Αφού υπογράψαμε και μας έδεσαν χειροπόδαρα..τώρα μας λένε ότι δεν θα μας άφηναν να χρεοκοπήσουμε

Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ΟΝΕ θα ήταν καταστροφή, είπε ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο – ο κίνδυνος μετάδοσης της κρίσης σε άλλες χώρες δεν έχει εξαλειφθεί, προειδοποιεί ο Γιόζεφ Άκερμαν.
Σύμφωνα με τον γερμανό υπ. Οικονομικών, ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα οδηγούσε την νομισματική ένωση σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή. 

Μιλώντας σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση στο Βερολίνο, ο Β. Σόιμπλε προειδοποίησε ότι ένα τέτοιο βήμα θα οδηγούσε άμεσα σε μια τεράστια κρίση στον χρηματοοικονομικό τομέα. 

Διαβάστε τι γράφαμε ΕΔΩ στις 2 Μαρτίου...

Y.Γ
Για να μην μας παραμυθιάζουν με τα σενάρια περί εξόδου από την ευρωζώνη...
Mας είπε άμεσα ότι δεν μας αφήνουν να πάμε σε χρεοκοπία..
Είδατε τι λέει ο Σόιμπλε, είναι πολύ ακριβή η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ!!!
Λέτε να διαβάζει Καμμένο ;;
Για ποιους άραγε είναι ακριβή η έξοδος...
Για τις τράπεζες που λέει ο Σόιμπλε ότι θα χρεοκοπήσουν...
Καταλάβατε τώρα ποιο θα έπρεπε να είναι το διαπραγματευτικό ατού της Ελλάδας...ποιο είναι το πιστόλι στο τραπέζι;;
Τώρα όμως είναι αργά γιατί τα πούλησαν όλα και έσωσαν τις τράπεζες καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας εμάς..

Σχόλια

  1. Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα, παρ' όλα αυτά να κάνουμε στάση πληρωμών. Είτε πληθωριστεί είτε υποτιμηθεί το ευρώ, τα 300++ που χρωστάμε δεν είναι "βιώσιμα", με την έννοια ότι δεν θα μας περισσεύουν ποτέ λεφτά από το ΑΕΠ, έτσι που πάμε, να τα ξεχρεωσουμε. Εκτός εάν τα αφήνουν στα βιβλία τους. να τρεχουν οι τόκοι, και ό,τι πάρουν σε υποθήκες, εκχωρήσεις κλπ (άσε τα πετρέλαια, εάν υπάρχουν) κέρδος ΤΟΥΣ.

    Η κατάσταση για εμάς είναι όσο αδιέξοδη ήταν και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Απλά από εξάντληση, πολλοί έχουν το κεφάλι κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eυτυχώς που το πολιτικό προσωπικό μας υπερασπίζεται την Ελλάδα και τους Έλληνες!Όλα αυτά τα χρόνια διέπρεψαν,οι καταθέσεις τους είναι υπεραξιοποιημένες.Ναι λεφτά υπήρχαν και υπάρχουν,αλλά βρίσκονται σε ελάχιστα χέρια,και γνωστά.Ποιός θα τους πει να δώσουν κάτι?Να δώσουν,απ΄αυτά που δε τους ανήκουν,αλλά να δώσουν,κι όχι να τα βγάζουν σε οφσόρ εταιρείες και Ελβετικές,Λουξεμβουργιανές τράπεζες.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ,ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τους νενεκους που διαλεξαμε να μας κυβερνανε καλα να παθουμε,φαντασου οτι μετα απο ολα αυτα και ελπιζουν οτι θα παρουν ψηφους,γιατι??ξερουν οτι υπαρχουν χαιβανια και κωθωνια καργα,οι Ελληνες ειμαστε τοσο ηλιθιος λαος που ξεχναμε την ιστορια μας και δεν υποστηριζει ο ενας τον αλλο με τιποτα,καλα να παθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.