Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Και ξαφνικά βρέθηκαν λεφτά!

economikos

Τα προεκλογικά δίνουν και παίρνουν!

Εκεί που το κράτος δεν είχε λεφτά, τώρα επιστρέφουν το ΦΠΑ σε αγρότες, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου.

Η αίτηση επιστροφής θα υποβάλλεται από τους ενδιαφερόμενους στην αρμόδια Δ.Ο.Υ, είτε απευθείας, είτε μέσω συνεταιριστικής οργάνωσης.

Η κίνηση δεν λέμε ότι δεν είναι σωστή, αλλά πλέον είναι ολοφάνερο ότι ακόμα και τότε που έλεγαν στην κυβέρνηση ότι λεφτά δεν υπάρχουν, τα πράγματα δεν ήταν έτσι…

Απλά τα κράτησαν όλα για την προεκλογική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.