Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΗΤΟΣ VS "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ"


Ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων κ. Βασίλης Χήτος, όπως είναι ήδη γνωστό, προσφεύγει άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των υπευθύνων της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" για το πρωτοσέλιδο πλαστό και συκοφαντικό δημοσίευμα εις βάρος του. Την υπόθεση ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη (φώτο) - υποψήφιος και ο ίδιος στη Β’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες - ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Ο Βασίλης Χήτος είναι φίλος και συμμαχητής μου. Μου έδωσε την εντολή να προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη κατά των αυτουργών, φυσικών και ηθικών, του ψευδούς και συκοφαντικού δημοσιεύματος εις βάρος του.
Άθλιο δημοσίευμα με πλαστά και κατασκευασμένα στοιχεία που είχε στόχο την ηθική, πολιτική αλλά και φυσική εξόντωσή του. Παράλληλα στοχεύουν στην αποδυνάμωση του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που φιλοδοξεί ν’ ανατρέψει, το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο επιχειρεί να διασωθεί εφαρμόζοντας "βρώμικες" τακτικές, εμπνευσμένες από διαφθαρμένους εγκεφάλους. Είναι όρκος. Οι υπεύθυνοι του δημοσιεύματος θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη! Οι πολιτικοί εντολείς τους, ενώπιον του Ελληνικού λαού, στις 6 Μαΐου. Χωρίς έλεος και συμβιβασμούς!»
Σημειώνεται ότι και ο Πάνος Καμμένος ως επικεφαλής και νόμιμος εκπρόσωπος του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.