Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Gay πράκτορες στη θρυλική ΜΙ5

Τι δεν χρειάζεται να κρύβει πλέον ένας πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών; Τις σεξουαλικές του προτιμήσεις! Για δεκαετίες οι μυστικές υπηρεσίες ακολουθούσαν έναν άγραφο αλλά απαράβατο κανόνα, που επέβαλλε να μην μπαίνουν στο σώμα ομοφυλόφιλοι.
Από φέτος όμως η θρυλική MI5 ανακοίνωσε ότι

Ανέκδοτο.....

Ένας αθλητικός μεσήλικας κάνει τζόκιγκ αμέριμνος κάπου στην Εκάλη. Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας κουκουλοφόρος ληστής, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει: 
 - Τα λεφτά σου και γρήγορα! 
- Μα τι λες; αντιδρά ο γυμνασμένος τύπος, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδος του ΠΑΣΟΚ  και πρώην Πρωθυπουργός !!!

Πάνος Καμμένος: «Να πάψει η ομερτά της σιωπής»Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο www.koutipandoras.gr ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος μιλάει για όλα αυτά που καταλογίζει το τελευταίο διάστημα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.
Σε αυτήν αναφέρεται αναλυτικά στην πώληση των CDS (ασφάλιστρα κινδύνου) από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «που κατά διαβολική σύμπτωση έγινε την περίοδο που ο πρωθυπουργός έκανε το περίφημο διάγγελμα στο Καστελόριζο». Ποιοι αγόρασαν τα ασφάλιστρα κινδύνου που η αξία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη; Ποιοι κέρδισαν μέσα σε μια μέρα 22 δις ευρώ;  .....

Η πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου -άσχετο- ως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

20120114-132959.jpgΗ πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου -άσχετο- ως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ευάγγελε (κατ' ευφημισμόν) στο ξαναλέμε, δεν θα εγκατασταθείς ποτέ στο Μαξίμου, έστω κι' αν γίνεις "προεδράρα" του ΠΑΣΟΚ, που δεν το βλέπω.
Οι λόγοι είναι προφανείς.[ΙΔΕ ΦΩΤΟ]
Κάποιοι Βαγγέλη μου ποτέ δεν ξεχνούν -λόγω DNA- το: "Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος"
Εκτός του "κοντού" και των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ που έχεις στενοχωρήσει, υπάρχει και το "κούρεμα με την ψιλή".

Α ρε ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη...

Μπράβο κ. τεχνοκράτη...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πέστε μας αν έχετε καμιά αμφιβολία, για τις προθέσεις του κ. τεχνοκράτη και για το τι μέλλει γενέσθαι με τον 13ο, 14ο και τον κατώτερο μισθό.

"Τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα"

Η αβεβαιότητα και η ανησυχία για τις εξελίξεις στο ζήτημα του ελληνικού χρέους παραμένουν σημεία αναφοράς στις σελίδες του σημερινού γερμανικού τύπου τροφοδοτώντας σενάρια και αυστηρή κριτική.

Η εφημερίδα Die Welt παραθέτει «Τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα», επιχειρώντας κάποιες εκτιμήσεις για την εξέλιξη της ελληνικής κρίσης χρέους. «Σενάριο ένα: Η Αθήνα θα λάβει περισσότερη βοήθεια από τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ. Αρχικά κάτι τέτοιο έμοιαζε αδιανόητο. Όταν αποφασίστηκε πέρυσι το δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, οι επικεφαλής των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων συμφώνησαν με το ΔΝΤ και τον χρηματοπιστωτικό τομέα στην παροχή γιγάντιας βοήθειας (…). 

Η Apollo πούλαγε τους κινητήρες των Airbus, ένα μήνα πριν κατακυρωθεί η πώληση

Στις 23 Δεκ.2011 με την ΑΠΟΦΑΣΗ 198/23.12.2011, η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, αποτελούμενη από τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, είχε εγκρίνει το ξεπούλημα των AIRBUS A340-300, αντι πινακίου φακής για 40.4 εκατ.$ (31 εκατ.ευρώ).

Από το 1952 γνώριζαν τι θα συμβεί στην Ελλάδα;

Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση.Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο "μέσα" έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952...
Κατά πάγια πολιτική μας θα εξακριβώσουμε την αλήθεια του κειμένου και τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και που μπορείτε να βρείτε και εσείς οι ίδιοι το αναφερθέν βιβλίο..Διαβάστε:

Αθέατη τρομοκρατία


Τα πράγματα, όσο ο καιρός περνάει, ζορίζουν ακόμα περισσότερο.
Επιστρέφοντας στο σπίτι χθες το απόγευμα απ’ την δουλειά, ενημερώνομαι απ’ τους άνεργους γονείς μου για κάτι, που τους είχε αναστατώσει κι αυτό ήταν ευδιάκριτο.
Με ενημέρωσαν λοιπόν, ότι νωρίτερα το μεσημέρι, είχε περάσει ένας δικαστικός κλητήρας, για να μας παραδώσει ένα έγγραφο. Το έγγραφο, ήταν μια διαταγή πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών, προς μία ιδιωτική εταιρεία

Ιστορική ανακύκλωση
…………………..”Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν έπίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν εν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μίαν αθλίαν ζωή.

e-Επιλογές της 13/01/2012

Πότε θα διαγράφονται οι αιώνιοι φοιτητές

Πλέον ο νόμος πλαίσιο, ψηφίστηκε από τη Βουλή και καθορίζει με ακρίβεια το πότε ένα φοιτητής θα διαγράφεται από μια σχολή, εάν δεν έχει ολοκληρώσει εγκαίρως τις σπουδές του. 
Σύμφωνα με το νόμοσχέδιο

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012

Χατζηδάκης:To YΠOIK θέλει να χρησιμοποιήσει τη Βουλή ως ''πλυντήριο'' για την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών της ΟΑ

Οι θέσεις της Ν.Δ. για το Πολυνομοχέδιο
Η Νέα Δημοκρατία θα υπερψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, στηρίζοντας τις διατάξεις με τις οποίες συμφωνεί και αντιτασσόμενη σ’ αυτές που θεωρεί επιβλαβείς.
Ο εισηγητής του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, προχώρησε σε σειρά διεκρινίσεων σχετικά με τις επιμέρους διατάξεις:
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ως προς τις ενδοομιλικές συναλλαγές η ΝΔ θεωρεί ότι το προέχον είναι, όχι η ρύθμιση που έρχεται προς ψήφιση, αλλά η σφαιρική και πρακτική αντιμετώπιση του ζητήματος.

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΦΕΡΕΤΖΕ !

Σίγουρα δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να κρίνω πολιτικά και κοινωνιολογικά το σημερινό Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη – ούτε επαγγελματίας πολιτικός είμαι ούτε και κοινωνιολόγος. Το μόνο που μπορώ να πω μετά από ένα χρόνο δημαρχίας του είναι ότι τελικά όντως η «ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ» πουλάει! Η εσκεμμένα αργκό δημόσια ομιλία του, το σκουλαρίκι, το κάπνισμα στο Δημαρχείο, οι δήθεν τυχαίες συνομιλίες του στο δρόμο με απλούς πολίτες,

3 δις έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία!!! (από τον Σεπτέμβριο έως και σήμερα)

Έχουν ομόλογα ονομαστικής αξίας 7,3 δις και τρέχουσας 4,2 δις ευρώ
Κυριάκος Βελόπουλος: "Σε απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Εργασίας, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά το πως τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν τεράστια ποσά. Είναι εμφανές ότι κάποιοι χωρίς να ρωτήσουν τους εργαζόμενους, αγόραζαν ομόλογα τα οποία αποδείχθηκαν φούσκες. Φούσκες, οι οποίες έσκασαν! Το ερώτημα που..

Σπάει στα δυο η “μεγάλη δημοκρατική παράταξη”; Τσακώθηκαν Παπανδρέου – Βενιζέλος!

economikos
Το έλα να δεις γίνεται αυτή την ώρα στο ΠΑΣΟΚ!
Δυο φορές μίλησαν σήμερα στο τηλέφωνο Παπανδρέου – Βενιζέλος, λίγο πριν την σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με τον Υπουργό Οικονομικών να μην έχει μόνο στο κεφάλι του την αποτυχία του PSI, αλλά και τις προτάσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ που τον έβγαλαν εκτός εαυτού!

Η γκάφα «Μπένι» που κόστισε 15,7 δισ. σε καταθέσεις

Η Ελλάδα έχασε μια δόση με αποτέλεσμα η οικονομία της να υποστεί πρόσθετο πλήγμα. Το θέμα ανέδειξε η «κυριακάτικη δημοκρατία» στο φύλλο της 24ης Δεκεμβρίου υποδεικνύοντας ως κύριο υπεύθυνο τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο.
Η δόση εκείνη (που έπρεπε να πάρουμε τον Σεπτέμβριο του 2011 και πήραμε τελικά τον Δεκέμβριο του 2011) ήταν πολύτιμη για την οικονομία, καθώς θα έριχνε στην αγορά 8 δισ. ευρώ και θα τροφοδοτούσε με ρευστότητα τις παραπαίουσες επιχειρήσεις.

Κ. Τζαβάρας: Υπάρχουν άρθρα που χρειάζονται διευκρινίσεις... μετά θα τα ψηφίσουμε με τα δύο χέρια[Όπως αυτό πχ. του ξεπουλήματος των Airbus... έτσι κ. Τζαβάρα... ]

Ναι επί της αρχής στο Πολυνομοσχέδιο είπε στον Real fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ωστόσο, ζήτησε διευκρινίσεις για αρκετά άρθρα.

“Ντου” από αντιεξουσιαστές σε σύναξη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έβλεπε στα... κρυφά τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο στη Βουλή, ομάδα 25 «Αγανακτισμένων» έκανε ντου σε «πράσινη γιάφκα» βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε μπιστρό του Παγκρατίου, βρίζοντας, πετώντας αντικείμενα και διαλύοντας τη σύναξη (κυρίως βενιζελικών στελεχών) που είχε γίνει με το βλέμμα στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.
Στην περιοχή κατέφτασαν κατόπιν εορτής, αφού είχαν εκδιωχθεί οι βουλευτές, αστυνομικοί των ομάδων Ζ και Δίας και το μπιστρό μετά τα επεισόδια θύμιζε...

Για να νην ξεχνάμε..Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό....

e-Επιλογές της 12/01/2012

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Eκπαίδευση Ηλεκτρονικού Πολέμου στον Ε.Σ

H SELEX Galileo θα παρέξει εκπαίδευση που θα επιτρέψει, την προσαρμογή των συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου (Η.Π) του Ελληνικού Στρατού στις αναδυόμενες απειλές.
Η SELEX Galileo, μέλος της Finmeccanica, έχει υπογράψει συμφωνία για την παροχή εκπαίδευσης Η.Π, των Ελλήνων τεχνικών του Στρατού και των πληρώματων πτήσης της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού στα Μέγαρα.

Οι άνθρωποι δεν παίζονται...άλλα 25 εκατ.ευρώ σε "συμβούλους"

Το άρθρο βασίζεται σε μια ανάλυση του Νίκου Χριστοδουλόπουλου
Ακόμα και αν δεν ασχολείσαι, ακόμα και είναι άσχετος ή αδαής, αν σε ρωτήσει κάποιος ποιος ασχολείται με την ανταλλαγή χρέους το λεγόμενο PSI...
το μυαλό σου θα πάει στο ΙΙF (Institute of International Finance) και στον επικεφαλής του Τσαρλς Νταλάρα...
Ποιος δεν τον έχει ακούσει αυτό τον Νταλάρα..μιας και μας έχουν βομβαρδίσει όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες.

IIF : Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για το PSI

Σύμφωνα με το Bloomberg, το ΙΙF (Institute of International Finance), δήλωσε ότι ο χρόνος για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με την ανταλλαγή χρέους "τρέχει γρήγορα", καθώς μερικοί "κρίσιμοι τομείς παραμένουν άλυτοι."

Ο Charles Dallara και Jean Lemierre, συμπροέδρος της διευθύνουσας επιτροπής της ιδιωτών πιστωτών-επενδυτών για την Ελλάδα,

Παραιτήθηκε η δασκάλα του… έρωτα

Οι έρευνες της αστυνομίας και συγκεκριμένα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο ο 15χρονος να μην ήταν ο μόνος ανήλικος που έπεσε στα «δίχτυα» της 22χρονης.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της δασκάλας, στην οποία περιλαμβάνεται η κατάθεση του 15χρονου, αναφέρεται επίσης ότι η 22χρονη συμβούλευε τους ανήλικους να καταναλώσουν ελαιόλαδο και κρητικό τυρί για να… δυναμώσουν!

Τίτλοι τέλους για την Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης !

Κάποτε ήταν Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου, υποβάθμισε το Υπουργείο και το μετέτρεψε σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης.
Χθες ο Υπουργός Ανάπτυξης (sic), Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την κατάργηση και της Γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης. Εμείς τα είπαμε πολλές φορές.
Δείτε τι ακριβώς είπε ο Μακεδόνας κ.Χρυσοχοϊδης:

Αιμόφυρτη η Ελλάδα περιμένοντας το ασθενοφόρο...

Υπάρχουν πολλοί φίλοι που θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει αρκετά όσον αφορά τις αλλαγές που απαιτούνται με σκοπό να ξεκινήσει η προσπάθεια αναδιάρθρωσης του κράτους. Πράγματι, όχι μόνο δεν έχουμε κάνει πολλά, δεν έχουμε κάνει τίποτα. Το πολιτικό κατεστημένο εξακολουθεί και δεν θέλει μέχρι σήμερα να βάλει χέρι στο μεγάλο κράτος.

Σας έχω πει πολλές φόρες όμως, ότι ακόμα και αν τις είχαμε κάνει (πολλές από τις αλλαγές που απαιτούνται), δεν θα άλλαζε την κατάσταση. Το μνημόνιο και οι συνταγές της τρόικας δεν θα έκαναν την Ελλάδα ταμειακά βιώσιμη και ανταγωνιστική.

Πρακτική αριθμητική!!

Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο που, οι Έλληνες που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας, ξεπερνούν τα 3.000.000.Ύφεση χαρακτηρίζεται η εποχή που κλείνουν τα μαγαζιά των γειτόνων σου, ενώ πτώχευση, όταν μπαίνει λουκέτο στο δικό σου μαγαζί.Ο καθένας μας ας κρίνει, σε ποια κατηγορία βρίσκεται.Οι αιτίες που μας οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση είναι σίγουρο ότι έχουν τις ρίζες τους σε πράξεις ,σε λάθη του παρελθόντος τα οποία έγιναν είτε οικειοθελώς είτε από αμέλεια.Πολλές φορές και από άγνοια.

Ντινόπουλος για ΟΠΑΠ : 20 προσλήψεις και 15.000 ευρώ για χριστουγεννιάτικα φωτάκια..

ΚΟΥΦΟ .... 15.000 ευρώ
ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
(αλήθεια, ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ;)
Και μόλις άναψαν τα φωτάκια προχώρησαν σε…προσλήψεις !
Διαβάστε την ερώτηση στην Βουλή του Αργύρη Ντινόπουλου για…

Γειά σου Βορίδη με τα ωραία σου...(Βίντεο)

Άλλος ένας υπερασπιστής της γραμμής Παπαδήμου και των προσταγών της τρόϊκας..
Μάκης Βορίδης :"Άν τελικώς δεν τα βρουν οι κοινωνικοί εταίροι, πρέπει θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση..."
Την ανάγκη καθολικής ομοφωνίας για την όποια απόφαση για τα

ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Παίζουν τη πατρίδα μας στα ζάρια οι δοσίλογοι!


Ελληνες, συμπατριώτες μου!

Οσοι έχετε αυτιά και ανοιγμένα μάτια, ακούστε με! Αυτή τη φορά, δεν θα σας ζαλίσω ούτε με αναλύσεις, ούτε με βαθυστόχαστα κείμενα, ούτε με λογοδιαγράμματα ούτε με τίποτε. Δυό λόγια μόνο θέλω να σας πώ, μέσα απ τη καρδιά μου! Ετσι, όπως έμαθα να μιλώ σ΄όλη μου τη ζωή!

Οι ώρες που ζούμε (όχι οι μέρες, ΟΙ ΩΡΕΣ), είναι ιστορικές! Και αυτό δεν είναι καθόλου επικοινωνιακό τερτίπι. Είναι η πραγματικότητα! Οι ώρες λοιπόν που ζούμε, είναι ιστορικές.

Το πρώτο μας χτύπημαTo πρώτο βίντεο του νέου μας ντοκιμαντέρ Οικονομικά για Αρχάριους κάνει λόγο για τους Οίκους Πιστοληπτικής Αξιολόγησης... Σε συνεργασία με το blog Φοιτητές Οικονομικών Σχολών, οι Infostires σας παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ. Mείνετε μαζί μας για να δείτε πρώτοι όσα ακολουθήσουν.

Παντελής Καψής: Οι εκλογές είναι πολυτέλεια ...

Αυτά είπε πριν λίγο στο Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπροσώπος κ. Παντελής Καψής...

Πολυτέλεια οι εκλογές.. μας είπε ο κ. Καψής
Τόσο καλά...

Ρε που μας κατάντησαν...Δίλημμα ανάμεσα σε 4ήμερο και μερική απασχόληση

Μπροστά σε δίλημμα βρίσκονται οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι καλούνται να διαλέξουν ανάμεσα σε 4ήμερο εργασίας ή σε μερική απασχόληση. Σήμερα για το θέμα αυτό συνεδριάζει το ΔΣ της ΟΤΟΕ με την παρουσία των σωματείων εργαζομένων της τράπεζας (σωματείο Πειραιώς, Μακεδονίας-Θράκης και ΕΤΒΑ). Επίσης σήμερα έχει οριστεί και το κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας με τον σύλλογο εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού για περικοπές στο κόστος λειτουργίας κατά 150 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Λαγκάρντ: Δεν επαρκεί η συμφωνηθείσα βοήθεια προς την Ελλάδα

Η βοήθεια προς την Ελλάδα θα πρέπει να αυξηθεί κατά «ένα σημαντικό ποσό δεκάδων δις ευρώ» καθώς η ήδη συμφωνηθείσα βοήθεια δεν επαρκεί, φέρεται να δήλωσε η Κ. Λαγκάρντ στη συνάντηση που είχε την Τρίτη με την Α. Μέρκελ.
Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt που επικαλείται γερμανικούς κυβερνητικούς κύκλους. Μέχρι στιγμής όμως Μέρκελ και Λαγκάρντ δεν έχουν καταλήξει σε λύση του προβλήματος.

Δεν μούτζωναν την βουλή, εσάς μούτζωναν κ. Χρυσοχοΐδη...(βίντεο)

Σκληροί, αδίστακτοι, αλαζόνες και πάνω από όλα αμετανόητοι...
Δείχνει σαν να μην έχουν καταλάβει τι έγινε, σαν μην έχουν συνειδητοποιήσει το κακό που έχουν προκαλέσει και την καταστροφή της χώρας..
Δεν εξηγείται διαφορετικά...όταν βγαίνει ο Χρυσοχοΐδης και αφού μας έχει πει ότι, τα έκαναν μαντάρα, ότι κακώς πήγαν στο μνημόνιο, ότι κατέστρεψαν την χώρα, ότι μας κυβερνούσαν οι "κηπουροί"....

2012 – Έτος θέσπισης Ελληνικής ΑΟΖ(!)

Από το 1982 η νέα σύμβαση του Δικαίου της Θάλασσας δημιούργησε μία νέα θαλάσσια ζώνη, αυτή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, η οποία όχι μόνον υπερκαλύπτει την υφαλοκρηπίδα αλλά αναφέρεται και ρητά ότι ΑΟΖ έχουν και όλα τα κατοικημένα νησιά. Επίσης η ΑΟΖ, που μπορεί να φθάσει μέχρι και τα 200 ναυτικά μίλια,δεν αφορά μόνον το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αλλά και την αλιεία. Γι αυτό και η θεσμοθέτηση της ΑΟΖ δεν άρεσε καθόλου στην Τουρκία, γι αυτό δεν την υπέγραψε ούτε την επικύρωσε το 1982.

e-Επιλογές της 11/01/2012

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Εθισμός στο Ιντερνετ για τα Ελληνόπουλα!

Ατέλειωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή τους περνάνε τα Ελληνόπουλα. Μεγάλη έρευνα στα σχολεία όλης της χώρας δείχνει ραγδαία αύξηση του χρόνου που οι έφηβοι ξοδεύουν στο PC, ενώ καταγράφει και σαφείς ενδείξεις για εξάρτηση πολλών 15χρονων από το Ιντερνετ.
Τα αποκαλυπτικά στοιχεία προέρχονται από το τελευταίο τεύχος της πανελλαδικής έρευνας που πραγματοποίησε επιστημονική ομάδα του Ερευνητικού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), με επικεφαλής την καθηγήτρια Αννα Κοκκέβη, σε δείγμα 4.944 μαθητών ηλικίας 11, 13 και 15 ετών (ΣΤ' Δημοτικού, Β' Γυμνασίου και Α' Λυκείου). Το συγκεκριμένο τμήμα της μελέτης επικεντρώθηκε στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και Ιντερνετ από τους εφήβους.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ :Τα αγαθά χρεο-κόποις κτώνται

Το φιάσκο του Χρυσοχοΐδη στις εξαγωγές

Η τουρνέ του υπουργού Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδη ανά την Ευρώπη ούτε επενδύσεις έφερε ούτε οδήγησε σε ουσιαστική ενίσχυση των εξαγωγών, όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ). Τον Νοέμβριο οι ελληνικές εξαγωγές υποχώρησαν κατά 3,1%, αν εξαιρεθούν τα καύσιμα. Είναι ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας πτώσης (πάντα με την εξαίρεση των καυσίμων), καθώς τον Οκτώβριο είχαν υποχωρήσει κατά σχεδόν 10%.

Εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων επενδύουν μαζικά σε ελληνικά ομόλογα και στα αντίστοιχα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS)

Εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων κερδοσκοπούν και ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας, τιτλοφορείται άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel. «Την ώρα που οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρίες διαγράφουν διαρκώς μεγαλύτερα ποσά από τις επενδύσεις τους στην Ελλάδα, άλλοι αγοράζουν. Εταιρίες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων επενδύουν μαζικά σε ελληνικά ομόλογα

Ξεσκεπάζουμε την κομπίνα...Ιδού η σκανδαλώδης διάταξη για το ξεπούλημα των Airbus

Αυτό το άρθρο θα το ψηφίσει η Ν.Δ ;;;

Σας φυλάμε νύχτα-Σας φυλάμε ημέρα-Δώστε τώρα λύση-Δεν παει παραπέρα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων έξω από την βουλή, την 2.11.1999.
Οι πολιτικάντηδες και τα λαμόγια που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και λεηλάτησαν την χώρα, εξαπατούν χρόνια τώρα κι' εσάς.
Παλληκάρια αστυνομικοί, πυροσβέστες, λιμενικοί, παιδιά του λαου, παιδιά μας, αδέρφια μας είστε.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΡΩΣΟΣ ...

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΤΟΥ SERGEI TUNIN
[O Sergei Tunin γεννήθηκε στη Ρωσία το 1942.
Δημοσίευσε το πρώτο του σκίτσο το 1968. Από τότε έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία σε εθνικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς.Τώρα είναι διευθυντής ενός χιουμοριστικού περιοδικού για παιδιά στη Μόσχα και είναι ελεύθερος σκιτσογράφος της Μοσχοβίτικης " Kommersant daily" και διαφόρων περιοδικών στη Γαλλία..]
1. To master plan του Λουκά Παπαδήμου για τη σωτηρία της Ελλάδας...

Στοιχεία-σοκ για τις αυτοκτονίες κατά την περίοδο 2009-2011

Ξεπέρασαν τα 1.700 τα περιστατικά τα τελευταία δύο χρόνια.
Διαβιβάστηκαν στη Βουλή τα στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοκτονιών (που έχουν τελεστεί ή και απόπειρες) την τριετία 2009-2011 πανελλαδικά. Πρόκειται για τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που δείχνουν ότι οι τελεσθείσες αυτοκτονίες ή απόπειρες αυτοκτονίας ανήλθαν σε 1.727 την περίοδο από το 2009 έως 10.12.2011.

Bild: «Εμείς σας τα λέγαμε (…) πουλήστε την Ακρόπολη»


«Εμείς τα λέγαμε να πουλήσετε την Ακρόπολη για να ξεχρεώσετε», αναφέρουν  σε σημερινά τους  δημοσιεύματα η   Bild  και το Bloomberg
«Οι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη» και «Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη» είναι οι τίτλοι της γερμανικής Bild και του πρακτορείου Bloomberg, αντιστοίχως.
Ο ευρωπαϊκός Τύπος αναπαράγει τη δήλωση τουΓεράσιμου Γιακουμάτου περί ενοικίασης της Ακρόπολης και άλλων αρχαιολογικών μνημείων σε ιδιώτες επενδυτές προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για τα ελληνικά δημόσια ταμεία.

Έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο...Άρθρο 49 EFSF

Αφού ευχαριστήσω για άλλη μία φορά το olympia.gr για τo χώρο που αφιέρωσε στα post    Αφιερωμένο στους Νεοέλληνες Ραγιάδες. και Πέρασαν με τον νόμο τα παράνομα μνημόνια 4021 ΦΕΚ 218 3-Οκτ-2011 ! και τον φίλο  Αρίστο exomatiakaivlepo.blogspot.com για τη συνέχεια που έδωσε με το post  Mε συνταγματική εκτροπή, ψηφοφορία παρωδία και σιωπηρή συναίνεση των κομμάτων.. εγκρίθηκε το EFSF , θέλω να κάνω μία τελευταία συμπλήρωση.

To ΔΝΤ "παραδέχεται" την αποτυχία του και "παρατάει"το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ...ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ
Σε λίγο θα μας πουν να παρακαλάμε να μας σώσει η τρόικα...
Το ΔΝΤ πιστεύει ότι η συνεχιζόμενη ελεύθερη πτώση της ελληνικής οικονομίας, έχει κάνει το σχέδιο της τρόικας της να σώσει την Ελλάδα παρωχημένο και κατά συνέπεια απειλεί περαιτέρω τη βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδας αναφέρει το Der Spiegel. 
Το ΔΝΤ εκτιμά σήμερα ότι η οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 6% του ΑΕΠ αντί του 3% που είχε αρχικά προβλεφθεί. Κατά συνέπεια...

Δόθηκε λάθος συνταγή στον "'Eλληνα ασθενή"..

Εδώ και 20 μήνες ο «έλληνας ασθενής» βρίσκεται στην εντατική. Κάθε τρεις μήνες υποβάλλεται από τους «θεράποντες ιατρούς» της Τρόικας σε νέο τσεκάπ για να εξακριβωθεί η κατάστασή της υγείας του.
Τα όσα θα αντικρίσουν οι επικεφαλής της τριμερούς την ερχόμενη εβδομάδα δεν αναμένεται να τους χαροποιήσουν καθώς, για άλλη μια φορά, οι στόχοι

Κ. Σαμαρά , ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να στηρίζετε τον κ . Παπαδήμο και τις ΑΠΕΙΛΕΣ του ;;;


Πόσο "Δημοκρατικό" το βρίσκετε αυτό ;;;

Όταν ψηφίζατε την κυβέρνηση Παπαδήμου δεχθήκατε ότι θα ΕΚΒΙΑΖΕΙ τους Έλληνες να αποδεχθούν ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ περικοπή εισοδημάτων αλλιώς θα ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ;;;

ΑΝ αυτό ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ και ΑΝ αυτά στηρίζουν οι ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ της ΝΔ που βρίσκονται στην κυβέρνηση να μας το πείτε με θάρρος και να αναλάβετε τις ΕΥΘΥΝΕΣ σας για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ της Δημοκρατίας...

Οι χειμερινές διακοπές του Γιώργου στην Ευρώπη προτού δώσει το δαχτυλίδι

Αφού πρώτα κατέστρεψε τη χώρα αφήνοντάς τη στο χείλος του γκρεμού να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα ακόμα και για την παραμονή της στην ευρωζώνη, ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις πολυήμερες διακοπές του στην Ευρώπη.
Μετά την επίσκεψή του από κοινού με τη σύζυγό του Αντα στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει η κόρη τους Μαργαρίτα, για περίπου μία εβδομάδα, ο τέως πρωθυπουργός ταξίδεψε χθες στο Παρίσι. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.....

Ρυθμιστικός παράγοντας τα CDS..

Με χθεσινοβραδινές του δηλώσεις στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο οικονομικός επίτροπος της Ε.Ε. Όλι Ρεν υποστήριξε ότι οι συνομιλίες της Ελλάδας με τους ιδιώτες πιστωτές, για την παραίτηση των τελευταίων από μέρος των οικονομικών τους απαιτήσεων από την Ελλάδα, πλησιάζουν προς το τέλος τους. Το ποσοστό παραίτησης των ιδιωτών πιστωτών μπορεί να φτάσει σύμφωνα με τον κ. Ρεν το 50%, δηλαδή ένα ποσό περίπου 100 δις ευρώ.

Καμαρώστε τους "τεχνοκράτες"..

Οι κυβερνώντες "τεχνοκράτες" και μη...στην Ελλάδα, είναι του επιπέδου του μηχανικού που σχεδίασε αυτό το έκτρωμα που βλέπετε....

Mόνο 90 οι σύμβουλοι του Λ. Παπαδήμου!!!

Ούτε δέκα ούτε είκοσι αλλά 90 θέσεις συμβούλων, συνεργατών και μετακλητών υπαλλήλων αποφάσισε να θεσμοθετήσει για το Πολιτικό Γραφείο του ως πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος!
Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη πρόκληση που χρεώνεται προσωπικά ο κ. Παπαδήμος μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης-μαμούθ, όταν αποχώρησε ο Γ. Παπανδρέου. Κι αν για τα 50 μέλη του υπουργικού συμβουλίου (την ώρα που στην Ιταλία υπό λιγότερο δυσμενείς συνθήκες ο κ. Μόντι σχημάτισε ένα πολύ πιο ολιγομελές σχήμα) προβλήθηκε η δικαιολογία των «έκτακτων συνθηκών»