Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Αποκλειστικό: Αποθέωση Παπανδρέου από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ!

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Η αγωνία έδωσε την θέση της σε μία έκρηξη χαράς που φτάνει τα όρια της έκστασης. Και με το δίκιο τους οι άνθρωποι.
Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν γι΄αυτούς μία πραγματική κόλαση. Δεν μπορούσαν να κινηθούν, δεν μπορούσαν να βγουν έξω, δεν μπορούσαν να καμαρώσουν την εξουσία τους αφού είχαν γίνει μόνιμος στόχος διαμαρτυριών και προπληλακισμών.
Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί που έβγαιναν στις τηλεοράσεις ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Τώρα το κλίμα άλλαξε. Πλέον έφυγαν από το κάδρο και τα θηράματα για το λαϊκό κυνήγι διπλασιάστηκαν. Περιμένουν και τυπικά την ψήφο εμπιστοσύνης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για να ανοίξουν τις σαμπάνιες…
“Ο Γιώργος μας έσωσε, χαλάλι του”!
Αυτές οι λέξεις βγαίνουν από το στόμα τους και τα τηλέφωνα της Ρεγγίνας στο πρωθυπουργικό γραφείο έχουν σπάσει από τις εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του απερχόμενου πρωθυπουργού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.