Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Το PSI ήταν πείραμα και δεν πρόκειται να επαναληφθεί...και εμείς τι φταίμε ρε μάστορα ;;


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι είπε χθες ο ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jorg Asmussen στο ευρωκοινοβούλιο μιλώντας για την ελληνική κρίση..
Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, μας κάνουν πλάκα, μας δουλεύουν ψιλό γαζί και περιμένουν να τους πιστέψουμε....
Μας θεωρούν πειραματόζωα και ως τέτοιους μας αντιμετωπίζουν...

Το φάρμακο είναι πικρό αλλά πρέπει να καταπιούμε για να γίνουμε καλά....
Το PSI ήταν ένα πείραμα και δεν πρέπει να επαναληφθεί...
Πειράματα κάνουν στην πλάτη μας και παίζουν με την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας...
"Μια απόλυτη προϋπόθεση για την προσαρμογή για την επιτυχία είναι ισχυρή πολιτική βούληση..
Ο ελληνικός λαός δεν μεταρρυθμίζει την οικονομία και το κράτος του για να ευχαριστήσει την τρόικα, ή για να ικανοποιήσει το δείνα ή το τάδε κράτος της Ευρώπης. Το κάνει για το δικό του καλό, και ως εκ τούτου απαιτείται ανάληψη ευθύνης και πυγμή από την πολιτική ηγεσία - αυτό είναι το κλειδί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.