Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Εκπρόσωπος της τρόικας ελπίζει να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία..

Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας θα είναι το 2012, εκτιμά ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα Ματίας Μορς. 
Το στέλεχος της Κομισιόν προβαίνει στην εκτίμηση ότι θα απαιτηθούν "πολλά και επώδυνα μέτρα ακόμη, καθώς και αντοχή», προκειμένου να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της και να παραμείνει στην Ευρωζώνη.
 "Πιστεύω ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα σε ποια
κατεύθυνση πηγαίνει η υπόθεση», δηλώνει, προσθέτοντας ότι "θα μπορέσουμε να δούμε εάν η υπόθεση είναι σε καλό ή σε κακό δρόμο".
Ο Ματίας Μορς ελπίζει, σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung, να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα περικοπών και μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκε με τους δανειστές της χώρας. 

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι να εκπλαγούν!!! Οι ανύπαρκτοι, που έγιναν κάποιοι, αφού οι κυβερνώντες παράνομα τα δύο τελευταία χρόνια, τους έμπασαν στη ζωή μας...
    Έυχομαι λοιπόν να εκπλαγούν και να καταλάβουν την επομένη των εκλογών ότι είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στη χώρα μας. Γιατί το Σάββατο πριν τις εκλογές, κανείς απ' αυτούς τους τόμσεν δεν θα είναι εδώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.