Τελειώνει το ΠΑΣΟΚ ο Χατζηνικολάου

Οι τίτλοι της Real news τα λένε όλα:
"Διώχνουν τον Γιώργο και από αρχηγό" και

"ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΥΧΤΑ, ΤΑ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΌΛΑ".

Φανταιζί αυθαίρετοι τίτλοι, στα χνάρια της δημοσιογραφίας που καθιέρωσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Το θέμα είναι ότι ..
τέτοια πρωτοσέλιδα πουλάνε. Φυσικά, αν γίνουν αύριο εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, ο Παπανδρέου θα πάρει πάνω από 90% κι ο Βενιζέλος, που ήταν, είναι και θα είναι πάντα ξένο σώμα στο ΠΑΣΟΚ (το γνωρίζει άλλωστε κι ο ίδιος), θα πάρει κάτω από 10% ακόμη κι αν είναι ο μοναδικός υποψήφιος.
Ο Λοβέρδος, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι καλό, αλλά για ανέκδοτο.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ταυτισμένο με τον Παπανδρέου και χωρίς αυτόν θα γίνει χίλια κομμάτια.
Το ότι αποδέχθηκαν κάποτε οι πασόκοι τον Σημίτη, μην σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Απλά τότε δεν ήταν έτοιμος ο Γιώργος Παπανδρέου και όλοι έιχαν στον μυαλό τους ότι το μεγάλο αυτό δεξιό αστικό κόμμα, θα πάει μετά σε χέρια Παπανδρέου.
Εκτός κι αν ο γιός του Γ. Παπανδρέου που είναι 25 χρονών περίπου (αν δεν απατώμαι), ενδιαφέρεται, οπότε μπορεί οι Πασόκοι να ψηφίσουν Λοβέρδο μέχρι να ψηθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Γ' (ο γιός της Άντας για να καταλαβαινόμαστε).

Φ.Μ.
 

Σχόλια

  1. Ένας ένας να φεύγει. Ποτέ πιά Παπανδρέου, από την γνωστή οικογένεια βέβαια, στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Και σιγά σιγά θα έλθει και η σειρά των άλλων. Ισως να έπρεπε να γίνει και νόμος για την οικογενειοκρατία αλλά και για τους γόνους των οικογενειών που κατέστρεψαν την Ελλάδα με τις πράξεις η τις παραλείψεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.