Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

Αυτά είναι..ΔΝΤ : Πρέπει να ασκηθεί αντίσταση σε πιέσεις για τη μείωση των φόρων, με βάση οποιαδήποτε πλεονασματική δημοσιονομική απόδοση.

Δελτίο Τύπου 13/195 31 Μαΐου 2013 
Το ΔΝΤ Ολοκληρώνει την Τρίτη Επισκόπηση της Συμφωνίας Διευρυμένου Πιστωτικού Μηχανισμού για την Ελλάδα και Ολοκληρώνει τις Διαβουλεύσεις του Άρθρου IV για το 2013 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) ολοκλήρωσε σήμερα την τρίτη επισκόπηση της απόδοσης της Ελλάδας στο πλαίσιο του οικονομικού προγράμματος που στηρίζεται από μια συμφωνία Διευρυμένου Πιστωτικού Μηχανισμού (ΔΠΜ). 

"Στημένο το σκηνικό απο τον Στρατό στη Τουρκία", μεταδίδει το ABC Australia! "Στόχος είναι η...Ελλάδα!"

Αλισον Μάδερς και Ντέιβιντ Κοβάλσκι
Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!
"Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!
Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής:

Επεισόδια στη Τουρκία...Τι ακριβώς συμβαίνει στην Κωνσταντινούπολη...

Πληροφορίες αναφέρουν σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στην Πόλη τα εξής:


Έχει διασταυρωθεί η πληροφορία ότι τελικά οι νεκροί είναι 2 από πλαστικές σφαίρες και ξυλοδαρμούς ενώ οι τραυματίες από τα χθεσινό-βραδινά εκατοντάδες.
Αιτία των τραυματισμών και των θανάτων έχουν παραιτηθεί περισσότεροι από 140 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας.

"Πόδας ἔχων <σὺ> καὶ ποδάγρας ἔλπιζε...."

Μην ΣΚΑΣ όμως κε Άρη Πρωτοσάλτε ....έχει παραδοσιακές συνταγές ο Βησσαρίων ο μάγειρος του ΣΚΑΪ ....πλιγούρι με κατίκι Δομοκού και κόστος ....μόνο πενήντα € την εβδομάδα!
(Η κα Ψυχούλη μαγειρεύει ακριβά)
Μαζί (με την πλέμπα) θα τρώμε ....και μαζί θα φωνάζουμε στο Σύνταγμα.
(Πάντως το Αφεντικό σου δεν θα πεινάσει ....μην ανησυχείς)

Οι κρυφές μειώσεις στις συντάξεις ΙΚΑ!

Κρυφές μειώσεις στις συντάξεις τους αντίκρισαν χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Αιτία, το έλλειμμα που προέκυψε στις πιστώσεις των συντάξεων του Ιδρύματος, ύψους 21.000.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές από συνταξιούχους που υπέστησαν προσωρινή διακοπή της σύνταξής τους λόγω έλλειψης ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και οι οποίοι έσπευσαν να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να πάρουν, έστω και έτσι, τη σύνταξη του Ιουνίου.

Οι ΑΝ.ΕΛ καταγγέλλουν και ενημερώνουν τον εισαγγελέα για τις μεθοδεύσεις σχετικά με το «Αεροδρόμιο Χανίων»

Οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή και Βασίλης Καπερνάρος, ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση ..«Αεροδρόμιο Χανίων»
Οι δυο βουλευτές καταγγέλλουν μεθοδεύσεις και εγείρουν ερωτηματικά, που αφορούν στις τεχνικές και οικονομικές μελέτες, την νομιμότητα κατακύρωσης της επένδυσης και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τι αεροψεκασμοί και τρίχες μπλέ....Ποιος βουλευτής έκανε ερώτηση για την Φωτομόλυνση...;;;

Τι αεροψεκασμοί και τρίχες μπλέ....
Εδώ μιλάμε για την φωτομόλυνση...

Το “βρώμικο” ’89, η κατάρρευση της χώρας και ο σύγχρονος Ηρακλής. Ένα βιβλίο – βόμβα.


Έχει μείνει στην ιστορία ως το “Βρώμικο ’89″. Ταιριαστός τίτλος, όχι όμως για τον λόγο που δόθηκε αλλά για την πραγματικότητα. Το σκάνδαλο της Τράπεζας Κρήτης, που έμεινε στην ιστορία ως “Σκάνδαλο Κοσκωτά”, ήταν η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να γλιτώσει την καταστροφή. Σε αυτή την μάχη, λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι.
Toυ Β. Αποστολίδη
Όρθιοι απέναντι στις απειλές, στις συκοφαντίες, στον διωγμό από μία κουστωδία συνεργών στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και τέλος από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που αποφάσισε ότι

Επαναδημοτικοποίηση ηλεκτρικών δικτύων στη Γερμανία..Ακούνε τα γίδια της τρικομματικής;;;

Πολλοί μικροί γερμανικοί δήμοι έχουν αναλάβει οι ίδιοι τη διαχείριση των δικτύων ηλεκτροδότησης. Στις μεγάλες πόλεις αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θα αλλάξει αυτό στο Βερολίνο;
Στόχος της πρωτοβουλίας πολιτών είναι να περάσει η διαχείριση του δικτύου ηλεκτροδότησης από τα χέρια της σουηδικής Vattenfall, στα χέρια μια νεοϊδρυθείσας δημοτικής επιχείρησης. Οι λόγοι είναι προφανείς,

Μη δεν μας…ξανάρθει ο τουρίστας;

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ σε κρίση, το ίδιο και η Ευρώπη. Για τα δικά της σφάλματα, αλλά και γιατί το’ θελαν οι μακρινοί μας «Σύμμαχοι, προστάτες κλπ». Ήθελε η «Γηραιά» την…ανεξαρτησία της και ένωσε τα κράτη της με κοινό νόμισμα και με παλιούς πολιτισμούς, ποικίλους και ανόμοιους. Υπογράφηκε η συμφωνία πειθάρχησαν οι λαοί, αλλά η «υπερπόντια» ματιά του «μεγάλου αδελφού»

Επεισόδια με 4 νεκρούς στην πλατεία Τακσίμ της Πόλης

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κεντρική πλατεία της Πόλης ΤΑΚΣΙΜ

τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΚΕΜΑΛ και της Αστυνομίας έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις,

ως αποτέλεσμα των δηλώσεων του Πρωθυπουργού τους ο οποίος αποκάλεσε

Έφεση του εισαγγελέα κατά της αθώωσης Ι. Μελισσανίδη

Έφεση άσκησε την Τετάρτη ο εισαγγελέας κατά της αθωωτικής απόφασης στην πρόσφατη δίκη του Ιάκωβου Μελισσανίδη της Aegean Oil. Είχε προηγηθεί η κατάθεση σχετικής ερώτησης στη Βουλή, προς τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, από τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή. Εν τω μεταξύ,

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, οι βουλευτές και τα στελέχη του Κινήματος.
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 ο Πάνος Καμμένος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Κορινθίας.

Βίντεο από τη μεγαλειώδη Συγκέντρωση - Πορεία Διαμαρτυρίας ε.ε. και ε.α. Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ στη Λάρισα


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΤΑ ΜΕ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

Του Μάριου Ξηρομερίτη*
Mε αφορμή τη συνάντηση πρωθυπουργού-Δημάρχων .
Σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως μια φθίνουσα συνέχεια των κομμάτων και της διαφθαρμένης κεντρικής εξουσίας .
Είχαμε κάνει πρόταση παλαιότερα που δεν ευοδώθηκε και για το λόγο αυτό επανέρχομαι σήμερα με την επιστολή αυτή προς τον πρωθυπουργό που καλείται ορθά να τα ΑΛΛΑΞΕΙ όλα και ιδιαίτερα το κράτος και τις αυτοδιοικήσεις .

Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΣΕ 11 ΛΕΠΤΑ


Μικρό οπτικοακουστικό χρονικό έργο-αφιέρωμα στη Ρωμιοσύνη, από το μαρτύριο των Αγίων Νέστωρα και Δημητρίου το 306μ.Χ στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη θυσία του τελευταίου βυζαντινού Αυτοκράτορα του Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου. 
Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στον τελευταίο αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και στον πρώτο μεταβυζαντινό ηγέτη του Ελληνικού Έθνους, Ιωάννη Καποδίστρια.

Ο Βουλευτής Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος το 2011 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για το χαράτσι γιατί το θεωρούσε παράνομο! Αλλά το 2013.... το ψήφισε!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό...

Ο Βουλευτής Αχαΐας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην γίνει προσωρινή διακοπή στο λογαριασμό του, προκειμένου

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Διάβασα την απάντηση του Δημάρχου Σπάρτης Σταύρου Αργειτάκου για τη δικαιολογημένη και έντονη διαμαρτυρία μου,

ΠΕΡΙ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ»...

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΠΕΡΙ «ΑΘΡΟΑΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ», «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ «ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΥΘΩΝ»
«Στη δραματικά υποτελική στάση της ελληνικής κυβέρνησης μπροστά στις ευρωπαϊκές προσταγές πληροφορηθήκαμε από τον ίδιο τον κ. Κουβέλη πως ο πρωθυπουργός είχε συμφωνήσει αρχικά με την εσπευσμένη κατάθεση ενός νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου διαβεβαιώνοντας μάλιστα τους ευρωπαίους «προϊσταμένους» του για την ψήφισή του.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Από το 1974 η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν διαδοχικά την πατρίδα μας και στερήθηκαν παντελώς μεταναστευτικής πολιτικής. Αυτή η παχυδερμική και εγκληματική στάση αυτών των κυβερνήσεων στην πολιτική αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος του μεταναστευτικού, οδήγησε στη χώρα μας πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, κυρίως Μουσουλμάνους, οι οποίοι στην κυριολεξία «κυρίευσαν» πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας

Οι επτά «νάρκες» στο έντυπο Ε1 ...

Eπτά «νάρκες» υπάρχουν κρυμμένες στο έντυπο Ε1 της φορολογικής δήλωσης, οι οποίες απειλούν να «τινάξουν στον αέρα» τα νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα, τους ανέργους αλλά και νέους που δηλώνονται ως προστατευόμενα μελή!
Ακόμη και 1 ευρώ εισόδημα να εισέπραξαν πέρυσι οι φορολογούμενοι, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την φορολογική δήλωση.

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: «ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

«ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 19 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Με θέμα τον εθελοντισμό και την πρόληψη των πυρκαγιών στα δάση, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε σήμερα με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Σωτήρη Γεωργακόπουλο.

Το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο μπορεί να ανοίξει τον ασκό του αιόλου;

Συμπληρώθηκαν ήδη δύο μήνες από την πρωτοφανή απόφαση του Εurogroup ,που προβλέπει «κούρεμα» των καταθέσεων  άνω των 100.000 ευρώ σε ποσοστό,που κυμαίνεται από 35,7% έως 60% στην Τράπεζα Κύπρου ,την εκκαθάριση της Λαϊκής(οδηγώντας σε μεγάλες απώλειες τους μεγαλοκαταθέτες,αφού το ποσοστό του «κουρέματος» για τα ποσά πάνω από τις 100.000 ευρώ υπολογίζεται να είναι περίπου 80%)και τον διαχωρισμό της Λαϊκής σε «καλής» και  «κακής» τράπεζας,όπου το καλό τμήμα της τράπεζας ενσωματώνεται στην τράπεζα Κύπρου!

Ε ρε γλέντια...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ...


Το IIF διαψεύδει τον Στουρνάρα και τους αγράμματους χειροκροτητες για τα περι εξόδου στις αγορές.

olympiada 
Μετά την ανακοίνωση Στουρνάρα για ενδεχόμενη έξοδο στις αγορές το 2014, όταν οι κλακαδόροι την αναδημοσίευαν αμάσητη, σημειώσαμε το εξής απλό: Η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές και αύριο το πρωΐ. Όποτε γουστάρει. Το ερώτημα είναι ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ! Με τι κόστος θα δανειστεί μία χώρα που εξαπάτησε τους ΤΙΜΙΟΥΣ μικροομολογιούχους επενδυτές με το PSI;  
Με τί μούτρα θα βγει μια χώρα με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΙΚ

«Συνωστίζονται…»

Του Θανάση Νικολαΐδη
Η Μικρασιατική τραγωδία (μας) δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία. Τόσος ηρωισμός και αθλιότητες, τέτοιος (ηρωικός) στρατός, τόσο μεγάλη προδοσία…
ΔΕΝ το θέλουν οι «Σύμμαχοι», δεν αποκαθίσταται τα θύματα, δεν δικαιώνεται ο ελληνισμός.

ΕΥΑΘ....Προσπαθούν να κρύψουν τους όρους του ξεπουλήματος...

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πώληση της ΕΥΑΘ, δυο είναι οι κύριες ενδιαφερόμενες ομάδες:

Η πρώτη ομάδα των υποψηφίων που έχει προεπιλεγεί αποτελείται από την Γαλλική Suez Environment SA (SEV.FR) και την Ελληνική ΑΚΤΩΡ (κατασκευαστικός όμιλος). Η δεύτερη κοινοπραξία περιλαμβάνει την Mekorot Enterprise Ltd, μια μονάδα της εθνικής εταιρείας ύδρευσης του Ισραήλ, μαζί με την

ME PORSCHE CAYENNE ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΑΤ ΑΕ ΟΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ; ΠΑΣΑΔΕΣ!

Ηθικό δεν είναι. Νόμιμο είναι;

Το Δ.Σ. της νέας θυγατρικής της ΔΕΗ ΑΕ με το διακριτικό τίτλο ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ,  ανέθεσε  τον Οκτώβριο 2012 στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ την αντικατάσταση των μετρητών ηλεκτρικού ρεύματος    έναντι συνολικού συμβατικού τιμήματος είκοσι δύο εκατομμυρίων εξακοσίων ενενήντα χιλιάδων ευρώ & εβδομήντα πέντε λεπτών (22.690.000,75 ¤), εδώ είναι η ανακοίνωση

Η Ρεπούση είναι ως ιστορικός στην βουλή η ως Πολιτικός;

Ως έθνος είμαστε χρόνια τώρα σε πλήρη σύγχυση και είναι εμφανείς η αδυναμία μας να αντιληφτούμε την ροή της ιστορίας και της εποχής, αυτός είναι και ο μόνος λόγος της ελληνικής παρακμής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙZΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ...Kavala AirSea Show 2013 21-24 June


Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Ραχήλ Μακρή: «Σκόπιμη απαξίωση και κατάργηση της κρίσιμης Διεύθυνσης Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (ΔΕΔΑΚ), με σκοπό την παραχώρηση του ποιοτικού ελέγχου των καυσίμων σε ιδιώτες;»

Η Συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και των συνιστωσών της, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ακολουθούν το δόγμα του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κου Μανιτάκη, ο οποίος φέρεται να έχει δηλώσει ότι θα μείνουν στο κράτος μόνο οι υπηρεσίες "που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πάρουν οι ιδιώτες".
Αδιαφορούν πλήρως για το συμφέρον του Έλληνα πολίτη, το οποίο οφείλουν να προασπίσουν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ;;;


Οι κατοπινές ημέρες θα καταγραφούν σίγουρα ως από τις χειρότερες για την Ελληνική Διπλωματία.  Ο κ.Αβραμόπουλος υπέκυψε στην Αγγλό-Γαλλική πρωτοβουλία ενίσχυσης των ανταρτών στη Συρία με οπλισμό από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ποιοι είναι αυτοί που θα ενισχυθούν όμως με τον Ευρωπαϊκό οπλισμό; Είναι ξένοι μαχητές μισθοφόροι, φανατικοί σουνίτες μουσουλμάνοι που πολεμούν για να ανατρέψουν τον κ.Άσσαντ.

Μεγάλη συγκέντρωση των αποστράτων στην Λάρισα..ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση


Ιδιαίτερη επιτυχημένη ήταν τόσο από πλευράς συμμετοχής αλλά και από παλμό η συγκέντρωση των Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έγινε λίγες ώρες πριν στην Λάρισα.

Πάνω από πέντε χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση

O Γιώργος Ρωμανιάς στους Ανεξάρτητους Έλληνες

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΑ
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον οικονομολόγο και ειδικό σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης, Γιώργο Ρωμανιά, στον οποίο ανέθεσε την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Γραμματείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δικαιωμάτων στην Εργασία.
 

Τέρενς Κουίκ: Καταστρατηγείτε το άρθρο 21 του Συντάγματος που σαφώς ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους..

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ
Την κραυγή απόγνωσης χιλιάδων πολύτεκνων οικογενειών, που εξαιτίας των επιλογών της μνημονιακής τρικομματικής συγκυβέρνησης, βιώνουν, παρά το ειδικό τιμολόγιο που έχει θεσπίσει με νόμο η Πολιτεία, την απόλυτη ενεργειακή φτώχεια, μεταφέρει με Ερώτησή του προς τους Υπουργούς Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη, Ενέργειας Ευάγγελο Λιβιεράτο και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Ραχήλ Μακρή: κίνδυνος να χαθούν 1,5 δις ευρώ ενισχύσεων του ΕΣΠΑ...

Απάντηση της τομεάρχου Ανάπτυξης των ΑΝΕΛ στις δηλώσεις Χατζηδάκη για ΕΣΠΑ 30-5-13
Με υπαρκτό τον κίνδυνο να χαθεί 1,5 δις ευρώ ενισχύσεων του ΕΣΠΑ, λόγω κυβερνητικής κωλυσιεργίας, ο κος Χατζηδάκης μιλά για  βραδυπορούντες!! 
Τα παραδείγματα αναποτελεσματικής απορρόφησης, που ο ίδιος χρησιμοποιεί, μπορεί να αφορούν προγράμματα άλλων συναδέλφων του Υπουργών, αλλά η απορία του Ελληνικού λαού παραμένει:

Τα copy paste εμβλήματα...βρε κάτι συμπτώσεις...

Γράφαμε πριν λίγες μέρες ΕΔΩ για τον Μεγάλο διαγωνισμό με πλούσια δώρα...
Δυστυχώς όμως κανείς αναγνώστης, δεν μας έδωσε την σωστή απάντηση...
Θέλετε να σας δώσω την πλήρη εικόνα;

Πάνος Καμμένος: Τα παιχνίδια με την εθνική άμυνα και την ασφάλεια της χώρας είναι επικίνδυνα για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή, με τα σωματεία των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για την καθυστέρηση δεδουλευμένων, καθώς επίσης και για την κωλυσιεργία από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών να ορίσει νέα διοίκηση στην εταιρεία.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

Καλά τα λέει ο Ζιαζιάς...αλλά άργησε. Όταν τα λέμαμε εμείς με τον Καμμένο πριν 2 χρόνια είμαστε συνωμοσιολόγοι..

Σε πρόσφατη ομιλία του ο πρώην Α/ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς αναφέρθηκε εμφατικά μεταξύ των άλλων και στις επιπτώσεις των περικοπών στην Εθνική Άμυνα, λέγοντας ότι κανονικά θα πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην κυβέρνηση. 
Απλά θα σας θυμίσουμε τι αποκαλύπταμε και γράφαμε από αυτό εδώ το ιστολόγιο 2 χρόνια πριν...

Στρατιές για μετανάστευση…


Τον δρόμο της… μετανάστευσης επιθυμεί να ακολουθήσει ένας στους δύο νέους 18 ως 24 ετών προκειμένου να βρει εργασία, ενώ το 74% της πιο παραγωγικής ηλικίας (35-44 ετών) φοβάται ότι το επόμενο διάστημα μπορεί να χάσει τη δουλειά του.

.Τα παραπάνω συμπεράσματα προκύπτουν από πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σύμφωνα με την έρευνα η οποία διεξήχθη σε δείγμα 1011 ατόμων από τις 22 Μαΐου ως 24 Μαΐου φαίνεται

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατέθεσαν το αντιρατσιστικό στη βουλή

Κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης η κοινή πρόταση νόμου των ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για την "καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, η κατάθεση στοχεύει στο να "συζητηθεί το ταχύτερο δυνατό στην αρμόδια Επιτροπή και στην Ολομέλεια της Βουλής".

Η πολεμική μηχανή των ΜΜΕ

Όταν ο αντίπαλος σε πυροβολεί, εσύ δεν έχεις την πολυτέλεια να το συζητήσεις, να το αναλύσεις. Και απέναντι σ' αυτή τη φονική μηχανή ο ανταρτοπόλεμος, οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν επαρκούν.

Γιατί η δημοσιογραφία ονομάστηκε τέταρτη εξουσία; Γιατί ήταν αυτή που ήλεγχε, αποκάλυπτε και πολεμούσε τις καταχρηστικές και αυθαίρετες συμπεριφορές .....

ΒΟΜΒΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΖΙΑΖΙΑ: Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα κοιμάται...

Μια ομιλία- βόμβα του πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνου Ζιαζιά. Τα όσα έχει πει για τις επιπτώσεις των περικοπών στην Εθνική Άμυνα κανονικά θα πρέπει να προκαλέσουν συναγερμό στην κυβέρνηση. Τα αγωνιώδη μηνύματα που καλούν στην πολιτική ηγεσία να αφυπνιστεί και να στρέψει την προσοχή της ειδικά τώρα ,μέσα στην οικονομική κρίση, στα εθνικά θέματα, πληθαίνουν. Και όταν μια φωνή όπως του πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά , φωνάζει “ξυπνήστε” .....

ΟΟΣΑ: Επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα μέσα στο 2014

Προβλέψεις για ανάκαμψη της Ελλάδας όχι πριν το 2014. 
Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ η επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα δεν προβλέπεται παρά κατά τη διάρκεια του 2014 . 
Η  δημοσιονομική εξυγίανση, η μείωση των μισθών, η αδυναμία των εξαγωγών, επιδυνώνουν την ύφεση. Η ανεργία έχει φθάσει σε επίπεδα

Η ΕΡΤ…αντίβαρο (Μέρος 3ο)

Του Θανάση Νικολαΐδη
ΑΥΤΑ για το πρόσφατο παρελθόν της. Με διάσπαρτες «αμαρτίες» της σε ΕΤ1, ΝΕΤ και με τη «βόρεια» ΕΤ3 μακρινή, μελαγχολική και σχεδόν αμέτοχη στο πάρτι.
ΕΙΧΑΜΕ, λοιπόν, την υδροκέφαλη ΕΡΤ, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την ποιότητα και το υψηλό της επίπεδο. Με το Αρχείο και τον τεχνικό εξοπλισμό της (πηγή και πλούτο εθνικό), τις παραγωγές με θέματα και έργα κλασικά, μουσείο-κιβωτό τέχνης και πολιτισμού.

Άλλη μια επιτυχία Σαμαρά, αυτή τη φορά στο ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν..

Μετά την τιτανιοτεράστια επιτυχία Σαμαρά να δώσει στα Κινέζικα ναυπηγεία έργο 142 πλοίων Ελλήνων εφοπλιστών έναντι 0 πλοίων στα αντίστοιχα ελληνικά ναυπηγεία που καταρρέουν έρχεται νέα επιτυχία:
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, μια από τις συμφωνίες Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν θα αρχίσει να αποδίδει σύντομα καρπούς με παραγωγή ρουκετών της Roketsan (Τουρκική εταιρία οπλικών συστημάτων), μετά την υπογραφή της τελικής φάσης υλοποίησης στις αρχές Μαΐου.

Αποκάλυψη: Νέο κόμμα φτιάχνει ο ΓΑΠ! Ποιοι θα μετέχουν

Νομίζατε ότι τελειώσαμε μαζί του; Όχι! Ο πρώην πρωθυπουργός, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στο Μνημόνιο, που μας έφερε την Τρόικα, το ΔΝΤ, ετοιμάζεται να επανακάμψει στην πολιτική. Ναι! Όπως αποκαλύπτει σήμερα η iTabloid, ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει τη δημιουργία νέου κόμματος, “απέναντι” από το ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου που πλέον πνέει τα λοίσθια…

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Ξαναβάζει μπροστά η Συγκυβέρνηση την αμαρτωλή “μηχανή” των Μ.Κ.Ο

Η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τοποθετήθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής κατά της κυβερνητικής προσπάθειας να ξαναρχίσουν οι Μ.Κ.Ο να λαμβάνουν ανεξέλεγκτα χρηματοδοτήσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας της:

«Κύριε Πρόεδρε. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι.

Η απάντηση των Σαρακατσαναίων στην προσβολή του Σταύρου Θεοδωράκη

Η απάντηση των Σαρακατσαναίων στον Σταύρο Θεοδωράκη
Με αφορμή τις δηλώσεις του καθηγητή Γιώργου Γραμματικάκη, στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη,  για τους Σαρακατσαναίους, τους οποίους αποκάλεσε "αβλαβείς βοσκούς", η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων δίνει τη δική της απάντηση...
Διαβάστε αναλυτικά:

Στουρνάρας: Θα βγει λάθος ο ΟΟΣΑ και θα έχουμε ανάπτυξη!

Την ώρα που ο Στουρνάρας ήταν στον ΟΟΣΑ, ο οργανισμός διέψευδε τις προβλέψεις για ανάπτυξη το 2014!
Τη διαφωνία του για το αρνητικό νούμερο του ΑΕΠ, το 2014, στις προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στο περιθώριο των εργασιών της υπουργικής συνόδου του ίδιου Οργανισμού στο Παρίσι.

Σε απόγνωση 725 Δόκιμοι Πυροσβέστες επιτυχόντες - διοριστέοι μέσω ΑΕΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Των επιτυχόντων - διοριστέων της με αριθμ. πρωτ. 57659 οικ. Φ. 300.2/13 Δεκεμβρίου 2011 Προκήρυξης Διαγωνισμού του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος για την κατάταξη στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών 
Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε επιτυχόντες - διοριστέοι ενός από τους πλέον αξιοκρατικούς και αδιάβλητους διαγωνισμούς που διεξήγαγε νομίμως το Πυροσβεστικό Σώμα με απόφαση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη μέσω ΑΣΕΠ.

Καμαρώστε τον Βαρβιτσιώτη..αν δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους για το σπίτι το πουλάς...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕOΤΑΞΙΤΕΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ...


29 Μαΐου. Χαραγμένη στην ιστορική μνήμη των Ελλήνων με τη φράση «Η Πόλις Εάλω».

Picture Ημέρα μνήμης η σημερινή, κατά την οποία τιμούμε τους υπερασπιστές της Πόλης, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από αυτό που όρισε η μοίρα σε κάθε Έλληνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Να προτιμήσουν έναν περήφανο θάνατο από την υποδούλωση και τη σκλαβιά. Ημέρα σταθμός που συμβολίζει την πτώση μιας τεράστιας και μακρόχρονης Αυτοκρατορίας και ενός μεγάλου πολιτισμού.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΘΕΩΡΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΓΝΟΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝ ΤΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ»
Απαγορεύθηκε στο Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος εκπροσώπησε το Κίνημα στα «Παλαιολόγεια 2013», να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, του τελευταίου Αυτοκράτορα της Βασιλεύουσας.

Ανοικτή Επιστολή για το Φάκελλο Ηλιάκη


Οι ΑΝ.ΕΛ τολμάμε να αγγίζουμε αυτά που οι άλλοι δεν μπορούν...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...
Δείτε τις καταγγελίες των ΑΝ.ΕΛ στην Βουλή, που οδήγησαν στις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί...

Έλενα Κουντουρά: Ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ορκισμένος στα πιστεύω του, ΕΜΕΙΝΕ στην Πόλη να περάσει στην αιωνιότητα μαζί με αυτήν

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΔΑΣ 29 ΜΑΪΟΥ 1453

«Το «μολών λαβέ» των αθάνατων Θερμοπυλομάχων του Λεωνίδα, θ' αποτελέσει στις 29 Μαΐου του 1453 - κατά την «αποφράδα» εκείνη Τρίτη - την ιερή πανοπλία του τελευταίου Βυζαντινού αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, με την οποία θα τον βρουν

Φόβος για «κούρεμα»!

Ανοιχτό άφησε το θέμα του «κουρέματος» των καταθέσεων μελλοντικά στις ελληνικές τράπεζες, αν παραστεί ανάγκη, ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ. Ο ίδιος με έναν παρελκυστικό τρόπο απάντησε σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, που συναρτούσε το πιθανολογούμενο «κούρεμα» με τα κόκκινα δάνεια, ότι δεν έχει να απαντήσει τίποτα επί της ουσίας...

Ντροπή κα Ρεπούση...

Ιωάννα Βάνα Κυρλόγλου Κουτσογιαννούλη*
Η γνωστή για την ανθελληνική πολιτική της κα Ρεπούση ξαναχτυπά αμφισβητώντας την Γενοκτονία των Μικρασιατών κ Ποντίων! 

Μόνο ντροπή προκαλεί η προσπάθειά της να παραποιεί τη ιστορία κ να εκμηδενίζει την θρησκευτική μας κληρονομιά!
Το κρίσιμο ερώτημα που προκύπτει είναι

Απορρίπτοντας μια ιδέα γιατί δεν μας αρέσει η λάθος υλοποίηση...

Μετά τον Ευρωενθουσιασμό ήρθε ο Ευρωσκεπτικισμός.
Η Ευρώπη ξεκίνησε ως μια ιδέα για πολιτική και οικονομική ένωση λαών με κοινές ιδέες και κοινούς στόχους. Κάπου στην διαδικασία όμως οι τοπικιστές πολιτικοί ξέχασαν τον σκοπό και άρχισαν να διαστρεβλώνουν την ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης.