Ήταν τόσο "πετυχημένο" το κούρεμα, που θα ξαναγίνει αναδιάρθρωση χρέους..


Η Ελλάδα μάλλον θα πρέπει να αναδιαρθρώσει το χρέος της και πάλι και σε αυτό μπορεί να συμμετέχουν οι δανειστές, όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, δήλωσε ο Moritz Kraemer, επικεφαλής της πιστοληπτικής ικανότητας της Standard & Poors.
 
Μπορεί να υπάρχει “κάτω στο δρόμο”...

Δεν προβλέπω σήμερα το πότε θα συμβεί, μια άλλη μεγάλη αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους”, είπε σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο αργά χθες.
"Εκείνη τη στιγμή ίσως οι επίσημοι πιστωτές θα πρέπει να μπουν στη βάρκα."
Υ.Γ
Κατά τα άλλα και όπως διατείνονται οι συγκυβερνώντες το PSI ήταν πολύ επιτυχημένο και ελάφρυνε σημαντικά το χρέος μας...
Ρε τι παραμύθι μας πουλάνε....
Αλλά έχουμε και γνώση και κρίση και γνωρίζουμε πολύ καλά το πως και το γιατί θα τους κουρέψουμε στις εκλογές.. 

Σχόλια

  1. και ξανά και ξανά μέχρι να έχουν υποθηκεύσει ή πάρει ό,τι θέλουν. Κάποτε έλεγα μέχρι να είναι έτοιμο και το firewall. Και αυτό μάλλον τρίχα είναι, οι άλλες οικονομίες του Νότου αρχίζουν και αυτές να γονατίζουν και η ρευστότητα του LTRO για τις Τράπεζες, δεν αναζωογονεί κουρασμένες οικονομίες.

    Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους, χωρίς όρους, χωρίς υποθήκες, με ΠΡΟΣΘΕΤΗ ενίσχυση ήταν αυτό που επέτρεψε το Γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα. Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους και η επαναφορά εμπιστοσύνης μεταξύ Έλληνα και Ελληνικού κρατους είναι η ΜΟΝΗ λύση για την επιβίωση αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.