Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Το “Τέρας σταθερότητας” έφερε το Τέρας.Τελειώνει το ΠΑΣΟΚ ο Χατζηνικολάου

Οι τίτλοι της Real news τα λένε όλα:
"Διώχνουν τον Γιώργο και από αρχηγό" και

"ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΌΛΑ".

Φανταιζί αυθαίρετοι τίτλοι, στα χνάρια της δημοσιογραφίας που καθιέρωσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Το θέμα είναι ότι ..

Ο Αντώνης, ο Ηρακλής και η Λερναία Ύδρα


Ο Παπανδρέου έφυγε.Ζήτω ο Παπανδρέου.
Αυτό είναι το συμπέρασμα από τις τελευταίες εξελίξεις κάποιων του στενού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ ιδιαίτερα αυτών που υποδέχτηκαν με επευφημίες τον πρώην Πρωθυπουργό στην Ιπποκράτους καθώς ούτε ο ίδιος ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου θα περίμενε να φύγει τόσο βελούδινα μετά από όσα φόρτωσε τη χώρα μέσα σε δύο μόνο χρόνια από τότε που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της. 

Oι Κυριακάτικες Εφημερίδες


 


Πάνος Καμμένος : Εγώ Χούντα δεν ψηφίζω

Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.
«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ

Το Αστέρι και ο Τηλεαστέρας

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Αυτή η αλλόκοτη συγκυβέρνηση, άμα τη αναλήψει των καθηκόντων της, προκάλεσε από μερικούς όψιμους κυβερνητικούς εκτός από έκπληξη και κάποια θυμηδία. Και από πού προήλθε αυτή; Από αυτούς τους προερχόμενους από το κόμμα της ΡΗΞΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, που μέχρι χθες “όλα τα έσφαζαν και όλα τα μαχαίρωναν” και ήλθαν ως από μηχανής θεοί να μας σώσουν , συμπαρατασσόμενοι με το ΠΑΣΟΚ και κάτι στοιχεία της ΝΔ .
Έχουμε και λέμε λοιπόν :

Σεμινάριο για το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ της Α΄ Λυκείου

Αγαπητοί συνάδελφοι/φισσες
Η Επιτροπή Παιδείας της ΠΕΒ στην προσπάθειά της να στηρίξει και βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ στην Α΄ Λυκείου οργανώνει σχετικό επιμορφωτικό Σεμινάριο σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διδακτικής και Επιστημολογίας ΦΕ και Εκ/κής Τεχνολογίας του Παν/μίου Αθηνών.

Mας οδηγούν σε διάσπαση της Ε.Ε ;;


Ένα μακροχρόνιο ταμπού όσον αφορά την ιδέα της διάσπασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε δύο ζώνες ή επίπεδα, έχει “παραβιαστεί” από την κρίση χρέους της Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, της Ελλάδας, και τώρα της Ιταλίας που φαίνεται να γονατίζει από την οικονομική και πολιτική κρίση.
Μια ΕΕ αποτελούμενη από τον «πυρήνα» δυναμικών χωρών και των λιγότερο ανταγωνιστικών «περιφερειακών»,

Ποιά συναίνεση και παραμύθια; Αλλάζουν οι Πασόκοι;

Οι άνθρωποι έχουν διαβρωθεί τόσο πολύ από το κομματικό μίσος και έχουν επενδύσει τόσα πολλά στα κομματικά στεγανά, που τίποτε δεν μπορεί να τους αλλάξει. Άλλωστε επιβιώνουν  από τη διατήρηση των κομματικών στρατών και του κομματοσκυλισμού, που συντηρούν με αυτή την εμετική κομματική γλώσσα που απευθύνεται σε τελείως ανεγκέφαλα ζώα με τη μορφή ανθρώπου.

Για σενάρια κατάρρευσης της ευρωζώνης προετοιμάζεται το Λονδίνο

Σε συνέντευξη του στο ΒΒC ο Ντειβιντ Κάμερον, επεσήμανε πως αν δεν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις, κυρίως από πλευράς Γερμανίας, η κρίση θα οδηγήσει μαθηματικά στην διάλυση της ευρωζώνης.

Προετοιμασμένη για το χειρότερο αναφορικά με την ολοένα επιδεινούμενη κρίση χρέους στην Ευρώπη δηλώνει πως είναι η κυβέρνηση της Βρετανίας. Σε συνέντευξη του στο ΒΒC ο Ντειβιντ Κάμερον, επεσήμανε πως αν δεν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις, κυρίως από πλευράς Γερμανίας, η κρίση θα οδηγήσει μαθηματικά στην διάλυση της ευρωζώνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΞΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ...

Πριν από την Κοπεγχάγη ...
Ο George Bush..o άλλος George τα έλεγε αυτά για να εκβιάσει την ΚΥΠΡΟ.. 

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΑΦΙΑ

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ- Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ-ΚΑΖΙΝΟ («ΑΓΟΡΕΣ») ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ
Όλα τα στοιχεία πάρθηκαν από την κατά καιρούς αρθρογραφία και το άκρως ενδιαφέρον βιβλίο του Πάνου Παναγιώτου, Η Υπόθεση «Ελληνική Κρίση»
1. ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ
Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
GOLDMAN SACHS, NEUBERGER BERMAN
(συμφερόντων Rotschild), BLACKROCK, U.K.
(συμφερόντων Rotschild) 
Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH, MOODY’s, STANDARD & POOR (S&P)
2. ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 θα εορτασθεί στη Ν. Ποτίδαια, η Επέτειος του Ολοκαυτώματος της Χερσονήσου Κασσάνδρας, κατά το 1821.
Η καθιέρωση του Εορτασμού έγινε με σκοπό να αποδοθεί η οφειλόμενη από το έθνος τιμή και ευγνωμοσύνη στους πολεμιστές, στους νεκρούς και τα θύματα του ιερού εκείνου αγώνα, κατά τον οποίο οι κάτοικοι της Κασσάνδρας και πολλοί πατριώτες από άλλες περιοχές αντιστάθηκαν με τόλμη και αυτοθυσία στο...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

Υπό Φαραντάτου Αναστασίου, αποστράτου <55 ετών
Οι πολιτικές διεργασίες και εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δηλαδή αυτές που ακολούθησαν τις δεσμεύσεις της 26ης Οκτ, σηματοδοτούν πλέον και επισήμως, την πτώση όλων των πιθανών προπύργιων αντίστασης, που ενδεχομένως να υπήρχαν μέσα στα κομματικά φρούρια.
Τώρα όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, πρώην αντίπαλοι και νυν συνεργάτες, πρώην τουρίστες και νυν δημόσιοι εργάτες, έχουν αποφασίσει να «σώσουν» επιτέλους τη χώρα!!

Μηχανισμός μετατάξεων «πράσινων παιδιών»

Πώς είναι δυνατόν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ να χρειάζονται απαραίτητα… νοσηλεύτριες και βοηθούς μαιευτικής;
8 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ -ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Η ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ:

Αποκλειστικό: Αποθέωση Παπανδρέου από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Η αγωνία έδωσε την θέση της σε μία έκρηξη χαράς που φτάνει τα όρια της έκστασης. Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι.
Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν γι΄αυτούς μία πραγματική κόλαση. Δεν μπορούσαν να κινηθούν, δεν μπορούσαν να βγουν έξω, δεν μπορούσαν να καμαρώσουν την εξουσία τους αφού είχαν γίνει μόνιμος στόχος διαμαρτυριών και προπληλακισμών.

e-Επιλογές της 11/11/2011

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Αυτή τη συμφωνία (EFSF) θα την υπογράψετε κ. Βουλευτές ;;

Προσέξτε τώρα τι γίνεται...
Η νέα δανειακή σύμβαση δεν θα έχει τη μορφή της πρώτης σύμβασης ,καθώς «ο διακανονισμός γίνεται μέσω EFSF»
Την σύμβαση EFSF όμως την έχει ήδη υπογράψει ο Παπακωνσταντίνου από 7/6/2010.
Ας δούμε όμως δυο επίμαχες παραγράφους (15 και 16) του EFSF.
15. MISCELLANEOUS

Έντονες πιέσεις για να διασωθεί η ομάδα Γιώργου στην κυβέρνηση...Προσπάθειες επί προσπαθειών , παζάρια και πιέσεις προς τον νέο Πρωθυπουργό για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους όσο περισσότεροι εκλεκτοί της μέχρι χθές ηγετικής ομάδας Γιώργου στα υπουργεία...
Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι "Εγκέφαλοι" που εισηγήθηκαν και πέτυχαν την φαεινή ιδέα περί "δημοψηφίσματος" που ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης Παπανδρέου στα μάτια των Ευρωπαίων...

Ο μάνατζερ της κυβερνώσας ελίτ...

Μπήκε σε κάθε σπίτι
ΜΕΛΗ ΤΗΣ TRILATERAL COMMISSION ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ 

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός..
«ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ' αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια

ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ


Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Ορκίσθηκε πριν λίγο η νέα πολυπληθέστατη ελληνική κυβέρνηση με τη συμμετοχή στο υπουργικό συμβούλιο στελεχών από τα τρία κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ ! Μια κυβέρνηση που για να ικανοποιήσει τις εσωκομματικές αλλά και συνεργαζόμενες ηγεσίες στη παρούσα φάση, απαρτίζεται από πρόσωπα που εξυπηρετούν αλήθεια ποια σκοπιμότητα και πως θα αντιμετωπίσει με αυτή τη σύνθεση πολλαπλά και ουσιαστικά προβλήματα;

Κινητικότητα για τον χρυσό στη Βόρεια ΕλλάδαΚινητικότητα στις τοπικές κοινωνίες έχει προκαλέσει η Δημόσια Διαβούλευση που διεξάγει ως τις 15 Νοεμβρίου, το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, επί του κειμένου τριών Διεθνών ανοικτών πλειοδοτικών διαγωνισμών για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιων μεταλλευτικών χώρων στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στις Γεωγραφικές Ενότητες Κιλκίς και Ροδόπης.

Κώστας Αγοραστός: «Πάγια η θέση μου υπέρ της διατήρησης της 1ης Στρατιάς»

Συναντήθηκε σήμερα με το νέο διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη στον οποίο ευχήθηκε «κάθε επιτυχία στην κρίσιμη για την ακεραιότητα και ασφάλεια της πατρίδας μας αποστολή της 1ης Στρατιάς»
Στη συνάντηση διαπιστώθηκε η αμοιβαία βούληση για στενή συνεργασία
στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος
Την πάγια θέση του

H σύνθεση της Νέας Κυβέρνησης (τελική)

39 ΠΑΣΟΚ - 6 ΝΔ - 4 ΛΑΟ.Σ.
Πρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρωθυπουργός: Λουκάς Παπαδήμος
Υπουργοι:
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Θεόδωρος Πάγκαλος
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Ευάγγελος Βενιζέλος
Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης 

Η Μέρκελ, σύμφωνα με το Wikileaks, απέκρυψε το μέγεθος της Ελληνικής κρίσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, βασισμένα στα Wikileaks
...η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ απέκρυψε το πραγματικό μέγεθος της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή ένα πακέτο διάσωσης και η παράταση ζωής για την Ελλάδα θα εμπεριείχε πολλά ρίσκα.
Στην πραγματικότητα, η γερμανική κυβέρνηση, η ΕΚΤ και ιδιώτες

Συμπεράσματα από την Ημερίδα: "Η Μετα-Κεμαλική Εξωτερική Πολιτική της Τουρκίας"


kouskouvelis_metakemalismos_2

Χρήσιμα συμπεράσματα αναδείχθηκαν από την ημερίδα του Εργαστηρίου Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με θέμα: “Η Μετα-Κεμαλική Εξωτερική Πολιτική της Τουρκίας”.
Στο επίκεντρο της ημερίδας βρέθηκε η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας υπό το νέο-οθωμανικό δόγμα, κυρίως έτσι όπως αυτή εκφράζεται από την ηγεσία του AKP και ιδιαίτερα τον Υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.  

Ηγέτες και ανδρείκελα

Νίκος Ναούμης
Ποτέ δεν μ’ άρεσαν οι κλισέ εκφράσεις του τύπου… βγήκε λευκός καπνός κι άλλες παρόμοιες ανοησίες. Όμως, σήμερα, έντεκα ενδεκάτου του δυο χιλιάδες έντεκα, ύστερα από πολλές μέρες ακυβερνησίας και πολιτικής αστάθειας, η χώρα θα ορκίσει έναν νέο πρωθυπουργό και μια νέα κυβέρνηση, που για ένα διάστημα εκατό περίπου ημερών, θα έχουν σαν αποκλειστικό τους στόχο, να σταθεροποιήσουν την κατάσταση εντός των συνόρων, να αποκαταστήσουν το διεθνές κύρος της χώρας και συντεταγμένα να μας οδηγήσουν στις κάλπες, τερματίζοντας με αυτό τον τρόπο μια διετία όλεθρου και καταστροφής. Αν τα καταφέρουν, τότε μόνο θα μπορούμε να κάνουμε λόγο για το τι χρώμα είχε ο καπνός που χθες αργά το μεσημέρι βγήκε από την καμινάδα του προεδρικού μεγάρου.

Μια άλλη οπτική γωνία...

Γράφει η Κύρα Αδάμ
Οι Ευρωπαίοι εταίροι και το ΔΝΤ, με αφορμή την ατυχέστατη μέχρι βλακείας απόφαση της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου για το δημοψήφισμα, βρήκαν την ευκαιρία να δέσουν την παρούσα και τις επόμενες ελληνικές κυβερνήσεις με τη νέα δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο με τα μέτρα που θα ακολουθήσουν.
ΑΥΤΟ που δεν έχουν δέσει ακόμα είναι να αποτρέψουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών -ενώ μέχρι πρότινος ήταν σίγουροι ότι με τον Γ. Παπανδρέου αυτό δεν θα συνέβαινε.

e-Επιλογές της 10/11/2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.

...και ο κρίσιμος ρόλος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Διαβάστε το, είναι ένα ηχηρό μάθημα για το πως τα "συμφέροντα" επιβάλλουν καταστάσεις, ενίοτε και πρωθυπουργούς. Όλη η μεθόδευση. Κερασάκι; Οι σακούλες του Λαυρέντη και οι αποδέκτες τους.

Η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου στις Κάννες ήταν το τέλος της κυβέρνησης, για την ακρίβεια η ...αρχή της συγκυβέρνησης! Το μήνυμα που πήρε ήταν σαφές: "Φύγε και μην ξαναπατήσεις εδώ. Βρείτε τα, κάντε ότι καταλαβαίνετε αλλά είναι η τελευταία φορά που μιλάμε μαζί σου". Αυτή ήταν η "εντολή" που μάλιστα μπροστά στην απορία του κ. Παπανδρέου "μα πως να τα βρούμε (σσ. με τονΣαμαρά)"; Πήρε μία "διαβεβαίωση" ότι θα έβρισκε ανταπόκριση.
Ακολούθησε η πίεση στον Σαμαρά που σας την είχαμε αποκαλύψει. Ισχυρότατη πίεση που έφτασε στα άκρα (θυμηθείτε την

Η Ένωση της Σάμου με την Ελλάδα

Εις Σάμον
‘Οσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι~
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.
Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας) επτέρωσε
τον ‘Ικαρον~ και αν έπεσε
ο πτερωθείς κ’ επνίγη
θαλασσωμένος.

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Liberation: “Ξεφτιλίσαμε τους απατεώνες, τεμπέληδες και gay Έλληνες”. Αυτό είναι το μέγιστο των εγκλημάτων Παπανδρέου και πρέπει να το πληρώσουν.


 olympiada 
Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που γράφαμε ότι το μέγιστο έγκλημα των Παπανδρέου δεν είναι οικονομικό. Είναι η καλλιέργεια ανθελληνισμού παγκοσμίως. Οι ξένοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι ο Ελληνικός λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία απεχθάνεται τον Παπανδρέου, τα προσωπικά του χαρακτηριστικά και ότι πρεσβεύει.

Οι ξένοι βλέπουν ένα πολιτικό ανδρείκελο να περιφέρεται και ταυτίζουν τα χαρακτηριστικά του με τον Ελληνικό λαό, διότι απλούστατα δεν γνωρίζουν ότι εξελέγει από μία θλιβερή μειοψηφία και από έναν φασιστικό μηχανισμό προπαγάνδας με την βοήθεια της ντόπιας και παγκόσμιας διαπλοκής.

M.Χαρακόπουλος: "Ο τόπος θα πληρώνει για πολλά χρόνια τα λάθη Παπανδρέου


Σχόλιο taxalia: Ναι αλλά μην ψάχνετε για άλλοθι από τώρα για την επόμενη μέρα! Μην επαναλάβετε τα παραμύθια του Παπανδρέου, ότι "φταίει ο Καραμανλής". Μη σας έχουμε τα επόμενα χρόνια να μας λέτε "φταίει ο Παπανδρέου για αυτό σας πηδάμε"! Ο λαός δεν ψηφίζει για να βγάλει κριτική επιτροπή. Από αερολογίες όπως "καμμένη γή άφησαν οι προηγούμενοι" χορτάσαμε. Αν νομίζετε ότι δεν θα μπορέσετε να ...
φέρετε το χαμόγελο στον ελληνικό λαό, μη νομίζετε ότι θα τη "σκαπουλάρετε" με ανάθεμα στον Παπανδρέου. Αυτός τελείωσε. Αφήστε το παραμύθι για το παρελθόν και αλλάξτε τη χώρα. Αν δεν μπορείτε, σπίτι και χαμομήλι. Μη ζητάτε να κυβερνήσετε.

Επιτέλους μπήκε τέλος στον κατήφορο της χώρας


Η συμφωνία της 6ης Νοεμβρίου είναι αρχή για να ξεκινήσει μία άλλη περίοδο για την Ελλάδα . Ξεκινάει η εποχή της αξιοπρέπειας, της διεκδίκησης, της ανάπτυξης
Η καταστροφική πορεία και ο διεθνής διασυρμός της χώρας, οι παλινδρομήσεις, η αδράνεια, οι θυσίες χωρίς αντίκρισμα, η υποτελική συμπεριφορά στους δανειστές έχουν τελειώσει. Και έχουν τελειώσει γιατί ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ανήκουν στο χθες, παρέδωσαν την εξουσία και την κυβέρνηση.
Η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, τα 

Alexa: Εργαλείο-οδηγός για Webmasters και Internet Marketers

Αν και ακόμη οι απόψεις διίστανται για την ιστοσελίδα alexa.com, είναι άξιος λόγου ο τρόπος με τον οποίο το δημοφιλές πλέον website το οποίο λειτουργεί ως μηχανισμός σχετικής κατάταξης ιστοσελίδων, έχει ριζώσει για τα καλά στην καθημερινότητά μας.
Τι ακριβώς όμως εννοούμε με τον όρο “μηχανισμός σχετικής κατάταξης ιστοσελίδων”;

ΓΑΠ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ! ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Τελικά χρειάσθηκε να περάσουν 5 ημέρες και μετά από έναν επώδυνο τοκετό, βγήκε το παιδί μετά από τις επιπλοκές που παρουσιάσθηκαν τις τελευταίες ημέρες! Αφού μεσολάβησαν διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων, συναντήσεις φανερές και μυστικές, τηλεφωνήματα επί τηλεφωνημάτων, άτυπες συναντήσεις με τον Ανώτατο Άρχοντα που άθελά του αλλά λόγω κομματικών καταβολών, ενεπλάκη στην διελκυστίνδα κυβερνητικής διαδοχής και τόσα άλλα που από διάφορους συνταγματολόγους χαρακτηρίσθηκαν ότι αγγίζουν τα όρια της νομιμότητας για τον τρόπο που προέκυψε το νέο σχήμα και άρχισαν τα όργανα !

Παπαδήμος : Δεν τέθηκαν όροι σε κανέναν...


Η πρώτη δημόσια δήλωση του Λουκά Παπαδήμου, ως πρωθυπουργού 

Και κλάμα τα παπαγαλάκια και οι πράσινες βουβουζέλες που μας είχαν ζαλίσει με τους κατ άλλους τέσσερεις, κατ άλλους πέντε όρους του κ. Παπαδήμου, για να αναλάβει την πρωθυπουργία. 
Διαβάστε την δήλωση του νέου πρωθυπουργού :
"Αποδέχθηκα την εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά από πρόταση των πολιτικών αρχηγών να σχηματίσω κυβέρνηση ευρύτερης συνεραγσίας.

Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου

sarmas_vol2
Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και ώρα 16.30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας η καθιερωμένη παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2010 από τον κ. Ιωάννη Σαρμά, μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου και Αντιπροέδρου του Ελληνικού Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Άθλια μονόπρακτα πολιτικής ανικανότητας..

Σοφία Βούλτεψη
Πέντε μέρες στο φρενοκομείο
Πουθενά στον κόσμο δεν έχουν συμβεί αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον το τελευταίο πενθήμερο.
Με αποκορύφωμα την χθεσινή νύχτα, η γελοιοποίηση εντός και εκτός συνόρων χτύπησε κόκκινο, καθώς με διαρροές, άπειρους σωτήρες και εσωκομματικά παιχνίδια, οι Έλληνες βρέθηκαν ξαφνικά στην πλατεία ενός θεάτρου να παρακολουθούν άθλια μονόπρακτα γύμνιας και πολιτικής ανικανότητας, με πρωταγωνιστές και κομπάρσους τα μέλη ενός πολιτικού συστήματος που δεκαετίες τώρα στηρίζουν με την ψήφο τους.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος πρωθυπουργός

Πριν από λίγα λεπτά ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, ο άνθρωπος που θα κρατήσει τους επόμενους μήνες το τιμόνι του καραβιού που λέγεται Ελλάδα, ο...

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΣΤΙΣ 26/10 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!

Μετά από 18-19(!) ονόματα «πρωθυπουργών» και 5-6 μέρες απόλυτου παγκόσμιου εξευτελισμού που μόνο ο ΓΑΠ ευχαριστιέται(το χαμόγελό του δεν φεύγει με τίποτα, όπως και η διάθεση για τις καθημερινές του ασχολίες), σήμερα ίσως δούμε ποιος θα υπογράψει την επόμενη φάση της «συμμόρφωσής» μας. Ενώ στην Αθήνα παίζεται κωμωδία, από την Ευρώπη μαθαίνουμε ότι η Γερμανία(και λιγότερο η Γαλλία) ετοιμάζει σχέδια εξόδου από το €, αντίθετα με κάθε ευρωπαϊκό θεσμό, θέλει αλλαγή στα μέτρα των συνθηκών της ΕΕ(ανέκδοτο ελληνικό η «ένωση») και οδηγεί την Γηραιά Ήπειρο στον γκρεμό, επειδή έχει φόβο, ψυχώσεις οικονομικές και βάρη από τα εγκλήματά της στους 2 Παγκοσμίους Πολέμους.

Η επιστολή των 50 βουλευτών που ανέτρεψε το σκηνικό! (Πετσάλνικος...)

Τα ονόματα των 10 "πυρήνων" της πρωτοβουλίας - Η μεταμεσονύχτια επιστολή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον Παπανδρέου για να ληφθούν άμεσα αποφάσεις- "Τώρα ή φεύγουμε", είπαν οι βουλευτές
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστολή των 50 βουλευτών που ανέτρεψε το σκηνικό!

Ήταν μια άγρια νύχτα η χθεσινή και για το ΠΑΣΟΚ.

Η Ελλάδα "χρηματοδοτεί" τις Γερμανικές φορολογικές ελαφρύνσεις για το 2013 και το 2014

ΕUobserver - Η Γερμανία έχει ωφεληθεί με το ποσό των 9 δις € από την κρίση της Ευρωζώνης, κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών, με υπολογισμούς οικονομολόγου της ING για το EUobserver, καθώς οι επενδυτές συρρέουν στα «ασφαλή», ομόλογα μηδενικού σχεδόν επιτοκίου, ενώ οι Νότιες χώρες στραγγαλίζονται με μη βιώσιμες τιμές.
"Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η γερμανική οικονομία είναι από τους λίγους προνομιούχους της κυρίαρχης κρίσης του χρέους.

Τι κοινό έχει ο Γ.Α.Παπανδρέου με τον Τρικούπη ;;;Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας αφίχθει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 9:30 και πέντε λεπτά πριν από τις 10  έφτασε και ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ακολούθησε ο αρχηγός  της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς ο οποίος φτάνοντας  δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι

Διαγωνισμοί εξπρές...για 30 χρόνια

Διαγωνισμοί εξπρές...
Από τον υφυπουργό ΥΠΕΚΑ διάρκειας τριάντα ετών...
Μάλλον τρέχουν να προλάβουν και ξεπουλάνε..
Τους όρους και τις προϋποθέσεις διενέργειας των διεθνών διαγωνισμών για την ανάδειξη ιδιωτών επενδυτών στις Εταιρείες Παροχής Αερίου (Ε.Π.Α) Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Κεντρικής Μακεδονίας, και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έθεσε το ΥΠΕΚΑ

Παίζει με την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γ.Α.Π ;;

Eπειδή χθες και σήμερα τα κανάλια (Κουϊκ , Παπαδάκης κλπ) "ανέβασαν" το θέμα της ανανέωσης της θητείας της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ...
Εμείς απλά σας λέμε ότι είχαμε αναδείξει το θέμα και είχαμε γράψει σχετικά..