Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Eκπαίδευση Ηλεκτρονικού Πολέμου στον Ε.Σ

H SELEX Galileo θα παρέξει εκπαίδευση που θα επιτρέψει, την προσαρμογή των συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου (Η.Π) του Ελληνικού Στρατού στις αναδυόμενες απειλές.
Η SELEX Galileo, μέλος της Finmeccanica, έχει υπογράψει συμφωνία για την παροχή εκπαίδευσης Η.Π, των Ελλήνων τεχνικών του Στρατού και των πληρώματων πτήσης της Ελληνικής Αεροπορίας Στρατού στα Μέγαρα.
Μετά την ολοκλήρωση της 6μηνης εκπαίδευσης η SELEX Galileo, θα εξασφαλίσει ότι το προσωπικό θα αναλάβει την υποστήριξη των συστημάτων επί τόπου στην βάση στα Μέγαρα.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κέντρο της SELEX στο Lincoln του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η σύμβαση αποτελεί συνέχεια της ελληνικής αγοράς του 2003 από την SELEX του συστήματος (HIDAS), για τα ελικόπτερα Apache του στρατού. Η εκπαίδευση θα επιτρέψει στα ελληνικά πληρώματα, να πάρουν τα μέγιστα από το HIDAS δίνοντάς τους τις δεξιότητες που χρειάζονται, για να προγραμματίσουν το σύστημα για την αποτελεσματική υπεράσπιση ενάντια στις σύγχρονες απειλές και νέες προκλήσεις που θα προκύψουν στο το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.