Ε ρε τι έχει να γίνει εάν τους βάλουν και μόνιμα ως μέλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση


O «κύριος» Daryal Batibay ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ Επιτηρητής στο Στρασβούργο αφού πρώτα αγόρασε 2.000 Φιάλες Γαλλικά ΚΡΑΣΙΑ, στην συνέχεια τα μισά από αυτά δηλ. περίπου 937 Φιάλες των οποίων η αξία τους ήταν 1,50 Εκκ. Δανικών Κορωνών - Δηλαδή 200.000 ΕΥΡΩ (φυσικά χρησιμοποιώντας τα χρήματα των Τούρκων Φορολογούμενων - άλλα χαϊβάνια και αυτά) τα πήρε μαζί του στην ΤΟΥΡΚΙΑ
ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ φρόντισε μάλιστα τα κρασιά αξίας 200.000 Ευρώ αν και από κλεμμένα χρήματα των φορολογουμένων της Τουρκίας, να μην πληρώσει ούτε φόρους αφού τα έκανα και παράνομα εισαγωγή στην Τουρκία βαπτίζοντας τα «οικοσκευή»
Τελικά κάποιοι μαθαίνουν πολύ γρήγορα ειδικά όταν έχεις τους Ευρωπαίους Γερμανούς- Γάλλους- Δανούς κλπ. δίπλα σου. Πολλά τα παραδείγματα !!!
Αλήθεια, τους δικούς μας ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ τους έχει ελέγξει κανένας όταν επιστρέφουν με τις «οικοσκευές» τους από τα εξωτερικά!! Όχι τίποτα δηλαδή αλλά για να ξέρουμε που έχουν πάει τα λεφτά μας; Και να πάμε να τους βρούμε στα σπίτια τους για να πάρουμε και εμείς το μερίδιο μας, για να έχει και νόημα το ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ !!!
Έγραψε ο ΑΝΤΙ300
το LINK από την ΔΑΝΙΑ ΕΔΩ: http://ekstrabladet.dk/vin/vinnyheder/article1732560.ece

Σχόλια