Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Kρίμα κύριε Λαφαζάνη. Με αυτούς δεν υπάρχει σωτηρία...

Την ώρα που  η τουρκία εισβάλλει με το Μπαρμπαρός στην ΑΟΖ της Κύπρου.
·      Την ώρα που η τουρκία στέλλει τις φρεγάτες της μέχρι τη Βουλιαγμένη.
·      Την ώρα που η τουρκία δίνει το ελεύθερο στα τουρκικά πολεμικά πλοία να κτυπήσουν Ελληνικά πολεμικά πλοία ή υποβρύχια.

·      Την ώρα που ο Χαλίφης Ερτογάν απειλεί  Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο,
·      Αυτήν την ώρα οι (αν)εγκέφαλοι υπεύθυνοι της εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ,
·      Εκλιπαρούν και καλοπιάνουν τον τούρκο πρέσβη με γεύμα που του παραθέτουν,
·      Να ευαρεστηθεί ο Πατισάχ ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου να δεχθεί να του υποβάλει τα σέβη του ο Αλέξης.
Είστε για κλάματα ή για κάτι πολύ χειρότερο κύριοι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση αυτή.  Με την οποίαν μετατρέπετε, χωρίς καμία Εθνική υπερηφάνεια και τους Έλληνες σε ραγιάδες του Νταβούτογλου.
Αφού πριν υπογράψατε και νέο ψήφισμα για τον εκτουρκισμό της Κύπρου (όχι όλοι, ευτυχώς υπήρξε από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλο πατριωτικό ψήφισμα).
Θα περιμένουμε «καλύτερες» φωτογραφίες του Αλέξη με τον ισλαμοφασίστα Νταβούτογλου, από αυτές του ΥΠΕΞ κ. Βενιζέλου.
Το ντροπή σας είναι λίγο.
Είστε χειρότεροι και από το Σαμαρά γιατί αυτός μάλλον κάλεσε τον Νταβούτογλου, κακώς βέβαια, για του υποβάλει, Κύριος οίδε,  τις προτάσεις του άλλου του Ανανστασιάδη.
Kρίμα κύριε Λαφαζάνη. Με αυτούς δεν υπάρχει σωτηρία.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.