Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

Ο Λαθροεποικισμός στο ανάδελφο Έθνος, το υπομόχλιο της επερχόμενης εσωτερικής ανωμαλίας

Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος 
Οι τελευταίες ενέργειες της Suis generis Κυβέρνησης περί της λαθρομετανάστευσης, ενόψει αποφυγής του τεράστιου πολιτικού κόστους που αναμένεται να εισπράξουν στις επερχόμενες εκλογές, καταδεικνύουν την έλλειψη γενικότερου προσανατολισμού αυτής της χώρας. 
Μετά από την εισροή πάνω από 1.500.000 λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, κατά τις μετριο-υπολογιστικές εκτιμήσεις, οικεία βουλήσει ως επί το πλείστον των κυβερνήσεων που θήτευσαν τα τελευταία 15 χρόνια, και κάτω από τα συμπαραμαρτούντα επακόλουθα αυτής της “επιδρομής”, αφενός στην οικονομία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στην εγκληματικότητα κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, στις λοιμώδεις ασθένειες που επεκτείνονται στις πολυπληθείς κοινωνίες, και τις ευκαιρίες των Επενδετικών οίκων να “αναβαθμίσουν” τις υποβαθμισμένες πιριοχές κυρίως του ιστορικού κέντρου των Αθηνών, η κατάσταση προσέλαβε μη ελεγχόμενη εξέλιξη. 

Η μοναστηριακή κουζίνα του Αθω σε πολυτελή ξενοδοχεία της Ρουμανίας

Μοναστηριακή κουζίνα του Άθω και αγιορείτικα κρασιά στο Grand Hotel Continental του Βουκουρεστίου; Γκουρμέ πιάτα του τρίτου «ποδιού» της Χαλκιδικής σε έξι πόλεις της Ρουμανίας;
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι ένοικοι και οι επισκέπτες πολυτελών ξενοδοχείων της εν λόγω χώρας θα εντρυφήσουν πράγματι στα μυστικά της σεμνής, αλλά γευστικής και υγιεινής αγιορείτικης κουζίνας!
Στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης TTR, o Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω πέτυχε συμφωνία με την αλυσίδα «Continental Hotels» για την προώθηση της κουζίνας των μοναχών του Αθω και γενικότερα της γαστρονομίας της περιοχής (Mount Athos Area Gourmet) σε έξι πόλεις της Ρουμανίας, για περίοδο έξι μηνών.

Οι Κυριακάτικες εφημερίδες


.........

ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ;)


Γραφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.
Τα δυο κόμματα εξουσίας, που εδώ και 40 χρόνια κυβερνούν την Ελλάδα, με την ανύπαρκτη πολιτική τους, άφησαν να διογκωθεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης με αποτέλεσμα να έχουν εισέλθει, μέχρι σήμερα, στη χώρα μας περί το 1,5 εκατομμύριο λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τον Υφ. Προστασίας του Πολίτη, από όλες τις χώρες του κόσμου και είναι, μαζί με την οικονομική κρίση, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Αποφάσισαν σήμερα κατόπιν εορτής, στα πλαίσια της συγκυβέρνησης και φοβούμενα τον καταποντισμό τους στις επερχόμενες εκλογές, να προβούν σε κινήσεις ώστε να δείξουν στον δυστυχή λαό, ο οποίος αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του το πρόβλημα, ότι θέλουν να το λύσουν.

Ψηφοδέλτιο νίκης από Καμμένο προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβάζει την πρώην Σταρ Ελλάς Ξένια Πανταζή - Κουντουρά - ΠΛΗΡΗΣ επιβεβαίωση του e-Volos.gr για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δυσαρεστημένη η Συγγρού με την Ζ. Μακρή, για την διαρροή Μωυσίδη
Με την στρατολόγηση δυνατών στελεχών μέχρι πρότινος της Ν.Δ, όπως η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία, όπως από τις αρχές της εβδομάδας είχε γράψει το e-Volos.gr, παραιτήθηκε τελικώς από πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της ΝΟΔΕ Μαγνησίας ή ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Βόλου, Κώστας Μωυσίδης, η προσχώρηση του οποίου στους "Ανεξάρτητους Έλληνες", έχει θορυβήσει την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ζέττα Μακρή, αφού η Συγγρού εμφανίζεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένη, προχωράει ο Πάνος Κάμμενος, του οποίου το ψηφοδέλτιο δεν είναι λίγοι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν ως ψηφοδέλτιο νίκης, που προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

“Λεωνίδας”…..ο στρατιώτης

Η παρούσα ανάρτηση προέκυψε κατόπιν μετάφρασης αντίστοιχου άρθρου της ιστορικού Helena Schrader’s και αποτελεί μια προσπάθεια προσέγγισης – ανάδειξης των στρατιωτικών ικανοτήτων του Λεωνίδα. Στην εν λόγω μετάφραση προστέθηκαν ιστορικά στοιχεία, με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη παρακολούθηση των γεγονότων από τον αναγνώστη.
****************************
Κατ’ αρχάς πρέπει να τονισθεί ότι ο Λεωνίδας υπήρξε από τους λίγους Σπαρτιάτες βασιλείς, που ήταν «επαγγελματίας» στρατιωτικός. Σε αντίθεση με άλλους βασιλείς πριν και μετά από αυτόν, ο Λεωνίδας «ολοκλήρωσε» το πλήρες πρόγραμμα στρατιωτικής κατάρτισης που επιβαλλόταν στους πολίτες της Σπάρτης (από την παιδική ηλικία έως δέκα χρόνια ενεργούς υπηρεσίας και κατόπιν εφ’ όρου ζωής ως έφεδροι).

Τρείς μνηστήρες για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Τρεις είναι οι εταιρείες που προκρίθηκαν στην 2η φάση του διαγωνισμού επιλογής παρόχου λογισμικού για το on line στοίχημα του ΟΠΑΠ.

"Οι τρεις εταιρείες είναι η GTU, που ανήκει στον όμιλο GTech και είναι της Lottomatica. Είναι η Playtech, η οποία είναι εισηγμένη. Και η Lottomatica είναι εισηγμένη στην Ιταλία. 
Η Playtech είναι εισηγμένη στην Αγγλία. Και η Ιντραλότ, εισηγμένη στην ελληνική αγορά. 
Αυτές έχουν προκριθεί.

Αποκλειστικό: Πότε θα γίνουν οι εκλογές ;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες..
Η ημερομηνία των εκλογών...

Μια αγκαλιά (κουβάρι δηλαδή...) είναι στο ΠΑ-ΣΟΚ...

Βέβαια...
Μπορεί τα MEGAλα κανάλια να μας παρουσιάζουν την άνοδο του ΠΑ-ΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις , μπορεί η Φώφη  , αυτή η τεράστιου πολιτικού βάρους πολιτικός , να δείχνει σαν εκπρόσωπος το ΟΛΟΝ του κόμματος , αλλά στην πραγματικότητα , κάτω από τις φιοριτούρες, διεξάγεται πόλεμος...
Ο προηγούμενος αρχηγός του , ο ΜΕΓΑΛΟΣ (τί μεγάλος... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ) πολιτικός , αυτός που "έσωσε" πεντέξη φορές την χώρα μέσα σε δύο χρόνια , ο Γ.Α.Π φαίνεται να έχει εγκαταλείψει στις τύχες τους τα "παιδιά" του...
Τα οποία ώς είναι "ορφανά" και ανυπεράσπιστα δέχονται την "περιποίηση" των μέχρι χθές φιλικών τους εφημερίδων...
Το πάντα καλότροπο ΚΑΡΦΙ δείχνει και την γλωσσομάθεια του ΝΕΟΥ αρχηγού του κόμματος ο οποίος παρουσιάζεται ως άλλη Μέρκελ να εκδιώκει (ΡΑΟΥΣ) τα χρυσά παιδιά του κινήματος...

Ο κ. Βενιζέλος ανακάλυψε την ΑΟΖ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε χθες ο κ. Βενιζέλος.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τη συνάντησή του με τον κ. Χριστόφια ουσιαστική και αμοιβαία επωφελή. 
Ανέφερε ότι εκτός από το Κυπριακό συζητήθηκαν τα θέματα της κυπριακής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της οριοθέτησης των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών (ΑΟΖ) και ζητήματα της ευρωζώνης.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

Γράφει ο Πάνος
''Μια Ελληνίδα πολίτης, η Χριστίνα Σαλέμη, κάτοικος Χαλκίδας, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα του διεθνούς ποινικού δικαστηρίου της Χάγης και κατέθεσε καταγγελία κατα του Προέδρου της δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρώην πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου, του νυν πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του υπουργού οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, για γενοκτονια κατα του Ελληνικού λαού. Η καταγγελία είναι νομικά τεκμηριωμένη.'' 
Αυτά αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο Μax Keiser

Άδωνις: που είσαι ρε Φαήλε,που εξαφανίστηκες αγαπημένο μου αγόρι;;

04-11-201, σχεδόν πέντε μήνες πριν...όχι και τόσο μακριά..
Εκπομπή "Ελλήνων Έγερσις" στο Τηλεάστυ. Ο Άδωνις μιλάει  το μνημόνιο Ι και ΙΙ και για την υποκρισία γενικότερα.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι λέει ο Άδωνης (στο ΛΑΟΣ τότε) για τον Σαμαρά, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη..
Μιλάμε για πολύ αγάπη...

Κάμερα στη σκούπα

Δημοσκόπηση Public Issue . Ανατροπές

 Η δημοσκόπηση θα δημοσιευτεί στην Καθημερινή της Κυριακής
 

Συνέντευξη του Τέρενς Κουίκ

Την πρώτη «εφ’ όλης της ύλης» συνέντευξη ως Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» έδωσε ο Τέρενς Κουΐκ στην Λουκίλα Καρρέρ και την Λίτσα Θεοφάνους την Παρασκευή 30 Μαρτίου στην εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα» .
Ακούστε την

Και ξαφνικά βρέθηκαν λεφτά!

economikos

Τα προεκλογικά δίνουν και παίρνουν!

Εκεί που το κράτος δεν είχε λεφτά, τώρα επιστρέφουν το ΦΠΑ σε αγρότες, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.

Η αίτηση επιστροφής θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους στην αρμόδια Δ.Ο.Υ, είτε απευθείας, είτε μέσω συνεταιριστικής οργάνωσης.

«Δε μας αγγίζει η κατάθλιψη που έχει ακουμπήσει όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς»


δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρήστος Ζώης.
Περνάμε καλά κάνοντας αυτή την προσπάθεια. Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε όρεξη και δεν μας αγγίζει η κατάθλιψη που έχει ακουμπήσει όλους τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικό σε κάθε καινούρια προσπάθεια είναι να κάνεις κάτι με κέφι. Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, διερωτώμενος τι είδους συνεργασία μπορεί να υπάρξει με κόμματα τα οποία ισχυρίζονται ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος και το μόνο που έχουν να προτείνουν στον ελληνικό λαό είναι εξαθλίωση

ΔΕΗ ή ΔΟΥ ;

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Πριν από λίγες ημέρες δημιουργήθηκε μείζον θέμα με ένα κρυφό χαράτσι που είχε επιβληθεί και αυτό μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, με την ονομασία «Χρέωση Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ)». Και αφού το πετρέλαιο θέρμανσης είχε φτάσει και ξεπέρασε το 1 ευρώ το λίτρο, πολλοί καταναλωτές είχαν καταφύγει στη θέρμανση των σπιτιών τους με κλιματιστικά, με αποτέλεσμα η χρέωση ΥΚΩ που ήταν συνδεδεμένη με την κατανάλωση, να εκτιναχθεί στα ύψη. Όταν λοιπόν οι δαιμόνιοι κυβερνώντες ανακάλυψαν ή μάλλον τους το υπενθύμισαν τα ΜΜΕ ότι αυτό το χαράτσι είχε κριθεί αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας, τι λέτε να έκαναν;

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ

Την Κύπρο θα επισκεφθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 και την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος του Κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος θα παραστεί στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της Κύπρου για τα 57 χρόνια από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα των Ελληνοκυπρίων της ΕΟΚΑ κατά της βρετανικής κατοχής.
Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 ο κ. Καμμένος θα δώσει συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της Κύπρου.

Παραίτηση μέλους της Ν.Δ

ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,
Είμαι μέλος του κόμματος και των οργανώσεων του από μαθητής.
Υπήρξα υπεύθυνος ΤΕΙ Καστοριάς της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ επί διετία. Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Καλαμαριάς με τον  σύνδεσμο που υποστήριξε η Νέα Δημοκρατία « ΄Ολοι για την Καλαμαριά».
Υπήρξα ένθερμος και ενεργός υποστηρικτής της ενδοκομματικής υποψηφιότητας του σημερινού Προέδρου.
Σήμερα, είμαι στην δυσάρεστη θέση να ζητήσω από εσάς την παραίτησή μου ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν φεύγω εγώ, αλλά το κόμμα αυτό εκτροχιάσθηκε από τις αρχές του, την συνέπεια και τον ρόλο του ως εκφραστή της μεσαίας λαϊκής αστικής τάξης και ως θεματοφύλακας των εθνικών αξιών και δικαίων.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Και οι εννέα βουλευτές του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για το βαρύτατο πλήγμα που δέχθηκαν τα Νοσοκομεία,τα Πανεπιστήμια,τα ΤΕΙ,τα Επιμελητήρια,από το κούρεμα των αποθεματικών τους που ήταν κατατεθημένα στη Τράπεζα της Ελλάδος και η οποία τα μετέτρεψε σε ομόλογα και μάλιστα χωρίς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Σημειώνεται ότι Νοσοκομεία,όπως της Χαλκίδας ή ΤΕΙ,έχουν απομείνει με ψίχουλα στα Ταμεία τους,χωρίς να μπορούν πλέον να καλύψουν λειτουργικές ή μισθοδοτικές δαπάνες τους.Μάλιστα πολλά ΤΕΙ σε ένδειξη διαμαρτυρίας,ανέστειλαν την λειτουργία τους για μερικές μέρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς: Υπουργό Οικονομικών, κ. Φίλιππο Σαχινίδη

Οι Γερμανοί του κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και οι Αμερικανοί του κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχουν «αναγνωρίσει» μια ‘Νέα Δημοκρατία’

«ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ» ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ! 
Ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ; 
Γράφει ο ΑΝΤΙ300 .....
Αν και η «αναγνώριση» είναι μέσα από ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ στην Αμερική για σωρεία εγκληματικών πράξεων δωροδοκιών και απάτης, παρόλα αυτά δεν παύει να είναι μία «παράνομη αναγνώριση των παρανομιών της «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» των Σκοπίων.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην απάτη και τα εγκλήματα για τα οποία τους καταδικάζει με απόφασης του Αμερικανικού Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου, έχουν οι «γνωστοί» μας Γερμανοί DEUTSCHE TELEKOM AG φίλοι των παραπάνω Γερμανοτσολιάδων για ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ τώρα και στα Σκόπια.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ


Ξεκινάνε αύριο Σάββατο οι διήμερες εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 102 ετών από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών, στο Κιλελέρ το 1910. Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ. Ο εορτασμός ξεκινά το Σάββατο 31 Μαρτίου με ενημερωτική ημερίδα και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Απριλίου με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη των πεσόντων αγροτών, στο χώρο του Μνημείου, στο Κιλελέρ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012
18:00 – 21:00
Πρώην Δημαρχείο Κιλελέρ
Ημερίδα με θέμα: «Διεθνές έτος Συνεργατισμού. Το Συνεταιριστικό κίνημα στη χώρα μας».

Περιοδεία του Χρήστου Ζώη


Ο Βουλευτής κ Χρήστος Ζώης θα περιοδεύσει σε πόλεις της Θεσσαλίας και της Δυτ. Μακεδονίας όπου θα συναντηθεί με πυρήνες, στελέχη και φίλους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Σκοπός των συναντήσεων είναι ο συντονισμός της παρουσίας και της δράσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η ενημέρωσή τους για τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του κινήματος.
Πιο συγκεκριμένα:

Daniel Cohn-Bendit, Ο Κόκκινος ο Πράσινος κι ο Φαιός Danny…

(σσΟ: Κινεζοφάγος και αυτός ο “αντιρατσιστής”…) 
Γράφει ο Πελασγός ο Μιλήσιος 
“Αυτό το είδος του προβλήματος είναι αστείο. Ας κάνουν μια συμβιβαστική λύση με την FYROM. Έχετε πρόβλημα για το μέλλον και μιλήσατε για τον Αλέξανδρο. Ξέρετε, εγώ δεν νοιάζομαι για τον Αλέξανδρο...” Τάδε εφη στο “Canal 5″ το πολύτροπο και πολυχαιδεμένο βλαστάρι της Νέας Τάξεως, για το ότι “έχομε πρόβλημα για το μέλλον”… Ο κόκκινος Danny του Μάη του ’68, ο πράσινος Daniel των Ευρωπρασίνων και ο φαιός Δανιήλ, που νουθετεί τους Έλληνες για να συγκατανεύσουμε για το ξεπούλημα της Μακεδονίας σε “Μακεδονία”. 

«Θα επιστρέψω αφού φύγει ο Σαμαράς»

Του Αποστόλη Ζώη
Μοτό: Μετά την εκδικητική πράξη της διαγραφής μου, είχα και έχω αποφασίσει, μετά από ώριμη σκέψη, πως δεν μπορώ να συμπορευθώ με τον κ. Σαμαρά. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα απεμπολούσα όλες τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα και που σφραγίζουν τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ.
«Θέλω να τονίσω ότι δεν θα πολιτευθώ στις προσεχείς εκλογές, πλην όμως δεν θα εγκαταλείψω την πολιτική μου δραστηριότητα. Θα επιστρέψω ενεργά στη ΝΔ αμέσως μετά την απομάκρυνση από την ηγεσία του κόμματος του κ. Σαμαρά –που δεν θ’ αργήσει να γίνει– και της ηγετικής του φράξιας».

Αρχίζουμεεεεε…… Και ο Παπαδήμος λέει για νέο δάνειο

Δεν αποκλείει και 3ο δάνειο προς την Ελλάδα ο Λουκάς Παπαδήμος σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore. 

«Μπορεί να χρειαστεί κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας, αλλά πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο».

Μας δουλεύουν χοντρά: δεν φταίει κανείς που μπήκαμε στο ΔΝΤ!!!

Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου!!!
Πόρισμα παρωδία αναμένεται να καταθέσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «δια ταύτα» του κειμένου θα αναφέρει ότι κανείς δεν ευθύνεται γα το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ!!!

Βρήκε ο Μπαμπινιώτης επιτέλους την επεξήγηση που θα βάλει στο λεξικό του στη λέξη: κορόιδα!
Διαβάστε και θυμώστε:

Δήλωση μετάνοιας ζητάνε για την επιστροφή των διαγραφέντων στη Ν.Δ

Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Γκιουλέκας και Γιώργος Βλάχος, είχαν, σύμφωνα με «Τα Νέα», συνάντηση με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστα Τασούλα, στη διάρκεια της οποίας πρότειναν αντί δήλωση μετανοίας να προχωρήσουν σε συνεντεύξεις, μέσω των οποίων θα δηλώνουν νομιμοφροσύνη και πίστη στον πρόεδρο από την ημέρα της διαγραφής τους.
Φαίνεται όμως ότι ούτε η δημόσια ταπείνωση ικανοποίησε τον κ. Τασούλα, ο οποίος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Την Τρίτη 3 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο κέντρο ‘’Φρούριο’’ της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση σε επίπεδο Θεσσαλίας του κινήματος “Ανεξάρτητοι ¨Έλληνες”. 
Καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι φίλοι και τα μέλη του κινήματος από τους νομούς της Λάρισας του Βόλου των Τρικάλων και της Καρδίτσας. 
Στη συνάντηση θα συζητηθούν οργανωτικά και θεσμικά ζητήματα σε επίπεδο Θεσσαλίας ενόψει των επικείμενων Εθνικών εκλογών. 

Παράνομη μετανάστευση: Μία βόμβα που απαιτεί δράση τώρα και πρόληψη μετά

Της ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Βουλευτού Α’ Αθηνών – Ανεξάρτητοι Έλληνες Η παράνομη μετανάστευση έχει καταστεί πυρηνική «βόμβα», έτοιμη να τινάξει στον αέρα συθέμελα ολόκληρη την χώρα. Και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ το αντιμετωπίζουν με όρους προεκλογικούς και επικοινωνιακούς. Οι «σκούπες» που γίνονται αυτές τις μέρες στο κέντρο της Αθήνας, αποτελούν τα γνωστά κρατικά και κυβερνητικά ημίμετρα. Με ολοφάνερο σκοπό, να δώσουν στον πολίτη την εντύπωση ότι τάχα κάτι συμβαίνει. Όσο για την ιδέα για δημιουργία στρατοπέδων φιλοξενίας παράνομων μεταναστών εκτός Αθήνας, ερμηνεύεται μονάχα ως ένα σχέδιο μεταφοράς του τρόμου και της ανομίας από το κέντρο, στο σύνολο της Ελληνικής Περιφέρειας. Αλλά και σε αυτό ακόμη, υπάρχει εμπαιγμός της κοινής γνώμης. Ο υπουργός Προστασίας Πολίτη, κ. Χρυσοχοϊδης, έκανε λόγο για ένα πλήθος ενός εκατομμυρίου μόνο στο Λεκανοπέδιο. Πόσο εφικτό είναι να

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου στα συκοφαντικά δημοσιεύματα

Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.
2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.
Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

Εκπρόσωπος της τρόικας ελπίζει να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία..

Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας θα είναι το 2012, εκτιμά ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μορς. 
Το στέλεχος της Κομισιόν προβαίνει στην εκτίμηση ότι θα απαιτηθούν "πολλά και επώδυνα μέτρα ακόμη, καθώς και αντοχή», προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
 "Πιστεύω ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα σε ποια

Η αρχαϊκή Ελληνική κοινωνία (1100 – 750 π.Χ.)

Από το τέλος του ελληνικού μεσαίωνα γύρω στα 750 π.Χ., ο ελληνικός πολιτισμός άρχισε να αναπτύσσεται με πολύ γοργό ρυθμό. Ουδείς άλλος πολιτισμός κατόρθωσε να παρουσιάσει παρόμοια επιτεύγματα με τον ελληνικό στους επόμενους αιώνες. Ο κυριότερος θεσμός, στον οποίο οφείλονταν τα εξαιρετικά επιτεύγματα των Ελλήνων, ήταν η πόλη – κράτος (η πόλις).
Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι η ζωή έξω από την πόλη ήταν ημιβάρβαρη διότι έλειπε η συγκεντρωτική και συντονισμένη πολιτική ζωή, που ήταν απαραίτητη για μια ευτυχισμένη και ορθολογική ύπαρξη όπως αυτή των Ελλήνων. Η πολυτιμότερη συμβολή της πόλης – κράτους στο πολιτισμό ήταν η δημοκρατική διακυβέρνηση την οποία οι Έλληνες είχαν εφαρμόσει σε αμέτρητες παραλλαγές και εξασφάλιζε στους πολίτες ελευθερία και αυτοκυβέρνηση σε σημαντικό βαθμό.

e-Επιλογές της 29/03/2012


Τίτλος τιμής για το “Ολυμπία” από το σοβαρότερο Ελληνικό περιοδικό. Τα Επίκαιρα.


Το περιοδικό που πρωτοστάτησε στην ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και το σπάσιμο της σιωπής που συνόδεψε την μεγαλύτερη προδοσία της μεταπολίτευσης, κάνει ένα τιμητικό αφιέρωμα στο Ολυμπία. 
Περιττεύει να πούμε ότι αυτή η τιμή είναι και η ανταμοιβή μας. Γιατί έχει σημασία και το ΠΟΙΟΣ σε τιμά. Όπως και το ποιός σε χτυπά. Τα επίκαιρα άλλωστε είναι και μία όαση φωτός μαχητικής δημοσιογραφίας σε αντίθεση με την σηπεδόνα ειδικά αυτές τις ώρες που ξεσπά ένα ασύλληπτο σκάνδαλο με σύσταση συμμορίας εκβιαστών απο “συναδέλφους” τους που λυμαίνονταν μάλιστα και δημόσιο χρήμα. Η ενίσχυση της φωνής των Επικαίρων είναι ύψιστης σημασίας. Πρέπει να μπαίνουν σε κάθε Ελληνικό σπίτι.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Δημοσκόπηση της ALCO για το NEWSIT

- Πολύ χαμηλά ποσοστά και για τα 2 μεγάλα κόμματα
- Σταθερά τα ποσοστά ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ - Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες
- Στα 2 το εκλογικό σώμα - Οι μισοί αντίθετοι με το Μνημόνιο και οι άλλοι μισοί υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη

Λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές και το Newsit σας παρουσιάζει μια δημοσκόπηση η οποία είναι η πρώτη με μεγάλο δείγμα και αποτυπώνει τις προθέσεις των πολιτών αν θα βρίσκονταν τώρα μπροστά στις κάλπες. Η δημοσκόπηση έγινε από την ALCO από τις 20 έως τις 28 Μαρτίου σε δείγμα 1.500 ατόμων σε όλη την Ελλάδα. 

Το πείραμα της “εσωτερικής υποτίμησης”

Του Άγη Βερούτη
Όλα τα σχέδια της Τρόικας και της ελληνικής κυβέρνησης, για την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, περνούν μέσα από τη λογική της "εσωτερικής υποτίμησης".
Το σκεπτικό είναι πως μια ανεπτυγμένη εθνική οικονομία που δεν έχει τη δυνατότητα υποτίμησης του νομίσματός της σε σχέση με άλλα, διότι απλά δεν διαθέτει δικό της νόμισμα, πρέπει να περάσει μέσα από μια διαδικασία πτώσης των τιμών της, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική ξανά. Αν υπήρχε χρόνος, φυσικά, θα μπορούσαμε κρατώντας τις τιμές μας συμπιεσμένες για μια δεκαετία, όπως έκανε η Γερμανία στις δεκαετίες του 1990 και του 2000, να αποκτήσουμε ανταγωνιστικότητα συγκριτικά με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, και να την αξιοποιήσουμε "τρέχοντας" πλεονάσματα εμπορικού ισοζυγίου.

Προσφυγή της ΓΣΕΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της πράξης για τη μείωση των μισθών και τις ΣΣΕ

Η ΓΣΕΕ κατέθεσε σήμερα, 29.3.2012, αίτηση ακύρωσης της Πράξης του Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 6 / 28.2.2012 που υλοποιεί τα μέτρα του Μνημονίου ΙΙ, στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Συγχρόνως ζήτησε από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας τον ορισμό της συντομότερης δικάσιμης για την εκδίκαση της αίτησης από την Ολομέλεια του δικαστηρίου.
Με την ΠΥΣ επιβάλλονται μειώσεις μισθών που υποβιβάζουν το ήδη ισχνό και τερατωδώς υπερφορολογημένο εισόδημα των εργαζομένων, όσων έχουν ακόμη εργασία και δεν έχουν προστεθεί στις στρατιές των ανέργων ή των μερικώς απασχολουμένων, πολύ κάτω του ορίου αξιοπρεπούς διαβίωσης και φτώχειας.

ΕΛΣΤΑΤ: Να αλλάξει πρόεδρος, όχι νόμος


Και νέα ανατροπή του ιδρυτικού νόμου της ΕΛΣΤΑΤ καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων δια του εφαρμοστικού νόμου.
Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, αρκεί μια απλή ανάγνωση του εφαρμοστικού νόμου που θα ψηφιστεί άμεσα, για να αποδειχθεί και στον πιο δύσπιστο, ότι όχι μόνο δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά απεναντίας την δένει χειροπόδαρα και την εξαρτά απόλυτα από τον Πρόεδρό της, «τον οποίο τόσο πολύ εμπιστεύονται οι δανειστές μας».
Ο κ.Γεωργίου με τη σειρά του προσπαθώντας να ευχαριστήσει τους εκτός συνόρων υποστηρικτές του φροντίζει να τους δώσει την πλειοψηφία στο «νέο συμβούλιο» το οποίο δημιουργεί.

Σκανδαλίδης: κυβέρνηση συνεργασίας..αλλά όχι με πρωθυπουργό τον Σαμαρά..


Για κυβέρνηση συνεργασίας μίλησε ο κ. Σκανδαλίδης σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα..
Αλλά με πρόσωπο κοινής αποδοχής πρωθυπουργό...όχι με τον Σαμαρά..
Δείτε τι είπε πριν λίγο σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων!

Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!
Αυτό ομολόγησε ο υπουργός Οικονομικών -και ευρισκόμενος σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς για τα Μνημόνια κλπ.- Φ.Σαχινίδης σήμερα στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το θέμα στην ειδική κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, 'Αμυνας και Οικονομικών! 
«Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις. Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία.
Ρώτησα να με ενημερώσουν οι υπηρεσίες αν υπάρχουν κάποια στοιχεία για τις απαιτήσεις της Ελλάδας, αλλά δεν προέκυψε κάτι.

To φυσικό αέριο είναι εδώ...

Ενδιαφέρον για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα καθώς και τη βεβαιότητα για την ύπαρξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου δήλωσε η ισραηλινή εταιρεία Dellek Drilling, που μαζί με την αμερικανική Noble Energy πραγματοποιούν έρευνες στα κυπριακά «οικόπεδα». 
Αυτό προέκυψε από τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της ισραηλινής εταιρείας Γκιντεόν Τάντμορ στο συνέδριο του «Economist» με θέμα τις ενεργειακές εξελίξεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ. 
Ο πρόεδρος της Dellek και διευθύνων σύμβουλος της Avner Oil Exploration είπε χαρακτηριστικά ότι

Ήταν τόσο "πετυχημένο" το κούρεμα, που θα ξαναγίνει αναδιάρθρωση χρέους..


Η Ελλάδα μάλλον θα πρέπει να αναδιαρθρώσει το χρέος της και πάλι και σε αυτό μπορεί να συμμετέχουν οι δανειστές, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε ο Moritz Kraemer, επικεφαλής της πιστοληπτικής ικανότητας της Standard & Poors.
 
Μπορεί να υπάρχει “κάτω στο δρόμο”...

e-Επιλογές της 28/03/2012

Η ανάπτυξη θα είναι Ελληνική ή θα είναι Γενοκτονία.


Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
ΕΜΠΟΡΟΣ
Υποψήφιος Β’Πειραιώς
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ο αγώνας δεν περιορίζεται στην Οικονομία είναι πρωτίστως Ιδεολογικός. Η Οικονομία είναι ο τρόπος, πρέπει όμως να ορίσουμε την αίτια και τον σκοπό.
Οχι δεν θα σας πω για αέρα κοπανιστό κι άλλα φούμαρα, εγώ δεν είμαι πολιτικός, ανάπτυξη μπορείς να έχεις με πολλούς τρόπους, αρκεί να ορίσεις έναν στόχο. Εν προκειμένω τις Πολυεθνικές ή τους Ελληνες.
Με το σχέδιο και την αλλότρια ιδεολογία θα έχουμε ανάπτυξη, όπως έχει η Νιγηρία στο 8,8% ή η Λετονία 1,1%. Είναι αυτό που θέλουμε; Η Νιγηριανοί ζουν πίσω στον 18ο αιώνα κι η Λετονία έχει ερημώσει δημογραφικά.

Σημαντική πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατί ας Ηλείας για την επιστροφή των κλεμμένων από τη Βρετανία ενόψει της αφής της φλόγας

Όπως διαβάζουμε στο no 1 δημοσιογραφικό site της Ηλείας ilialive.gr πρωτοβουλία για την επιστροφή των Ελγίνειων μαρμάρων της Ακρόπολης και των κλεμμένων τμημάτων της ζωφόρου του Ναού του Επικούρειου Απόλλωνα λαμβάνει η ΝΟΔΕ Ηλείας, με αφορμή και την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες του Λονδίνου.
Αυτό αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χήνος και μέλη της. Με επιστολή της ενημερώνουν σχετικά για το θέμα τον δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον.
Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για πληγή που άνοιξε στην ψυχή του Ελληνικού λαού ο Λόρδος Έλγιν παίρνοντας τα γλυπτά αυτά του Παρθενώνα, αλλά και του Επικουρείου Απόλλωνος. Την Αφή της φλόγας και τους Αγώνες του Λονδίνου τα στελέχη της ΝΟΔΕ χαρακτηρίζουν ως μια χρυσή ευκαιρία για την δικαίωση των ιδεωδών του Ολυμπισμού.

Ο πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος του Κικίλια, στους "Ανεξάρτητους Έλληνες"...

Ο Θανάσης Αυγερινός, ο οποίος είχε διατελέσει και αντινομάρχης ανατολικής Αττικής προσχώρησε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr δεν είχε κανένα σημείο επαφής και συνεργασίας με τον επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο ανήκε μέχρι προχθές.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγερινός

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Νέο άνοιγμα ΝΔ σε Ντόρα. Ο Θ. Καράογλου δίνει το πράσινο φως της ηγεσίας για επιστροφή.

Υπέρ της επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία τάσσεται ο βουλευτής της γαλάζιας παράταξης Θεόδωρος Καράογλου. 
Σε συνέντευξή του στο SPNews και σε ερώτηση εάν η σημερινή πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πρέπει να επιστρέψει, είπε τα εξής: “Το έχει καταστήσει σαφές και ο Πρόεδρός μας και το συμμερίζομαι πλήρως: στη μάχη που έρχεται κανείς δεν περισσεύει. Όλοι χρειάζονται στον αγώνα, όλοι έχουν να προσφέρουν, όλοι είναι απαραίτητοι, έτσι ώστε η Νέα Δημοκρατία να είναι η μεγάλη και ισχυρή δύναμη μετά τις εκλογές. 

Κι όμως κοιμάται...

Άφθονο γέλιο χαρίζει ο μικρός Bode που αποκοιμήθηκε πάνω στα πέδιλα του σκι.  
Δείτε το βίντεο ..

Υπαρκτός Σιλαλισμός

ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Από καιρό ήταν γνωστό ότι η Ελλάδα είχε στα χέρια της ένα «πυρηνικό όπλο» που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και να καταστρέψει τους καταστροφείς της. Δεν είχε όμως τους κατάλληλα ελληνόψυχους χειριστές του όπλου, με αποτέλεσμα τα αντίθετα αποτελέσματα.
Ήδη από χθες, άρχισαν να το παραδέχονται και οι ίδιοι που δήθεν επέβαλαν τα δυσβάστακτα οικονομικά για τους πολίτες μέτρα, φυσικά μετά την  ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης και  των εφαρμοστικών νόμων που απορρέουν από αυτή, ότι η τυχόν έξοδος της χώρας μας από την ευρωζώνη, θα ήταν καταστροφή για όλη την Ευρώπη.

Ακούστε και φρίξτε... Επιπτώσεις του PSI στα Μετοχικά Ταμεία των ΕΔ και των ΣΑ

28 Μαρτίου 2012: O Ιωάννης Κοτσαρίδης και ο Ιωάννης Κρασσάς μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μιλούν στην εκπομπή του Χρήστου Καπουτσή στο BLUE SKY για τις επιπτώσεις του PSI, στο ΜΤΣ, στο ΕΚΟΕΜΣ, στον ΑΟΟΑ, στην ΕΑΑΣ κλπ. 

  • Το ΜΤΣ έχασε μόνο 8.000.000 ευρώ λόγω κακοδιαχείρισης. Το ΕΚΟΕΜΣ έχασε 15.000.000 ευρώ.

Όχι άλλα παιχνίδια με το Κατάκολο..

Διαμαντής Α. Σεϊτανίδης 

Όχι άλλα παιχνίδια με το Κατάκολο..
Για άλλη μια φορά, το πολιτικό κατεστημένο που καταδίκασε την Ηλεία σε μακροχρόνια υπανάπτυξη, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευαίσθητη περίοδο πριν από τις γενικές εκλογές, για να καταφέρει νέο πλήγμα στην περιοχή μας. Η εισήγηση για κλείσιμο ή μετάθεση του κλιμακίου Ειδικών Αποστολών που εδρεύει στο Κατάκολο, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και, στην περίοδο που ζούμε, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι εντελώς απρόσφορες.

Ε ρε τι έχει να γίνει εάν τους βάλουν και μόνιμα ως μέλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση


O «κύριος» Daryal Batibay ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Επιτηρητής στο Στρασβούργο αφού πρώτα αγόρασε 2.000 Φιάλες Γαλλικά ΚΡΑΣΙΑ, στην συνέχεια τα μισά από αυτά δηλ. περίπου 937 Φιάλες των οποίων η αξία τους ήταν 1,50 Εκκ. Δανικών Κορωνών - Δηλαδή 200.000 ΕΥΡΩ (φυσικά χρησιμοποιώντας τα χρήματα των Τούρκων Φορολογούμενων - άλλα χαϊβάνια και αυτά) τα πήρε μαζί του στην ΤΟΥΡΚΙΑ

Πάνο Καμμένε, θα τολμήσεις ;


Από τον Σπάρτακο
Είναι αλήθεια Πάνο,πως έτσι τό’φεραν τα πράγματα,
που τώρα   πιά καλείσαι ,γιά το  άλμα του θανάτου.Γιά το
salto mortale. Γιά   το salto στο κενό,γιά ένα salto από  πολύ ψηλά,
γιά ένα salto , δίχως δίχτυ. Το επεδίωξες. Είναι σαφές. Μα βλέπεις
πως και οι  Μοίρες,δεν σου χαλάσαν το χατήρι. Είναι εδώ γύρω σου.
Και σε  παρατηρούν. Και σε ζυγίζουν. Ετοιμες να σε βοηθήσουν,
αλλά και να σε κρίνουν. Και η κρίση των Μοιρών Πάνο,είναι  πάντοτε σκληρή.
Αδυσώπητη κι ανήλεη. Λένε  Πάνο,πως η Τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.
Λένε επίσης,πως εύκολα δεν σου κάθεται. Πρέπει και να την κυνηγήσεις.
Γιατί και του λόγου της,χρειάζεται.Αλλά από μόνη της,δεν φτάνει. Τύχη χωρίς
σύνεση,Τύχη χωρίς κρίση,Τύχη χωρίς αγώνα, Τύχη δεν είναι.Είναι φενάκη.
Κι εσύ  Πάνο, δεν βρέθηκες στη στράτα μας  Τυχαία.

Ψάχνουν μίζες 60 εκατ. ευρώ για τα Λέοπαρντ

Απο την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος"
Αίτημα δικαστικής συνδρομής φέρονται να έχουν στείλει στο Μονακό και τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους οι δύο Ελινές εισαγγελείς που ερευνούν τη διαδρομή πιθανώς «μαύρου» χρήματος ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ που σχετίζεται με την προμήθεια των γερμανικών αρμάτων μάχης τύπου «Λέοπαρντ». Οι δύο εισαγγελείς, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούν να ανοίξουν...

Παραιτούνται στην τηλεόραση, αλλά διατηρούνται στις θέσεις τους!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Καλοδεχούμενες οι παραιτήσεις και αυτονόητες – έστω και τηλεοπτικές, έστω και λιγοστές.
Αλλά μήπως είναι λίγο αργά;
Από όσο γνωρίζω, η παραίτηση αποτελεί ένα είδος ανάληψης ευθύνης, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα.
Διότι δεν ζούμε υπό κανονικές περιστάσεις και μια απόσυρση μετά την καταστροφή δεν εξαφανίζει τις ευθύνες.
Ο κ. Πάγκαλος, για παράδειγμα. Που ανακοίνωσε από το Μέγκα ότι δεν θα δώσει στον λαό την ευκαιρία να τον (κατα)ψηφίσει.

Αφού υπογράψαμε και μας έδεσαν χειροπόδαρα..τώρα μας λένε ότι δεν θα μας άφηναν να χρεοκοπήσουμε

Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ΟΝΕ θα ήταν καταστροφή, είπε ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο – ο κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης σε άλλες χώρες δεν έχει εξαλειφθεί, προειδοποιεί ο Γιόζεφ Άκερμαν.
Σύμφωνα με τον γερμανό υπ. Οικονομικών, ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε την νομισματική ένωση σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή. 

Σχολές γονέων εγκαινιάζει ο δημος Πειραιά! Νέο χαστούκι στην αυτοδιοικητική εξαθλίωση των "κηπουρών"...

Την ίδια στιγμή που οι "εκλεκτοί" του μνημονίου και της υποτέλειας, οι σύγχρονοι Καλιγούλες της αυτοδιοίκησης διασύρονται διεθνώς για την ανυπαρξία τους, την ίδια στιγμή που ασχολούνται με το εαν θα βγάλουν τούρκικα ονόματα στην πόλη τους ή θα κλείσουν τα ιδρύματα Ελληνισμού, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δίνει πάλι το στίγμα της πολιτικής αξιοπρέπειας. Αυτής που επιβάλλει πρώτα τον σεβασμό στην οικογένεια, το κύτταρο του Δήμου, της ίδιας της Δημοκρατίας. Γι' αυτό στον Πειραιά υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την ίδια στιγμή που στις πόλεις των "υπερπροβεβλημένων" κηπουρών που κρύβονται σε πεντάστερα ξενοδοχεία, ακόμα και οι παρελάσεις γίνονται ενώπιον σιδηρόφρακτων ταγμάτων ασφαλείας. Άλλωστε όλοι οι μεγάλοι σοσιαληστές ηγέτες είχαν μία ψύχωση με την "αγάπη του λαού"... 

Το PSI ήταν πείραμα και δεν πρόκειται να επαναληφθεί...και εμείς τι φταίμε ρε μάστορα ;;


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε χθες ο ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jorg Asmussen στο ευρωκοινοβούλιο μιλώντας για την ελληνική κρίση..
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, μας κάνουν πλάκα, μας δουλεύουν ψιλό γαζί και περιμένουν να τους πιστέψουμε....
Μας θεωρούν πειραματόζωα και ως τέτοιους μας αντιμετωπίζουν...