Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

22χρονη δασκάλα αποπλανούσε ανήλικα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Χανίων, η σύλληψη 22χρονης δασκάλας, η οποία μέσω Facebook προσέγγιζε ανήλικους 10 έως 15 ετών προσποιούμενη ότι θα τους βοηθήσει στα μαθήματά τους και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μετέβη στην Κρήτη
και μετά από ψηφιακή ανάλυση εντόπισε διαλόγους της 22χρονης με 15χρονο μαθητή γυμνασίου στα Χανιά. Ο μαθητής εξετάστηκε και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, ενώ αποκάλυψε ότι είχε ερωτική επαφή με τη δασκάλα πριν από 5 μήνες. Η μητέρα του ζήτησε την ποινική της δίωξη. Εναντίον της δασκάλας σχηματίστηκε δικογραφία.

Πηγή: ΝΕΤ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.