Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ευτυχώς το Ισραήλ ματαίωσε (;;) τις φιλοδοξίες του «έξυπνου» Αβέρωφ Νεοφύτου

Ευτυχώς το Ισραήλ (που ποτέ δεν θα δεχόταν να διαβιβαζόταν το φυσικό του αέριο μέσω τουρκίας), ματαίωσε (;;)  τις φιλοδοξίες του «έξυπνου»  Αβέρωφ Νεοφύτου (προέδρου του κόμματος του κ. Αναστασιάδη) και των εν Ελλάδι ομοίων του...
συμπαθούντων τους νεοοθωμανούς, για να διαβιβαζόταν το φυσικό αέριο  μέσω τουρκίας.
Απύθμενη Θεέ μου εξυπνάδα (;;) του Αβέρωφ Νεοφύτου προέδρου του κόμματος του κ. Αναστασιάδη και των ομοίων του στην Κύπρο και στην Ελλάδα.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.