Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Νέο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ιδρύει ο Πάνος Καμμένος! Οριστικό διαγύζιο με τη ΝΔ ανακοίνωσε σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”

 olympia
Η επιμονή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έφερε τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο σε οριστικό διαζύγιο με τη Συγγρού.
Σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, άφησε ανοιχτό ένα ακόμα ενδεχόμενο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είχε συμφωνηθεί εκείνο το βράδυ της Κυριακής από τα κόμματα που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση από τον Λ. Παπαδήμο, ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Στην ουσία απαντά και σε όσους τον ήθελαν να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση…
Διαβάστε την συνέντευξη (η απάντηση του Πάνου Καμμένου που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στο τέλος του κειμένου):

Ο γάμος (τελικά) δεν οδηγεί στην ευτυχία και τη μακροζωία

Η αξία του γάμου στην υγεία και την ψυχολογία είναι υπερεκτιμημένη. Αυτό είναι το συμπέρασμα νέας έρευνας που συνέκρινε τα υπέρ και τα κατά του γάμου και της συμβίωσης.
Προηγούμενες έρευνες είχαν συνδέσει τον γάμο με την ευτυχία και την υγεία, συμπεραίνοντας ότι οι παντρεμένοι τείνουν να έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτήν.
Στη νέα έρευνα, Αμερικανοί επιστήμονες ανέλυσαν τα δεδομένα του Εθνικού Κέντρου Καταγραφής Οικογενειακών και Οικιακών Δεδομένων και το δείγμα τους περιλάμβανε 2.737 άνδρες και γυναίκες, 896 από τους οποίους παντρεύτηκαν ή συζούσαν με τον σύντροφό τους για διάστημα έξι ετών.

Χρυσοχοϊδης: "Υποκριτές και λαϊκιστές όσοι θέλουν τη ΓΓ Μακεδονίας-Θρακης"

Ό,τι πείς εσύ Μιχάλη μου. Μη νομίζεις ότι θα στεναχωρηθούμε. Αυτά τα πράγματα είναι "κοινά". Αν δε ζορίζονται οι υπόλοιποι Μακεδόνες, αν συμφωνούν μαζί σου, με γειά τους με χαρά τους. Αν δεν τους νοιάζει η υπόθεση, δεν μας νοιάζει και μας. Κατήργησέ τα όλα ! Εμείς μαζί σου! Αφού δεν ενοχλείται το σύνολο....Αν θέλεις πάλι να αλλάξουμε οτιδήποτε περιέχει τη λέξη "Μακεδονία" και να το βαφτίσουμε "Αλαμπάμα" για να μη στεναχωριέται ο Σόρος και μετά εσύ, Ο.Κ.. Ό,τι πεί ο λαός. Αφού κάθετε να ακούει τις μπαρούφες σου για "εξοικονόμηση", πάει να πεί ότι τις αποδέχεται. Προχώρα λοιπόν Μιχάλη, που λέει κι η διαφήμιση.
Πάντως ο Σταύρος Καλαφάτης, απάντησε:

Από τη «γενιά των 700 ευρώ» στη «γενιά των 200 ευρώ», του μηδέν και του τίποτα!


Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος

Όταν το Μάη του 2010 έθεσαν σε εφαρμογή με το Μνημόνιο τις προειλημμένες αποφάσεις τους, ήταν ακόμα μια εποχή που μιλούσαμε για τη «γενιά των 700 ευρώ». Αλλά ήταν σε αυτήν την Ελλάδα, την Ελλάδα της «γενιάς των 700 ευρώ», που ήρθαν να εφαρμόσουν το ιταμό τους δόγμα ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε»

Η ΛΥΣΗ...

The bondholder
Όλοι εμείς που γράφοuμε στο ολύμπια πρέπει να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια πριν πουληθούμε για τριάντα αργύρια.
Ζητήσαμε και έγιναν κάποιες προκαταρκτικές μελέτες και το αποτέλεσμα θα το δείτε παρακάτω. Τώρα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων.
1. Πρέπει να μεταφραστή στα ελληνικά
2. Πρέπει να φύγει με e-mail σ’ όλους
3. Πρέπει κάποιος που ξέρει νομικά να το δώσει με επιμελητή στον πρόεδρο της βουλής και να το μοιράσει στους 300 και στην τρόικα.
4. Πρέπει να το πάρουν όλα τα ΜΜΕ και ας το πετάξουν
Κάποιος να το αναρτήσει στα ελληνικά. Δεν έχουμε πολύ χρόνο.
To
Mr Papadimos
Prime Minister of Greece
Mr Dalaras
IIF
Ms Lagard
IMF
CC Mr Samaras, Mr Tsipras, Ms Paparyga, Mr Karatzaferis
Chairman of the Greek Parliament, All members of the Greek Parliament
For the past three years a program of economic measures was applied in Greece that has not been successful in reaching its objectives.
The increase in taxes, pension reductions and all the other measures that have been taken has led to a deep recession. Government revenues have essentially remained the same as two years ago while the economy has plunged from an GDP of 255 billion to 215 billion or a total reduction of 15%.

ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Να και μία αύξηση για να μην έχουμε παράπονο. Αχάριστοι Έλληνες.

Απορία: Οι εισφορές αλληλεγγύης, χαράτσια .....

Εσένα τη Νέμεση (θεά) καλώ....


Tου Γ.Δημ

-Απόσπασμα από τον Ορφικό Ύμνο στην θεά.  


Σύμβολα της θεάς είναι ο πήχυς και το χαλινάρι. Τα σύμβολα αυτά είναι ενδεικτικότατα της λειτουργίας της να προσμετρά τις ανθρώπινες σκέψεις, συναισθήματα, δράσεις και να θέτει ένα όριο στην αχαλίνωτη ασυδοσία του εγωισμού των ανθρώπων. Έτσι η έπαρση των θνητών έναντι των Κοσμικών Νόμων (ύβρις)

Νέα Επιτυχία της Ζαγάλισα! Ο δήμος Αρριανών υπονομεύει τη δημόσια παιδεία…. και το Ελληνικόν κράτος μα…καρίζεται!

Μετά το άρθρο Απόφαση συγκρότησης Δ.Σ. πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπήςτης Ζαγάλισα (φύλλο 54, Ιούνιος 2011) αναφορικά με την ύπουλη απόπειρα μη συγχώνευσης και συγκρότησης των Διοικητικών Συμβουλίων των νέων σχολικών επιτροπών του δήμου Αρριανών ν. Ροδόπης και την ευρεία έκταση που πήρε το θέμα, το Δημοτικό Συμβούλιο αναγκάστηκε άρον άρον να προχωρήσει στη συγχώνευση των σχολικών επιτροπών και στη συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των νέων επιτροπών που προκύπτουν, όπως επιτάσσεται από τις 

Ωστε η κυβέρνηση της Ρωσίας είναι "καθεστώς Πούτιν";


"Καθεστώς" βάφτισε το επίσημο (κρατικό) ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση Πούτιν. Θα έγραφε ποτέ "Το καθεστώς του Ομπάμα;". Τι λέτε; Δείτε το απόσπασμα:

Βενιζέλος προς βουλευτές της ΝΔ: Χειροκροτήστε με και μη μιλάτε!

«Τώρα χειροκροτήστε με». Είτε το πιστεύετε είτε όχι η παραπάνω, αποτελεί μία από τις -πολλές- φράσεις που χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διήμερη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή και, όπως είναι φυσικό, εξόργισαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, στους οποίους ο αντιπρόεδρος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι στην εποχή της συγκυβέρνησης απαγορεύεται να έχουν άποψη.

Για να μην ξεχνάμε..."Αντρίκος : Ζωή μήπως είναι καλύτερα να παραιτηθείς;; "

Κανένας δεν έπαθε τίποτα από την επανάληψη....

Γράφαμε εδώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο για τις αποκαλύψεις της κ. Γεωργαντά υπαλλήλου της ΕΛΣΤΑΤ, σχετικά με τις μεθοδεύσεις και το μαγείρεμα του χρέους
Δείτε το βίντεο να θυμηθείτε την ιστορία..

e-Επιλογές της 20/01/2012

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ! Έχει βουλευτική ασυλία ο Παπακωνσταντίνου ???


ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ
Προβληματισμός επικρατεί στη Βουλή σχετικά με το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί για την περίπτωση του Παπακωνσταντίνου σχετικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Κάποιοι λένε ότι επειδή ήταν υπουργός, θα πάει με το νόμο περί ευθύνης υπουργών και το…

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ,ΛΕΕΙ... ...δε χρειαζομαι τον οικτο σου....

«Δεν ξέρω αν εσύ, όταν μιλάς για αγάπη και αποδοχή συγχέεις τις παραπάνω έννοιες με τη λύπηση και με κοιτάς όπως σε κοιτούσαν οι μεγαλύτεροι και δυνατότεροί σου, όταν ήσουν μικρό παιδί. Mα όταν βλέπω στα μάτια σου τον οίκτο θυμώνω.
...
»Παλιότερα, κι εγώ τα μπέρδευα αυτά τα δύο. Τώρα όχι, είναι διαφορετικό το πετάρισμα των βλεφάρων της αγάπης κι άλλο της λύπησης. Άλλο το βλέμμα, άλλες οι κινήσεις του κορμιού, άλλος ο ρυθμός της ανάσας. Δεν δίνω τόση σημασία στις λέξεις. Ξέρω όμως πώς να αποκρυπτογραφώ όλα όσα ούτε εσύ, ούτε όλοι όσοι είναι σαν κι εσένα, γνωρίζετε!

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Ανέβα, να πιάσουμε πάτο

Ενώ ο Πεπόνης αναζητεί ποινικές ευθύνες Παπανδρέου, ο Παπαϊωάννου σκέφτεται πειθαρχικές διώξεις σε Πεπόνη

Σήμερα ο εισαγγελέας του Οικονομικού εγκλήματος Πεπόνης ο οποίος ερευνούσε την υπόθεση με την ΕΛΣΤΑΤ  για τα μαιμουδένια στατιστικά στοιχεία, έστειλε την υπόθεση στον προιστάμενο του Παντελή με την πρόταση να την στείλει στη Βουλή  και να αναζητηθούν  ευθύνες  Παπανδρέου και άλλων μελών της Κυβέρνησης.

Συμπτωματικά "τελείως" διαβάζουμε σήμερα ότι ο Υπουργός δικαιοσύνης Παπαϊωάννου

Συναντήσεις Αβραμόπουλου με προέδρους των Ενώσεων Αποστράτων και συντονιστική επιτροπή Λάρισας

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε σήμερα στην Λάρισα στο πλαίσιο επίσκεψης στους στρατιωτικούς σχηματισμούς της πόλης (ΑΤΑ, 1η Στρατιά και 110 ΠΜ).
Ο κ. Αβραμόπουλος αμέσως μετά την άφιξή του, συναντήθηκε επί δεκάλεπτο στον χώρο του αεροδρομίου της Λάρισας, με εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής αποστράτων Λάρισας.

Στην συνέχεια και στον χώρο του ΑΤΑ οι πρόεδροι των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ Λάρισας, Σχης (ΤΧ) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης και Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Χρήστος Βάγιας αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και συζήτησαν
θέματα που αφορούν τους αποστράτους.

Oλόκληρη η ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή

Δείτε την χθεσινή συγκλονιστική και εκρηκτική ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Βουλή.

Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε δέκα λεπτά για την δείτε.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πεπόνης είχε καλέσει ως ύποπτο τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος δεν πήγαινε να δώσει κατάθεση! Με ποιές πλάτες;

Ορυμαγδός οι αποκαλύψεις και τώρα να δούμε ποιός θα τολμήσει να απαξιώσει την δράση του Έλληνα ΝτιΠιέτρο, εισαγγελέα Πεπόνη. 
Ο άξιος λειτουργός της δικαιοσύνης είχε καλέσει ως ΥΠΟΠΤΟ τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει εως σήμερα ανωμοτί κατάθεση! Με ποιές πλάτες κύριοι; Με ποιό θράσος ...

ΒΟΜΒΑ: Ο οικονομικός εισαγγελέας Πεπόνης ζητά από τη Βουλή να διερευνήσει τυχόν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες των Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου! ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ.

ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η ΕΛΣΤΑΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ CDS ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Πριν από λίγο ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ζήτησε από τη Βουλή να διερευνήσει αν ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και νυν ΥΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρουν τυχόν ευθύνες.

Ο οικονομικός εισαγγελέας έχει στα χέρια του αρκετές καίριες υποθέσεις, όπως αυτή των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ για το φούσκωμα του ελληνικού χρέους, που με τη διπλή αναθεώρησή του οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και την επαχθή παράνομη δανειακή σύμβαση Νο1!

Καλό σου ταξίδι...

Ομορφάντρα μου... 
υπάρχει εισιτήριο επιστροφής  ;;;

Είναι έτσι ή δεν είναι κύριε υπουργέ;Τελικά τα πράγματα στην υπόθεση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, μάλλον είναι πιο απλά από όσο φαντάζονται οι διάφοροι γυμνοσάλιαγκες της Αθήνας: η δικαιοσύνη ενημερώθηκε για το θέμα, έπειτα από εισηγήσεις  ανθρώπων που ήταν μέσα στους συλληφθέντες για τοκογλυφία!!!
Το ακούς κύριε Βενιζέλε; Είναι τα διάφορα ...

Η ΠΙΕΣΗ ΕΦΕΡΕ ΚΑΡΠΟΥΣ: ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ.

olympiada

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, παρα την πρώτη απογοητεύτική απάντηση, ο Σταύρος Δήμας έφερε στην βουλή στοιχεία που ανοίγουν τον δρόμο για ειδικά δικαστήρια.

Ο Δήμας αναφέρει στην απάντηση του επι λέξη:

"ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα" κ.Παπαδήμο τώρα που σε έκαναν Πρωθυπουργό γιατί ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ από αυτούς που μας τα ΕΚΛΕΨΑΝ ;;

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/01/2001
Πάσα στο ΥΠΕΞ από Παπαδήμο για το δάνειο της κατοχής
Το θέμα του κατοχικού δανείου, που αναγκάστηκε να χορηγήσει η Ελλάδα το 1942 στις δυνάμεις κατοχής, συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση αντιπροσωπείας του Εθνικού Συμβουλίου για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς τη χώρα μας, με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Λουκά Παπαδήμο.
Ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου ότι

Αλογοσκούφης-Παπαδήμος (ECOFIN 5/6/2007)


Tι συζητάνε οι Αλογοσκούφης-Παπαδήμος στο ECOFIN της 5ης Ιουνίου 2007 ;;;
Δείτε..

e-Επιλογές της 19/01/2012

Τώρα ξύπνησες κ. Προβόπουλε..;;;

Δυο χρόνια δεν τα έβλεπες κ Προβόπουλε ;;

Αφού τα έβλεπες γιατί δεν μίλαγες..
Έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος της χρεοκοπίας για να μας πεις την αλήθεια...
Δηλαδή κ. Προβόπουλε ενώ ήξερες ότι, η κρίση δεν ήταν αναπόφευκτη και έβλεπες τις  π@π@ριές του Γ.Α.Π, έκανες τον "Κινέζο"...
Δείτε τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Προβόπουλου

ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ;; ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ !!

Ότι και να κάνετε ότι και να πείτε κ. Παπαϊωάννου, κανείς δεν μπορεί να φιμώσει τις ελεύθερες φωνές..
Μ. Παπαϊωάννου: Οι οικονομικοί εισαγγελείς «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης»
Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης «έπληξαν το κύρος της Δικαιοσύνης» δήλωσε ο υπουργός Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, μετά τη γνωστοποίηση του πορίσματος του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου .
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε μεταξύ άλλων:

Απίστευτα πράγματα γίνονται σε αυτή τη χώρα. Διαβάστε

Δημόσιο πρόσωπο κατονομάζουν οι Πεπόνης-Μουζακίτης στο θέμα των «παρενοχλήσεων»
Η υπόθεση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου), η λίστα φοροφυγάδων του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, αλλά και η υπόθεση τράπεζας στην οποία εμπλέκεται δημόσιο πρόσωπο είναι οι τρεις υπόθεσεις στις οποίες αναφέρθηκαν οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρ.Πεπόνης και ..

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος
Γεώργιος Παπανδρέου, ο μεγάλος αυτός υπεύθυνος της σημερινής εξαθλιώσεως της Ελλάδας, είπε στην αρχή της πρωθυπουργίας του, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει πετρέλαιο (συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλες, μεταδοθείσα από την ΝΕΤ την 11/12/2009). Ο υφυπουργός Γ. Μανιάτης, ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα βουλευτή και υπευθύνου του τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π. Παναγιωτόπουλου, σε επιτροπή της Βουλής, λίγες ημέρες μετά, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».
Για τεράστια αποθέματα

Aτύχημα Αεροσκάφους F-16D Blk52+ στην Λάρισα

Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10:30, σε διθέσιο αεροσκάφος, F-16D Blk 52+ της 110ΠΜ/337Μ, κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης αποπροσγειώσεων (touch and go) στην 110ΠΜ/Αεροπορική Βάση Λάρισας, προκλήθηκε αναδίπλωση των σκελών του συστήματος προσγείωσης, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του αεροσκάφους εντός διαδρόμου του αεροδρομίου και την πρόκληση μικρών υλικών ζημιών στα σκέλη και στις εξωτερικές δεξαμενές.

Αποτελέσματα εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Νοεμβρίου 2011.

Ανακοινώθηκαν από τη Δ/νση Πιστοποίησης της Γνώσης Ξένων Γλωσσών τα αποτελέσματα των εξετάσεων Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική, επιπέδων Β και Γ1 που έγιναν στις 5 και 6 Νοεμβρίου..

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 166ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΑΤΟ

Ολοκληρώθηκαν την 19η Ιανουαρίου 2012 οι εργασίες της 166ης Συνόδου της Στρατιωτικής Επιτροπής (Military Committee) του NATO σε επίπεδο Α/ΓΕΕΘΑ.
Κατά τη διάρκεια της Συνόδου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις τρέχουσες επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ. Eιδικότερα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη και το μέλλον της KFOR στο Κοσσυφοπέδιο και της ISAF, στο Αφγανιστάν. Αναφορικά με την επιχείρηση ISAF συζητήθηκε η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον αφγανικό στρατό και συνεισφορά της Συμμαχίας μέχρι και μετά το 2014.

Παπανδρέου: "Πρωθυπουργός ο Παπαδήμος όσο χρειαστεί"... μέχρι να μπορώ πάλι εγώ


Αυτή είναι η θέση που θα εκφράσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην συναντηση του κ. Παπαδήμου με τους αρχηγούς των τριών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπροσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ Μπεγλίτης, είπε ότι ο κ. Παπανδρέου πηγαίνει για να ζητήσει την επαναβεβαίωση της πολιτικής δέσμευσης των 3 κομμάτων για ειλικρινή δημιουργική και αποτελεσματική στήριξη της κυβέρνησης.

Και όμως τον πολιτικό γίγαντα του 2007 ξεπέρασε ο τιτανοτεράστιος πολιτικός του 2011!!

Political Leader Of The Year 2011
Το ΤαΧάλια διαφωνεί με το άρθρο και πιστεύει ότι θα έπρεπε να πάρει τον τίτλο του
Ο άνδρας "Σας έχω γραμμένους, εγώ θα κάνω ανέμελες διακοπές για πάντα" 2011

Ποιος είναι όμως ο  Political Leader Of The Year 2011?
Το κείμενο στην μητρική γλώσσα του ... "Σας έχω γραμμένους, εγώ θα κάνω ανέμελες διακοπές για πάντα"... Δεν χρωστάω σε κανένα*!

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Πριν από λίγο μιλώντας ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή επί του πολυνομοσχεδίου, σε ώτα μη ακουώντων φυσικά, προειδοποίησε όλους τους συναδέλφους τους ότι αυτό που κάνουν είναι έγκλημα εις βάρος της χώρας και αποκάλυψε ότι ενώ υπάρχει πρόταση από το Ισραήλ και τη Ρωσία για έρευνες του υπόγειου ορυκτού πλούτου, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ

Ο Κεφαλογιάννης ξεκαθαρίζει την θέση της Ν.Δ...PSI χωρίς ξένο δίκαιο

Σε πείσμα των γαλάζιων πρόθυμων...
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος χθες το απόγευμα στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών: «Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015», ξεκαθάρισε τα πράγματα ...
Έμμεσα.. αλλά ξεκαθάρισε την στάση της Ν.Δ στο θέμα του PSI και του δικαίου που θα το διέπει.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης απευθυνόμενος στον κ. Βενιζέλο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του ξεπλύματος της πώλησης των αεροπλάνων της Ολυμπιακής.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι ακριβώς είπε ο κ. Μ. Κεφαλογιάννης..

Κ. Πουπάκης:«Η έλλειψη στέγης αποτελεί μία από τις πιο ακραίες μορφές φτώχειας και υστέρησης, ενώ συνιστά μέγιστη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.»

Με δέσμευση για τη βελτίωση της ευρωπαϊκής βάσης γνώσεων και της παρακολούθησης του φαινομένου των αστέγων απαντά η Κομισιόν σε σχετικές ερωτήσεις
Η Στρατηγική για την Ευρώπη 2020 και πιο συγκεκριμένα η υιοθέτηση της δέσμευσης για διάσωση τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων ευρωπαίων συμπολιτών μας από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό την ερχόμενη δεκαετία, πρέπει να καταστεί μια στέρεα βάση για την ενδυνάμωση της κοινωνικής προστασίας και την αποτελεσματική

Χρήματα για διαφημίσεις υπάρχουν! Για βιβλία στα σχολεία μάλλον όχι..

Μπράβο στους Φωστήρες του Υπουργείου Παιδείας.
Αντικατέστησαν τα βιβλία με διαφημιστικές καμπάνιες με προϋπολογισμό 1.168.500 ΕURΟ και με παράταση 1.000.000 το χρόνο.
Έκπληξη προκαλεί στην Εκπαιδευτική Κοινότητα η συνεχιζόμενη αλλοπρόσαλλη πολιτικής της Υπουργού Παιδείας στο θέμα της διαχείρισης των κονδυλίων του Υπουργείου.
«Σε μια περίοδο έντονης οικονομικής δυσπραγίας και αιματηρών μειώσεων μισθών από τους εκπαιδευτικούς και δαπανών από τις διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας,

Πολυνομοσχέδιο ή απλά «Σούπερ Μάρκετ»;

Του Θεόδωρου Καράογλου*
Το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, που κατατέθηκε στη Βουλή αποτελεί κατάπτυστη απόδειξη των λαθών, των παραλείψεων και των στρεβλώσεων, τα οποία διόγκωσε η καταστροφική, για τη χώρα, πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά επιχειρεί να διορθώσει. Στο..

Εξω φενών με τις εισπρακτικές

Ανενόχλητες, σαν να μην υπάρχει καμία νομοθεσία, συνεχίζουν να δουλεύουν οι εισπρακτικές εταιρίες, παρενοχλώντας χωρίς όρια και κανόνες όλους αυτούς που έχουν χρέη στις τράπεζες και δεν τα πληρώνουν. Μάλιστα, με το πολυνομοσχέδιο Βενιζέλου οι εν λόγω εταιρίες αναβαθμίζονται, αφού η δράση τους επεκτείνεται και στη συλλογή των φόρων.
Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Του Στράτου Γ. Σιμόπουλου*

Ρώτησα πρόσφατα ένα καλό φίλο, ο οποίος δραστηριοποιείται για δεκαετίες στο χώρο των κατασκευών, ποιος κατά τη γνώμη του ήταν ο καλύτερος υπουργός Δημοσίων Έργων, της Μεταπολίτευσης. Η απάντησή του με ξάφνιασε...

Τι θα κάνει ο Σαμαράς;


«Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες»  δήλωσε πριν από λίγη ώρα υψηλόβαθμο στέλεχος της Ν.Δ. 

Η αλήθεια είναι ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Ν.Δ., όπως και η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο, θα κρίνουν εν πολλοίς αν θα διαλυθεί ή όχι η μεταβατική κυβέρνηση των «εκσυγχρονιστών» του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Mariano Rajoy :«λέω όσα λιγότερα γίνεται»

Ενώ οι δικοί μας πήγαιναν στην Ευρώπη και όχι μόνο φλυαρούσαν....
αλλά και ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ την ΕΛΛΑΔΑ και αυτά πληρώνουμε τώρα.
Η στρατηγική «λέω όσα λιγότερα γίνεται» φαίνεται να έχει ωφελήσει τον Rajoy

Τι άλλαξε την τελευταία εικοσαετία στη ζωή μας;

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Δείτε την:

Η Ελλάδα διατηρεί ακόμη ένα ατού: Άνω του 90% των ομολόγων έχουν εκδοθεί βάσει του ελληνικού δικαίου. Έτσι οι όροι πληρωμής μπορούν να τροποποιηθούν κάθε στιγμή


Ακούς κ. Παπαδήμο ;;
Αλλη μια δικαίωση του Οlympia, μέσα από τους Financial Times
Ιδού τι γράφουν οι ΝΥΤ:
“Στο παρελθόν, οι διαπραγματεύσεις χρέους χωρών όπως η Αργεντινή, η Ουρουγουάη και η Ρωσία αφορούσαν χρέος ρυθμιζόμενο από το δίκαιο ΗΠΑ ή  Βρετανίας. Αυτό έδινε το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση στους μεγαλύτερους κατόχους ομολόγων, αφού μπορούσαν είτε να πιέσουν για καλύτερη συμφωνία, είτε να πάνε τις κυβερνήσεις σε ξένα δικαστήρια. Στην περίπτωση της Ελλάδας, περισσότερο από το 90% ” υπάγεται στον ελληνικό νόμο”Αυτό δίνει την ευχέρεια στην ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με νομικούς ειδήμονες, αν το επιλέξει, να τροποποιήσει τις συμβάσεις των ομολόγων και να εξασφαλίσει μια επωφελέστερη συμφωνία αναδιάρθρωσης, παρά τις αντιρρήσεις των ξένων πιστωτών.”
Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι Financial Times

Συμφωνία για το PSI εντός της εβδομάδας;

Πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph «βλέπουν» την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ελληνικής κυβέρνησης και ιδιωτών πιστωτών μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Ως σοβαρή ένδειξη για την ολοκλήρωση του PSI ως το τέλος της εβδομάδος αξιολογείται η επιστροφή του επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλς Νταλάρα στην Αθήνα. Η επιτυχής έκβαση των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα του χρέους, είναι το προαπαιτούμενο

e-Επιλογές της 18/01/2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ 19-1-1912 ..Έτρωγαν και τότε ξύλο οι πολιτικοί !!


Και έχασε και πλήρωσε...

Aυτά παθαίνει όποιος έχει νεύρα και σπάει τις ρακέτες του..

Ο Μάρκος Παγδατής πλήρωσε πρόστιμο 800 $, γιατί έσπασε τρεις ρακέτες στον αγώνα του με τον Πολωνό Stan Warwrinka.
Δείτε το βίντεο..

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Έτσι παρακολουθούν χιλιάδες τηλέφωνα ιδιωτών!

(του Σπύρου Τρίψα)
O «Μεγάλος Αδελφός» ζει και βασιλεύει. Χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και αποστολές μηνυμάτων βρίσκονται καθημερινά στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ, στο όνομα της εθνικής ασφάλειας. Με αυτή την κάλυψη, ωστόσο, παρακολουθούνται πολιτικοί, επιχειρηματίες και ιδιώτες, για άλλους λόγους και όχι βέβαια «εθνικούς». Ο ίδιος περιγράφει λεπτομερώς τα «κόλπα» των χειριστών των κέντρων και των συσκευών παρακολούθησης για να «μετατοπίζεται» ο στόχος

ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ –Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ

Ο κ. Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν λογοδοτώ μόνον απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη την οποία σέβομαι απεριόριστα, αλλά και απέναντι στον Λαό της Θεσσαλονίκης ο οποίος με την ψήφο του με όρισε ως εκπρόσωπό του στην Βουλή των Ελλήνων επί 17 χρόνια και επί 12 χρόνια ως Δήμαρχό του.
Έτσι αύριο (Πέμπτη 19.1.2012) δίδω

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Άνοιξε το επάγγελμα του νεκροθάφτη

Εργασιακός (και όχι μόνο) μεσαίωνας.

Αλήθεια υπάρχει κάποιος σοβαρός φορέας που να προασπίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων; Την ώρα που η χώρα πλήττεται από την ανεργία , υπάρχουν και εκείνοι που εργάζονται χωρίς να λαμβάνουν αμοιβές. Δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι του Alter που βρίσκονται σε δεινή θέση. Δεν είναι μόνο εκείνη της Χαλυβουργικής, είμαστε και όλοι εμείς οι αφανείς ήρωες.

25 αρχιτεκτονικές σχολές από 19 πόλεις πάνε Θεσσαλονίκη

Είκοσι πέντε αρχιτεκτονικές σχολές από 19 πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα από Κωνσταντινούπολη, Προύσα, Σεράγεβο, Λιουμπλιάνα, Τίρανα, Σόφια, Μπολόνια, Βενετία, Μπάρι, Βελιγράδι, Σκόπια, Βουκουρέστι, Λευκωσία, Αθήνα, Βόλο, Πάτρα, Χανιά, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 1η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε σήμερα με θέμα «Αρχιτεκτονική και πόλη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη».
Είκοσι πέντε αρχιτεκτονικές σχολές από 19 πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα από

H SPI Solar, μέσα σε έξι μήνες πήρε και δεύτερο έργο στον Έβρο..

Είναι το δεύτερο μεγάλης κλίμακας ελληνικό έργο για την SPI Solar σε έξι μήνες..

Η SPI Solar ("SPI"), μια κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία φωτοβολταϊκών («PV») εφαρμογών, παροχής υπηρεσιών προμήθειας και κατασκευής ("EPC") ανακοίνωσε σήμερα ότι, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία την απόκτηση των απαραίτητων συμβάσεων

Αδαείς ειδήμονες..

Το 202 π.Χ ο Αννίβας ηττήθηκε από τον Σκιπίωνα τον Αφρικανό στην μάχη της Ζάμας. Ήταν η πρώτη ήττα του Καρχηδόνιου στρατηγού από τους Ρωμαίους, μετά την οποία κατέφυγε στις ελληνιστικές αποικίες στην αυλή του βασιλέα Αντιόχου του Γ’ της δυναστείας των Σελευκιδών (εκτείνονταν από τα δυτικά παραλία της Μικράς Ασίας μέχρι την Ινδία).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του περιηγείτο στις πόλεις θέλοντας να μάθει περισσότερα για το ελληνικό πνεύμα και τον πολιτισμό. Σύμφωνα λοιπόν με τον Κικέρωνα σε μία από τις περιηγήσεις στην Έφεσσο,

Xατζημαρκάκης: σημαντική για την Ελλάδα, η αυξανόμενη επιρροή που αποκτά η Τουρκία στην περιοχή....

Tι άλλο θα ακούσουμε απ τον κ. Χατζημαρκάκη...
Ο Ελληνικής καταγωγής Γιώργος Χατζημαρκάκης μίλησε στον ανταποκριτή της TRT στις Βρυξέλλες.
Βαθαίνει μέρα με τη μέρα η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
Ο Γερμανός ευρωβουλευτής, Γιώργος Χατζημαρκάκης, πρότεινε μια ενδιαφέρουσα λύση.

Ο Χατζημαρκάκης κάλεσε τους Έλληνες που εργάζονται στην Ευρώπη να «επιστρέψουν στην χώρα τους» και έκανε αναφορά