Συνάντηση Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό είχε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς στα γραφεία της Περιφέρειας. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα έργα και οι δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και οι βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στην ατζέντα των δυο ανδρών κυρίαρχο θέμα αποτέλεσαν τα έργα του ΕΣΠΑ αλλά και η στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε τομείς όπως ο τουρισμός και ο αγροδιατροφικός τομέας.
Ο κ. Αγοραστός ενημέρωσε τον κ. Δημαρά για τα έργα
στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, του τουρισμού καθώς και τα έργα που αφορούν στις κτιριακές υποδομές της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Δημαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά συνάντησα σήμερα τον παλιό φίλο Κώστα Αγοραστό, όχι μόνο γιατί είναι ο άνθρωπος το όποιο επέλεξε η Θεσσαλία για περιφερειάρχη, αλλά για τι είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και τον οποίο εκτιμώ. Γνωρίζω ότι είναι ένας «καθαρός» πολιτικός που προσπαθεί για την περιοχή και μου είναι παντελώς αδιάφορο το ότι ανήκουμε σε διαφορετικό ιδεολογικό στρατόπεδο. Είχα πλήρη ενημέρωση για τα έργα, τις δράσεις αλλά και για τις προτεραιότητες και τους στόχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας και μετά από τις απόψεις που ανταλλάξαμε νιώθω μια ανακούφιση που ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο κατάθλιψης, κατήφειας και μελαγχολίας στο σύνολο του Ελληνικού λαού, βγαίνει από την Περιφέρεια ένας τόνος αισιοδοξίας».
«Με μεγάλη χαρά συνάντησα σήμερα τον κ. Δημαρά, που τον γνωρίζω χρόνια και με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές προσπαθώντας να κάνουμε ανατροπές μέσα από τη νομοθετική λειτουργία, στην πραγματική κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας. Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για όλα τα έργα που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για τα προβλήματα, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες αλλά και για τους στόχους μας στο ευρύ και άμεσο μέλλον» δήλωσε ο κ. Αγοραστός και συνέχισε: «Ενημέρωσα επίσης για τη δυναμική που έχει στον αγροδιατροφικό τομέα η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη δυναμική που πάμε να δημιουργήσουμε στον τομέα του τουρισμού, καθώς αυτοί οι δυο κλάδοι έχουν τη δυνατότητα, αν τους εκμεταλλευτούμε, να μας βγάλουν από αυτή την πρωτοφανή κρίση. Συζητήσαμε επίσης για την κατάσταση της οικονομίας και συμφωνήσαμε ότι μια εσωτερική υποτίμηση δεν θα μας βγάλει από το αδιέξοδο και από το σπιράλ της ύφεσης. Η εμμονική προσήλωση στην εσωτερική υποτίμηση, σε βίαιη υποτίμηση των

Σχόλια