Καρατζαφέρης: Αντώνη έλα μέσα να δούμε.. (Βίντεο)

Aντώνη έλα μέσα να δούμε..


Του έλεγα διαρκώς έλα μαζί...
Αυτά έλεγε πριν λίγους μήνες ο Καρατζαφέρης στον Σαμαρά, καλώντας τον να πάνε σε συγκυβέρνηση με Παπανδρέου.
Να βγάλουμε τα σπαθιά με την τρόϊκα....
Μόνο που την κοπάνησε ο κολοτούμπας...


Η πλήρης δήλωση ΕΔΩ

Σχόλια

  1. Προς θεού δε πρέπει σε καμιά περίπτωση να βάλουν την υπογραφή τους άνθρωποι που αισθάνονται και θέλουν να λέγονται Έλληνες στη δανειακή σύμβαση μνημόνιο 2.Όσοι το τολμήσουν θα είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και στην ιστορία ως τα πλέον προδοτικά καθάρματα που γέννησε αυτός ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.