Ο ΡΟΛΟΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και μετά από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην έναρξη λειτουργίας Εθνικού Φορέα Διαχείρισης Υδρογονανθράκων, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, αποφάσισε αιφνιδίως τη μετάθεση της στελέχωσής του για το μέλλον, διατηρώντας τον ανενεργό.
Αντιθέτως, βιάζεται να λάβει σημαντικές δεσμευτικές αποφάσεις για τους υδρογονάνθρακες εντός των ημερών, στηριζόμενος στις μυστικές διαπραγματεύσεις του γνωστού και επιτυχημένου για τις εν λόγω πρακτικές του,Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απαιτούμε την αποχή της συγκυβέρνησης από κάθε υπογραφή συμφωνίας που δεν στηρίζεται στις προβλέψεις διαφάνειας του Νόμου 4001/2011 για την Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων.

Επιπροσθέτως: Το κείμενο Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ δεν έχει περάσει από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και δεν δίδεται καν στους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού, παρ´ όλο που το έχουν ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο!

Το γεγονός και μόνο της μη ένταξης των εν λόγω ζητημάτων στη συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ. για το περιεχόμενο της συγκυβέρνησης, αποδεικνύει ότι:

Κάποιοι χρησιμοποιούν την Κυβέρνηση Παπαδήμου ως όχημα για εξυπηρέτηση ύποπτων συμφωνιών. Ο πραγματικός ρόλος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται ξανά.

Σχόλια

  1. Στη ΝΔ έχασαν τη μπάλλα και θέλουν αυτοδυναμία (τρομάρα τους).
    Ο κ. Μιχελάκης καταγγέλει τη κυβέρνηση για προσλήψεις στο Δημόσιο (ΕΛΤΑ) και τι του βγαίνει ?
    Τις έκανε ο κ. Βορίδης που ανήκει πλέον στη ΝΔ.
    Και αναρωτιέμαι Να κλάψω ή να γελάσω ?
    http://www.enikos.gr/politics/27719,H_ypoxwrhsh_toy_Boridh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδηγίες για αμετανόητους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
    http://www.troktikaras.com/2012/03/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.