Μας δουλεύουν χοντρά: δεν φταίει κανείς που μπήκαμε στο ΔΝΤ!!!

Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου!!!
Πόρισμα παρωδία αναμένεται να καταθέσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «δια ταύτα» του κειμένου θα αναφέρει ότι κανείς δεν ευθύνεται γα το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ!!!

Βρήκε ο Μπαμπινιώτης επιτέλους την επεξήγηση που θα βάλει στο λεξικό του στη λέξη: κορόιδα!
Διαβάστε και θυμώστε:

Συγκεκριμένα, το κείμενο, θα βγάζει «λάδι» τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου όσον αφορά στην περίοδο ΠΑΣΟΚ, ενώ θα ασκεί ήπια κριτική στον κ. Γιάννη Παπαθανασίου αναφορικά με την «γαλάζια» διακυβέρνηση. Υπό αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότι κανείς δεν φέρει την ευθύνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την υποταγή της χώρας στους δανειστές.
Αναλυτικά, όσο αφορά στην περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, θα καταλογίζονται μεν πολιτικές ευθύνες στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου θα διευκρινίζεται όμως ότι δεν είχε «δόλο» ούτε ότι παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία για να εξυπηρετήσει «προεκλογικές σκοπιμότητες».
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχικός προσανατολισμός των μελών της εξεταστικής ήταν όχι μόνο να καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες αλλά και να αφήνεται «παράθυρο» για τέλεση πιθανών «ποινικών πράξεων». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής επέλεξαν να λειάνουν τις γωνίες όχι μόνο για να μην πολώσουν το προεκλογικό κλίμα αλλά και για να πείσουν την ΝΔ να μην ξεκινήσει νέα έρευνα με την νέα Βουλή.
Πέραν τούτου, και αναφορικά με τους χειρισμούς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου τα μέλη της επιτροπής αποφαίνονται ότι επί δικής του θητείας τα στατιστικά στοιχεία απέκτησαν την χαμένη τους αξιοπιστία και πως «δεν προκύπτουν ενδείξεις παραποίησης του ελλείμματος».
Τέλος, μετά από ασφυκτικές πολιτικές πιέσεις φαίνεται ότι αποσύρθηκε και η παράγραφος που ασκούσε κριτική για «ολιγωρία» λήψης μέτρων κατά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησηςΠΑΣΟΚ.
http://www.newsbomb.gr 

Ταχάλια

Σχόλια

  1. Θα πάνε φυλακή!!!! Ο χρόνος γαρ εγγύς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός θα τους βάλει ?
      Οσο για τη ΝΔ να μην γκρινι΄ζουν σαν απατημένες σύζυγοι, αυτοί αποφάσισαν και δεν συμμετείχαν στην επιτροπή ....

      Διαγραφή
    2. Τα στημένα παιχνίδια μιας βολής που δεν εκπροσωπεί κανέναν Έλληνα, είναι πολύ σαθρά σε επερχόμενη αλλαγή πολιτικών σχηματισμών...

      Διαγραφή
  2. Ασ υποθέσουμε ότι ο νέος αρχηγός έχει μυαλό και θέλει να κερδίσει στις επερχόμενες εκλογές. Μπορούσε να κάνει μια απλή κίνηση. Να μεθοδεύσει την έκδοση καταδικαστικής απόφασης για τον ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου από την επιτροπή της Βουλής που συζητάει για την μεθόδευση αύξησης του ελλείματος, και δεν θα είχε άδικο. Αν το έκανε αυτό τότε θα έμπαινε μπροστά στις δημοσκοπήσεις και θα φλέρταρε την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ, με την βοήθεια βέβαια και της κοντής μνήμης και της νοοτροπίας του Έλληνα. Αλλά οι άνθρωποι δεν μπορεί να ξεφύγουν από τις εξαρτήσεις ούτε όταν βυθίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.