Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Πάνος Καμμένος: ο Κώστας Ηλιάκης δολοφονήθηκε μαχόμενος για την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τις οποίες κάποιοι τώρα παραδίδουν στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κινήματος με τους βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργο Νταβρή και Κώστα Γιοβανόπουλο παρέστη στο μνημόσυνο που έγινε στην Κάρπαθο για την συμπλήρωση των επτά χρόνων από το χαμό του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του στον ουρανό της Καρπάθου μαχόμενος για την πατρίδα.


Στην ομιλία του μετά την επιμνημόσυνη δέηση ο Πάνος Καμμένος κάλεσε τον Υπουργό Άμυνας να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης Ηλιάκη, όπως ζητά η οικογένεια του σμηναγού, για να πληροφορηθεί ο ελληνικό λαός τα ακριβή αίτια της απώλειάς του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στο καθήκον ο Κώστας Ηλιάκης. Επισήμανε ότι ο Κώστας Ηλιάκης δολοφονήθηκε μαχόμενος για την προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας τις οποίες κάποιοι τώρα παραδίδουν στα πλαίσια του οικονομικού πολέμου.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Νταβρής και Κώστας Γιοβανόπουλος συναντήθηκαν με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Κάρπαθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.