Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

IIF : Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για το PSI

Σύμφωνα με το Bloomberg, το ΙΙF (Institute of International Finance), δήλωσε ότι ο χρόνος για την επίτευξη συμφωνίας σχετικά με την ανταλλαγή χρέους "τρέχει γρήγορα", καθώς μερικοί "κρίσιμοι τομείς παραμένουν άλυτοι."

Ο Charles Dallara και Jean Lemierre, συμπροέδρος της διευθύνουσας επιτροπής της ιδιωτών πιστωτών-επενδυτών για την Ελλάδα,
συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμος και τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, για να συζητήσουν την εθελοντική συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, δήλωσε το IIF μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σημερινή ανακοίνωση.
Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και αύριο στην Αθήνα, είπε το IIF.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.