Αυξήσεις φωτιά στην ΔΕΗ

Αυξήσεις που φτάνουν έως και το 30% στο ρεύμα, έρχονται για πολλούς καταναλωτές. Αυτό, από τις υψηλές κλιμακωτές χρεώσεις της εταιρείας που «τιμώρησε» όσους... προτίμησαν το κλιματιστικό αντί του πετρελαίου θέρμανσης.
Η κατανάλωση σε ρεύμα αυξήθηκε, με συνέπεια να περάσουν στο επόμενο κλιμάκιο οι «άτυχοι» καταναλωτές, που επιβαρύνεται με υψηλότερες χρεώσεις.
Δείτε και το βίντεο..



enikos.gr

Σχόλια

  1. Το θέμα δεν είναι μόνο το ότι από 1-1-2012 αυξήθηκε το ρεύμα αλλά ότι αυτό έγινε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ καθώς ο εκκαθαριστικός λογαριασμός περιλαμβάνει και το προηγούμενο διάστημα που ίσχυε η χαμηλότερη χρέωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.