Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Π. Λαφαζάνης: "H Δημοκρατία της συναίνεσης είναι Δημοκρατία της παρακμής....

....μία Δημοκρατία που σαπίζει"....

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ/ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Η ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΦΩΣ/ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟΔ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Oι οδηγοί της περιοχής του Sverdlovsk που είδαν για κάποια δευτερόλεπτα την εκρηκτική λάμψη στον σκοτεινό ουρανό στις 14/11/14, λένε ότι έμοιαζε με ατομική έκρηξη. Δεν πείθονται από τις διάφορες εξηγήσεις περί κοσμικού φαινομένου όπως η πτώση μετεωρίτη.

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Σοκάρει η απαξίωση του πολιτικού συστήματος

Οι περίπου μισοί Έλληνες πολίτες δεν εμπιστεύονται καθόλου το πολιτικό σύστημα, ενώ, αντίθετα, σε υπερδιπλάσια ποσοστά εμπιστεύονται τη δικαιοσύνη και την αστυνομία, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ για τους δείκτες ευημερίας 2013. Ειδικότερα:

H Αλέιδα Γκεβάρα, κόρη του Τσε, τα λέει εξώ από τα δόντια: «Η Δύση δεν έχει ιδέα για το τι είναι δικτατορία»

Η Δύση εξακολουθεί να αποκαλεί δικτάτορες τους ηγέτες που ανεβάζουν τα πολιτιστικά, υγειονομικά και εκπαιδευτικά standards, δήλωσε η κόρη του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, σε συνέντευξή της στο Russia Today, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της σίγουρα θα βοηθούσε όσους αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο.
RT: Κυρία Γκεβάρα, είπατε κάποτε ότι οι ιδέες του πατέρα σας θα είναι ζωντανές όσο υπάρχει αδικία στον κόσμο.

Μήπως… υποτίθεται…;

Μήπως… υποτίθεται…;Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, άλωσαν πρώτοι την Κωνσταντινούπολη γιατί λόγω παρακμής και διαφθοράς δεν μπορούσαμε να προστατέψουμε την Ευρώπη από την επερχόμενη βαρβαρότητα της Ανατολής.
Υποτίθεται ότι, οι Δυτικοί, μας έφεραν με το ζόρι (και χωρίς να μας ρωτήσουν) τον Όθωνα, γιατί εκείνοι οι προδότες που για αιώνες είχαν αναλάβει να μας κρατούν υποταγμένους στους Τούρκους,

21η Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας: γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, γιορτάζει η Ελλάδα.....Στις 21 Νοεμβρίου, Ημέρα της Παναγίας, γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας.
Η αποστολή και διαρκής επιδίωξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης. Μόνο σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, αλλά και περιφερειακής συνεργασίας, είναι δυνατή η νηφάλια και ανεμπόδιστη ενασχόληση του ελληνικού λαού με παραγωγικές και δημιουργικές δραστηριότητες.

Παταγώδης αποτυχία η δήθεν κίνηση εθνικής υπερηφάνειας του Σαμαρά


Συμπάθειες, δημοτικότητα και στο βάθος.... η τρόικα. Ενώπιον διλημμάτων ο Σαμαράς
«Οι πρόσφατοι πολιτικοί χειρισμοί του έλληνα πρωθυπουργού μεθερμηνεύονται ως κινήσεις απελπισίας, που στο τέλος δεν πρόκειται να δώσουν ώθηση ....

Ευτυχώς το Ισραήλ ματαίωσε (;;) τις φιλοδοξίες του «έξυπνου» Αβέρωφ Νεοφύτου

Ευτυχώς το Ισραήλ (που ποτέ δεν θα δεχόταν να διαβιβαζόταν το φυσικό του αέριο μέσω τουρκίας), ματαίωσε (;;)  τις φιλοδοξίες του «έξυπνου»  Αβέρωφ Νεοφύτου (προέδρου του κόμματος του κ. Αναστασιάδη) και των εν Ελλάδι ομοίων του...

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Firefox: Αντικαθιστά την Google με τη Yahoo στις ΗΠΑ!

Η Yahoo! θα είναι στο εξής και για τα επόμενα πέντε χρόνια η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στον Firefox στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη με το Ιδρυμα Mozilla. Το «χτύπημα» για την Google είναι διπλό, αφού σε άλλες μεγάλες αγορές, προεπιλεγμένες μηχανές αναζήτησης θα είναι τοπικές

"Ποιος υποστήριζε περισσότερο την εισοδημ.πολιτική Σημίτη" ...ο πρ.της ΓΣEE Xρ. Πολυζωγόπουλος ή ο Γ. Παπαντωνίου;

Ρωτάει Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" στις 16.11.1997 - ΦΩΤΟ.
Xρήστος Πολυζωγόπουλος, πρόεδρος ΓΣEE, Γ. Παπαντωνίου υπ. Eθνικής Oικονομίας και Oικονομικών:  Ποιος υποστήριζε περισσότερο την εισοδηματική πολιτική της κυβέρνησης;

Η κοροϊδία-εξαπάτηση της Ομογένειας από το πολιτικό-κομματικό ''καθεστώς'' Ελλάδας, τελειώνει

Επειδή γίνεται λόγος στην Ελλάδα γιά ''αναθεώρηση Συντάγματος'' (ισχύει από 2001), η Ομογένεια αναμένει -γιά τελευταία φορά- να δει αν οι ''εθνοπατέρες'' και ειδικά τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 20 χρόνια,

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη (γιά τουρισμό-διασκέδαση και ψώνια), με χρήμα των ''κορόϊδων''...

Με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τα ''κορόϊδα'' 'Ελληνες φορολογούμενους, τέσσερεις (!!!) ''τουρίστες'' υπουργοί, θα ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη γιά να εκφωνήσουν ''δεκάρικους'' σε ολιγόωρο... ''φόρουμ'' (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan) γιά την...''ανάπτυξη'' και... ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα:

Ένα άρθρο που πρέπει να διαβαστεί… Ο Μπαράκ Ομπάμα και η φύση των αποτυχημένων ΠροεδριώνΔεν συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τις εγχώριες πολιτικές υποθέσεις, εκτός αν επηρεάζουν τις διεθνείς υποθέσεις. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να εξεταστούν οι αμερικανικές πολιτικές υποθέσεις, επειδή είναι πιθανό να έχουν μια συγκεκριμένη επίπτωση στις διεθνείς σχέσεις. Έχουμε πλέον μπει στην τελική φάση της προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα, που, όπως και οι πολλές άλλες προεδρίες από τον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο, καταλήγει σε αυτό που λέμε, μια κατάσταση αποτυχίας.

Kρίμα κύριε Λαφαζάνη. Με αυτούς δεν υπάρχει σωτηρία...

Την ώρα που  η τουρκία εισβάλλει με το Μπαρμπαρός στην ΑΟΖ της Κύπρου.
·      Την ώρα που η τουρκία στέλλει τις φρεγάτες της μέχρι τη Βουλιαγμένη.
·      Την ώρα που η τουρκία δίνει το ελεύθερο στα τουρκικά πολεμικά πλοία να κτυπήσουν Ελληνικά πολεμικά πλοία ή υποβρύχια.

Οι Ιάπωνες..οι Έληνες...και τα greeklish..

Οι Ιάπωνες τραγουδούν Ελληνικά και οι Έλληνες μιλούν, για “break” αντί για “διάλειμμα”, για “live” αντί “ζωντανά”, για “sold-out”  αντί για “ξεπούλημα”, και για άπειρα άλλα γελοία και αχαρακτήριστα.
Άστε τις πινακίδες των καταστημάτων που εκεί ο κάθε ηλίθιος εξαντλεί την βλακεία του.

Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....Άνθρωποι στο μπλέντερ στο βιβλίο Φυσικής της Ε' Δημοτικού

Φαίνεται απίστευτο αλλά μια πιο προσεκτική ματιά θα σας σοκάρει.Δείτε στο βιβλίο Φυσικής Ε΄Δημοτικού (του μαθητή, το πράσινο), στη σελ.19 και στο κεφάλαιο για τα μίγματα υπάρχει η εικόνα ενός μπλέντερ μέσα στο οποίο αλέθονται άνθρωποι, οι οποίοι …φυσικά…

Αντιμέτωπος με τρία κακουργήματα ο Καρατζαφέρης ...

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υποβολή αναληθούς πόθεν έσχες και παράβαση του νόμου για τις offshore
Επιβαρυντικό για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής.

Δεύτερος Γάλλος τζιχαντιστής στο βίντεο με τους αποκεφαλισμούς..

Ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης επιβεβαίωσε σήμερα ότι ένας ακόμη τζιχαντιστής, που εμφανίζεται στο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού ομήρου Πίτερ Κάσιγκ είναι Γάλλος πολίτης.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ναι» υπό όρους σε συνάντηση με Σαμαρά - Τσίπρα, χωρίς Βενιζέλο

Ναι υπό προϋποθέσεις σε μία συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, απορρίπτοντας πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξει τριμερής συνάντηση και με τη συμμετοχή Βενιζέλου.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης είπε «όχι» σε μία συνάντηση Σαμαρά - Τρίπρα - Βενιζέλου,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: τα δυο σενάρια για πόλεμο Ελλαδας – Τουρκίας της περιβόητης SAIC!

Τον Δεκέμβριο του 1996 η SAIC εκπόνησε κατόπιν παραγγελίας του αμερικανικού Πενταγώνου μία στρατηγική αποτίμηση του μέλλοντος της Τουρκίας για την περίοδο 1997-2020. Στην παρουσίαση της έκθεσης («Τελική Έκθεση του Εργαστηρίου για το Μέλλον της Τουρκίας») είχαν παρευρεθεί ανώτατα πρώην και νυν (τότε) στελέχη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και της κυβέρνησης.

Πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας (Μάρτι Αχτισάρι) και άνθρωπος των Αλβανών λομπιστών ..." Η Τουρκία ανήκει στην Ευρώπη και η Ευρώπη χρειάζεται την Τουρκία "


Διαβάστε τι δήλωσε μόλις χθες σε σεμινάριο, του Κέντρου Στρατηγικών ερευνών του ΥΠΕΞ της Τουρκίας (SAM), με θέμα "Μαζί για μια ενισχυμένη και Σταθερή Ευρώπη", ο νομπελίστας και πρώην πρόεδρος της Φινλανδίας Martti Ahtissari...

Ο Μάρτι Αχτισάρι, ο δέκατος πρόεδρος της Φινλανδίας

ΌΤΑΝ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ..

Γράφει ο ΑΝΤΙ300 
Αυτή η «ΜΑΙΜΟΥΔΑ» και η αγέλη που ακολουθεί στην παρακάτω λίστα έμπρακτα «αναγνωρίζουν» το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό έδαφος, σε συνέδρια πληρωμένα από την ΕΕ.

Κάποιος να μαζέψει... τον Τσαβούσογλου...

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Αγκυρας, αφού μετά τις… βόλτες του ερευνητικού πλοίου Barbaros και πριν την άφιξη Μπάϊντεν (που χαρακτηρίζεται φιλλέλην από τον τουρκικό τύπο) ξέσπασε σε απειλές κατά της Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου.
Χθες, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου,

ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ANAΔΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ…

Πως έχει αυτή η περίεργη ιστορία…

"Ο τουρισμός ενώνει" (τον ΣΕΤΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ;)

Το σκάφος βυθίζεται...

Τις τελευταίες ημέρες είχαμε δύο τινά.
1.Χθες ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε με πάθος εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
·      Γιατί προφανώς το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να κρατήσει τα ελάχιστα ποσοστά του, άρχισε λόγω επικείμενων εκλογών αντιτροϊκανή και εν μέρει αντιμνημονιακή (παρ όλον που τα ψήφισε όλα) πολιτική.  

Ιδού ο μεσίας...Σ. Θεοδωράκης: "Εγώ μπορώ να σώσω τη Χώρα" ...

Στο Ωραιόκαστρο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 15 Νοε. 2014, ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Δείτε τι είπε ..

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Γράφει ο Νίκος Τοπούζης


 Όπως πρώτος είχα γράψει, η εκλογή του κ.Ρουχανί στην ηγεσία του Ιράν φέρνει τη χώρα εγγύτερα στην Δύση.  Μετά από δεκαετίες απομόνωσης το Ιράν κάνει προσπάθειες να ξαναγυρίσει στη «διεθνή νομιμότητα».  Κύριο εργαλείο αυτής της προσπάθειας είναι η πολυπόθητη, για πολλούς, συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, ώστε να σιγουρευτεί η διεθνής κοινότητα πως θα έχει αποκλειστικά και μόνο ειρηνικούς σκοπούς.


  Μεγάλο πλεονέκτημα για το Ιράν η τρομακτική πανωλεθρία....

Οι εντιμότατοι φίλοι μας!

«Ξέρετε», αναφέρει στο πολύκροτο βιβλίο του, ο Timothy Geithner, «οι Ευρωπαίοι ήταν άτεγκτοι: “Θα δώσουμε στους Έλληνες ένα μάθημα. Είναι πραγματικά φριχτοί. Μας είπαν ψέματα. Είναι απαίσιοι και άσωτοι και εκμεταλλεύθηκαν βασικά τα πάντα και θα τους συντρίψουμε”. Αυτή ήταν η στάση όλων.»
Αυτό πάντως που μου έκανε εμένα την μεγαλύτερη εντύπωση, και που στάθηκε αφορμή γι’ αυτό το σημείωμα, είναι ότι ο κ. Geithner,  

Πούτιν και… ξερό ψωμί: «Κανείς δεν θα υποτάξει ποτέ τη Ρωσία»

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι θέλουν να υποτάξουν τη Ρωσία, αλλά προειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι κάτι τέτοιο δεν θα το πετύχει ποτέ. «Δεν θέλουν να μας ταπεινώσουν, θέλουν να μας υποτάξουν, να λύσουν τα προβλήματά τους εις βάρος μας»,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μέγα Αλέξανδρου»


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μέγα Αλέξανδρου»ΑΜΦΙΠΟΛΗ…
Ακολουθεί η επιστολή από την ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης

Κίνητρο μας είναι η ανησυχία μας , για τον κίνδυνο , στην προσπάθειά μας σαν Κράτος να βγούμε από την οικονομική κρίση ( ενισχύοντας με κάθε τρόπο το Τουριστικό ρεύμα με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τα διάφορα μνημεία μας ) να υιοθετήσουμε « λανθασμένα ιστορικά δεδομένα» …

Ο Βενιζέλος κάνει αντίσταση....Δεν υποχωρούμε σε νέα μέτρα λιτότητας..

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κτίμησε πως οι εταίροι είναι δύσπιστοι λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, παρότι δέχονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της οικονομίας.

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα είναι δύσκολη, σκληρή και πολύ συγκεκριμένη, δήλωσε, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.,

Κεντροαριστερά: Ο δίδυμος στόχος του Κ. Σημίτη....

- Τις  διαχρονικές "πολιτικές ονειρώξεις" του Κ. Σημίτη για "Κεντροαριστερή" κυβέρνηση  ....θα επιχειρήσουν(;) να κάνουν πράξη οι "Ελαιοκράτες" του ΠΑΣΟΚ.

Γερμανοί πολιτικοί ζητούν: "Η Τρόικα πρέπει να διαλυθεί"

"Η Τρόικα, η οποία μέχρι σήμερα δεν δίνει κανένα λόγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα πρέπει να είναι στο μέλλον δημοκρατικά νομιμοποιημένη. 

"Η οργανωμένο ανευθυνότητα της Τρόικας" πρέπει να τερματιστεί". Heinz-Joachim Barchmann, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της γερμανικής Βουλής

κ. Αναστασιάδη, αφού δεν σας ενοχλεί οι Τούρκοι να πάρουν τις Κυπριακές Αερογραμμές, μάλλον και αυτά που υπονοεί ο Αμερικανός ΥΦΕΞ, δεν σας ενοχλούν.

Δείτε τις κατωτέρω δηλώσεις του Αμερικανού ΥΦΕΞ.

Καταλάβατε κ. Αναστασιάδη, που σας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ο Μακαριώτατος, τι υπονοεί ο «ποιητής» Αμερικανός ΥΠΕΞ;; Πάλιν καλά που δεν μας είπε να συνεννοηθούμε με τους τζιχαντιστές. Εκτός αν αυτό εννοεί λέγοντας, «και με τον Λίβανο αργότερα».


Είναι δυνατόν κ. Αναστασιάδη,

Ο ΝΕΟΣ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΣ....


Κάθε  δικτατορία και κάθε χούντα ή ξένη κατοχή, έχει τον γεφυροποιό της.


Σήμερα,  ως αναμενόταν,  έχουμε γεφυροποιό μεταξύ της γερμανικής κατοχής και του ΣΥΡΙΖΑ, τον γνωστό Ανανιακό κτλ., κ. Παπαδημούλη.   
Με τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις Παπαδημούλη.)

Αντι-Συμμαχία....


ΑΝΤΙ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κατά την καθημερινή μου περιήγηση στο διαδίκτυο έπεσα επάνω σε άρθρο του κ.Πέτρου Τσάγκαρη, μέλους μιας εκ των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ όπου έγραφε μεταξύ άλλων :
«..Καμία σταγόνα αίμα για τα πετρέλαια.  Ο ελληνικός λαός δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει για τα συμφέροντα του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ και των επιχειρήσεων του,

Πέστα "Χρυσόστομε"... Γεωργιάδης: Εκνευρίσαμε την τρόϊκα..δεν κάναμε τα συμφωνηθέντα..

Ο Α. Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, δήλωσε: «Δεν έχουμε ψηφίσει ούτε ένα πράγμα από αυτά που προβλέπονταν από τα μνημόνια. Δείξτε μου ένα που ψηφίσαμε. Όποτε πήγαινε κάποιος να κάνει κάτι, έβγαιναν άλλοι 200 και του επιτίθεντο. Για παράδειγμα το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο και την απόπειρα να κάνει τη μεταρρύθμιση ο Κυρ. Μητσοτάκης. Θέλω να θυμίσω πόσοι βουλευτές.....

Παγκόσμιος ουραγός στις αγορές το Χ.Α. ένα χρόνο μετά την υποβάθμιση

Του Βασίλη Γεώργα
Όσο εκκωφαντική είναι η σιωπή των Ελλήνων θεσμικών επενδυτών στη Λεωφόρο Αθηνών, άλλο τόσο ηχηρή είναι και η απουσία ξένων μακροπρόθεσμων χαρτοφυλακίων που τοποθετούνται στις αναδυόμενες αγορές και θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που το πολιτικό ρίσκο επισκιάζει κάθε άλλο θετικό καταλύτη.   Η JP Morgan με τη χθεσινή έκθεση....

Διαφωνούν οι επιστήμονες για τον διπλό σεισμό στον Ευβοϊκό


Διχασμένοι εμφανίζονται οι επιστήμονες για τις, δυο, ιδιαίτερα αισθητές σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 5,1 βαθμών αμφότερες, που σημειώθηκαν στη 1.05 και 1.09 τα ξημερώματα με επίκεντρο τον υποθαλάσσιο χώρο του Ευβοϊκού, 81 χλμ. βόρεια- βορειοδυτικά της Αθήνας και 28 χλμ. βορειοδυτικά της Χαλκίδας.
Οι σεισμικές δονήσεις έγιναν ιδιαίτερα αισθητές στην Αθήνα, τη Χαλκίδα,

Η οργή των Ευρωπαίων κατά του πολιτικού συστήματος - οι βαρύτατες συνέπειες για τον Ελληνικό Λαό -

Η κρίση εις την Ελλάδα βαθαίνει. Αν και έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια  επαχθών Μνημονίων που έχουν εξαθλιώσει εις την κυριολεξία τον Ελληνικό Λαό. Και αυτό είναι ήδη γνωστό σε όλους τους Ευρωπαίους πολιτικούς και πολίτες. Φαίνεται όμως ότι όσο περισσότερο εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός με νέα μέτρα και προαπαιτούμενα, τόσο περισσότερο δεν αντιλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα της χώρας μας τις ευθύνες του....

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

AΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑ-ΑΣΑΝΤ ΣΥΡΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Η ΔΥΣΗ

Πορφύρης Δ Σταφύλά Π
Στην Deir ez Zour πολλά άτομα αποκεφαλίστηκαν και σταυρώθηκαν από το Ισλαμικό Κράτος.Δύο άτομα εκτελέστηκαν και ασταυρώθηκαν στο χωριό Kasra Brive για αποστασία και κατασκοπεία.   

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΛΛΆΞΑΝΕ ΤΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ....ΑΠΌ "ΨΩΜΊ-ΠΑΙΔΕΊΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ" ....ΣΕ "ΛΕΦΤΆ-ΠΤΥΧΊΑ- ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ"

- ΚΆΠΟΙΟΙ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ "ΕΚΕΊ" ....ΌΠΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ Η "ΝΈΜΕΣΙΣ" ΚΑΙ Η "ΔΙΚΗ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΕΊΛΕΙ, "ΈΝΕΚΑ ΤΗΣ ΎΒΡΕΩΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ.

Ανάπτυξη "οδική"....δεν κουνιέται φύλλο ...

Ανάπτυξη "οδική"..
Η πάλαι ποτέ..."Εθνική οδός"...κάπου έξω από Λαμία..
Δευτέρα 17 Νοε. 2014 λίγο πριν τις 12:00..

ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Πολλοι ανθρωποι. Μορφωμενοι,Αγραμματοι,Επιστημονες, τελος παντον απο οποιαδηποτε βαθμιδας εκπαιδευσης και αν προερχονται, ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν αναρωτηθει , ( Αν στην χωρα που γεννηθηκε η Δημοκρατια! Υπαρχει πραγματικα Δημοκρατια!? ) Ειμαι σιγουρος οτι πολυ θα ειπατε ΟΧΙ! Ειναι Τραγικο,αλλα και η απολυτη ειρωνια, οι τοτε Αγωνιστες του πολυτεχνειου που με τους αγωνες τους ελευθερωσαν την Ελλαδα απο την χουντα!

ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...
Συνέντευξη σχετική με το πολυτεχνείο και την επταετία. 
Δείτε το βίντεο...

Τι έχουν τα media και σιωπάνε;

Eίναι γεγονός πως την «σιωπή των media» γύρω από μία πολύ σημαντική αποκάλυψη που «δεν θα διαβάσετε πουθενά» ή «δείτε το πριν το κατεβάσουν» έχουν εδώ και χρόνια αναλάβει εργολαβικά Λιακόπουλοι και Βελόπουλοι της τηλεοπτικής μπανανίας, μαζί με τα «αποκαλυπτικά» τους blogs και ιστοσελίδες. Είναι όμως όσες ειδήσεις διαφεύγουν της δημοσίευσης από το Πρώτο Θέμα ή το Μέγκα «θεωρίες συνομωσίας» και λόγια του αέρα;

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΡΗΣΙΑ...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

            Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 η “Ελεύθερη Ώρα” δημοσίευσε το άρθρο μου: “Να αποκαλυφθούν τα ονόματα περίεργου πλουτισμού”, όπου κατήγγειλα την μεγάλη κωλυσιεργία των υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών στον έλεγχο της λίστας Ράιχενμπαχ, στην οποία ενέχονταν περί τους 1700 συμπολίτες μας για “αιφνίδιο πλουτισμό” και μη απόδοση στην Πολιτεία των αναλογούντων φόρων.

Παραιτήθηκε αντιπεριφερειάρχης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη..
Η Εισαγγελία Διαφθοράς και συγκεκριμένα οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριανός και Πόπη Παπανδρέου άσκησαν ποινική δίωξη για την υπόθεση για τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής  δωροδοκίας καθώς και για νομιμοποίηση ε4σόδων από εγκληματικές πράξεις. Οι διώξεις στρέφονται κατά των Τσάτσου και Καμνόπουλου επιχειρηματιών και τριών πρώην στρατιωτικών των  Θ. Μόσχο, Ι Ράμμο και Π. Στράντζαλη.

Ας αφήσουν τα επικοινωνιακά τερτίπια..Σε τουρκικό νοσοκομείο εισήχθη ο κ. Λοβέρδος και όχι σε αμερικανικό..

Σχετικά με το θέμα του ΛΟΒΕΡΔΟΥ και την εισαγωγή του στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στην Κων/λη. 

Κάποιος να του πει να αφήσει τα "σάπια" και να κοροϊδέψει κανένα άλλον με τα επικοινωνιακά παιγνίδια τους....

Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

"Ήτανε νιος και γέρασε".. ο Γιούνκερ από το 1997 μας ετοίμαζε για τους φοροπαραδείσους...