Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος - Νίκος Θεοχάρης: Μια μακροχρόνια φιλία που έγινε συνεργασία

Η πολύχρονη φιλία του υποψηφίου βουλευτή Πιερίας Νίκου Θεοχάρη με τον Πάνο Καμμένο ήταν το αρχικό έναυσμα για την αποδοχή της πρόσκλησης από τον υποψήφιο βουλευτή Πιερίας να συμμετάσχει τον αγώνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για μια άλλη ανεξάρτητη Ελλάδα.

Στη φωτογραφία ο Νίκος Θεοχάρης με τον Πάνο Καμμένο στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν σε αποστολή της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της βουλής το Δεκέμβριο του 2006.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.