Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Διαγωνισμοί εξπρές...για 30 χρόνια

Διαγωνισμοί εξπρές...
Από τον υφυπουργό ΥΠΕΚΑ διάρκειας τριάντα ετών...
Μάλλον τρέχουν να προλάβουν και ξεπουλάνε..
Τους όρους και τις προϋποθέσεις διενέργειας των διεθνών διαγωνισμών για την ανάδειξη ιδιωτών επενδυτών στις Εταιρείες Παροχής Αερίου (Ε.Π.Α) Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Κεντρικής Μακεδονίας, και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έθεσε το ΥΠΕΚΑ
με Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης. 
Με την απόφαση αυτή τίθεται το πλαίσιο για να προχωρήσει άμεσα η προκήρυξη των διαγωνισμών για τις τρεις νέες ΕΠΑ. Το ποσοστό συμμετοχής των Επενδυτών για κάθε ΕΠΑ θα είναι τουλάχιστον 35% της αξίας της αντίστοιχης ΕΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.