Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Tην ενεργοποίηση του Εθνικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζήτησε ο Χρήστος Ζώης

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Ζώης, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής, ζήτησε από τον υπουργό κ. Ρέππα όλα τα ζητήματα, τα σχετικά με τις επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης...
να τεθούν άμεσα υπόψη του Εθνικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο παραμένει αδρανές, καθώς δεν έχει συνεδριάσει τα τελευταία δύο χρόνια.
Αίτημα το οποίο αποδέχθηκε ο κ Υπουργός.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.