Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός φορέας που παρουσίασε δημόσια, ΕΓΓΡΑΦΗ και ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ Οικονομική Πρόταση Εξόδου από το Μνημόνιο και την Κρίση, με αναλυτικές, ρεαλιστικές και κοστολογημένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν τα σημερινά αδιέξοδα της Ελληνικής Οικονομίας, οι οποίες συνοψίζονται στις εξής Ομάδες Δράσεων :
1. Σύσταση Ειδικών Επιτροπών
2. Δομικές Μεταρρυθμίσεις του Κράτους
3. Εξυγίανση του Τραπεζικού Συστήματος
4. Ενίσχυση της Ρευστότητας του Ελληνικού Δημοσίου
5. Μέτρα Ανακούφισης Νοικοκυριών και Βελτίωσης του Βιοτικού Επιπέδου
6. Φορολογικά Μέτρα Αναπτυξιακού Χαρακτήρα
7. Επενδύσεις και Ανάπτυξη


Το Οικονομικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει συνταχθεί σύμφωνα με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ και την ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του Κινήματος, με βάση :
Α. Την Εξυπηρέτηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ
Β. Τη ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ

Ο κεντρικός πυλώνας της εφαρμογής του Οικονομικού Προγράμματος των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι η ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία της Πατρίδας μας (από το 1927 που ιδρύθηκε η ΤτΕ),
που ένας Πολιτικός Φορέας τολμά τη σύγκρουση με τον πυρήνα της οικονομικής, νομισματικής και χρηματοπιστωτικής υποδούλωσης της Ελληνικής Οικονομίας στη Διεθνή Τοκογλυφία και τον εκτελεστικό βραχίονα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Μέχρι σήμερα, ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν τόλμησε να ακουμπήσει τους αφανείς και αγνώστου ταυτότητας και εθνικότητας μετόχους πλειοψηφίας της ΤτΕ.  

Dr. Kiriakos Tobras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.