανατροπή στο Mega o δημοσιογράφος κ.Γιάννης Πρετεντέρης στον βουλευτή του ΚΚΕ κ.Καραθανασόπουλο εκφράζοντας την αγωνία του για το ποιος θα αξιολογήσει το δάσκαλο του παιδιού του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διάλεξη: " Πως κυβερνάται ο κόσμος."

Επιμέλεια Κειμένου : Θωμαϊς Παριανού.
Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, στην Αίθουσα Διαλέξεων «Γεώργιος Γρίβας – Διγενής», δόθηκε διάλεξη με θέμα «Πως κυβερνάται ο κόσμος», με ομιλητή τον κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, απόστρατο αξιωματικό.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της «Χ», κ. Ιωάννης Γιαννάκενας, και παρουσίασε τον ομιλητή κ. Ανδρέα Πετρόπουλο, (γνωστό αγωνιστή, τον οποίον αποστράτευσαν με τον βαθμό του λοχαγού, λόγω ακριβώς αυτών των αγώνων του) και το θέμα του στο κοινό.
Μετά, τον λόγο πήρε ο κ. Α. Πετρόπουλος, ο...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Απειθαρχικά

Αν ξαναπείτε ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς στην Ελλάδα,
τις παίρνω απ την Ελβετία και τις πάω φεγγάρι...

Προειδοποιούμε όλους τους εμπλεκόμενους ότι τα πάρτυ που κάποτε ήξεραν τώρα τελειώνουν ...

«Σήμερα προκύπτει ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είχε λάβει από την αρχή του 2013 ειδοποίηση από την Τρόικα ότι είναι κατά της συγχώνευσης Εθνικής-Eurobank και επιβεβαιώνεται επίσης το γεγονός ότι και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών ήταν από καιρό ενημερωμένος, κάτι το οποίο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε καταγγείλλει και δημοσίως μετά τη συνάντηση του προέδρου μας Πάνου Καμμένου με το Γιάννη Στουρνάρα στις 27 Μαρτίου.

Η Διάσπαση του ΣΟΔ

Με ανακοίνωσή τους που εξέδωσαν από κοινού ο ΣΥΣΜΕΔ και εννέα σωματεία/σύλλογοι αποστράτων, δήλωσαν ότι αποχωρούν από το Συντονιστικό Όργανο Δράσεων (ΣΟΔ) που με τόσο κόπο είχε σχεδιάσει, οργανώσει και -με τεράστια επιτυχία- πραγματοποιήσει δυο, πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, κινητοποιήσεις αποστράτων και ε.ε. στελεχών των ΕΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Είναι σίγουρο ότι το σύστημα εξουσίας, αμήχανο και αποσβολωμένο, έχει ενοχληθεί από την τεράστια επιτυχία των κινητοποιήσεων και ότι θα πράξει ότι είναι δυνατόν

Der Spiegel: «Εξετάζεται κούρεμα καταθέσεων και στην Ελλάδα»

Για το ενδεχόμενο εφαρμογής τακτικής «κουρέματος» στις καταθέσεις κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Μετά την άρνηση της τρόικας να επιτρέψει τη συγχώνευση Εθνικής και Eurobank η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μιλά ανοιχτά για επανάληψη της μεθόδου που εφαρμόστηκε πρόσφατα στην Κύπρο.

«Κόρτε» Καραμούζη σε Βγενό για «ζεστό χρήμα» στην αύξηση της Eurobank

Επαφή με τον Mr. MIG, κ. Α. Βγενόπουλο και περίπου «εξορισθέντα» από την Κύπρο για να ανιχνευθούν οι προθέσεις του για μια ενδεχόμενη συμμετοχή στην αύξηση με ποσό περί τα 100 εκατ. Ευρώ είχε ο ισχυρός άνδρας της Eurobank Ν. Καραμούζης.

"Βόμβα" με επιστολή τρόικας στο ΤΧΣ για ΕΤΕ – Eurobank

Του Σταμάτη Ζαχαρού Το ναυάγιο του deal της ΕΤΕ με την Eurobank έσκασε για πολλούς σαν κεραυνός εν αιθρία λίγες ημέρες πριν την έλευση της τρόικας. Υπάρχουν όμως πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι δανειστές είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους για το deal εγκαίρως, στις αρχές του έτους με σχετική επιστολή που είχε φθάσει στο Τ.Χ.Σ.

«Συστράτευση» με έργα τέχνης σε δημοπρασία για τη μείωση του χρέους!

Εργα τέχνης για να σωθεί η ελληνική οικονομία... Τριάντα δύο Ελληνες εικαστικοί με πρωτοβουλία των εκπαιδευτηρίων της Ελληνογερμανικής Αγωγής αποφάσισαν να προσφέρουν ισάριθμα έργα τους για τη μείωση του ελληνικού χρέους σε μια μεγάλη δημοπρασία που θα γίνει στις 24 Απριλίου στο Λονδίνο από τον οίκο Bonhams, στο πλαίσιο του εαρινού Greek sale.

Ωρολογιακές βόμβες τα «στρατόπεδα» των λαθραίων

Ανθρώπινες «βόμβες», οι οποίες υπό ανώμαλες κοινωνικές συνθήκες (εκρήξεις βίας, αναταραχές, συγκρούσεις κοινωνικών και πολιτικών ομάδων) ουδείς μπορεί να γνωρίζει πώς θα συμπεριφερθούν και πότε θα «πυροδοτηθούν», αποτελούν τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα. Ηδη από το προηγούμενο Σάββατο, σύμφωνα με δηλώσεις γνωστών στελεχών της εξωκοινοβουλευτικής

Από τα μεγάλα οράματα στην «γερμανική Ευρώπη»...

Μαυροζαχαράκης Μανόλης
Κοινωνιολόγος –Πολιτικός Επιστήμονας
Όλα όσα τεκμαίρονται τα τελευταία 3 χρόνια γύρω από το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης έχουν περισσότερο την χροιά ενός εκτεταμένου δράματος, παρά την υφή μιας αισιόδοξης αφήγησης συναρτημένης με την ενωμένη Ευρώπη.
Είναι προφανές ότι εάν ζούσαν σήμερα οι μεγάλοι πρωτοπόροι της μεγάλης ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, όπως o Jean Monnet ,

"Με τη ΝΔ συμφωνούμε ιδεολογικά" (video)

«Η συμμετοχή στην κυβέρνηση ήταν αναγκαία, με τη ΝΔ συμφωνούμε ιδεολογικά, πολιτικά, κοινωνικά», ποιος τα λέει αυτά; Το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Παντελής Κουκουλεκίδης!!!
Από πότε ; Στο Συνέδριο που εξελέγει και ο κ. Κουκουλίδης ( γιατί σύντροφο δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε κάποιον που ταυτίζεται ιδεολογικα με τη ΝΔ) πουθενά

Καταρρέει ο προϋπολογισμός και τα έσοδα!

Στο -25% το πρώτο τρίμηνο.. Ποιος θα πληρώσει;

Με μια μαύρη τρύπα στα έσοδα που αγγίζει τα 3 δις ευρώ κλείνει ο προϋπολογισμός του α’ τριμήνου του 2013. Το Μάρτιο η υστέρηση πλησίασε το 25% σε σχέση με τον Μάρτιο του 2012. Τι σημαίνει αυτό;

Πέφτει και το τελευταίο φορολογικό «οχυρό»;

Οι πιέσεις προς τις ευρωπαϊκές χώρες που φέρονται ως φορολογικοί παράδεισοι καρποφορούν. Παρά τις σθεναρές αντιστάσεις της υπ. Οικονομικών, ο αυστριακός πρόεδρος αφήνει να διαφανεί αλλαγή στάσης.
Μετά το Λουξεμβούργο τώρα και η Αυστρία φαίνεται να εγκαταλείπει τις σθεναρές της αντιστάσεις αναφορικά με το τραπεζικό απόρρητο. Η διαφαινόμενη χαλάρωση στο τραπεζικό καθεστώς επιβεβαιώνεται από τον πρώτο πολίτη της χώρας.
«Σε κίνδυνο η φήμη της χώρας»

Πάνος Καμμένος: Ας καταθέσει ο Στουρνάρας αγωγή στην ΝΥ Times..


Επειδή πριν λίγο ο Υπουργός οικονομικών στη Βουλή έκανε ότι δεν υπάρχει titlos που είναι η συνέχεια του swap Σημίτη .....