Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο κ. Κάρολος Παπούλιας αφίχθει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 9:30 και πέντε λεπτά πριν από τις 10  έφτασε και ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ακολούθησε ο αρχηγός  της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς ο οποίος φτάνοντας  δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι
"είναι η τρίτη φορά που προσέρχομαι στο Προεδρικό Μέγαρο για αυτό το θέμα και ελπίζω να είναι η τελευταία".
Στη συνέχεια έφτασε και ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύσκεψη ξεκίνησε στην προγραμματισμένη ώρα.
Σημειώνεται ότι όπως είχε γίνει εκ των προτέρων γνωστό, δεν συμμετέχουν η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=324806

Σχόλια

  1. Καλά είπαμε ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν , και καλώς κάνουν , τις απόψεις τους για τα θέματα που μας ταλανίζουν αυτές τις ημέρες. Αυτός όμως δεν είναι λόγος να μη συμμετέχουν στις διαδικασίες υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκτός αν δεν αναγνωρίζουν το πολίτευμα. Να είναι παρόντες και εκεί να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους. Άλλο προτάσεις από τα μπαλκόνια στον λαό που θίγεται και άλλο προτάσεις σε ένα θεσμικό όργανο με ότι αυτό συνεπάγεται. Και ο ΓΑΠ είπε από τα μπαλκόνια ότι "Λεφτά Υπάρχουν" και μας έφερε εδώ που μας έφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.