Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Αυτοί που είπαν ότι θα βγάλουν τις κουκούλες τις φόρεσαν και σήμερα βανδάλισαν και το εκλογικό περίπτερο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πάτρα. Χθες είχαν βανδαλίσει και το εκλογικό κέντρο στην Καλαμάτα.
Όσο και αν νομίζουν ότι μας τρομοκρατούν, όσο και αν μας πετάνε λάσπες, όσο και αν δείχνουν το πρόσωπο του πλαστογράφου τους υπενθυμίζουμε ότι

Μπάμπης Παπασπύρος: Υπάρχει λύση και μπορούμε

Η δύναμη της γλώσσας!

Αναστασίου Φαραντάτου, Σχη ε.α. <55 ετών
Η είδηση:
«Στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη. Η κυρία Σταμάτη, στο απολογητικό της υπόμνημα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μια γυναίκα, όπως εγώ με την όποια παιδεία και αγωγή μου, γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν τον σύζυγό μου, στη θέση που βρισκόταν, τη διαδρομή που είχε, τη γοητεία που ασκούσε στη δική μου σκέψη και ψυχή, το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν, θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του, ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική - πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός, αφοσιωμένος άνθρωπος στον σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξαρτήτως οιουδήποτε κόστους και τιμήματος»
Όπως θα παρατηρήσατε αναφέρεται στη δράση του συζύγου της ως

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!

Γράφει ο Περσεύς Δίγαμμα
Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός καλείται με την ψήφο του να εκλέξει μια κυβέρνηση, που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ακούμε ότι η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα, με πλούσιο υπέδαφος, με πετρέλαια, με, με, με…αλλά που δυστυχώς είναι υπερχρεωμένη. Η απορία, που αυθόρμητα έρχεται στο νου μας είναι: «Καλά κύριοι, αφού η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, μια ευλογημένη χώρα, γιατί τόσα χρόνια δεν αξιοποιούσατε σωστά τον φυσικό και ορυκτό της πλούτο, αλλά δανειζόσασταν για να σπαταλάτε αλόγιστα σε φιέστες, το δημόσιο χρήμα;» . Και αφού είμαστε αυτάρκεις σε πρώτες ύλες (ακούμε για ουράνιο, τιτάνιο, όσμιο, πετρέλαια, φυσικό αέριο κλπ κλπ) γιατί περιέκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις και δεν αξιοποίησαν τόσα χρόνια αυτές τις πλουτοπαραγωγικές πηγές;

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός φορέας που παρουσίασε δημόσια, ΕΓΓΡΑΦΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Οικονομική Πρόταση Εξόδου από το Μνημόνιο και την Κρίση, με αναλυτικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα σημερινά αδιέξοδα της Ελληνικής Οικονομίας, οι οποίες συνοψίζονται στις εξής Ομάδες Δράσεων :
1. Σύσταση Ειδικών Επιτροπών
2. Δομικές Μεταρρυθμίσεις του Κράτους
3. Εξυγίανση του Τραπεζικού Συστήματος
4. Ενίσχυση της Ρευστότητας του Ελληνικού Δημοσίου
5. Μέτρα Ανακούφισης Νοικοκυριών και Βελτίωσης του Βιοτικού Επιπέδου
6. Φορολογικά Μέτρα Αναπτυξιακού Χαρακτήρα
7. Επενδύσεις και Ανάπτυξη

Βίντεο με τις αποδοκιμασίες σε Παπανδρέου – Βενιζέλο στην Πάτρα

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ

Ούτε 2% δεν απέδωσαν τα εισπρακτικά μέτρα της τελευταίας 3ετίας!

Μέτρα χωρίς τέλος, αλλά αποτέλεσμα ουδέν! Περισσότερες από 1.000 φορολογικές  διατάξεις –που για χωρέσουν χρειάστηκαν  περισσότερες από 600 σελίδες Εφημερίδων της Κυβερνήσεως- ψήφισε η ελληνική βουλή την τελευταία τριετία.
Όσους φόρους και αν βάλανε όμως, όσα εισπρακτικά μέτρα και  αν πήραν οι κυβερνήσεις της εποχής της κρίσης από το 2009 ως σήμερα, περισσότερα  λεφτά στα ταμεία δεν μπήκαν, αποδεικνύοντας εν τέλει και πως … «δεν υπήρχαν» (τουλάχιστον από φόρους). Το σοκ  που προκάλεσαν τα ατελείωτα μέτρα  πάγωσε την αγορά και όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής  Αρχής , ενώ το ΑΕΠ της χώρας  βούλιαζε, οι κρατικές εισπράξεις διατηρούνταν απλώς στα ίδια επίπεδα. Την ίδια ώρα όμως αυξάνονταν και οι τόκοι  που πλήρωνε το κράτος, οι οποίοι «κατάπιαν» και τα όποια επιπλέον κονδύλια είχε εισπράξει δια των  φόρων το κράτος.

Το θλιβερό σαράβαλο του ΠΑΣΟΚ Σημίτη υπάρχει ακόμα. Απόσυρση τώρα και για πάντα !....

Του Γ.Δ
[Το στηρίζουν οι συντεχνίες του Δημόσιου τομέα.]
Έσκασε μύτη ο "Αρχιερέας" μέσα στις εκλογές....κι' ο Βενιζέλος "αφελώς",  νομίζει ότι "κρατάει" το "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ !
Ευάγγελε, είσαι ο τελευταίος τροχός  στην "πράσινη σακαράκα",  άλλες σκοτεινές δυνάμεις -όπως πάντα-   κρύβονται στα "σκουριασμένα γρανάζια"  και  "συνθλίβουν" τους πολίτες,  "ροκανίζοντας" ότι ακόμα απέμεινε στην έρμη την Χώρα μας.
Την πάτησες φίλε, εκμεταλλεύτηκαν την "βαβούρα" σου για πολιτική ανέλιξη, σε χρησιμοποίησαν κανονικά -αν είχες "αγαθές" προθέσεις- και τώρα σε πάνε στα αζήτητα.... στον "παλιατζή" της ιστορίας.
Έτσι μαζί με σένα, μας παίρνει ο διάολος  -και μας "σηκώνει"-  κι' εμάς το λαό.
 

Νέες προκλήσεις της Τουρκίας στο Καστελόριζο

Αδειες εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελορίζου, οι οποίες περιλαμβάνουν και κομμάτι ελληνικής υφαλοκρηπίδας, δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Αθήνας. Η κίνηση αυτή εκ μέρους της Αγκυρας ...έρχεται μία ημέρα μετά και την έναρξη γεωτρήσεων στο ψευδοκράτος από την τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου (ΤΡΑΟ). Αποτελεί σαφώς πρόκληση, αλλά δεν αναμένεται άμεσα κάποια ενέργεια εκ μέρους της τουρκικής πλευράς. Δεν πρέπει όμως να περάσει απαρατήρητο ότι η
Αγκυρα επιμένει να προβαίνει σε προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Καστελορίζου για να καταστήσει σαφές ότι έχει δικαιώματα και απαιτεί αυτά να γίνουν σεβαστά. Αλλωστε, η τουρκική θέση είναι ότι το Καστελόριζο δεν έχει ούτε υφαλολρηπίδα ούτε ΑΟΖ.

Mην αφήσεις κανέναν να με κάνει να κλαίω...


Η απίθανη γεωγραφία των ονομάτων

Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ
Ζούμε σε έναν κόσμο, όπου το όνομα είναι το ήμισυ του παντός. Αν, μάλιστα, είναι ένα όνομα καλό και άξιο, τότε είναι το όλον της αρχής. Η ονοματοδοσία είναι έμφυτη στον άνθρωπο και σύμφυτη με την απόκτηση της λογικής του. Είναι στην πραγματικότητα μια συνέπεια της λογικής και της ανάγκης της να ξεχωρίζει τα πράγματα, ώστε να αναπτύσσει τη δομή της. Για αυτό τα ονόματα είναι πάντα λογικά, ώστε να περιγράφουν αυτό που έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση και να προσδιορίζουν με ακρίβεια αυτό το οποίο ονομάζουν. Το όνομα είναι γνώση για τον άνθρωπο. Το όνομα μεταφέρει αυτόματα ιδιότητες και πληροφορίες. Το όνομα κάνει ένα πράγμα πιο οικείο, πιο γνώριμο και για αυτό το άγνωστο προκαλεί συνήθως ανασφάλεια και φόβο.
Όταν δίνεις όνομα σε κάτι, είναι σαν να το κατέχεις αντιληπτικά, να το γνωρίζεις. Το όνομα ακόμη λειτουργεί και σαν μια εικόνα.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ : Έσκισε καλσόν

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Στρατηγός Μακρυγιάννης – Κων/νος Κουκίδης (ξεχασμένες επέτειοι)

Για την 27 Απριλίου μνημονεύουμε δύο επετείους………το θάνατο του στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη και την αυτοθυσία του εύζωνα Κων/νου Κουκίδη. Σε ένδειξη τιμής παρατίθενται σύντομες αναφορές στα εν λόγω πρόσωπα που με τις πράξεις και το έργο τους εμπλούτισαν το πάνθεον των Ελλήνων ηρώων. 
************************
Στρατηγός Ιωάννης Μακρυγιάννης 
Ο ΒΙΟΣ του Μακρυγιάννη είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του Ελληνισμού στα εξήντα πρώτα χρόνια του περασμένου αιώνα. Γεννήθηκε στα 1797 και πέθανε στις 27 Απριλίου 1864. Δεν είναι δυνατό να σας τον διηγηθώ. Το μόνο που θα προσπαθήσω είναι να σας δώσω λίγα ακόμη παραδείγματα από τ’ Απομνημονεύματα, του πώς βλέπει και αντιδρά ο Μακρυγιάννης στα γεγονότα. Γιατί η ιστορία του Μακρυγιάννη είναι περισσότερο από μια ιστορία γεγονότων. Είναι μια ιστορία των συναισθημάτων του λαού του στη μεγάλη αυτή περίοδο που γέννησε τη σημερινή Ελλάδα. 

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Άστραψε και βρόντηξε από τα Γιάννενα.

Με την παρουσία του Πάνου Καμμένου  τελέστηκε ο αγιασμός σήμερα το μεσημέρι στο εκλογικό γραφείο των Ανεξάρητων Ελλήνων στα Γιάννενα.  Σε μικρή συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ αλλά και τον κόσμο που ήταν παρών είπε:
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία της νίκης που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα προχωρήσει μέχρι στο Καστελόριζο και μέχρι στη Γαύδο, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στα Γιάννενα, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε σήμερα με τις ευλογίες της εκκλησίας τα
καινούρια μας γραφεία, ένα κίνημα που ξεκίνησε από τους πολίτες εδώ και περίπου δυόμιση μήνες, που ένωσε Έλληνες ανεξαρτήτως παλιάς ιδεολογικής τοποθέτησης, με κοινές αρχές, με κοινές αξίες και με την ελπίδα να απελευθερώσουμε το τόπο μας από αυτούς που απειλούν την Εθνική κυριαρχία της χώρας.

O BENIZEΛΟΣ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE


Ο εκπρόσωπος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ δήλωσε πριν από λίγο:
«Ευχαριστούμε τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο που αποδέχθηκε και προσχώρησε στη δημόσια τοποθέτηση - πρόσκληση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το debate και τους όρους του, όπως τη διατύπωσα χθες το απόγευμα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μετά το τέλος της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής.

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΗ...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση αναψυκτικών - Δεν συντρέχει κίνδυνος για την δημόσια υγεία

Εκτός αγοράς βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα των ανακληθέντων ανθρακούχων αναψυκτικών Coca Cola και Sprite, αποτέλεσμα της ετοιμότητας που επέδειξαν ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και η ίδια η «Coca - Cola Τρία Έψιλον». Για αυτά τα αναψυκτικά έχει γίνει πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρουν στελέχη του ΕΦΕΤ, δεν διατρέχει κίνδυνο η δημόσια υγεία, κάτι που είχε επισημάνει εξαρχής η εταιρεία, βάση των εργαστηριακών ελέγχων από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Αντίσταση στην επίθεση που σχεδιάζουν πάνω στην ατομική και οικογενειακή μας ιδιοκτησία

Της Έλενας ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
Βουλευτής Α’ Αθηνών – Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ένας από τους κύριους λόγους, αν όχι ο κυριότερος, που θα κληθεί ο Ελληνικός Λαός να καταψηφίσει στις 6 Μαϊου τους συγκυβερνώντες εντολοδόχους της Τρόϊκας, είναι η απροκάλυπτη επίθεση που εξαπολύεται κατά της ατομικής και οικογενειακής ιδιοκτησίας, ειδικά σε σπίτια, οικόπεδα και χωράφια.
Πέρα από τους φόρους και τα έκτακτα χαράτσια που έχουν ήδη επιβληθεί, με πιο επαχθές εκείνο που συνδέθηκε με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, τώρα προγραμματίζεται να επιβληθεί φόρος ιδιοκατοίκησης. Με άλλα λόγια, θα πληρώνεις φόρο επειδή μένεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι που με κόπο απέκτησες, έχτισες, ή που σου κληροδότησαν οι γονείς σου. Με βάση ποια λογική;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ “ΣΤΡΑΤΗΓΟ” ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ “ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ”!

olympiada

ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΙΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ… Πάλι όμως τους χαλάμε τα σχέδια.

Προχθές το βράδυ το επικοινωνιακό επιτελείο του Βενιζέλου πραγματοποίησε σύσκεψη πανικόβλητο από τις δημοσκοπήσεις και τις έρευνες που δείχνουν την ελάχιστη συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ παρά την “αλλαγή”.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων, γνωστός μας και λατρεμένος δημοσιογράφος του ΔΟΛ (μιλάμε για τρελλό έρωτα που του έχουμε), υψηλόβαθμο στέλεχος του Mega (μιλάμε για ΠΟΛΥ υψηλόβαθμο), ένας πιο “μετροπαθής” από τον “Βασικό Μέτοχο” και συντόνιζε ποιός λέτε;

Η πρόκληση και η περιφρόνηση του λαού δεν έχει τελειωμό...

Γράφει ο Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης (Χάρρυ Κλυνν)  
Κούφια λόγια, ήχοι τριγμών κατάρρευσης στη χώρα των λωτοφάγων...
Λόγοι άξεστοι, προκλητικοί, απρεπείς, σε μια χώρα που βυθίζεται ολοένα και πιο πολύ στην ανυποληψία.
Αστέρες της πολιτικής ντροπής  και της δημοσιογραφίας του τίποτα σέρνονται σαν τα ερπετά στους βάλτους των συμβιβασμών, της ανοχής και της υποταγής, της πολιτικής ασχήμιας και του ασύστολου ψεύδους...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ” ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Νέα ανακοίνωση της ΕΥΠ και νέα προσφυγή στην δικαιοσύνη για τον συνεχιζόμενο αυτοδιασυρμό μίας ιστορικής εφημερίδας. Φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, ή έχουν κερδίσει τόσα που δεν τους νοιάζει. Ντροπή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαψεύδεται για μια ακόμη φορά, με απόλυτο τρόπο, ότι ο κ. Βασίλης Χήτος έλαβε χρήματα από την ΕΥΠ.

Ν.Παπανδρέου: "Υπογράψαμε το μνημόνιο χωρίς να ξέρουμε το οικονομικό περιεχόμενό του"

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου σύμφωνα με τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με το ΔΝΤ χωρίς τα κατάλληλα στελέχη.
Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Ν. Παπανδρέου στην «Οικονομική Επιθεώρηση» Μαΐου 2012, η Τρόικα είχε στείλει στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση οικονομολόγους και εμείς διαπραγματευτήκαμε με… δικηγόρους.
Ουσιαστικά από αυτά που αναφέρει ο Ν. Παπανδρέου η κυβέρνηση του αδελφού του, παρέδωσε την χώρα αμαχητί στην ΤΡΟΙΚΑ αφού δεν υπήρχαν τα κατάλληλα στελέχη από ελληνικής πλευράς για να διαπραγματευτούν προς όφελος των ελληνικών συμφερόντων.
Και συνεχίζει ο Ν. Παπανδρέου,

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:
Η Εθνική Αντιπρόταση,το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι σαφές και συγκεκριμένο. Όταν μας δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσουμε μέσα στη Βουλή να το ψηφίσουν όποιοι συμφωνούν με αυτό, χωρίς εκπτώσεις στα αντισυνταγματικά μνημόνια , τους τοκογλύφους δανειστές, τα εθνικά μας ζητήματα και άλλα κρίσιμα θέματα όπως το μεταναστευτικό.
Εμείς εν κρυπτώ ή παρασκηνιακές συμφωνίες δεν κάνουμε. 

Spiegel: Tότε που οι Έλληνες μας κορoϊδευαν που αγοράζαμε μια φέτα καρπούζι

«Βάλτε μου μια φέτα καρπούζι και τέσσερις ντομάτες». Ένα νέο προκλητικό δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel για τις αλλαγές στις αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει το περιοδικό, στην Ελλάδα βλέπαμε παλιότερα ως… ανέκδοτο τις καταναλωτικές συνήθειες των Γερμανών!
Τώρα όμως λόγω κρίσης τα πράγματα άλλαξαν…

Mελετώντας τον εκλογικό νόμο...

Του Β.Κ
Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι-  τα εξής:                       
Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε -κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και μόνον αυτές.
Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!)  και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;
Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;   
                           
Έχουμε και λέμε        

Mια δασκάλα υποψήφια βουλευτής στην Ηλεία που αξίζει τη ψήφο σας

Η ίδια αναφέρει : "Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας και μεγάλωσα στη Ζαχάρω όπου και τελείωσα το Λύκειο.
Αποφοίτησα απο την Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου Κρήτης το 1987 και απ' το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών το 2006.

 
Εργάζομαι στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και είμαι παντρεμένη με τον Γίωργο Μαχαίρα ελεύθερο επαγγελματία απο τον Πύργο.
Είμαι υποψήφια βουλευτής στο Νομό Ηλείας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  "

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Στις πλατείες και τους δρόμους της Λάρισας περπάτησαν σήμερα το πρωί οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. 

Μοίρασαν την ιδρυτική διακήρυξή τους και ενημέρωσαν τον κόσμο για τις θέσεις του Κινήματος και το εφικτό οικονομικό πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα και τις οικογένειές μας από το μεθοδευμένο αδιέξοδο. Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ο Ρέμος Καλλιτέχνης

Το μόνο όφελος

Γράφει ο Ευθύλογος
Είναι γνωστό ότι το τελευταίο καταφύγιο των κάθε λογής πολιτικών απατεώνων είναι η δήθεν άγνοια. Μόνο που τώρα πλέον αυτό το καταφύγιο είναι άχρηστο.
Κανένας πολιτικός γκαζοτενεκές δεν θα τολμήσει να πει:
- Δεν ξέραμε την κατάσταση.

- Βρήκαμε υπερβολικό έλλειμμα.
- Βρήκαμε καμένη γη.
- Αγνοούσαμε το μέγεθος του χρέους.
- Βρήκαμε άδεια ταμεία.
Αυτό είναι και το μόνο όφελος από την καταστροφή της Ελλάδας που επί χρόνια την προσπαθούσαν τα.........

Στη Μακεδονία και την Θράκη ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Μιχάλης Γιαννάκης


Στην ακριτική Θράκη περιόδευσε τις τελευταίες δύο μέρες ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υπ. Βουλευτής Επικρατείας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης. Στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, το νομό Ροδόπης, ο Μιχάλης Γιαννάκης πραγματοποίησε σύσκεψη με τους υποψήφιους βουλευτές του κινήματος στο νομό και συνομίλησε με τους Ακρίτες της Κομοτηνής για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του νομού.
Ανάλογες συσκέψεις με τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές πραγματοποίησε χθες ο Μιχάλης Γιαννάκης και στις πρωτεύουσες των νομών Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας ενώ έδωσε συνέντευξη σε όλους του τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς αναπτύσσοντας τις θέσεις και τις αρχές του κινήματος.

Με στόχο μια Ελλάδα δυνατή για τους Έλληνες με ηθική, αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη για όλους τους πολίτες.

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1982 και είμαι το πρώτο παιδί 6μελούς πολύτεκνης οικογένειας.
Ο πατέρας μου Μιχάλης Μπανιώρας είναι Μαθηματικός και η μητέρα μου Ξανθίππη Κουλάνδρου Μπανιώρα  εργάζεται ως εκπαιδευτικός.
Σπούδασα Δημόσιες Σχέσεις και Επικοινωνιακή Πολιτική στο Τ.Ε.Ι. Καστοριάς από όπου και αποφοίτησα το 2007
Στην διάρκεια των σπουδών μου διετέλεσα Πρόεδρος των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Εργάζομαι ως ιδ. υπάλληλος στον εκπαιδευτικό οργανισμό TOMH GROUP
Υπηρέτησα κανονικά την στρατιωτική μου θητεία στο στρατο ξηρας στο σωμα των διαβιβασεων.

Μετά την Δημόσια Περιουσία, Θέλουν τα Σπίτια μας! Με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ τους Απαντάμε! 7 Μαϊου ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Aυγερινός Κ.Χατζηχρυσός, Εμπορος
Υποψήφιος Β’ Πειραιά, 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Θέλουν τα σπίτια μας! Υπερβολικό…θα ήταν αν δεν είχαμε τόσες απονωτές δηλώσεις αλλά το κυριότερο και αποφάσεις που βήμα-βήμα μας οδηγούν εκεί!
Το τελευταίο “πακέτο σωτηρίας” είναι τόσο “σίγουρο” ότι θα βγεί που κι οι ίδιοι που το ψήφισαντο υπόγραψαν και τώρα ζητούν την ψήφο σας για να εφαρμόσουν, κάνουν προκαταβολικά “υποθήκη – προσημειώσεις” όλης της Δημόσιας Περιουσίας …!
Τέτοια σιγουράτζα ούτε στο…στοίχημα…σκέτο παρολί !

ΑΝΔΡΕΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΩ


Μπάμπης Παπασπύρος: Συνέντευξη στην ΕΡΑ 98.3

Ακούστε την συνέντευξη του Μπάμπη Παπασπύρου στον Γιάννη Γιάτσο και στη ΝΕΤ 98.3

“ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”


(του Σμηναγού ε.α. Νικολάου Πίτατζη, υποψηφίου Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης)
Ελάτε να πάμε μαζί μια βόλτα στο Σύνταγμα. Μόνο που θα σας παρακαλούσα να αγνοήσετε τον θόρυβο που προκαλούν με τόσο βάναυσο τρόπο αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η υποταγή και η δουλεία είναι μονόδρομος για τους Έλληνες. Αυτός ο θόρυβος είναι που θολώνει το νου και οδηγεί σε απόγνωση. Αντί της ατραπού της απόγνωσης έχω να σας προτείνω έναν ήρεμο περίπατο στο Σύνταγμα. Επιτρέψτε με να σας ξεναγήσω:
Στάση Πρώτη: Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Δεν χαρίστηκε από κανέναν, αλλά αποτελεί κεκτημένο των Ελλήνων που αποκτήθηκε με αίμα, κόπο, επιμονή, αυταπάρνηση και αδιάκοπο αγώνα. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα ως απόσταγμα σκέψης, ανθρώπων σοφών. Για πολλούς λαούς και ανά τους αιώνες, ο Ελληνισμός, που αποτελεί την πιο ανοικτή δομή για όλο τον κόσμο, ταυτίστηκε με τη Δημοκρατία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ VS "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ"


Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων κ. Βασίλης Χήτος, όπως είναι ήδη γνωστό, προσφεύγει άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των υπευθύνων της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" για το πρωτοσέλιδο πλαστό και συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος του. Την υπόθεση ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη (φώτο) - υποψήφιος και ο ίδιος στη Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες - ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Ο Βασίλης Χήτος είναι φίλος και συμμαχητής μου. Μου έδωσε την εντολή να προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των αυτουργών, φυσικών και ηθικών, του ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος εις βάρος του.

Περί πολιτικής………ρήσεις

Στην πολιτική, όπως και στον πόλεμο, η χαμένη στιγμή δεν ξανάρχεται πλέον.
Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος στρατηλάτης & αυτοκράτορας
Μια από τις τιμωρίες που σε αποτρέπουν να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν κατώτεροί σου.
Πλάτων, 427-347 π.Χ., φιλόσοφος
Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική.
Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957
Πολιτική είναι η ικανότητα να παρουσιάζεις σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγείς αύριο γιατί δεν έγινε.
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός Πρωθυπουργός , Νόμπελ 1953
Μην πείτε στη μητέρα μου ότι ασχολούμαι με την πολιτική. Νομίζει ότι είμαι πιανίστας σε οίκο ανοχής.

Καμία συνεργασία με όσους ψήφισαν τα επαχθή μνημόνια


Οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βρέθηκαν στην Ελασσόνα και περπάτησαν τόσο στη Λαϊκή αγορά, όσο και στους εμπορικούς δρόμους της πόλης. Μοίρασαν την ιδρυτική διακήρυξή τους και παρέπεμψαν σε όσους έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον προγραμματικό τους λόγο στην ηλεκτρονική σελίδα τους. Έγιναν δέκτες της απογοήτευσης των πολιτών για τα δύο μεγάλα κόμματα που ψήφισαν το μνημόνιο καθώς γνωρίζουν τις δυσκολότερες ημέρες που έρχονται και για το λόγο αυτό με μεγάλη αγωνία αναζητούν άλλη λύση και εναλλακτική διαδρομή για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Ο Πανός Καμμένος στην Πόπη Τσαπανίδου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι έβαλαν «πόδι» και στην Τράπεζα της Ελλάδος


Από τον Οκτώβριο του 2011, κάτι έχει… αλλάξει στην Τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ...

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Ο τρόμος του Γ.Παπανδρέου μπροστά στον Π.Καμμένο

Ένα πανάκριβο δώρο έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στον Πάνο Καμμένο: Του επιτέθηκε μετωπικά και σε προσωπικό επίπεδο αποκαλώντας τον μάλιστα, "τέρας"!
Και όταν σε έναν πολιτικό του επιτίθεται σε προεκλογική περίοδο, ένας άλλος πολιτικός όπως ο Γ.Παπανδρέου ο οποίος στην ψυχή του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως κόμματος, θεωρείται κάτι μεταξύ "προδότη και ξεπουλημένου", τότε μόνο όφελος μπορεί να έχει ο Πάνος Καμμένο ο οποίος πλεόν αναδεικνύεται στη μοναδική προσωπικότητα του κεντροδεξιού χώρου που έχει τολμήσει να αντιπαρατεθεί με οξύ τρόπο στο καθεστώς Παπανδρέου.
Έτσι λοιπόν το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποιεί «ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας», ενώ απευθύνεται στη ΝΔ στην οποία λέει «να χαίρεται το τέρας που δημιούργησε».
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Λάρισα

Τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μ. Αλεξάνδρου 29, εγκαινιάστηκαν πριν λίγες ώρες, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού καθώς και φίλων του κινήματος.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Μετά τις γραφικές δηλώσεις και ανακοινώσεις είτε του Εκπροσώπου του συμμετόχου της συγκυβέρνησης της τρόϊκας Γιάννη Μιχελάκη είτε του οργάνου του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ,για την άθλια υπόθεση της πλαστογραφίας-λασπολογίας σε βάρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του υποψηφίου του στα Ιωάννινα δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου,έρχεται τώρα η απόλυτη αποδόμηση τους.
Ο διοικητής της ΕΥΠ Πρέσβης Κωνσταντίνος Μπίκας, έδωσε στην δημοσιότητα την μηνυτήρια αναφορά του, με την οποία ξεσκεπάζει με ατράνταχτα επιχειρήματα τους πλαστογράφους, τους οποίους επί της ουσίας τους εκθέτει ή ως ερασιτέχνες ή ως ηλιθίους στο στήσιμο προβοκάτσιας.
Σε ανακοίνωση της, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αναφέρει ότι ο διοικητής της υπηρεσίας κατέθεσε στην Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, κα Ελένη Ράικου, την μηνυτήρια αναφορά για το σημερινό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.

Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!

Τα 'μαθες Γιώργο τα νέα;;
Βόμβα μεγατόνων από τον ομογενή βουλευτή της Ρωσίας Ιβάν Σαββίδη!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης στο Κρήτη TV 25/4/2012
Δείτε το βίντεο

ΕΥΠ: πλαστή και κατασκευασμένη η απόδειξη που δημοσιεύτηκε για τον Χήτο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 
  Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα λάσπης του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών εξέδωσε ανακοίνωση, την οποία και παραθέτουμε:
 
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Aθήνα, 25 Απριλίου 2012
                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
           Η χρηματική απόδειξη στην οποία αναφέρεται το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», με τίτλο «Έμμισθος της ΕΥΠ,  υποψήφιος Βουλευτής» και κατά την οποία η ΕΥΠ φέρεται να έχει δώσει 30.000 ευρώ στο δημοσιογράφο κ. Βασίλειο Χήτο είναι καθ’ ολοκληρία πλαστή και κατασκευασμένη.
Συνακόλουθα δε, το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας διαψεύδεται στο σύνολό του με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Εντός της ημέρας, ο Διοικητής της ΕΥΠ, κ. Κωνσταντίνος Μπίκας θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές κινήσεις.
Ένα τόσο σοβαρό θέμα όφειλε να είχε διασταυρωθεί από την εφημερίδα,  πριν από τη δημοσίευσή του.
 

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Πριν απο λίγο,μέσω του προσωπικού του facebook,o Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,απάντησε ως εξής στους πλαστογράφους της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Panos Kammenos κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
Οι πλαστογράφοι που διαδέχτηκαν τόν Μιχελάκη στόν Ελεύθερο τύπο νομίζουν ότι εκτελώντας συμβόλαια τών χαλκείων τής τρόικας θα ανακόψουν το τσουνάμι τών Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ας αρκεστούν στίς πλαστογραφίες υποτίτλων και ας μήν ξοδέψουν τίς μαύρες σακούλες τών αργυρίων λάσπης, θα τις αποδόσουν πίσω στόν Ελληνικό λαό αφού πληρώσουν στήν ποινική δικαιοσύνη .

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ.

 
olympiada
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: ----- "H απάντηση της εφημερίδας Ο Ελεύθερος Τύπος δημοσίευσε σήμερα έγγραφο της ΕΥΠ με σφραγίδες και υπογραφές. Οι εμπλεκόμενοι ισχυρίζονται ότι το έγγραφο είναι πλαστό. Εμείς απαντούμε ότι η Δικαιοσύνη και η επιστήμη έχουν απεριόριστες δυνατότητες να εξετάσουν την αυθεντικότητα του εγγράφου. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού." ------- ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΗΤΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ.

olympiada 

Σε ένα καθεστώς ανεξήγητης λύσσας όπου έχει χαθεί κάθε όριο ηθικής, η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος βγαίνει σήμερα πρωτοσέλιδο με "τρανταχτή απόδειξη" που θυμίζει συνταγογράφηση σύμφωνα με την οποία ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος, υποψήφιος με τους ανεξάρτητους Έλληνες ήταν αμοιβόμενος της ΕΥΠ.

Εμείς δεν θα περιμένουμε διαψεύσεις ή αντιδράσεις για τα αυτονόητα. Το θέμα των απορρήτων δαπανών και την μεθοδολογία τους το γνωρίζουμε καλά αφού οι δικές μας αποκαλύψεις είχαν πάει στην βουλή για τα κατορθώματα του περιβάλλοντος Παπανδρέου. Την κωδικοποίηση, την καταστροφή των εγγράφων κλπ.

Αυτά που έκανε ότι δεν ήξερε η Στάη και ο Φελέκης...

Αυτά που δεν ήξεραν η Στάη και ο Φελέκης στην συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο ο Πάνος Καμμένος ΝΕΤ όταν ανέφερε ότι ο Πούτιν ήθελε να μας δανείσει 26 δις..και ότι έχουν γίνει και δηλώσεις
Αυτά που δεν ήξεραν ....τα έγραφε η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ στις 14 Ιουλ.2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΟΥΜΑΣ

«Η Ρωσία έδινε δάνειο, η Ελλάδα αδιαφόρησε»

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας, επικεφαλής της 5ης Περιφέρειας του ΣΑΕ και «τσάρος του Ροστόφ», στις όχθες του Δον.
Ο Ιβάν Σαββίδης μιλάει στον ανταποκριτή της «Ε», Θ. Αυγερινό «Ηρθε ο Παπανδρέου στη Ρωσία πέρυσι τον Φεβρουάριο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθε. Ο ηγέτης της Ρωσίας ήταν έτοιμος να δώσει 25 δισ. ευρώ, δεν έχω λόγο να μην το πω δημοσίως, γιατί έχω ο ίδιος γνώση του ζητήματος. Και ήταν μάλιστα έτοιμος να τα δώσει ως πρώτη δόση βοήθειας στην Ελλάδα, όμως, δυστυχώς...

ΤΟ αδιέξοδο... που έφερε η "εγκληματική" υπογραφή του δευτέρου μνημονίου!

Αφιερωμένο σε όσους πίστεψαν σε μνημόνια...(ιδιαίτερα το δεύτερο...)
Αλλά και σε αυτούς που νομίζουν ότι τα "¨διαπραγματεύτηκαν"...

Του αγαπημένου μας Βασίλη Βιλιάρδου
....Ειδικά μετά την «εγκληματική» υπογραφή του δευτέρου μνημονίου, μέσα από την οποία το εξωτερικό χρέος μας δεν μπορεί πλέον να μετατραπεί σε δραχμές, τυχόν υιοθέτηση του εθνικού νομίσματος αφενός μεν θα.... ...

Η λιτότητα βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία

Η ΕΕ αντιμετωπίζει την κρίση χρέους με λιτότητα. 
Μια πολιτική που απορρίπτουν οι ευρωπαίοι πολίτες στις περισσότερες χώρες, καταψηφίζοντας τις κυβερνήσεις τους.
Η κυβέρνηση του Μαρκ Ρούτε στην Ολλανδία είναι η όγδοη κυβέρνηση της ΕΕ που αποχαιρετά την εξουσία στα συμφραζόμενα της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη. Μια κρίση που έχει βγάλει στους δρόμους εκατομμύρια ανθρώπους από την Αθήνα έως τη Ρώμη και τη Μαδρίτη και έχει οδηγήσει σε πρωτοφανείς κυβερνητικές ανατροπές. Ενδεικτικό της αποσταθεροποίησης είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα σημειώνεται διάλυση και ανασύνθεση της υφισταμένης κομματικής γεωγραφίας, με τις δημοσκοπήσεις να θέλουν τουλάχιστον 9 κόμματα στη Βουλή και κανένα από αυτά να μην είναι σε θέση να κυβερνήσει μόνο του. Στην Ιταλία η κυβέρνηση Μόντι με τους τεχνοκράτες του είναι αντιμέτωπη με μια ισχυρή κοινωνική αντιπολίτευση που αντιδρά στις εργασιακές μεταρρυθμίσεις. Η κρίση χρέους διχάζει και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Περιοδία του Πάνου Καμμένου με το λεωφορείο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 25/4/12
 • Θεσσαλονίκη
 • Νάουσα
 • Βεροια
 • Κοζάνη
  Πέμπτη 26/4/12
 • Γρεβενά
 • Ιωάννινα 
 • Ηγουμενίτσα
 • Πρέβεζα
 • Αρτα
 • Αγρίνιο
  Παρασκευή 27/4/12
 • Πατρα
 • Πύργος
 • Καλαμάτα 
 • Σπάρτη
  Σάββατο 28/4/12
 • Τρίπολη
 • Ναύπλιο
 • Κόρινθος

To βίντεο με την συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στην ΝΕΤ

Δείτε το βίντεο Εδώ

Εκλογές 2012:Μιχαλάτος Παναγιώτης

Άλλος ένας άλλος φίλος μπλόγκερ ο Μιχαλάτος Παναγιώτης, είναι Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ :Κι ύστερα ήρθαν οι "μ' έγλυψες"

Μάθετε σκουλήκια της διαπλοκής, νευρωτικές “εκσυγχρονίστριες”, σύγχρονοι εφιάλτες τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΙΔΑ από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΣΕΒΑΣ.

Πάνος Καμμένος - Νίκος Θεοχάρης: Μια μακροχρόνια φιλία που έγινε συνεργασία

Η πολύχρονη φιλία του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας Νίκου Θεοχάρη με τον Πάνο Καμμένο ήταν το αρχικό έναυσμα για την αποδοχή της πρόσκλησης από τον υποψήφιο βουλευτή Πιερίας να συμμετάσχει τον αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μια άλλη ανεξάρτητη Ελλάδα.

Στη φωτογραφία ο Νίκος Θεοχάρης με τον Πάνο Καμμένο στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν σε αποστολή της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής το Δεκέμβριο του 2006.

Συγκυβερνήσατε στο λάθος κ. Σαμαρά;

Σφίγγει όλο & περισσότερο αυτός ο χυδαίος πόλεμος...

Με φωτιά & τσεκούρι αρματωμένοι στον "χορό του Ζαλόγγου"..
Σφίγγει ακόμα περισσότερο ο πόλεμος..τα ΛΟΥΚΕΤΑ θα γινουν Τσεκουρι και τα ΧΡΕΗ φωτιά.
Η ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..παρα-ξέφυγε.. αφού πρώτα ήρθε σε μετωπική ρήξη ..με την κοινή λογική.
Το χρηματοπιστωτικό αφού στράγγισε την αγορά από ρευστό..ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΝΤΑΣ...ήρθαν και οι περίφημες  ΑΝΑΚΑΙΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ των Τραπεζων  με ΛΕΦΤΑ  των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ..που εξαθλιώνονται ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ & ΧΥΔΑΙΑ αφού το μόνον που ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ (25% σε ΦΩΣ-ΝΕΡΟ-ΔΕΗ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) είναι το  κόστος ζωής τους -είμαστε στο 2012-.. και τα εισόδημα ΣΥΝΕΧΩΣ  να μειώνονται ...

Ηγέτες κι ηγέτες ........

Έρχονται σήμερα κάποιοι ως οι “καταλληλότεροι”, για να μοιράσουν τα ….ψίχουλα στους πεινασμένους και καταδικασμένους.
Είναι ένα έργο κι αυτό, μια αποστολή "Θεάρεστη" που ίσως μπορούν να τη φέρουν εις πέρας....
Έχουν δεχθεί με κρυφή ικανοποίηση την όλη κατάσταση που έχει έρθει στα μικρά τους μέτρα, για να μπορούν να τη διαχειριστούν.
Κι όμως, αν τους ρωτήσεις, θα σου μιλήσουν για …δημιουργία ….και όχι για ...διαχείριση !!!
Βλέπουμε κι ακούμε μπόλικους επίδοξους πολιτικούς αρχηγούς τελευταίως…..
Μπορεί όμως κανείς με ευκολία να διακρίνει τους πραγματικούς ηγέτες από τους μικροπρεπείς, τους εκδικητικούς μικρόψυχους και τους πάσης φύσεως “εξαθλιωτές” μικρούς και μεγάλους, των οποίων το σκεπτικό ελάχιστα διαφέρει κατά βάση από αυτό της τρόϊκας…..

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔIAΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Το κοινό Δελτίο Τύπου ΕΛΣΤΑΤ-EUROSTAT αναδεικνύει το αδιέξοδο της
Ελληνικής Οικονομίας και την απόλυτη αναποτελεσματικότητα του μνημονίου.
Οι πολίτες έχασαν πάνω από το 25% των εισοδημάτων τους μεσοσταθμικά και βέβαια πάνω από 1.000.000 έχασαν την δουλειά τους.
Παρά τις περικοπές οι δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης μειώθηκαν μόνο κατά 0,1% του ΑΕΠ! Άρα οι σπατάλες συνεχίζονται από τους συγκυβερνώντες.
Οι συνταξιούχοι απειλούνται από την απώλεια των 12 δις που χάθηκαν με το κούρεμα του χρέους αλλά δεν ανακεφαλαιοποιήθηκαν όπως έγινε για τις τράπεζες.
Το έλλειμμα είναι καρφωμένο πάνω από το 9% και το χρέος ακόμα πάνω από όσο ήταν το 2008. Το χρέος εκτοξεύτηκε στο 165,3% από 113% που ήταν το 2008.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΤΕΤΑΡΤΗ 25/4/2012
Την Ελασσόνα θα επισκεφτούν αύριο Τετάρτη πρωί, όλοι μαζί οι υποψήφιοι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τον Νομό της Λάρισας και θα περπατήσουν μαζί στους δρόμους και την αγορά της πόλης. 
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αυτοί που θέλουν να μας σώσουν ..έχουν ήδη συμφωνήσει την χρεοκοπία μας.

Προσέξτε τι είχε δηλώσει ο κ. Κουκουλόπουλος στις 8 Ιουνίου 2011 στον ΑΝΤ1 και μάλιστα είχε αποκαλύψει τι τους είχε ανακοινώσει ο Παπακωνσταντίνου !!!!

"Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια..
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας...να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...
Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή..."
Δείτε το βίντεο

Άρθρα Δεν είναι ο γιαλός στραβός!

του Άγη ΒΕΡΟΥΤΗ
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, ίσως την κρισιμότερη των τελευταίων 65 ετών.
Η οικονομία μας ουσιαστικά κατέρρευσε, μετά από δύο χρόνια λιτότητας του Μνημονίου, με φόρο-επιδρομές σε κάθε τι υγιές που είχε παραμείνει όρθιο, καταρράκωσης της κοινωνίας μας και εξαθλίωσης των αδυνάτων. Αυτό είναι προϊόν των επιλογών των κυβερνήσεων των τελευταίων τριών ετών, να συντηρούν όλες τις παθογένειες που ενσωμάτωσαν στο ελληνικό Δημόσιο σε βάθος δεκαετιών, και της άρνησής τους να πράξουν τα αυτονόητα.
Είναι ντροπή που φτάσαμε να χρειάζεται να μας πει κάποιος ξένος δανειστής πώς πρέπει να λειτουργεί το κράτος μας και η κοινωνία μας.

Στο 165,3% του ΑΕΠ το χρέος της χώρας, το μεγαλύτερο στην ΕΕ!!!

Σύμφωνα με την πρώτη κοινοποίηση των στοιχείων για τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat, η Ελλάδα εμφανίζει για το 2011 το υψηλότερο ποσοστό (επί του ΑΕΠ), χρέους στην ΕΕ!!!
Σύμφωνα με την ίδια την Eurostat, το 2009 η Ελλάδα είχε χρέος....

Ο υβριστής του Κολοκοτρώνη (ΣΚΑΙ 1821) βρήκε καλύτερη λύση απο τους συγκυβερνώντες.....

Ο υβριστής του Κολοκοτρώνη (ΣΚΑΙ 1821) βρήκε καλύτερη λύση απο τους συγκυβερνώντες.....
με προτιμά νεκρό !!!!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Bόμβες Καπερνάρου για δοσίλογους πολιτικούς

Tο υπουργείο Άμυνας και τα Μετοχικά Ταμεία τι θα κάνουν;;

Περίπου επτά χιλιάδες ομολογιούχοι, εταιρείες και ταμεία έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του «κουρέματος» ομολόγων που κατείχαν (PSI), αξίας δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά έχουν κατατεθεί 72 αιτήσεις ακύρωσης. Ωστόσο, σε κάθε προσφυγή περιλαμβάνονται (ομαδικά) μέχρι και 200 ομολογιούχοι.
Μέχρι σήμερα στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχουν κατατεθεί 72 αιτήσεις ακύρωσης (προσφυγές) που στρέφονται κατά των πράξεων του υπουργικού συμβουλίου (5 και 10/2012), του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, με τις οποίες υλοποιήθηκε το PSI.
Σε κάθε προσφυγή που κατατίθεται στο ΣτΕ περιλαμβάνονται έως 200 ομολογιούχοι, ενώ τα ποσά των ομολόγων τους που εντάχθηκαν στο PSI ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί το ακριβές ποσό.

ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ MEGA!!

Τρομερό αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην εκπομπή “ανατροπή” του Γ. Πρετεντέρη. 

Η λεζάντα “ποιός φταίει για την καταστροφή” μας έχει διαλύσει. 
Ποιά καταστροφή; 
Δεν σωθήκαμε; 
Δεν είναι μεγάλος στοχαστής ο Παπανδρέου; 
Δεν είναι συνωμοσιολόγος ο Καμμένος; 

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Ένοχος ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας

Ένοχο έκρινε σήμερα το ειδικό δικαστήριο στην Ισλανδία τον πρώην πρωθυπουργό Γκέιρ Χάαρντε για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008.
Ο Χάαρντε κρίθηκε ένοχος για τη μία -και πιο ελαφριά- από τις συνολικά τέσσερις κατηγορίες που τον βάρυναν και δεν του επεβλήθη ποινή. Ειδικότερα, κρίθηκε ένοχος για το ότι απέτυχε να συγκαλέσει υπουργικά συμβούλια για την κρίση και μόνο για να ενημερώνει ως όφειλε για την κατάσταση και τους κινδύνους.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει "φάρσα" τη δίκη του και καταγγέλλει ότι το όλο θέμα έχει υποκινηθεί από τη σημερινή κεντροαριστερή κυβέρνηση συνασπισμού.

Άρον-άρον ξεκινάνε τις γεωτρήσεις στον Πατραϊκό το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο ξεκινάνε τα πρώτα γεωτρύπανα σε 10 με 15 «οικόπεδα» στην Δ. Ελλάδα σύμφωνα με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη. Η πλέον πολλά υποσχόμενη περιοχή σύμφωνα με τον υφυπουργό είναι ο Πατραϊκός κόλπος και η εξερεύνηση του αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του ΥΠΕΚΑ.  
Όπως δήλωσε  σε σχετική ημερίδα της Ακαδημίας Αθηνών ο υφυπουργός τα συνολικά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων μόνο της περιοχής του Πατραϊκού Κόλπου θα είναι 2 δισ. ευρώ σε βάθος 20ετίας, αλλάζοντας έτσι το μοντέλο ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας.

Υπερασπιστείτε στις εκλογές της 6ης Μαΐου με την ψήφο σας την πατρίδα μας, τους Έλληνες, το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας.


Κωνσταντίνος Παπασπύρου
Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες",
 Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
Βοιωτοί πολίτες
Φίλοι και φίλες ,το εμπόριο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων και αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής λειτουργίας του τόπου μας. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης το εμπόριο δέχθηκε τα αποτελέσματα της ύφεσης και αντιληφθήκαμε την αδυναμία διαχείρισης της κρίσης αυτής από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Η επιβίωση του ελληνικού εμπορίου συνδέεται με εγγυημένες λύσεις που θα φέρουν διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. Αποφάσισα λοιπόν να αποδεχθώ την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Βοιωτία γιατί:

Γιώργος Παρτσαλάκης: Αυτοί που μας κυβερνούν είναι… άθλιοι

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον σπουδαστή του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, Αποστόλη Τσεκούρα. Η συνέντευξη δημοσιεύεται και στο www.greek-reporters.blogspot.com Το θέατρο αντιμετωπίζει κρίση; Ποιά είναι η γνώμη σας; Ο κόσμος έχει μειωθεί δραματικά, γιατί αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν -το λέω και το εννοώ- κατέστρεψαν τη χώρα και συνεχίζουν να την καταστρέφουν, λέγοντας ότι πάνε να μας σώσουν οι άνθρωποι που μας κατέστρεψαν. Δεν μπορούν να μας σώσουν, αυτό είναι δεδομένο κατά τη γνώμη μου, αλλά αφού βρίσκονται εκεί και δεν γίνεται διαφορετικά, θα δούμε τι θα γίνει. Κατέστρεψαν τη χώρα… Έφτασαν άνθρωποι που έπαιρναν χίλια ευρώ να παίρνουν εξακόσια! Άλλαξε η ζωή τους όλη και κατά συνέπεια τα θεάματά τους έχουν πάει στην άκρη. Έχει μείνει ο άρτος - όσος έχει μείνει τέλος πάντων. Άρα υποφέρει το θέατρο κι επειδή δεν είναι μόνο οικονομική κρίση

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου σε Μιχελάκη

Πριν από λίγο στο προσωπικό του facebook,o Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος,απάντησε ως εξής σε νέα εναντίον του επίθεση λάσπης,αυτή τη φορά από τον Εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη:
"Το ότι ο Μιχελάκης είναι πολύ καλός στον καλλιτεχνικό τομέα και αποτυχημένος στις επιχειρήσεις λάσπης είναι γνωστό.
Πρέπει όμως να τους συστήσω όταν αναφέρεται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ EINAI ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ .
Με την δήλωση του δείχνει πόσο είναι άσχετος με την πολιτική,την ιστορία, το δίκαιο.
ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΛΟΙΩΝ.
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΣΙΦΙΚΟ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ".
Υπόθεση Πατσίφικο
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια